کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2016-04-19 ساعت 13:04)baran_bahar نوشته:  
(2016-04-19 ساعت 12:28)ssprotest نوشته:  رفتیم که به امید خدا یک سال رو هم پر کنیم?

اگه دقت کرده باشین ظاهرا" فقط کتگوری  F4  کلیرنس طولانی دارن  اکثرا" بالای یکسال  Sad  Cool

کاملا موافقم...هم باید این همه سال منتظر باشیم تا وقت سفارت...بعدم واسه کلیرنس....
F4
Abudhabi
Interview date.29,03,2015
clear date.10,07,2016
پاسخ
تشکر کنندگان: tomi ، smpf
(2016-04-19 ساعت 13:53)ehsan1991 نوشته:  
(2016-04-19 ساعت 13:04)baran_bahar نوشته:  
(2016-04-19 ساعت 12:28)ssprotest نوشته:  رفتیم که به امید خدا یک سال رو هم پر کنیم?

اگه دقت کرده باشین ظاهرا" فقط کتگوری  F4  کلیرنس طولانی دارن  اکثرا" بالای یکسال  Sad  Cool

معمولا اگر نفر اصلی کیس خانم باشد زمان کلیرنسی کم تر است من بیشتر کیس هایی که دیدم این به این صورت بوده البته کیس هایی زیادی هم بودن که خانمی ه که نفر اصلی کیس بوده  همراه فرزندانش زود کلیر شده ولی شوهرشان هنوز منتظره  ، ایا دوستان موافقن ؟
تو جدول منتظران که نگاه کنی اکثرا f4 هستن که خیلی طولانی شدن.
F4
Abudhabi
clear date.10,07,2016
پاسخ
تشکر کنندگان: tomi ، smpf ، sanbad ، itex
(2016-04-19 ساعت 17:38)mrafatbakhsh نوشته:  
(2016-04-19 ساعت 13:04)baran_bahar نوشته:  اگه دقت کرده باشین ظاهرا" فقط کتگوری  F4  کلیرنس طولانی دارن  اکثرا" بالای یکسال  Sad  Cool

معمولا اگر نفر اصلی کیس خانم باشد زمان کلیرنسی کم تر است من بیشتر کیس هایی که دیدم این به این صورت بوده البته کیس هایی زیادی هم بودن که خانمی ه که نفر اصلی کیس بوده  همراه فرزندانش زود کلیر شده ولی شوهرشان هنوز منتظره  ، ایا دوستان موافقن ؟

نه والا من خودم نفر اصلی کیس هستم. ... بچه هم نداریم ...کلیرنس شوهرم هنوز بعد یه سال و یه ماه نیومده حتی به منم ویزا ندادن .... الان هم بیشتر 6 ماهه که جواب ایمیل هم نمیدن... حتی آپدیت الکی هم نمبخوریم که دلمون خوش باشه که پرونده مون در جریانه....خدا میدونه تا کی باید بلاتکلیف باشیم.... ما گروه f4 از همه بدتریم...

شما کلیر شدید ؟ اگر شدید که دیگر نباید مشکلی وجود داشته باشد
F4
abu dhabi ) interview date : march 2016 )
updates : 7march ,  8 march 01, 02  ,  30 march update koli , 16 march 02 , 19 march update koli va or shodane nafare 02
waiting for clearance
Or 30 augest
Clear on 11 oct
!God is with us!
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
(2016-04-19 ساعت 18:03)mrafatbakhsh نوشته:  
(2016-04-19 ساعت 13:04)baran_bahar نوشته:  اگه دقت کرده باشین ظاهرا" فقط کتگوری  F4  کلیرنس طولانی دارن  اکثرا" بالای یکسال  Sad  Cool

تو جدول منتظران که نگاه کنی اکثرا f4 هستن که خیلی طولانی شدن.

سلام به همگی بالاخص f4 ها روزهای اول بعد مصاحبه از دوجای مختلف خارج از این تالاراز طریق دوستان شنیدم این پروسه تو این کتگوری کمتر از یه سال نیست ولی وقتی ویتینگ لیست رو دیدم خیلی ها 70درصد زیر یه سال تو این کتگوری کلیر شدن اینجاست که علامت سوال برای آدم بوجود میاد

پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، sanbad ، ssprotest
(2016-04-19 ساعت 19:50)ehsan1991 نوشته:  
(2016-04-19 ساعت 17:38)mrafatbakhsh نوشته:  
(2016-04-19 ساعت 13:53)ehsan1991 نوشته:  معمولا اگر نفر اصلی کیس خانم باشد زمان کلیرنسی کم تر است من بیشتر کیس هایی که دیدم این به این صورت بوده البته کیس هایی زیادی هم بودن که خانمی ه که نفر اصلی کیس بوده  همراه فرزندانش زود کلیر شده ولی شوهرشان هنوز منتظره  ، ایا دوستان موافقن ؟

نه والا من خودم نفر اصلی کیس هستم. ... بچه هم نداریم ...کلیرنس شوهرم هنوز بعد یه سال و یه ماه نیومده حتی به منم ویزا ندادن .... الان هم بیشتر 6 ماهه که جواب ایمیل هم نمیدن... حتی آپدیت الکی هم نمبخوریم که دلمون خوش باشه که پرونده مون در جریانه....خدا میدونه تا کی باید بلاتکلیف باشیم.... ما گروه f4 از همه بدتریم...

من از روز اول اصلا کلیرنس نخوردم ولی افسیر هیچی درباره ویزا نگفت ....فقط گفت برید سایت رو چک کنید تا نهایت 3 تا4 ماه دیگه ... الان نزدیک به یک سال و یه ماهه....
F4
Abudhabi
clear date.10,07,2016
پاسخ
(2016-04-20 ساعت 03:40)mrafatbakhsh نوشته:  
(2016-04-19 ساعت 19:50)ehsan1991 نوشته:  
(2016-04-19 ساعت 17:38)mrafatbakhsh نوشته:  نه والا من خودم نفر اصلی کیس هستم. ... بچه هم نداریم ...کلیرنس شوهرم هنوز بعد یه سال و یه ماه نیومده حتی به منم ویزا ندادن .... الان هم بیشتر 6 ماهه که جواب ایمیل هم نمیدن... حتی آپدیت الکی هم نمبخوریم که دلمون خوش باشه که پرونده مون در جریانه....خدا میدونه تا کی باید بلاتکلیف باشیم.... ما گروه f4 از همه بدتریم...

من از روز اول اصلا کلیرنس نخوردم ولی افسیر هیچی درباره ویزا نگفت ....فقط گفت برید سایت رو چک کنید تا نهایت 3 تا4 ماه دیگه ... الان نزدیک به یک سال و یه ماهه....
سلام
یک سوال داشتم
می خواستم بدونم آیا می پرسن که می خواهید همه باهم ویزا بگیرید یا هرکدام کلیر شدین ویزا بگیرین . ایا در هنگام مصاحبه می پرسن.
ضمنا حتما باید اول نفر اصلی کلیر بشه تا بقیه بتونن ویزا بگیرن .
ممنون
f4
sep2003
کیس :ANK2009

پاسخ
(2016-04-20 ساعت 10:55)alireza88 نوشته:  
(2016-04-20 ساعت 03:40)mrafatbakhsh نوشته:  
(2016-04-19 ساعت 19:50)ehsan1991 نوشته:  شما کلیر شدید ؟ اگر شدید که دیگر نباید مشکلی وجود داشته باشد
سلام
یک سوال داشتم
می خواستم بدونم آیا می پرسن که می خواهید همه باهم ویزا بگیرید یا هرکدام کلیر شدین ویزا بگیرین . ایا در هنگام مصاحبه می پرسن.
ممنون

سلام. .والا کارای اینا اصلا حساب و کتاب خاصی نداره ..90 درصد خانوما که همون لحظه میتونن ویزا بگیرن حالا به بعضیا پیشنهاد میدن ... به بعضیا هم مثل من که حتی نفر اصلی بودم نگفتن که من فک کردم خودم هم چک خوردم...ولی بعدا تو ایمیل گفتن که فقط همسرم باید کلیرنس بیاد...
F4
Abudhabi
clear date.10,07,2016
پاسخ
تشکر کنندگان: tomi ، alireza88 ، smpf
(2016-04-20 ساعت 11:51)mrafatbakhsh نوشته:  
(2016-04-20 ساعت 10:55)alireza88 نوشته:  
(2016-04-20 ساعت 03:40)mrafatbakhsh نوشته:  من از روز اول اصلا کلیرنس نخوردم ولی افسیر هیچی درباره ویزا نگفت ....فقط گفت برید سایت رو چک کنید تا نهایت 3 تا4 ماه دیگه ... الان نزدیک به یک سال و یه ماهه....
سلام
یک سوال داشتم
ممنون

سلام. .والا کارای اینا اصلا حساب و کتاب خاصی نداره ..90 درصد خانوما که همون لحظه میتونن ویزا بگیرن حالا به بعضیا پیشنهاد میدن ... به بعضیا هم مثل من که حتی نفر اصلی بودم نگفتن که من فک کردم خودم هم چک خوردم...ولی بعدا تو ایمیل گفتن که فقط همسرم باید کلیرنس بیاد...

خانم mrafatbakhsh عزيز ، جسارتا اين خيلی عجيبه که به شما ويزا ندادن. اگر مطمئن هستيد که خودتان هم چک نخورديد پيشنهاد می کنم دنبال کارتون رو بگيريد . از چه طريق نمی دونم ولی در مورد همسرتون خوب مثل بقيه افرادی که AP خوردن جز انتظار کاری نميشه کرد ولی در مورد شما قانونا شما می توانستيد ويزا بگيريد. من هم مثل شما همسرم مشمول AP بود و هست ولی هم روز مصاحبه و هم طی هر 6 يا 7 باری که ايميل به سفارت داشتم تقريبا در همه ايميل ها تاکيد داشتن که اگر من منصرف شدم از اينکه منتظر همسرم بمونم می تونم ويزا رو بگيرم و خيلی هم تاکيد داشتن تازه رو اين موضوع. نهايتا هم 8 ماه بعد از مصاحبه ايميلی زدن که بايد تا قبل از يک سال حتما برای گرفتن ويزا مراجعه کنم وگرنه همه چيز باطل می شه و از اول بايد مصاحبه و مدرک بفرستم. نمی خوام نگرانتون کنم ولی به نظر من اينکه به شما ندادن يکم غير عاديه. البته محض اطلاع که همسر منم داره به يک سال نزديک می شه و اونم جز يک بار توی اين مدت آپديت نداشته.
F3
 priority date: may 2003
Interview:  13May 2015    ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
(2016-04-22 ساعت 00:16)shbn نوشته:  
(2016-04-20 ساعت 11:51)mrafatbakhsh نوشته:  
(2016-04-20 ساعت 10:55)alireza88 نوشته:  سلام
یک سوال داشتم
ممنون

خانم mrafatbakhsh عزيز ، جسارتا اين خيلی عجيبه که به شما ويزا ندادن. اگر مطمئن هستيد که خودتان هم چک نخورديد پيشنهاد می کنم دنبال کارتون رو بگيريد . از چه طريق نمی دونم ولی در مورد همسرتون خوب مثل بقيه افرادی که  AP خوردن جز انتظار کاری نميشه کرد ولی در مورد شما قانونا شما می توانستيد ويزا بگيريد. من هم مثل شما  همسرم مشمول AP بود و هست ولی هم روز مصاحبه و هم طی هر 6 يا 7 باری که ايميل به سفارت داشتم تقريبا در همه ايميل ها تاکيد داشتن که اگر من منصرف شدم از اينکه منتظر همسرم بمونم می تونم ويزا رو بگيرم و خيلی هم تاکيد داشتن تازه رو اين موضوع. نهايتا هم 8 ماه بعد از مصاحبه ايميلی زدن که بايد تا قبل از يک سال حتما برای گرفتن ويزا مراجعه کنم وگرنه همه چيز باطل می شه و از اول بايد مصاحبه و مدرک بفرستم. نمی خوام نگرانتون کنم ولی به نظر من اينکه به شما ندادن يکم غير عاديه. البته محض اطلاع که همسر منم داره به يک سال نزديک می شه و اونم جز يک بار توی اين مدت آپديت نداشته.

ممنون دوست عزیز ولی راهی واسه پیگیری نیست فقط باید منتظر بود... آره خودشون تو ایمیل گفتن که من چک نخوردم البته 6 ماه بعد مصاحبه... ولی چیزی راجب اینکه باید برم ویزا بگیرم رو ننوشتن.
F4
Abudhabi
clear date.10,07,2016
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، shbn ، smpf
(2016-04-22 ساعت 06:03)mrafatbakhsh نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 00:16)shbn نوشته:  
(2016-04-20 ساعت 11:51)mrafatbakhsh نوشته:  سلام. .والا کارای اینا اصلا حساب و کتاب خاصی نداره ..90 درصد خانوما که همون لحظه میتونن ویزا بگیرن حالا به بعضیا پیشنهاد میدن ... به بعضیا هم مثل من که حتی نفر اصلی بودم نگفتن که من فک کردم خودم هم چک خوردم...ولی بعدا تو ایمیل گفتن که فقط همسرم باید کلیرنس بیاد...

خانم mrafatbakhsh عزيز ، جسارتا اين خيلی عجيبه که به شما ويزا ندادن. اگر مطمئن هستيد که خودتان هم چک نخورديد پيشنهاد می کنم دنبال کارتون رو بگيريد . از چه طريق نمی دونم ولی در مورد همسرتون خوب مثل بقيه افرادی که  AP خوردن جز انتظار کاری نميشه کرد ولی در مورد شما قانونا شما می توانستيد ويزا بگيريد. من هم مثل شما  همسرم مشمول AP بود و هست ولی هم روز مصاحبه و هم طی هر 6 يا 7 باری که ايميل به سفارت داشتم تقريبا در همه ايميل ها تاکيد داشتن که اگر من منصرف شدم از اينکه منتظر همسرم بمونم می تونم ويزا رو بگيرم و خيلی هم تاکيد داشتن تازه رو اين موضوع. نهايتا هم 8 ماه بعد از مصاحبه ايميلی زدن که بايد تا قبل از يک سال حتما برای گرفتن ويزا مراجعه کنم وگرنه همه چيز باطل می شه و از اول بايد مصاحبه و مدرک بفرستم. نمی خوام نگرانتون کنم ولی به نظر من اينکه به شما ندادن يکم غير عاديه. البته محض اطلاع که همسر منم داره به يک سال نزديک می شه و اونم جز يک بار توی اين مدت آپديت نداشته.

ممنون دوست عزیز ولی راهی واسه پیگیری نیست فقط باید منتظر بود... آره خودشون تو ایمیل گفتن که من چک نخوردم البته 6 ماه بعد مصاحبه... ولی چیزی راجب اینکه باید برم ویزا بگیرم رو ننوشتن.

با سلام آيا نمی شود با ايميل يا حضوری سوال بپرسيد و بگيد که من می خوام ويزا مو بگيرم. خودتون مطرح کنيد که جداگانه تصميم داريد ويزا بگيريد ممکن است به دليلي آنها اين پيشنهاد را نکرده باشند ولی به نظر می رسه که شما چنين حقی داشته باشيد. البته اين مطلب رو بگم که اگر به شما هم بدهند عملا تا همسر ويزا نگيره شما در يک برزخی هستيد. به قول قديميها يه پا اينجا يه پا اونجا حالا شايد شما که بچه نداريد يکم وضعتون فرق کنه ولی واسه من و امثال من با بچه اونم کوچک عملا ويزای جداگانه فقط دردسره و تا همسرم ويزا نگيره خيلی کاربردی هم برای من نداره.
F3
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
(2016-04-22 ساعت 09:12)shbn نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 00:16)shbn نوشته:  خانم mrafatbakhsh عزيز ، جسارتا اين خيلی عجيبه که به شما ويزا ندادن. اگر مطمئن هستيد که خودتان هم چک نخورديد پيشنهاد می کنم دنبال کارتون رو بگيريد . از چه طريق نمی دونم ولی در مورد همسرتون خوب مثل بقيه افرادی که  AP خوردن جز انتظار کاری نميشه کرد ولی در مورد شما قانونا شما می توانستيد ويزا بگيريد. من هم مثل شما  همسرم مشمول AP بود و هست ولی هم روز مصاحبه و هم طی هر 6 يا 7 باری که ايميل به سفارت داشتم تقريبا در همه ايميل ها تاکيد داشتن که اگر من منصرف شدم از اينکه منتظر همسرم بمونم می تونم ويزا رو بگيرم و خيلی هم تاکيد داشتن تازه رو اين موضوع. نهايتا هم 8 ماه بعد از مصاحبه ايميلی زدن که بايد تا قبل از يک سال حتما برای گرفتن ويزا مراجعه کنم وگرنه همه چيز باطل می شه و از اول بايد مصاحبه و مدرک بفرستم. نمی خوام نگرانتون کنم ولی به نظر من اينکه به شما ندادن يکم غير عاديه. البته محض اطلاع که همسر منم داره به يک سال نزديک می شه و اونم جز يک بار توی اين مدت آپديت نداشته.

با سلام آيا نمی شود با ايميل يا حضوری سوال بپرسيد و بگيد که من می خوام ويزا مو بگيرم. خودتون مطرح کنيد که جداگانه تصميم داريد ويزا بگيريد ممکن است به دليلي آنها اين پيشنهاد را نکرده باشند ولی به نظر می رسه که شما چنين حقی داشته باشيد. البته اين مطلب رو بگم که اگر به شما هم بدهند عملا تا همسر ويزا نگيره شما در يک برزخی هستيد. به قول قديميها يه پا اينجا يه پا اونجا حالا شايد شما که بچه نداريد يکم وضعتون فرق کنه ولی واسه من و امثال من با بچه اونم کوچک عملا ويزای جداگانه فقط دردسره و تا همسرم ويزا نگيره خيلی کاربردی هم برای من نداره.

سلام..ایمیل که الان 6 ماهه که جواب نمیدن..حضوری هم میگن راه نمیدن... آره واقعا دردسره که یکی بگیره و بره اون یکی هنوز بلاتکلیف اونم واسه من که یه سال صبر کردم.
F4
Abudhabi
clear date.10,07,2016
پاسخ
(2016-04-22 ساعت 00:16)shbn نوشته:  خانم mrafatbakhsh عزيز ، جسارتا اين خيلی عجيبه که به شما ويزا ندادن. اگر مطمئن هستيد که خودتان هم چک نخورديد پيشنهاد می کنم دنبال کارتون رو بگيريد . از چه طريق نمی دونم ولی در مورد همسرتون خوب مثل بقيه افرادی که  AP خوردن جز انتظار کاری نميشه کرد ولی در مورد شما قانونا شما می توانستيد ويزا بگيريد. من هم مثل شما  همسرم مشمول AP بود و هست ولی هم روز مصاحبه و هم طی هر 6 يا 7 باری که ايميل به سفارت داشتم تقريبا در همه ايميل ها تاکيد داشتن که اگر من منصرف شدم از اينکه منتظر همسرم بمونم می تونم ويزا رو بگيرم و خيلی هم تاکيد داشتن تازه رو اين موضوع. نهايتا هم 8 ماه بعد از مصاحبه ايميلی زدن که بايد تا قبل از يک سال حتما برای گرفتن ويزا مراجعه کنم وگرنه همه چيز باطل می شه و از اول بايد مصاحبه و مدرک بفرستم. نمی خوام نگرانتون کنم ولی به نظر من اينکه به شما ندادن يکم غير عاديه. البته محض اطلاع که همسر منم داره به يک سال نزديک می شه و اونم جز يک بار توی اين مدت آپديت نداشته.

سلام..ایمیل که الان 6 ماهه که جواب نمیدن..حضوری هم میگن راه نمیدن... آره واقعا دردسره که یکی بگیره و بره اون یکی هنوز بلاتکلیف اونم واسه من که یه سال صبر کردم.
F4
Abudhabi
clear date.10,07,2016
پاسخ
(2016-04-22 ساعت 15:37)mrafatbakhsh نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 06:03)mrafatbakhsh نوشته:  ممنون دوست عزیز ولی راهی واسه پیگیری نیست فقط باید منتظر بود... آره خودشون تو ایمیل گفتن که من چک نخوردم البته 6 ماه بعد مصاحبه... ولی چیزی راجب اینکه باید برم ویزا بگیرم رو ننوشتن.

اگر راهی برای تماس باهاشون ندارید در این صورت چاره ای جز صبر ندارید و همه چیز رو به فال نیک بگیرید شاید سیاست سفارت ابوظبی اینه که خانواده رو جدا ویزا ندهند. جسارتا کیستون که تو سیس expiring soon می زد آیا تغییر کرد. خواستم بدونم چون کیس ما هم به سال نزدیک داره می شه
F3
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
(2016-04-22 ساعت 21:59)shbn نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 15:37)mrafatbakhsh نوشته:  
(2016-04-22 ساعت 09:12)shbn نوشته:  با سلام آيا نمی شود با ايميل يا حضوری سوال بپرسيد و بگيد که من می خوام ويزا مو بگيرم. خودتون مطرح کنيد که جداگانه تصميم داريد ويزا بگيريد ممکن است به دليلي آنها اين پيشنهاد را نکرده باشند ولی به نظر می رسه که شما چنين حقی داشته باشيد. البته اين مطلب رو بگم که اگر به شما هم بدهند عملا تا همسر ويزا نگيره شما در يک برزخی هستيد. به قول قديميها يه پا اينجا يه پا اونجا حالا شايد شما که بچه نداريد يکم وضعتون فرق کنه ولی واسه من و امثال من با بچه اونم کوچک عملا ويزای جداگانه فقط دردسره و تا همسرم ويزا نگيره خيلی کاربردی هم برای من نداره.

اگر راهی برای تماس باهاشون ندارید در این صورت چاره ای جز صبر ندارید و همه چیز رو به فال نیک بگیرید شاید سیاست سفارت ابوظبی اینه که خانواده رو جدا ویزا ندهند. جسارتا کیستون که تو سیس expiring soon می زد آیا تغییر کرد. خواستم بدونم چون کیس ما هم به سال نزدیک داره می شه
ممنون...آره دو روز بعدش به حالت عادی در اومد...
F4
Abudhabi
clear date.10,07,2016
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Pargosha ، shbn
من مدتی نبودم، البته پیامها و ذکر نام رو با @ دنبال کردم و پاسخ دادم. الان تعطیلات بین ترمم هست و تونستم یک سر باز بیام. وارد کردن اطلاعات رو توی جدول منتظران فراموش نکنین. با آروزی کلیر شدن برای همه.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، mrb ، mrafatbakhsh ، Pargosha ، smpf ، حاجی واشنگتن

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان