کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2016-03-17 ساعت 01:05)Majid-h نوشته:  
(2016-03-16 ساعت 10:14)shbn نوشته:  
(2016-03-16 ساعت 01:40)Majid-h نوشته:  سلام دوست عزيز
بار دوم كه رفتيم سفارت و پاسارو با مداركي كه ميخواستن تحويل داديم روز ٢شنبه بود.ديگه خبري نشد تا روز جمعه تو سايت سيس آپديت داشيم.بازم ايشود نشديم.تا اينكه روز شنبه يه ايميل از پست براي من اومد كه نوشته بود يه بسته از سفارت به پست انتخابي فريتاده شده و يك تا دو روز طول ميكشه برس اون پستي كه انتخاب كرديم.ما همون روز شنبه رفتيم پست هنوز نيمده بود.بعد ٢شنبه رفتيم پست كه ديديم پاسارو خالي فرستادن با يك برگه سفيد.تازه يادشون افتاده بود كه يك مدرك ديگه هم مي خوان

از پست اول تون متوجه موضوع شدم. جسارتا دوباره پاسپورتها رو با مدرک جديدی که ازتون خواسته بودند پست نکرديد؟ چون نوشته بوديد که خواستند مدرک جديد رو پست کنيد به همراه پاسپورتها و حضوری نياوريد . می خواستم بدونم اگر پست کرديد چقدر اين پروسه طول کشيده. آيا حضوری امتحان کرديد ، واقعا ديگه تحويل نمی گيرند؟  ممنون از پاسختون

من هنوز نرفتم سفارت.اين بار قصد دارم پيكاپ كنم.اونجا يه دكتر ايراني بود كه صاحب هتلي بود كه ما اقامت داشتيم.خودش كاراي وكالت را بدون حضور ما انجام ميده.نفري ٢٠٠ دلارم ميگيره.من دارم مدارك فردا پست ميكنم براش تا بر كاراي ويزامونو بكنه

پيکاپ که می گفتن نميشه. پست مدارک رو به شخص ديگری تحويل می دهد؟ می شه شماره تماسی از اين آقايی که می فرماييد پيکاپ می کنه به من بدهيد.
F3
 priority date: may 2003
Interview:  13May 2015    ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
سلام بر دوستان. من تازه واردم به این سایت. ساکن آمریکا و منتظر کلیرنس همسر. 22 FEB رفته مصاحبه ابوظبی و فقط یه آپدیت داشته دو روز بعد از مصاحبه. خیلی نگرانم. اونایی که تجربه دارن، آیا عادیه که آپدیت هیچی نداشتیم توی این یه ماه؟ آخه دیدم انگار یه سری آپدیت پشت سرهم می شه و بعد یه مدت کلا خبری نمی شه. راهنماییم کنین لطفا. ممنون
پاسخ
من ١٤ مارچ or شدم ١٦مارچ هم دوباره اپ شدم ولي تا امروز نه سايت تغيير كرده نه ايميلي برام اومده سفارتم انكاراست كسي مي تونه راهنمايي كنه
پاسخ
(2016-03-21 ساعت 04:28)Gem120 نوشته:  من ١٤ مارچ or شدم ١٦مارچ هم دوباره اپ شدم ولي تا امروز نه سايت تغيير كرده نه ايميلي برام اومده سفارتم انكاراست كسي مي تونه راهنمايي كنه

سلام ، راستش من چند رىز پيش داشتم صفحه هاي قديمي رو مي خوندم ، ( يادم نيست چه صفحه اي بود) يكي دو نفر بودن بعد OR شدن ١٢-١٣ روز بعد واشون ايميل اومده بود (آنكارا بودن) فقط چيزي بود كه خونده بودم تو صفحه هاي قبلي ، فكر مي كنم كمي صبر كنيد اوكي مي شه

category : K1, approve : april 2015, interview email's date : 17 may, Abu dhabi , interview date : 2nd june, motevajeh  nashoodane email interveiw  : 7 mah Sad Cool  , interview 2 : 10 jan 2016, interview result : Administrative processing , Clearance :.....
پاسخ
تشکر کنندگان: Gem120 ، smpf
ممنون از راهنماييتون داشتم فكر مي كردم اين or الكييه اميدوارم درست باشه
پاسخ
بچه ها من دیروز به همراه پدر مادرم مصاحبه شدیم.یه خانم نسبتا خوش اخلاقی ازمون مصاحبه کرد.پدر مادرم یک ضرب ویزا رو گرفتن. ولی من یک برگه سفید بهم دادن.که خودش با خودکار روش نوشته بود CV/resume که بهشون ایمیل کنم.تا مراحل اداری طی بشه.
من هنوز رزومه رو نفرستادم.

یک سوال داخل برگه نوشته شده بود مدارک خواسته شده به همراه پاسپورت بفرستید به اداره پست که قبلا انتخاب کردید.ولی دختره به من گفت فقط رزومه رو برامون ابمیل کن.حالا به نظر شما بر اساس برگه پاسپورتم رو با رزومه بدم.پست یا فقط بهشون رزومه رو ایمیل بزنم.کافی هستش؟
--> -->
سوال دوم : برای من صفحه اول فرایند اداری تیک نخورده و فقط تو others خودش نوشت CV/resume با توجه به این من AP.  خوردم.؟؟؟؟؟؟ یا با ارسال رزومه مثل پدر مادرم ویزام به زودی صاذر میشه...
ANKARA CAT = F4
Priority date = 3/10/2002    
approval date = 1/19/2010  
weelcome letter=03/23/2015
case complete=12/23/2015
interview date=21/03/2016
OR date =15/07/2016
ISSUED =19/07/2016
Cool Shy
پاسخ
(2016-03-18 ساعت 01:45)shbn نوشته:  
(2016-03-17 ساعت 01:05)Majid-h نوشته:  
(2016-03-16 ساعت 10:14)shbn نوشته:  از پست اول تون متوجه موضوع شدم. جسارتا دوباره پاسپورتها رو با مدرک جديدی که ازتون خواسته بودند پست نکرديد؟ چون نوشته بوديد که خواستند مدرک جديد رو پست کنيد به همراه پاسپورتها و حضوری نياوريد . می خواستم بدونم اگر پست کرديد چقدر اين پروسه طول کشيده. آيا حضوری امتحان کرديد ، واقعا ديگه تحويل نمی گيرند؟  ممنون از پاسختون

من هنوز نرفتم سفارت.اين بار قصد دارم پيكاپ كنم.اونجا يه دكتر ايراني بود كه صاحب هتلي بود كه ما اقامت داشتيم.خودش كاراي وكالت را بدون حضور ما انجام ميده.نفري ٢٠٠ دلارم ميگيره.من دارم مدارك فردا پست ميكنم براش تا بر كاراي ويزامونو بكنه

پيکاپ که می گفتن نميشه. پست مدارک رو به شخص ديگری تحويل می دهد؟ می شه شماره تماسی از اين آقايی که می فرماييد پيکاپ می کنه به من بدهيد.
پيكاپ ميشه انجام داد.كسي كه مداركتونو تحويل ميگيره چون داخل سفارت نميتونه بره.مدارك شما را با برگه اي كه سفارت بهتون داده رو پست ميكنه از همونجا به سفارت.سفارت هم بعد از اينكه ويزاي شما آماده شد پاسارو پست ميكنه پستي كه انتخاب كردين.اون شخصم با وكالتي كه از شما گرفته ميره پست ويزارو تحويل ميگيره.تو سايت پستم نوشته اگه كسي به غير از شخص اصلي بخواد بياد ويزاهارو تحويل بگيره يه وكالت بايد ازشون داشته باشه.
Ankara
Interview 13 jan 2016
15 Aug ٢خطي
3 oct   اور شدن
4 oct سفارت ايميل فرستاد
پاسخ
تشکر کنندگان: shbn ، smpf
(2016-03-22 ساعت 13:31)alibabax نوشته:  بچه ها من دیروز به همراه پدر مادرم مصاحبه شدیم.یه خانم نسبتا خوش اخلاقی ازمون مصاحبه کرد.پدر مادرم یک ضرب ویزا رو گرفتن. ولی من یک برگه سفید بهم دادن.که خودش با خودکار روش نوشته بود CV/resume که بهشون ایمیل کنم.تا مراحل اداری طی بشه.

یک سوال داخل برگه نوشته شده بود مدارک خواسته شده به همراه پاسپورت بفرستید به اداره پست که قبلا انتخاب کردید.ولی دختره به من گفت فقط رزومه رو برامون ابمیل کن.حالا به نظر شما بر اساس برگه پاسپورتم رو با رزومه بدم.پست یا فقط بهشون رزومه رو ایمیل بزنم.کافی هستش؟

سوال دوم : برای من صفحه اول فرایند اداری تیک نخورده و فقط تو others خودش نوشت CV/resume با توجه به این من AP.  خوردم.؟؟؟؟؟؟ یا با ارسال رزومه مثل پدر مادرم ویزام به زودی صاذر میشه...

سلام...

مورد مشابه این برای ما پیش اومد...
سوال یک: وقتی ما ایمیل کردیم یک پاسخ اتوماتیک اومد که چطوری باید ببریمش سفارت... شما هم اول ایمیل کن اگه لازم شد بعد پست کن...
سوال دو: دقیقا مشخص نیست چون برای ما AP رو تیک زده بود ولی چیزی دربارش نگفت و نهایتا AP دو ماه بیشتر طول نکشید...
F2B
PD: 17 OCT 08
Approved: 12 NOV 09
Case Number: LND2015XXXX
Welcome Letter: 17 FEB 15
Completion Letter: 15 Oct 15
Interview Letter: 23 Oct 15
Interview Date: 22 Dec 15
(Administrative Processing (Missing Document
Updates: 23 Dec 2015 - 20 Jan 2016 - 25 Jan 2016
Issued: 26 Jan 2016
PRC: 24 Feb 2016
-----------
Citizenship Early Filing Application Date: 26 Nov 2020
پاسخ
(2016-03-22 ساعت 13:31)alibabax نوشته:  بچه ها من دیروز به همراه پدر مادرم مصاحبه شدیم.یه خانم نسبتا خوش اخلاقی ازمون مصاحبه کرد.پدر مادرم یک ضرب ویزا رو گرفتن. ولی من یک برگه سفید بهم دادن.که خودش با خودکار روش نوشته بود CV/resume که بهشون ایمیل کنم.تا مراحل اداری طی بشه.

سلام دوست عزيز
ما وقتي رفتيم سفارت از پدر من هم يك رزومه از كارش خواست.به ما برگه صورتي دادن.تازه جلوي مراحل اداري هم ضرب در زد.به منم گيري ندادن.فقط به پدرم گفتن پروندتون نياز به بررسي بيشتر داره.ما هم رزومه را ما يه مدرك ديگه اي كه ميخواستن پست كرديم سفارت.بعد چند روز يه ايميل اومد كه مدارك به دستمون رسيد تا ٥ روز كاري بررسي ميكنيم اگه مشكلي نباشه بتون خبر ميديم پاسارو بيارين.حدود ١٠ روز بعد يه ايميل اود كه پرونده شما كامل شده و پاسارو تا اين تاريخ وقت دارين به دستمون برسونين.ما هم پاسارو برديم سفارت و تحويل داديم.بعد از چند روز فرستادن پاسارو پست.تازه يادشون اومد بود يه برگه ديگه از ساپورت ماليمون ميخوان.براي همين ويزا ندادن.حالا هم كه ديگه پيكاپ كرديم.اينارو گفتم كه بگم اگه مشكل تو فقط رزومه باشه زير يه ماه ويزارو بهت ميدن.اگه هم مثل من به سربازيتم گير بدن كه حالا حالاها بايد منتظر باشيد.چون بعد معلوم شد كه فقط ويزا پدر مادرم آمادست و من هنوز ويزام آماده نيست و نياز به بررسي دارن
Ankara
Interview 13 jan 2016
15 Aug ٢خطي
3 oct   اور شدن
4 oct سفارت ايميل فرستاد
پاسخ
سلام دوستان، ما الان تقریبا یک ماهه که تو سایت آنکارا Processing Completed شدیم، اما هرچی ایمیل می زنیم بهشون میگن که هنوز پروسه تموم نشده! البته در Special Notes هم نوشته اند که : some applicants are still undergoing administrative processing. در جواب آخرین ایمیل هم این را نوشته اند:
The administrative processing on your case is still ongoing as of today. The “Special Notes” part in the website also says that some applicants are still undergoing administrative processing. As soon as the processing is completed, we will notify you by email.

Further instructions regarding the status of your visa case are detailed below.

Details for each applicant
Applicant 1:
Status: Visa Issued
Documents and/or Actions Required: N/A

Applicant 2:
Status: Processing Pending
Documents and/or Actions Required:

Applicant 3:

We are pleased to inform you that the administrative processing for your case is completed. You do not need to check our website, as this email has the most current information on your case.

اول ایمیل نوشته پروسه تموم نشده آخرش نوشته تموم شده پاسپورتتونو بفرستید! ما نفهمیدیم بالاخره Complete شده یا نه! شما نظری ندارید؟
کتگوری F4
تعداد اعضای پرونده 3
pd: Sep 2002
تاريخ مصاحبه Dec 18 2015
نتيجه  2 نفر یک ضرب، 1 نفر AP
پاسخ
سلام بر همگی سال نو همه مبارک و انشالا برای همه ی منتظرین اینجا سال پایان انتظار باشه.
همسر من در ۲ فوریه ۲۰۱۶ کلیر شد و یک هفته قبل از عید به آنکارا رفت مدارکش رو پست کرد و سفارت دریافت کرد و اعلام کرد طی ۵ روز کاری پاسپورت رو به پست تحویل خواهد داد.امروز ۶ روز کاری گذشته و با سفارت تماس گرفتیم اعلام کردن که دست سفارت نیست و معلوم نیست چقدر طول بکشه شاید فردا شاید ۱۰ روز دیگه میخواستم از دوستان بپرسم آیا کسی هم در شرایط مشابه این هستش در حال حاضر یا تجربه ی اینچنینی داشته یا نه؟
Category : F2A
Priority date :1 august 2013
Current date :13 sep 2013
Interview date : 10 june 2015
Ankara
Clearance 2 feb 2016
پاسخ
(2016-03-24 ساعت 15:23)mimi_mar_mas@yahoo.com نوشته:  سلام بر همگی سال نو همه مبارک و انشالا برای همه ی منتظرین اینجا سال پایان انتظار باشه.
همسر من در ۲ فوریه ۲۰۱۶ کلیر شد و یک هفته قبل از عید به آنکارا رفت مدارکش رو پست کرد و سفارت دریافت کرد و اعلام کرد طی ۵ روز کاری پاسپورت رو به پست تحویل خواهد داد.امروز ۶ روز کاری گذشته و با سفارت تماس گرفتیم اعلام کردن که دست سفارت نیست و معلوم نیست چقدر طول بکشه شاید فردا شاید ۱۰ روز دیگه میخواستم از دوستان بپرسم آیا کسی هم در شرایط مشابه این هستش در حال حاضر یا تجربه ی اینچنینی داشته یا نه؟

سلام به همه
عيدتونم مبارك
دوست عزيز من ٢روز مدارك از تركيه پست كردن به سفارت اما براي منم نه هنوز ايميلي اومده نه آپ ديتي تو سايت سيس.
Ankara
Interview 13 jan 2016
15 Aug ٢خطي
3 oct   اور شدن
4 oct سفارت ايميل فرستاد
پاسخ
تشکر کنندگان: mimi_mar_mas@yahoo.com ، smpf
(2016-03-24 ساعت 16:19)Majid-h نوشته:  
(2016-03-24 ساعت 15:23)mimi_mar_mas@yahoo.com نوشته:  سلام بر همگی سال نو همه مبارک و انشالا برای همه ی منتظرین اینجا سال پایان انتظار باشه.

سلام به همه
عيدتونم مبارك
دوست عزيز من ٢روز مدارك از تركيه پست كردن به سفارت اما براي منم نه هنوز ايميلي اومده نه آپ ديتي تو سايت سيس.

من دوشنبه عصر مدارک رو پست کردم. امروز صبح ( پنجشنبه) ایمیل زدن مدارک رسیده و همون داستان 5 روز کاری آپدیت سیس هم داشتم صبح
F3
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: mimi_mar_mas@yahoo.com ، smpf
(2016-03-23 ساعت 22:55)Nilo_o نوشته:  سلام دوستان، ما الان تقریبا یک ماهه که تو سایت آنکارا Processing Completed شدیم، اما هرچی ایمیل می زنیم بهشون میگن که هنوز پروسه تموم نشده! البته در Special Notes هم نوشته اند که : some applicants are still undergoing administrative processing. در جواب آخرین ایمیل هم این را نوشته اند:
The administrative processing on your case is still ongoing as of today. The “Special Notes” part in the website also says that some applicants are still undergoing administrative processing.  As soon as the processing is completed, we will notify you by email.

Further instructions regarding the status of your visa case are detailed below.

Details for each applicant
Applicant 1:

Applicant 2:
Status: Processing Pending
Documents and/or Actions Required:

Applicant 3:

We are pleased to inform you that the administrative processing for your case is completed.   You do not need to check our website, as this email has the most current information on your case.

اول ایمیل نوشته پروسه تموم نشده آخرش نوشته تموم شده پاسپورتتونو بفرستید! ما نفهمیدیم بالاخره Complete شده یا نه! شما نظری ندارید؟

وضعیت شما خیلی شبیه من است. با این تفاوت که شما دو نفری که کلیرنس نخوردن ظاهرا ویزا رو گرفتن ولی ما دو نفری که کلیرنس لازم نداشتن منتظر موندیم. برای ما هم تو سایت عین مال شما نوشته ولی دو نفر که کلیر نداشتن رو نوشته به جای ایشود،process completeشده. ولی همه چیز درست مثل شماست. این جوری که من با ایمیل و سوال کردن ازشون فهمیدم. منظور اینه که دو نفر کامپلیت شده یکی هم هنوز کلیر نشده. متنی که می نویسن یه متن روتین است که برای همه می نویسن.
F3
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
(2016-03-24 ساعت 16:52)shbn نوشته:  
(2016-03-24 ساعت 16:19)Majid-h نوشته:  

سلام به همه
عيدتونم مبارك

من دوشنبه عصر مدارک رو پست کردم. امروز صبح ( پنجشنبه) ایمیل زدن مدارک رسیده و همون داستان 5 روز کاری آپدیت سیس هم داشتم صبح

امروز روز ٣ شد كه مدارك پست كردن سفارت.نه ايميلي اومد نه آپديتي داشتيم.
Ankara
Interview 13 jan 2016
15 Aug ٢خطي
3 oct   اور شدن
4 oct سفارت ايميل فرستاد
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان