کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2016-03-28 ساعت 00:21)Majid-h نوشته:  
(2016-03-27 ساعت 22:08)Gem120 نوشته:  
(2016-03-27 ساعت 19:00)hamiii نوشته:  مبارکه. به افتخار همه کلییر شده ها.
کدوم سفارت

انکارا

تبريك ميگم بهت
ميشه بدونم به چه دليلي بهتون ap خورد؟!

سربازی ارتش بودم شاید به این دلیل بوده
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
سلام بر همگی
Visa Interview 3rd August 15
Updates : 4th aug, 5th aug , 6th aug 10thaug , 12th Aug. ,5th nov. , 9 dec 15 , 25th jan 16, 21Feb , 11 march 24th march/
21 ،فوریه / به اور خودم و 24 مارش اور همسرم
clear 28th March
case F3
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali.karimi ، tomi
سلام دوستان سال جدید رو تبریک میگم. امیدوارم در سال جدید همه کلیر بشن.
اگر کسی کلیر شده که توی جدول نیاز به آپدیت داره بگین. من دانشجو هستم الان و نمیرسم مثل قبل همه پستها رو بخونم. ممنون
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: tomi ، milad_magnet ، sanbad
(2016-03-28 ساعت 15:01)jjay نوشته:  سلام بر همگی
Visa Interview 3rd August 15
Updates : 4th aug, 5th aug , 6th aug 10thaug , 12th Aug. ,5th nov. , 9 dec 15 , 25th jan 16, 21Feb , 11 march 24th march/
clear 28th March
case F3

کدوم سفارت بودین؟
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
سلام بر همگی
ابوظبی ‎Visa Interview 3rd August 15‎
Updates ‎: 4th aug, 5th aug , 6th aug 10thaug , 12th Aug. ,5th nov. , 9 dec 15 , 25th jan 16, 21Feb , 11 march 24th march/‎
‎clear 28th March‎
‎case F3
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه ي دوستان
ما چند روز پيش پيكاپ كرديم سفارت آنكارا حالا سايت سيس آپ ديت شد و ايميل سفارت كه مدارك به دستمون رسيده و ٥ روز كاري طول ميكشه اومد برامون.فقط تو سايت سيس پدر تبديل به or شده بود و مامانم هم ready شده بود و منم كه همون / بودم اما حالا كه آپ ديت شديم هر ٣تامون تبديل به / شديم.كسي تا حالا اين حالت براش اتفاق افتاده
Ankara
Interview 13 jan 2016
15 Aug ٢خطي
3 oct   اور شدن
4 oct سفارت ايميل فرستاد
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Pargosha
(2016-03-29 ساعت 15:50)Majid-h نوشته:  سلام به همه ي دوستان
ما چند روز پيش پيكاپ كرديم سفارت آنكارا حالا سايت سيس آپ ديت شد و ايميل سفارت كه مدارك به دستمون رسيده و ٥ روز كاري طول ميكشه اومد برامون.فقط تو سايت سيس پدر تبديل به or شده بود و مامانم هم ready شده بود و منم كه همون / بودم اما حالا كه آپ ديت شديم هر ٣تامون تبديل به / شديم.كسي تا حالا اين حالت براش اتفاق افتاده

قبل ايشود شدن طبيعي هست كه به / تبديل بشه دوبارت نگران نباش
Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Pargosha
دوستان بعد از اينكه كلير شديد ايميل از سفارت دريافت كرديد؟ ويا مشاهدت سايت كفايت مي كنه براي اينكه بريم براي پيكاپ؟
ممنون ميشم اگه بلاخره يكي پيدا بشه جواب سوال من و بده!!
پاسخ
سلام دوستان الان يك ساله كه از وقت سفارت ما گذشته و تو سايت سيس شديم expiring soon ابن به چه معنا ميتونه باشه؟ لطفا راهنمايي كنيد
F4
Abudhabi
Interview date.29,03,2015
clear date.10,07,2016
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، smpf
(2016-03-29 ساعت 20:38)mrafatbakhsh نوشته:  سلام دوستان  الان يك ساله  كه از وقت سفارت ما گذشته و تو سايت سيس شديم expiring soon ابن به چه معنا ميتونه باشه؟ لطفا راهنمايي كنيد

یعنی مصاحبه را انجام دادین یا نه .طبق مکاتباتی که nvc می کنه اگر کیسی بیش از یکسال بدون هرگونه مکاتبه یا اقدامی باشد کلا کنسل میشه
حالا اگر شما مصاحبه را رفتین دقیقا نمی دونم منظورشون چیه بهتره که مکاتبه و پیگیری داشته باشید که پرونده از حالت راکد در بیاد
f4
sep2003
کیس :ANK2009

پاسخ
(2016-03-29 ساعت 22:59)alireza88 نوشته:  
(2016-03-29 ساعت 20:38)mrafatbakhsh نوشته:  سلام دوستان  الان يك ساله  كه از وقت سفارت ما گذشته و تو سايت سيس شديم expiring soon ابن به چه معنا ميتونه باشه؟ لطفا راهنمايي كنيد

یعنی مصاحبه را انجام دادین یا نه .طبق مکاتباتی که nvc می کنه اگر کیسی بیش از یکسال بدون هرگونه مکاتبه یا اقدامی باشد کلا کنسل میشه
حالا اگر شما مصاحبه را رفتین دقیقا نمی دونم منظورشون چیه بهتره که مکاتبه و پیگیری داشته باشید که پرونده از حالت راکد در بیاد

اره يك سال پيش مصاحبه داشتيم منتظر جواب سفارت واسه ويزا بوديم
F4
Abudhabi
Interview date.29,03,2015
clear date.10,07,2016
پاسخ

سلام دوست عزیز
نگران نباشید. همونطور که توی سایت سفارت هم توضیح داده سایت ceac بر مبنای اپدیت هایی است که توسط کامپیوتر و به صورت اتوماتیک انجام میشه و ملاک اصلی برای وضعیت پرونده شما سایت سفارت هست نه سایت ceac.
در مورد وضعیت پرونده شما هم عارضم که چون از زمان مصاحبه شما یک سال گذشته است خود به خود مصاحبه شما باطل میشه ولی این به معنی کنسل شدن پرونده شما نیست. انشالله زمانیکه پروسه کلیرنس شما پایان یافت دوباره باید مصاحبه انجام بشه و در صورت نبودن مشکلات پیشبینی نشده ویزاتون رو یکضرب همونجا دریافت خواهید کرد. منظور سایت ceac هم به احتمال قریب به یقین همین هست. پس جایی برای نگرانی نیست.
یا حق
F4 Category, PD 25Feb2002, Approval Date 21Oct2005, Current Date 1Jan2015, Interview 12May2015, cleared 18May 2016, Issued 24JUNE2016 Big Grin :
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، Pargosha ، mrafatbakhsh ، smpf

سلام دوست عزیز
این استاتوس یه جورایی اشتباه سایت CEAC محسوب میشه، ما خودمون کیس EB1هستیم و برامون همین اتفاق افتاد
درست ۱۶نوامبر (درست یک روز قبل از تولدم)استاتوس ما به expiring soon تغییر پیدا کرد و نمی دونید چه حالی بودم!بعد از گذشت چند وقت دوباره استاتوس سایت به حالت عادی برگشت
باز هم امیدوارم و یقینا مطمعنم که این اشتباه سایت هستپس نگران نباشید
به امید هرچه زودتر کلیر شدن همگی
نوع  پروندهB-1
تاریخ تشکیل پرونده :۲ جولای ۲۰۱۴
تاریخ مصاحبه :۲۳ دسامبر ۲۰۱۴ ابوظبی
آپدیت ها؛
سایت ابوظبی:۲۸دسامبر ۲۰۱۴،  ۷سپتامبر ۲۰۱۶
سایتCEAC: ۲۱ می ۲۰۱۵، ۱۰آگوست ۲۰۱۵، ۱۶نوامبر۲۰۱۵، ۱۶ و ۲۲و۳۰مارچ۲۰۱۶
۶ سپتامبر ۲۰۱۶ آپدیت ۲خطی ,۷سپتامبر ۲۰۱۶ ,۱۹سپتامبر ۲۰۱۶ آپدیت or,
۱۹مارچ ۲۰۱۷(اکسپایرینگ سون)،۱۹جون ۲۰۱۷. ۲،۵،۱۲،۱۳،۱۸جولای۲۰۱۷. ۷آگوست۲۰۱۷
بیش از 1000 روز انتظار Rolleyes ...
پاسخ
تشکر کنندگان: Pargosha ، mrafatbakhsh ، smpf
(2016-03-29 ساعت 20:31)Sam-90 نوشته:  دوستان بعد از اينكه كلير شديد ايميل از سفارت دريافت كرديد؟ ويا مشاهدت سايت كفايت مي كنه براي اينكه بريم براي پيكاپ؟

سلام دوست عزيز
ما وقتي ap خورديم برگشتيم ايران بعد چند وقت كه سايت سيس پيگيري كردم پدر من از / به or تبديل شد در سايت سيس مادر من هم ديگه از ap به ready تبديل شد.منم كه همون / يا ap مونده بودم.وقتي از / به or تبديل ميشه يعني ديگه ويزات آمادست.
بعد از اينكه تو سايت سيس اين حالت شد براي ما دقيق نميدونم اما فكر كنم يه ٤-٥ روز بعدش يه ايميل از سفارت اومد كه پرونده شما كامل شده و پاسپورتاتونو تا اين تاريخ وقت دارين بيارين برامون اگه هم تا اين تاريخ نيوردين پست كنين براي ما.در كل بگم كه وقتي تو سايت سيس اين تغيير اتفاق افتاد بايد يه ايميل براتون بياد كه پاساتونو بيارين تحويل بدين.راستي بگم در مورد سايت سيس كه همين جور كه نشون داد فقط ويزا پدر و مادرم آماده بود و به من گفتن كه پروندت نياز به بررسي بيشتر داره
Ankara
Interview 13 jan 2016
15 Aug ٢خطي
3 oct   اور شدن
4 oct سفارت ايميل فرستاد
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، Pargosha ، smpf
(2016-03-30 ساعت 10:31)Majid-h نوشته:  
(2016-03-29 ساعت 20:31)Sam-90 نوشته:  دوستان بعد از اينكه كلير شديد ايميل از سفارت دريافت كرديد؟ ويا مشاهدت سايت كفايت مي كنه براي اينكه بريم براي پيكاپ؟

سلام دوست عزيز
ما وقتي ap خورديم برگشتيم ايران بعد چند وقت كه سايت سيس پيگيري كردم پدر من از / به or تبديل شد در سايت سيس مادر من هم ديگه از ap به ready تبديل شد.منم كه همون / يا ap مونده بودم.وقتي از / به or تبديل ميشه يعني ديگه ويزات آمادست.
بعد از اينكه تو سايت سيس اين حالت شد براي ما دقيق نميدونم اما فكر كنم يه ٤-٥ روز بعدش يه ايميل از سفارت اومد كه پرونده شما كامل شده و پاسپورتاتونو تا اين تاريخ وقت دارين بيارين برامون اگه هم تا اين تاريخ نيوردين پست كنين براي ما.در كل بگم كه وقتي تو سايت سيس اين تغيير اتفاق افتاد بايد يه ايميل براتون بياد كه پاساتونو بيارين تحويل بدين.راستي بگم در مورد سايت سيس كه همين جور كه نشون داد فقط ويزا پدر و مادرم آماده بود و به من گفتن كه پروندت نياز به بررسي بيشتر داره

خيلي ممنون كه تجربتون را با ما قسمت كرديد.
من ٢٥ به or تبديل شد و ٢٨ سايت سفارت اعلام كرد كه كامپليت شده پرونده، ولي ايميلي دريافت نكردم.
حالا با اين اوصاف به نظر شما برم يا صبر كنم ايميل بياد؟
اميدوارم شما هم هر چه زودتر كلير بشيد.
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان