کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
سلام

دوستان عزیز سایت را که چک میکنم این قسمت به چه معنی است ؟
Status Updated Date: 06-Apr-2016
این بدین معنی است که امروز هم روی پرونده من بررسی صورت گرفته ؟

با سپاس
کتگوری : F3
اپلای : AUG2004
کیس نامبر : ANK2010
فرم DS-261 : در تاريخ ١٨ فبريه ٢٠١٥
پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC
در تاريخ ١١ مى ٢٠١٥ ايميل از NVC براى تاييد مدارك ارسالى
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
۸ اگست آپدیت دو خطی در سایت ceac
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!)
کامپلیت فرم DS-260 جدید در ۳۱ می و ارسال به KCC
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
(2016-04-05 ساعت 13:43)azb2003 نوشته:  
(2016-04-05 ساعت 13:04)baran_bahar نوشته:  
(2016-04-04 ساعت 22:06)azb2003 نوشته:  بله اما من خودم نقر اصلی هستم
دوست عزیز ظاهرا" شرایطتتون به این صورت میشه که برای شما و پسرتون  کامپیلیت می زنن و برای همسرتون  پراسس پندینگ تا اونجائیکه اطلاع دارم شما و پسرتون از سفارت نامه ای دریافت میکنید و ویزاتون رو  می تونید برید وبگیرید فکر کنم حداکثر 10 روز بعد از or شدن براتون ایمیل میاد

با تشکر از شما اما ما به افیسر گفته بودیم که منتظر میمونیم و با هم باشه ویزامون حالا ممکنه که این or مربوط به همسرم باشه چون
ما که همون روز یک ضرب شدیم و منتظر همسر مرسی از راهنماییتون

دوست عزیز شما درسایت سیس چند تا کیس نامبر براتون ثبت شده؟؟؟ اگه سه تا ثبت شده روی تک تک کیس نامبرها که درانتهاش عدد 1 ، 2 .3 درج شده کلیک کنید و ببینید برای هر سه نفر or شده یا اگه فقط یک کیس نامبر هست و اون اور شده مطمئن باشید ایشون هم کلیر شدند
پاسخ
(2016-04-06 ساعت 14:14)shahram es نوشته:  سلام

دوستان عزیز سایت را که چک میکنم این قسمت به چه معنی است ؟
Status Updated Date: 06-Apr-2016
این بدین معنی است که امروز هم روی پرونده من بررسی صورت گرفته ؟

با سپاس

دوست عزیز اگه آپدیت درسایت سیس هست یعنی به احتمال زیاد روی پرونده تون کار انجام میشه اما اگه در سایت سفارت ترکیه هست آپدیت هاش عمومی هست
پاسخ
تشکر کنندگان: shahram es ، smpf
سلام 9 اسفند 94 برای ویزای مهاجرتی کار به آمریکا در آنکارا مصاحبه شدم و کلیرنس خوردم. چندبار آپدیت روی فایلم انجام شده و الان حدود 24 روز از آخرین آپدیت گذشته است.....
پاسخ
(2016-04-06 ساعت 14:29)baran_bahar نوشته:  
(2016-04-05 ساعت 13:43)azb2003 نوشته:  
(2016-04-05 ساعت 13:04)baran_bahar نوشته:  دوست عزیز ظاهرا" شرایطتتون به این صورت میشه که برای شما و پسرتون  کامپیلیت می زنن و برای همسرتون  پراسس پندینگ تا اونجائیکه اطلاع دارم شما و پسرتون از سفارت نامه ای دریافت میکنید و ویزاتون رو  می تونید برید وبگیرید فکر کنم حداکثر 10 روز بعد از or شدن براتون ایمیل میاد

با تشکر از شما اما ما به افیسر گفته بودیم که منتظر میمونیم و با هم باشه ویزامون حالا ممکنه که این or مربوط به همسرم باشه چون
ما که همون روز یک ضرب شدیم و منتظر همسر مرسی از راهنماییتون

دوست عزیز شما درسایت سیس چند تا کیس نامبر براتون ثبت شده؟؟؟ اگه سه تا ثبت شده روی تک تک کیس نامبرها که درانتهاش عدد 1 ، 2 .3 درج شده کلیک کنید و ببینید برای هر سه نفر or شده یا اگه فقط یک کیس نامبر هست و اون اور شده مطمئن باشید ایشون هم کلیر شدند
ما 4 نفر هستیم با 4 تا caseکه نمیدونم بترتیب هست یا نه اما فقط همسرم ap خورد و ما منتظر موندیم و در سیس هم 4 تا caseهست
که وقتی روی اخری کلیک کردم or شده اما 3 نفر دیگه نه / ممنونم
پاسخ
با سلام،
توی سایت سیس تاریخی که در قسمت case creation date برای من نوشته تقریبا یک سال بعد از priority date من هست. می خواستم ببینم این طبیعیه؟ واسه بقیه دوستان چه جوری هست؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان

بنا به تجربیات من، بسیاری از کارهای کلیرنس من در خود سفارت انجام شده
دلیل حرف من هم زمان آپدیت شدن پرونده من بود. چون وقتی پرونده من آپدیت میشد، زمان آپدیت به زمان کشوری بوده که سفارت توشه ، نه زمان آمریکا. مثلا زمان هایی که پرونده من آپدیت میشد، ساعت 2 شب یا 3 شب به وقت آمریکا بوده!

پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، JAVID2015
(2016-04-06 ساعت 14:51)yasaman53 نوشته:  سلام 9 اسفند 94 برای ویزای مهاجرتی کار به آمریکا در آنکارا مصاحبه شدم و کلیرنس خوردم. چندبار آپدیت روی فایلم انجام شده و الان حدود 24 روز از آخرین آپدیت گذشته است.....

سلام بنظر همه چی طبق روال عادی هست....موفق باشید Shy

پاسخ
بچه ها من نمیدونم چه سیگنالی باید توی Status ایجاد بشه تا بدونم حداقل اولین آپدیت رو داشتم. عکس سایت سفارت رو پیوست کردم،درک نمیکنم!
میشه یه نفر لطف کنه یه کم از تفاوت سایت سیس با سایت خود سفارت در انکارا بگه، لطفا؟

شهرام
Category : F2A
Interview Date : March 23
پاسخ
ممنونم. استرس طبيعيه. از اين كه با اين گروه آشنا شدم خوشحالم. آيا ميدانيد وقتي كلير شدم و ويزا گرفتم ميتونم يك ماه برمآمريكا و برگردم ايران و مجدد شش ماه بعدش برم.
پاسخ
مصاحبه خيلي راحت و آسوني داشتم.و آفيسر كه يك خانم خيلي جواني بود گفت از نظر من مشكلي نيست و اوكي است ولي بايد مراحل اداري طي بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: m_vaziran ، smpf
من در يك شركت نفت و گاز كار ميكنم. بنظرتون مشكلي پيش مياد؟
پاسخ
لطفا براي من هم دعا كنيد
پاسخ
دوستان عزيزي كه سوالاتي از من پرسيديد. من قسمت ارسال پاسخم غير فعال است. لطفا بي توجهي حساب نشه. لطفا ايميل بزنيد يا به محض برطرف شدن مشكل پاسخ ميدهم
پاسخ
(2016-04-07 ساعت 15:41)yasaman53 نوشته:  ممنونم. استرس طبيعيه. از اين كه با اين گروه آشنا شدم خوشحالم. آيا ميدانيد وقتي كلير شدم و ويزا گرفتم ميتونم يك ماه برمآمريكا  و برگردم ايران و مجدد شش ماه بعدش برم.
باسلام و تبریک ، امیدوارم بقیه مراحل کارهاتون با موفقیت انجام بشه
به نظرم اگه سوالتون رو در تاپیک نحوه گرفتن پاس سفید(Re-entry Permit)‎‎ مطرح کنید سریعتر به جواب می رسید .
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان