کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
دوستان عزيز منتظر مثل من سلام

روز مصاحبه آفيسر مصاحبه كننده گفت ٤ تا ٦ هفته اما من با ايميل پرسيدم جواب دادن كه اغلب بخاطر حجم بالاى تقاضا ٤ تا ٦ ماه طول ميكشه به نظر دوستان كدام صحيحتر است ؟
و دوستانى كه خبر دارند كمترين حالت كلير شدن چه مدت بوده ؟
کتگوری : F3
اپلای : AUG2004
کیس نامبر : ANK2010
فرم DS-261 : در تاريخ ١٨ فبريه ٢٠١٥
پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC
در تاريخ ١١ مى ٢٠١٥ ايميل از NVC براى تاييد مدارك ارسالى
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
۸ اگست آپدیت دو خطی در سایت ceac
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!)
کامپلیت فرم DS-260 جدید در ۳۱ می و ارسال به KCC
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
و توى سايت سفارت در آنكارا اين براى من آمده پائين صفحه :

Immediate Action Required
Before we can continue processing your visa application, we need you to send the information and/or documents marked urgent to required us.

No further action can be taken on your file before this information reaches our office. We require a response within 20 days. Late responses may cause additional delays in processing your case.

آيا اين عمومى است ؟
کتگوری : F3
اپلای : AUG2004
کیس نامبر : ANK2010
فرم DS-261 : در تاريخ ١٨ فبريه ٢٠١٥
پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC
در تاريخ ١١ مى ٢٠١٥ ايميل از NVC براى تاييد مدارك ارسالى
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
۸ اگست آپدیت دو خطی در سایت ceac
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!)
کامپلیت فرم DS-260 جدید در ۳۱ می و ارسال به KCC
پاسخ
(2016-04-10 ساعت 11:16)shahram es نوشته:  دوستان عزيز منتظر مثل من سلام

روز مصاحبه آفيسر مصاحبه كننده گفت ٤ تا ٦ هفته اما من با ايميل پرسيدم جواب دادن كه اغلب بخاطر حجم بالاى تقاضا ٤ تا ٦ ماه طول ميكشه به نظر دوستان كدام صحيحتر است ؟
و دوستانى كه خبر دارند كمترين حالت كلير شدن چه مدت بوده ؟

سلام آفیسر به ما گفت 2 تا 3 ماه الان تو ده ماه ونیم هستیم وخبری نشده Big Grin

پاسخ
تشکر کنندگان: shahram es ، Pargosha ، smpf
سلام دوستان
مدت زیادی که خیلی محدود به تالار سر میزدم. گویا تعدادی از دوستان قدیمی، شکر خدا کلیر شدند و رفتند. امیدوارم بقیه دوستان و من زودتر از این وضعیت خلاص بشیم.
فقط خواستم عرض ادبی خدمت دوستان داشته باشم و بعبارتی حاضری بزنم. 613 روز از مصاحبه ام گذشته و هنوز هیچ خبری نیست. آخرین آپدیت سیس هم 31 مارچ بود. ظاهرا تنها اقدام عملی که میشه انجام داد، اقامه دعوی علیه دولت امریکا در دادگاه است و گرفتن writ of mandamus که چند هزار تایی خرج میبره. فعلا تصمیم نگرفتم.
ارادتمند
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: tomi ، milad_magnet ، KingNothing ، smpf ، dreamer60
(2016-04-10 ساعت 15:08)sanbad نوشته:  سلام دوستان
مدت زیادی که خیلی محدود به تالار سر میزدم. گویا تعدادی از دوستان قدیمی، شکر خدا کلیر شدند و رفتند. امیدوارم بقیه دوستان و من زودتر از این وضعیت خلاص بشیم.
فقط خواستم عرض ادبی خدمت دوستان داشته باشم و بعبارتی حاضری بزنم. 613 روز از مصاحبه ام گذشته و هنوز هیچ خبری نیست. آخرین آپدیت سیس هم 31 مارچ بود. ظاهرا تنها اقدام عملی که میشه انجام داد، اقامه دعوی علیه دولت آمریکا در دادگاه است و گرفتن  writ of mandamus که چند هزار تایی خرج میبره. فعلا تصمیم نگرفتم.
ارادتمند

سلام دوست عزیز ویه جورایی قدیمی من هم کلیرشدنم داره سالش میرسه وکاملا شمارا درک میکنم واقعا سخته.... بفرمایید یکبار گفتید از طریق نماینده کنگره ایالتی نامه نگاری کردید آیا سودی هم داشته ؟

پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، smpf
(2016-04-10 ساعت 11:26)shahram es نوشته:  و توى سايت سفارت در آنكارا اين براى من آمده پائين صفحه :

Immediate Action Required
Before we can continue processing your visa application, we need you to send the information and/or documents marked urgent to required us.

No further action can be taken on your file before this information reaches our office. We require a response within 20 days. Late responses may cause additional delays in processing your case.

آيا اين عمومى است ؟

نه شهرام طبیعی نیست سریعا نقص مدرکتون را بر طرف کن 20 روز بهتون زمان داده اگر دیر تر جواب بدید بهشون ممکنه تاخیر در پروسه ایجاد بشه
Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
تشکر کنندگان: shahram es ، smpf ، dreamer60
(2016-04-10 ساعت 15:30)tomi نوشته:  [quote='sanbad' pid='701168' dateline='1460284700']
سلام دوستان
فقط خواستم عرض ادبی خدمت دوستان داشته باشم و بعبارتی حاضری بزنم. 613 روز از مصاحبه ام گذشته و هنوز هیچ خبری نیست. آخرین آپدیت سیس هم 31 مارچ بود. ظاهرا تنها اقدام عملی که میشه انجام داد، اقامه دعوی علیه دولت آمریکا در دادگاه است و گرفتن  writ of mandamus که چند هزار تایی خرج میبره. فعلا تصمیم نگرفتم.
ارادتمند
[/7quote]

سلام دوست عزیز ویه جورایی قدیمی من هم کلیرشدنم داره سالش میرسه وکاملا شمارا درک میکنم واقعا سخته.... بفرمایید یکبار گفتید از طریق نماینده کنگره ایالتی نامه نگاری کردید آیا سودی هم داشته ؟

ما هم همچنان هستیم. شما که رکورد زدید. ما هم هستیم ببینیم کی بالاخره دلشون به حالمون می سوزه کلیر می کنن
F3
 priority date: may 2003
Interview:  13May 2015    ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: tomi ، sanbad ، baran_bahar ، smpf ، mrafatbakhsh
(2016-04-10 ساعت 10:24)mrb نوشته:  
(2016-04-10 ساعت 10:17)anahita1361 نوشته:  
(2016-04-09 ساعت 22:20)alireza88 نوشته:  تبریک میگم
لطفا در جدول منتظران وارد کنید
https://docs.google.com/forms/d/1EfdzSY9...art=invite

ای بابااااا!!!! تبریک نداره که  Big Grin  Sad
در جدول وارد شد
به امید خبرهای خوب
حالا کجا برم که جدولو ببینم؟
دوستان سلام

ما هم به لیست شما پیوستیم . چطور میشه وارد جدول آدرس بالا شد . ممنون
از طریق لینک زیر می توانید وارد کنید
f4
sep2003
کیس :ANK2009

پاسخ
(2016-04-10 ساعت 10:24)mrb نوشته:  
(2016-04-10 ساعت 10:17)anahita1361 نوشته:  
(2016-04-09 ساعت 22:20)alireza88 نوشته:  تبریک میگم
لطفا در جدول منتظران وارد کنید

ای بابااااا!!!! تبریک نداره که  Big Grin  Sad
در جدول وارد شد
به امید خبرهای خوب
حالا کجا برم که جدولو ببینم؟
دوستان سلام

ما هم به لیست شما پیوستیم . چطور میشه وارد جدول آدرس بالا شد . ممنون
f4
sep2003
کیس :ANK2009

پاسخ
(2016-04-10 ساعت 15:30)tomi نوشته:  
ارادتمند

سلام تامی جان. والا نتیجه خاصی نداشت. حتی از طریق وکیلمون سناتور هم به سفارت نامه داد. همون جواب همیشگی. البته جواب سناتور را یکم رنگ و لعاب داشت و عذرخواهی کرده بودند. ظاهرا حضرات تو سفارت اطلاع زیادی ندارند که پرونده کجا میره و چه اتفاقی میافته. قربانت
پاسخ
تشکر کنندگان: tomi ، smpf ، mrafatbakhsh
سلام دوستان عزیز مهاجر سرا یی من الان دو هفته هست که به امریکارسیدم خیلی راحت و بی درد سر البته ما با الاتحاد امارت از ابوظبی آمدیم که امریکا یه گیت مهاجرت تو فرودگاه گذاشته و همون جا کارهای گرین کارت انجام میدن و پاکت گرین کارت تون تحویل می گیرن تو امریکا فقط چمدانها رو گرفتیم بدون بازرسی چمدان فقط تو ایران چمدانها بازرسی شد البته من هیچی با خوراکی با خودم نیاوردم سند باد عزیز ایشاالله هر چه زودتر کارشما درست بشه من این قسمت رو فقط برای اینکه شما بگید کلیرشد م چک میکنم
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، dv2017 ، tomi ، baran_bahar ، smpf ، payam21 ، mrafatbakhsh ، dreamer60
(2016-04-11 ساعت 07:02)پروانه نوشته:  سلام دوستان عزیز مهاجر سرا یی من الان دو هفته هست که به آمریکارسیدم خیلی راحت و بی درد سر البته ما با الاتحاد امارت از ابوظبی آمدیم که آمریکا یه گیت مهاجرت تو فرودگاه گذاشته و همون جا کارهای گرین کارت انجام میدن و پاکت گرین کارت تون تحویل می گیرن تو آمریکا فقط چمدانها رو گرفتیم بدون بازرسی چمدان فقط تو ایران چمدانها بازرسی شد البته من هیچی با خوراکی با خودم نیاوردم سند باد عزیز ایشاالله هر چه زودتر کارشما درست بشه من این قسمت رو فقط برای اینکه شما بگید کلیرشد م چک میکنم

خیلی خوشحال شدم پروانه عزیز.
ممنون از لطف شما. موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: پروانه ، alireza88 ، smpf ، dreamer60
ارادتمند

سلام آقا سنباد عزیز امیدوارم سال جدید سال خوب و کلیر شدن برای همه منتظران خصوصا" شما که بیشتر از همه ازاین پروسه طولانی و خسته کننده متضرر شدید ،باشه ای کاش حداقل سوالی می پرسیدند یا درخواستی داشتند یا حداقل علت طولانی شدن کارشما رو اطلاع می دادند تا بهتر بتونید این بلا تکلیفی رو تحمل کنید معلوم نیست تا کی باید منتظر باشید
به نظر شما وضعیت مالی اسپانسر یا سن اسپانسر یا چیزهای دیگری می تونه دراین امر دخیل باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، smpf ، mrafatbakhsh
(2016-04-11 ساعت 09:18)baran_bahar نوشته:  
ارادتمند

سلام آقا سنباد عزیز امیدوارم سال جدید سال خوب و کلیر شدن برای همه منتظران خصوصا" شما که بیشتر از همه ازاین پروسه طولانی و خسته کننده متضرر شدید ،باشه ای کاش حداقل سوالی می پرسیدند یا درخواستی داشتند یا حداقل علت طولانی شدن کارشما رو اطلاع می دادند تا بهتر بتونید این بلا تکلیفی رو تحمل کنید معلوم نیست تا کی باید منتظر باشید
به نظر شما وضعیت مالی اسپانسر یا سن اسپانسر یا چیزهای دیگری می تونه دراین امر دخیل باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام بهار عزیز. ممنون از لطف شما.
بعید میدونم چون ما دو تا خانواده بودیم که یک اسپانسر داشتیم. و فقط من موندم. بنظرم اسپانسر تو این پروسه تاثیری نداشته باشد.
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، baran_bahar ، smpf ، mrafatbakhsh
(2016-04-11 ساعت 14:17)sanbad نوشته:  
(2016-04-11 ساعت 09:18)baran_bahar نوشته:  
ارادتمند

سلام بهار عزیز. ممنون از لطف شما.
بعید میدونم چون ما دو تا خانواده بودیم که یک اسپانسر داشتیم. و فقط من موندم. بنظرم اسپانسر تو این پروسه تاثیری نداشته باشد.

آقا سنباد عزیز دو ساعت پیش پیامی براتون نوشتم اما متاسفانه دراین جا دیده نمیشه خلاصه اش این بود که آپدیت 31 مارچ شما عمومی نبوده و انشاله که اختصاصی روی پرونده شما کارشده باشه و این آخرین آپدیتی باشه که شما انتظارش رو می کشید و همین روزا کلیر بشید
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، sanbad ، tomi ، Pargosha ، mrafatbakhsh ، پروانه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان