کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
Sam عزیز میشه بپرسم کدوم سفارت بودیذ و چقدر زمان برد تا کامپلیت بشید؟

Doctor of Audiology Student
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
(2016-03-30 ساعت 10:37)Sam-90 نوشته:  
(2016-03-30 ساعت 10:31)Majid-h نوشته:  
(2016-03-29 ساعت 20:31)Sam-90 نوشته:  دوستان بعد از اينكه كلير شديد ايميل از سفارت دريافت كرديد؟ ويا مشاهدت سايت كفايت مي كنه براي اينكه بريم براي پيكاپ؟
ممنون ميشم اگه بلاخره يكي پيدا بشه جواب سوال من و بده!!

سلام دوست عزيز
ما وقتي ap خورديم برگشتيم ايران بعد چند وقت كه سايت سيس پيگيري كردم پدر من از / به or تبديل شد در سايت سيس مادر من هم ديگه از ap به ready تبديل شد.منم كه همون / يا ap مونده بودم.وقتي از / به or تبديل ميشه يعني ديگه ويزات آمادست.
بعد از اينكه تو سايت سيس اين حالت شد براي ما دقيق نميدونم اما فكر كنم يه ٤-٥ روز بعدش يه ايميل از سفارت اومد كه پرونده شما كامل شده و پاسپورتاتونو تا اين تاريخ وقت دارين بيارين برامون اگه هم تا اين تاريخ نيوردين پست كنين براي ما.در كل بگم كه وقتي تو سايت سيس اين تغيير اتفاق افتاد بايد يه ايميل براتون بياد كه پاساتونو بيارين تحويل بدين.راستي بگم در مورد سايت سيس كه همين جور كه نشون داد فقط ويزا پدر و مادرم آماده بود و به من گفتن كه پروندت نياز به بررسي بيشتر داره

خيلي ممنون كه تجربتون را با ما قسمت كرديد.
من ٢٥ به or تبديل شد و ٢٨ سايت سفارت اعلام كرد كه كامپليت شده پرونده، ولي ايميلي دريافت نكردم.
حالا با اين اوصاف به نظر شما برم يا صبر كنم ايميل بياد؟
اميدوارم شما هم هر چه زودتر كلير بشيد.

بله ما هم دقيقل همين طور بود اول سيس بهد سايت سفارت چند روز بعدم ايميل اومد.
من خودم تا ايميل نيمد مداركو ندادم سفارت.گذاشتم ايميل كامل شدن مدارك به دستم برسه بعد اين كارو كردم.شما حالا نميدونم ميخواين با بچه هاي ديگه هم مشورت كونين اما به نظرم وايسين ايميل بياد شايد يكم طول بكشه اما مطمئن تره
Ankara
Interview 13 jan 2016
15 Aug ٢خطي
3 oct   اور شدن
4 oct سفارت ايميل فرستاد
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، smpf
سلام دوستان چطور میشه یه تصویری از یه فایلی رو اینجا آپلود کرد

پاسخ
(2016-03-30 ساعت 14:49)tomi نوشته:  سلام دوستان چطور میشه یه تصویری از یه فایلی رو اینجا آپلود کرد
به لینک توی امضا مراجعه کنید
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، tomi
(2016-03-30 ساعت 10:40)شاپرک نوشته:  Sam عزیز میشه بپرسم کدوم سفارت بودیذ و چقدر زمان برد تا کامپلیت بشید؟

ابوظبي-٥ ماه
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، واهيك آقاجاني
(2016-03-30 ساعت 03:53)payam21 نوشته:  
(2016-03-29 ساعت 20:38)mrafatbakhsh نوشته:  سلام دوستان  الان يك ساله  كه از وقت سفارت ما گذشته و تو سايت سيس شديم expiring soon ابن به چه معنا ميتونه باشه؟ لطفا راهنمايي كنيد

سلام دوست عزیز
این استاتوس یه جورایی اشتباه سایت CEAC محسوب میشه، ما خودمون کیس EB1هستیم و برامون همین اتفاق افتاد
درست ۱۶نوامبر (درست یک روز قبل از تولدم)استاتوس ما به expiring soon تغییر پیدا کرد و نمی دونید چه حالی بودم!بعد از گذشت چند وقت دوباره استاتوس سایت به حالت عادی برگشت
باز هم امیدوارم و یقینا مطمعنم که این اشتباه سایت هستپس نگران نباشید
به امید هرچه زودتر کلیر شدن همگی

سلام دوست عزیز می تونم بپرسم شما هم مشکل سربازی س داشتین ؟ و اینکه تو این مدت آپدیت حدودا چند بار داشتین ؟ البته به جز آپدیت های ایمیل و آپدیت های چند روز اول
F3
 priority date: may 2003
Interview:  13May 2015    ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: tomi
(2016-03-30 ساعت 22:50)shbn نوشته:  
(2016-03-29 ساعت 20:38)mrafatbakhsh نوشته:  سلام دوستان  الان يك ساله  كه از وقت سفارت ما گذشته و تو سايت سيس شديم expiring soon ابن به چه معنا ميتونه باشه؟ لطفا راهنمايي كنيد

سلام دوست عزیز
این استاتوس یه جورایی اشتباه سایت CEAC محسوب میشه، ما خودمون کیس EB1هستیم و برامون همین اتفاق افتاد
درست ۱۶نوامبر (درست یک روز قبل از تولدم)استاتوس ما به expiring soon تغییر پیدا کرد و نمی دونید چه حالی بودم!بعد از گذشت چند وقت دوباره استاتوس سایت به حالت عادی برگشت

سلام دوست عزیز می تونم بپرسم شما هم مشکل سربازی س داشتین ؟ و اینکه تو این مدت  آپدیت حدودا چند بار داشتین ؟ البته به جز آپدیت های ایمیل و آپدیت های چند روز اول

سلام فك كنم واسه همين باشه... آپديتها رو خيلي دقيق نميدونم چون قبلا سيّس رو چك نميكردم كلا زياد آپديت نداشتيم
F4
Abudhabi
Interview date.29,03,2015
clear date.10,07,2016
پاسخ
تشکر کنندگان: tomi ، shbn ، smpf

سلام دوست عزیز

سلام دوست عزیز می تونم بپرسم شما هم مشکل سربازی س داشتین ؟ و اینکه تو این مدت  آپدیت حدودا چند بار داشتین ؟ البته به جز آپدیت های ایمیل و آپدیت های چند روز اول

سلامی دوباره
درمورد سوال اولتون خیر، مشکلی نداشتیم، در مورد آپدیت ها هم فقط سایت ceac حدود ۴یا۵بار بوده و تو سایت ابوظبی هیچ آپدیتی نداشتیم جز یکی که اون هم بعد مصاحبه بود
نوع  پروندهB-1
تاریخ تشکیل پرونده :۲ جولای ۲۰۱۴
تاریخ مصاحبه :۲۳ دسامبر ۲۰۱۴ ابوظبی
آپدیت ها؛
سایت ابوظبی:۲۸دسامبر ۲۰۱۴،  ۷سپتامبر ۲۰۱۶
سایتCEAC: ۲۱ می ۲۰۱۵، ۱۰آگوست ۲۰۱۵، ۱۶نوامبر۲۰۱۵، ۱۶ و ۲۲و۳۰مارچ۲۰۱۶
۶ سپتامبر ۲۰۱۶ آپدیت ۲خطی ,۷سپتامبر ۲۰۱۶ ,۱۹سپتامبر ۲۰۱۶ آپدیت or,
۱۹مارچ ۲۰۱۷(اکسپایرینگ سون)،۱۹جون ۲۰۱۷. ۲،۵،۱۲،۱۳،۱۸جولای۲۰۱۷. ۷آگوست۲۰۱۷
بیش از 1000 روز انتظار Rolleyes ...
پاسخ
تشکر کنندگان: shbn ، smpf
(2016-03-30 ساعت 10:37)Sam-90 نوشته:  
(2016-03-30 ساعت 10:31)Majid-h نوشته:  
(2016-03-29 ساعت 20:31)Sam-90 نوشته:  دوستان بعد از اينكه كلير شديد ايميل از سفارت دريافت كرديد؟ ويا مشاهدت سايت كفايت مي كنه براي اينكه بريم براي پيكاپ؟
ممنون ميشم اگه بلاخره يكي پيدا بشه جواب سوال من و بده!!

سلام دوست عزيز
ما وقتي ap خورديم برگشتيم ايران بعد چند وقت كه سايت سيس پيگيري كردم پدر من از / به or تبديل شد در سايت سيس مادر من هم ديگه از ap به ready تبديل شد.منم كه همون / يا ap مونده بودم.وقتي از / به or تبديل ميشه يعني ديگه ويزات آمادست.
بعد از اينكه تو سايت سيس اين حالت شد براي ما دقيق نميدونم اما فكر كنم يه ٤-٥ روز بعدش يه ايميل از سفارت اومد كه پرونده شما كامل شده و پاسپورتاتونو تا اين تاريخ وقت دارين بيارين برامون اگه هم تا اين تاريخ نيوردين پست كنين براي ما.در كل بگم كه وقتي تو سايت سيس اين تغيير اتفاق افتاد بايد يه ايميل براتون بياد كه پاساتونو بيارين تحويل بدين.راستي بگم در مورد سايت سيس كه همين جور كه نشون داد فقط ويزا پدر و مادرم آماده بود و به من گفتن كه پروندت نياز به بررسي بيشتر داره

خيلي ممنون كه تجربتون را با ما قسمت كرديد.
من ٢٥ به or تبديل شد و ٢٨ سايت سفارت اعلام كرد كه كامپليت شده پرونده، ولي ايميلي دريافت نكردم.
حالا با اين اوصاف به نظر شما برم يا صبر كنم ايميل بياد؟
اميدوارم شما هم هر چه زودتر كلير بشيد.

سلام به همه دوستان
من ميخوام چند مورد به دوستان بگم مخصوصأ به sam -90 عزيز شايد كمكي به دوستان بكنه.
من از كسي كه براي ما پيكاپ كرد پرسيدم sam عزيز. كه وقتي تو سايت سفارت آنكارا كامپليت شدين ولي ايميل نيمد براتون ميشه پيكاپ كرد يا نه؟اون به من گفت كه اگه اف بي آي چك خوردين و تو سايت سفارت كامپيليت شدين ديگه نياز نيست كه منتظر ايميل باشين ميتونين پيكاپ انجام بدين.
من كل پرونده خودمو ميگم شايد كمكي به بقيه بكن.
ما آنكارا مصاحبه داشتيم من پدرم مادرم.كيس اصلي پدرم بود و كاتاگوري اف ٣ بوديم.وقتي رفتيم مصاحبه به ما ap خورد و برگشتيم بعد يه ١/٥ ايميلي اومد كه نوشته بود كه پرونده شما كامل شده و پاساتونو بدين داخل تا اين تاريخ.همزمان در سايت سيس مادرم ready شد پدرم از / به or تبديل شد ولي من همون / بودم.ما پيكاپ كرديم اين سري.اينو بگم به دوستاني كه ميگن آنكارا نميشه پيكاپ كرد نه اين طور نيست آنكارا هم ميشه پيكاپ كرد.ما اين كارو انجام دادين.ما پاسامون فرستاديم براي اون شخص اونم خودش بدون حضور ما وكالت نامه رو درست كرد.و مدارك مارو تاريخ ٢٣ مارچ پست كرد سفارت.چند روزي خبري نشد تا اينكه ٢٨ مارچ سايت سيس آپديت داشتيم.فرداي اون روز ٢٩ مارچ بازم سايت سيس آپديت داشتيم بلافاصله همان روز يه ايميل از سفارت اومد كه مدارك به دست ما رسيده و ٥ روز كاري زمان ميبره كه بررسي كنيم.فرداي اون روز يعني ٣٠ مارچ باز سايت سيس آپديت شد اين بار فقط پدر و مادرم و من آپديت نداشتم تا اينكه يك ساعت بعدش تو سايت سيس پدرو مادرم به issued تبديل شدن ولي من همون ap باقي موندم.كه بلافاصله از سفارت هم يه ايميل اومد كه پرونده شما كامل شده و داخل ايميل هم جلوي اسم من نوشته بود pending كه يعني هنوز به بررسي دارن.چون به خدمت من گير دادن چون تو سپاه خدمت كرده بودم.فردا هم كسي كه پيكاپ كرد ميره از پست ويزاهارو برامون ميگيره پست ميكنه برامون ايران.
Ankara
Interview 13 jan 2016
15 Aug ٢خطي
3 oct   اور شدن
4 oct سفارت ايميل فرستاد
پاسخ
تشکر کنندگان: payam21 ، tala82 ، Sam-90 ، shbn ، Pargosha ، smpf
سلام به همه دوستان می خواستم يه آماری بگيرم از بين کسانی که کليرنس به خاطر سربازی س خوردن کمترين زمانی که سراغ دارين کلير شده باشن چقدر بوده.
F3
 priority date: may 2003
Interview:  13May 2015    ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: mrafatbakhsh ، smpf
(2016-03-31 ساعت 00:48)mrafatbakhsh نوشته:  
(2016-03-30 ساعت 03:53)payam21 نوشته:  سلام دوست عزیز

سلام فك كنم واسه همين باشه... آپديتها رو خيلي دقيق نميدونم چون قبلا سيّس رو چك نميكردم كلا زياد آپديت نداشتيم
سلام marefatbakhsh عزیز عکس العمل شما برای این پیام چه خواهد بود ایمیل ، تلفن ، پیگیری از آمریکا ....به هر حال دوستان نظراتشون را دادند خوشحال میشیم ما رو هم از نتیجه باخبر کنین انشاله خیر باشه

پاسخ
(2016-03-31 ساعت 09:13)shbn نوشته:  سلام به همه دوستان می خواستم يه آماری بگيرم از بين کسانی که کليرنس به خاطر سربازی س خوردن کمترين زمانی که سراغ دارين کلير شده باشن چقدر بوده.

سلام تو چند ماه گذشته چند نفری رو خوندم که تو یه همچین پروسه ای بودن حدود 7 الی 9ماه رو میگفتن برای کلیر شدن...تجربه نشون داده شاید تو زمان کلیر شدن بی تاثیر نباشه ولی خیلی ملاک نبوده

پاسخ
تشکر کنندگان: shbn ، smpf
(2016-03-31 ساعت 11:53)tomi نوشته:  
(2016-03-31 ساعت 00:48)mrafatbakhsh نوشته:  
(2016-03-30 ساعت 22:50)shbn نوشته:  سلام دوست عزیز می تونم بپرسم شما هم مشکل سربازی س داشتین ؟ و اینکه تو این مدت  آپدیت حدودا چند بار داشتین ؟ البته به جز آپدیت های ایمیل و آپدیت های چند روز اول

سلام marefatbakhsh عزیز عکس العمل شما برای این پیام چه خواهد بود ایمیل ، تلفن ، پیگیری از آمریکا ....به هر حال دوستان نظراتشون را دادند خوشحال میشیم ما رو هم از نتیجه باخبر کنین انشاله خیر باشه

والا فعلا كه همه راهها رو امتحان كرديم هيچ نتيجه و جوابي نگرفتيم... بلاتكليف و منتظر
F4
Abudhabi
Interview date.29,03,2015
clear date.10,07,2016
پاسخ
تشکر کنندگان: tomi ، smpf
(2016-03-28 ساعت 19:26)itex نوشته:  سلام دوستان سال جدید رو تبریک میگم. امیدوارم در سال جدید همه کلیر بشن.
اگر کسی کلیر شده که توی جدول نیاز به آپدیت داره بگین. من دانشجو هستم الان و نمیرسم مثل قبل همه پستها رو بخونم. ممنون
كليرنس
Sam-90
28 march
ابوظبي
@itex@
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، smpf
دوستان تعطيلات سفارت تو ابوظبي را از كجا مي تونم چك كنم؟
كسي ميدونه چه روز هايي در ماه آپريل تعطيلِ سفارت؟
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان