کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2016-05-07 ساعت 15:47)sanbad نوشته:  
(2016-05-07 ساعت 15:32)mrafatbakhsh نوشته:  
(2016-05-07 ساعت 07:37)tomi نوشته:  مال من هم شده این یعنی چی؟
اينجور كه متوجه شدم سيستم پيكاپ ويزا رو آوردن ... فقط نفهميدم كه اجباري هست يا نه؟ و اينكه چطور مديكال و پاسپورت رو به دستشون برسونيم.

ظاهرا که اجباری. و اونایی که مصاحبه شدند باید پس از ثبت نام و تکمیل اطلاعات توی اون سایت؛  بهشون ایمیل بزنن برای ارسال مدارک. البته میگه اگر نیاز به انجام مراسم قسم خوردن هست باید به سفارت مراجعه شود. که این چجوری معلوم میشه را نمیدونم.
حالا اصولا کسایی مثل ما که اینهمه مدت گذشته تکلیفمون چیه را هم نمیدونم.
خوب آخه نوشته اونايي كه قسم نخوردن اين روش شامل حالشون نميشه و بايد حضوري بيان... ما ها هم كه قسم نخورديم... بعدشم بايد الان ثبت نام كنيم يا بذاريم وقتي كلير شديم؟
F4
Abudhabi
Interview date.29,03,2015
clear date.10,07,2016
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
(2016-05-07 ساعت 16:06)mrafatbakhsh نوشته:  
(2016-05-07 ساعت 15:32)mrafatbakhsh نوشته:  اينجور كه متوجه شدم سيستم پيكاپ ويزا رو آوردن ... فقط نفهميدم كه اجباري هست يا نه؟ و اينكه چطور مديكال و پاسپورت رو به دستشون برسونيم.

ظاهرا که اجباری. و اونایی که مصاحبه شدند باید پس از ثبت نام و تکمیل اطلاعات توی اون سایت؛  بهشون ایمیل بزنن برای ارسال مدارک. البته میگه اگر نیاز به انجام مراسم قسم خوردن هست باید به سفارت مراجعه شود. که این چجوری معلوم میشه را نمیدونم.
خوب آخه نوشته اونايي كه قسم نخوردن اين روش شامل حالشون نميشه و بايد حضوري بيان... ما ها هم كه قسم نخورديم... بعدشم بايد الان ثبت نام كنيم يا بذاريم وقتي كلير شديم؟

روز مصاحبه حتما قسم خوردین. منتها آیا قسم خوردن هم مثل مصاحبه باید تکرار بشه؟ چون ما ها که یکسال از مصاحبه مون گذشته باید مجدد مصاحبه بشیم.
گمان میکنم وقتی ایشالا کلیر شدیم باید قبل از رفتن مصاحبه؛ تو این سایت ثبت نام کنیم.
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: mrafatbakhsh ، smpf
(2008-11-10 ساعت 13:29)masoud66usa نوشته:  با سلام
وقتی که برای مصاحبه به کنسولی ابوذبی مراجعه کردم و بعد از اینکه نتیجه مصاحبه مثبت اعلام شد، به من یک برگه آبی رنگ داده شد و اعلام کردند که با اینکه کار از نظر ما تمام شده می باشد ولی باید منتظر Administrative Processing خود باشید که نتیجه آن مابین 2 هفته تا 4 ماه ممکن است طول بکشد.
در حال حاضر 5/4 ماه از تاریخ مصاحبه گذشته و تا این لحظه شماره من در وب سایت سفارت اعلام نشده.
در صورتی که از دوستان کسی مشکل مشابه داشته و یا دارد و مخصوصا" اگر نتیجه گرفته اند، زمان انتظار خود را اعلام کنند.
با تشکر - مسعود

مال من ۶ ماه طول کشید
پاسخ
(2016-05-07 ساعت 15:32)mrafatbakhsh نوشته:  اينجور كه متوجه شدم سيستم پيكاپ ويزا رو آوردن ... فقط نفهميدم كه اجباري هست يا نه؟ و اينكه چطور مديكال و پاسپورت رو به دستشون برسونيم.

سلام mrafatbakhsh
عزیز شما مطمئن هستید که قسم نخوردید ؟ تا اونجاییکه من یادم میاد آفیسری که با ما مصاحبه کرد به ما گفت دست راست و چپ رو  اون دستگاه بگذاریم برای قسم خوردن مگه ازشما نخواستند
درضمن دوستان عزیزی که کاملا" متوجه شدن روال کار به چه صورت هست برای ما هم توضیح بدهند.ممنون
پاسخ
(2016-05-07 ساعت 15:55)hamiii نوشته:  
(2016-05-07 ساعت 14:57)shbn نوشته:  
(2016-05-07 ساعت 09:27)hamiii نوشته:  سلام دوستان
من دیروز Or شدم
تاریخ مصاحبه ‎: Nov/9/2015‎ آنکارا
‎F2A‎
2 روز دیگه میشه 6 ماه فیکس
خب الان چی میشه؟؟؟؟؟

مبارکه دوست عزیز. می شه بفرمایید ap به خاطر سربازی خورده بودید یا نه ؟ چون شما هم آنکارا بودید می پرسم

ممنون دوست عزیز
نه. من سربازی معاف شدم. کارمم دولتی نبود. فکر هم نمیکنم بشه دقیقاً متوجه شد به خاطر چی به یک نفر کلییرنس میخوره و به یه تعداد کمی هم نمیخوره.....؟؟؟؟  البته این رو باید بگم که توی سایت سفارت بندی از قانون رو که تحت اون بند نیاز به بررسی بیشتر هست رو میزنه.... که فکر کنم برای من نوشته بود 221 (مطمئن نیستم). ولی وقتی راجع به اون بند سرچ کردم فهمیدم مربوط به تکنولوژی و مسایل مربوط به انتقال تکنلوژی و رشته تحصیلی و .... هست.

البته هنوز نمیدونم چقدر طول میکشه که قطعی کلییر بشم؟؟؟؟؟ اگه راهنمایی کنین ممنون  میشم. اصلا چقدر میشه بابت این OR شدن خوشحال بود؟ یعنی میشه گفت که کلییر شدم الان؟؟؟

ممنون دوست عزیز از پاسختون. بله می دونم نمیشه دقیق متوجه شد که به چه علت ap شامل حال کسی شده ولی خوب تجربه نشون داده یه سری از مسایل تو این موضول موثره از جمله سرباز کار دولتی تحصیلات در برخی رشته های حساس کنجکاو شده بودم 6 ماه کلیرنس رو چه موردی بوده که تقریبا متوجه شدم.. من فکر کنم به زودی باید منتظر ایمیل سفارت باشید و مبارکه. راستی اون بند 221 رو که نوشته بودید می شه بنویسید کجا دیدید ؟ جای خاصی وجود داره تو سایت سفارت ؟
F3
 priority date: may 2003
Interview:  13May 2015    ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: hamiii ، smpf

سلام یعنی شما روز مصاحبه قسم نخوردید؟ مگه میشه ؟چون اینکار جزوی از مراحل کاریشون است؟

پاسخ
(2016-05-07 ساعت 16:24)sanbad نوشته:  
(2016-05-07 ساعت 15:47)sanbad نوشته:  ظاهرا که اجباری. و اونایی که مصاحبه شدند باید پس از ثبت نام و تکمیل اطلاعات توی اون سایت؛  بهشون ایمیل بزنن برای ارسال مدارک. البته میگه اگر نیاز به انجام مراسم قسم خوردن هست باید به سفارت مراجعه شود. که این چجوری معلوم میشه را نمیدونم.

روز مصاحبه حتما قسم خوردین. منتها آیا قسم خوردن هم مثل مصاحبه باید تکرار بشه؟ چون ما ها که یکسال از مصاحبه مون گذشته باید مجدد مصاحبه بشیم.
گمان میکنم وقتی ایشالا کلیر شدیم باید قبل از رفتن مصاحبه؛ تو این سایت ثبت نام کنیم.

سلام سنباد عزیز شما مطمن هستید کسانی که یکسال از مصاحبه شان گذشته باید دوباره برن مصاحبه؟ من یه همچین چیزی رو نشنیدم

پاسخ
(2016-05-07 ساعت 15:15)sanbad نوشته:  
(2016-05-07 ساعت 14:57)shbn نوشته:  
(2016-05-07 ساعت 09:27)hamiii نوشته:  سلام دوستان
من دیروز Or شدم
تاریخ مصاحبه ‎: Nov/9/2015‎ آنکارا
‎F2A‎
2 روز دیگه میشه 6 ماه فیکس
خب الان چی میشه؟؟؟؟؟

مبارکه دوست عزیز. می شه بفرمایید ap به خاطر سربازی خورده بودید یا نه ؟ چون شما هم آنکارا بودید می پرسم

واقعا کسی میدونه چرا مشمول APشده؟ پس اینهایی که سربازی س پ ا ه داشتند یا حتی کارمند دولت  بودن و ویزا گرفتند نهایتا 3 ماه طول کشیده چی؟ اصلا هیچ اطلاعات قابل استنادی هست که چه اتفاقی میفته؟ اصولا چیو و چطوری بررسی میکنند؟ اصولا چه سازمانی متولی این کار؟
دقیقا شرایط دنیای برزخ داره. هیچ اطلاع مستندی در دسترس نیست. و هر کس یه حدس و گمانی داره. فقط چیزی که مشخصه اینکه زندگی مختل میشه و خانواده ها از هم دور میشن و همینطور بلاتکلیف میمونی و نمیتونی تصمیم بگیری چه کار کنی.  Sad

همین طور است. واقعا برزخی است که معلوم نیست چقدر طول می کشه. ایشالا که سنباد عزیز شما به زودی کلیر می شوید. ولی واقعا سراغ دارید کسی که سربازی س بوده تو کتگوری فامیلی و سه ماهه کلیر شده باشه ؟
F3
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، smpf
(2016-05-07 ساعت 21:36)tomi نوشته:  
(2016-05-07 ساعت 16:06)mrafatbakhsh نوشته:  خوب آخه نوشته اونايي كه قسم نخوردن اين روش شامل حالشون نميشه و بايد حضوري بيان... ما ها هم كه قسم نخورديم... بعدشم بايد الان ثبت نام كنيم يا بذاريم وقتي كلير شديم؟

سلام سنباد عزیز شما مطمن هستید کسانی که یکسال از مصاحبه شان گذشته باید دوباره برن مصاحبه؟ من یه همچین چیزی رو نشنیدم

بله توی ایمیلی که من قبل از گرفتن ویزا از سفارت داشتم تاکید کرده بودن چنانچه یک سال از تاریخ مصاحبه بگذره مصاحبه مجدد باید انجام بشه. و حتی من هم که قبل از یک سال و حدود ده ماه بعد از مصاحبه مدارکم رو برای صدور ویزا فرستادم دوباره گفتن باید قسم بخورم و انگشت نگاری دوباره شدم. البته من آنکارا بودم ولی آنکارا هم از دو ماه پیش تقریبا داره کار مشابهی رو انجام می ده
F3
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، smpf
(2016-05-07 ساعت 21:51)shbn نوشته:  
(2016-05-07 ساعت 15:15)sanbad نوشته:  
(2016-05-07 ساعت 14:57)shbn نوشته:  مبارکه دوست عزیز. می شه بفرمایید ap به خاطر سربازی خورده بودید یا نه ؟ چون شما هم آنکارا بودید می پرسم

واقعا کسی میدونه چرا مشمول APشده؟ پس اینهایی که سربازی س پ ا ه داشتند یا حتی کارمند دولت  بودن و ویزا گرفتند نهایتا 3 ماه طول کشیده چی؟ اصلا هیچ اطلاعات قابل استنادی هست که چه اتفاقی میفته؟ اصولا چیو و چطوری بررسی میکنند؟ اصولا چه سازمانی متولی این کار؟
دقیقا شرایط دنیای برزخ داره. هیچ اطلاع مستندی در دسترس نیست. و هر کس یه حدس و گمانی داره. فقط چیزی که مشخصه اینکه زندگی مختل میشه و خانواده ها از هم دور میشن و همینطور بلاتکلیف میمونی و نمیتونی تصمیم بگیری چه کار کنی.  Sad

همین طور است. واقعا برزخی است که معلوم نیست چقدر طول می کشه. ایشالا که سنباد عزیز شما به زودی کلیر می شوید. ولی واقعا سراغ دارید کسی که سربازی س بوده تو کتگوری فامیلی و سه ماهه کلیر شده باشه ؟

بله. 26 ساله که حدود یکسال بود که خدمتش تموم شده بود. البته نفر اصلی نبود. و دو ماه و نیم کلیر شدند.
پاسخ
تشکر کنندگان: shbn ، smpf
(2016-05-07 ساعت 16:06)mrafatbakhsh نوشته:  خوب آخه نوشته اونايي كه قسم نخوردن اين روش شامل حالشون نميشه و بايد حضوري بيان... ما ها هم كه قسم نخورديم... بعدشم بايد الان ثبت نام كنيم يا بذاريم وقتي كلير شديم؟

دوستان مهاجرسرایی بودند که مجدد مصاحبه شدند. پستهای امجد را جستجو کنید. shbnm هم که توضیح دادند. ولی اینجور که دوستان میگفتند یه مصاحبه خیلی کوتاه و تشریفاتی تر خواهد بود
پاسخ
(2016-05-07 ساعت 22:02)shbn نوشته:  
(2016-05-07 ساعت 16:24)sanbad نوشته:  روز مصاحبه حتما قسم خوردین. منتها آیا قسم خوردن هم مثل مصاحبه باید تکرار بشه؟ چون ما ها که یکسال از مصاحبه مون گذشته باید مجدد مصاحبه بشیم.

بله توی ایمیلی که من قبل از گرفتن ویزا از سفارت داشتم تاکید کرده بودن چنانچه یک سال از تاریخ مصاحبه بگذره مصاحبه مجدد باید انجام بشه. و حتی من هم که قبل از یک سال و حدود ده ماه بعد از مصاحبه مدارکم رو برای صدور ویزا فرستادم دوباره گفتن باید قسم بخورم و انگشت نگاری دوباره شدم. البته من آنکارا بودم ولی  آنکارا هم از دو ماه پیش تقریبا داره کار مشابهی رو انجام می ده

سلام دوست عزیز ...که اینطور یعنی بعد کلیر شدنمون باید بریم مدیکال وبعدش مصاحبه؟ وقت مصاحبه به چه شکل تعیین میشه؟ وتو مصاحبه مجدد چه چیزی قراره ازمون بپرسن

پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، anahita1361
(2016-05-07 ساعت 20:37)shbn نوشته:  
(2016-05-07 ساعت 15:55)hamiii نوشته:  
(2016-05-07 ساعت 14:57)shbn نوشته:  مبارکه دوست عزیز. می شه بفرمایید ap به خاطر سربازی خورده بودید یا نه ؟ چون شما هم آنکارا بودید می پرسم

ممنون دوست عزیز
نه. من سربازی معاف شدم. کارمم دولتی نبود. فکر هم نمیکنم بشه دقیقاً متوجه شد به خاطر چی به یک نفر کلییرنس میخوره و به یه تعداد کمی هم نمیخوره.....؟؟؟؟  البته این رو باید بگم که توی سایت سفارت بندی از قانون رو که تحت اون بند نیاز به بررسی بیشتر هست رو میزنه.... که فکر کنم برای من نوشته بود 221 (مطمئن نیستم). ولی وقتی راجع به اون بند سرچ کردم فهمیدم مربوط به تکنولوژی و مسایل مربوط به انتقال تکنلوژی و رشته تحصیلی و .... هست.

البته هنوز نمیدونم چقدر طول میکشه که قطعی کلییر بشم؟؟؟؟؟ اگه راهنمایی کنین ممنون  میشم. اصلا چقدر میشه بابت این OR شدن خوشحال بود؟ یعنی میشه گفت که کلییر شدم الان؟؟؟

ممنون دوست عزیز از پاسختون. بله می دونم نمیشه دقیق متوجه شد که به چه علت ap شامل حال کسی شده ولی خوب تجربه نشون داده یه سری از مسایل تو این موضول موثره از جمله سرباز کار دولتی تحصیلات در برخی رشته های حساس کنجکاو شده بودم 6 ماه کلیرنس رو چه موردی بوده که تقریبا متوجه شدم.. من فکر کنم به زودی باید منتظر ایمیل سفارت باشید و مبارکه. راستی اون بند 221 رو که نوشته بودید می شه بنویسید کجا دیدید ؟ جای خاصی وجود داره تو سایت سفارت ؟

ممنونم بابت تبریک
برید به سایت زیر و شماره پرونده ات رو وارد کن
من یه عکس از چیزی که میگم رو گذاشتم -->
پاسخ
تشکر کنندگان: شهرام 2 ، Majid-h ، shbn ، smpf ، smpf
(2016-05-07 ساعت 22:49)tomi نوشته:  
(2016-05-07 ساعت 22:02)shbn نوشته:  
(2016-05-07 ساعت 21:36)tomi نوشته:  سلام سنباد عزیز شما مطمن هستید کسانی که یکسال از مصاحبه شان گذشته باید دوباره برن مصاحبه؟ من یه همچین چیزی رو نشنیدم

بله توی ایمیلی که من قبل از گرفتن ویزا از سفارت داشتم تاکید کرده بودن چنانچه یک سال از تاریخ مصاحبه بگذره مصاحبه مجدد باید انجام بشه. و حتی من هم که قبل از یک سال و حدود ده ماه بعد از مصاحبه مدارکم رو برای صدور ویزا فرستادم دوباره گفتن باید قسم بخورم و انگشت نگاری دوباره شدم. البته من آنکارا بودم ولی  آنکارا هم از دو ماه پیش تقریبا داره کار مشابهی رو انجام می ده

سلام دوست عزیز ...که اینطور یعنی بعد کلیر شدنمون باید بریم مدیکال وبعدش مصاحبه؟ وقت مصاحبه به چه شکل تعیین میشه؟ وتو مصاحبه مجدد چه چیزی قراره ازمون بپرسن

والا من فقط میدونم طبق چيزی که خودشون تو ايميل زده بودن مصاحبه مجدد بعد از يکسال انجام می شه. چی می پرسن رو نمی دونم. ولی راجع به خودم که يکسال تموم نشد بعد از رسيدن مدارک به دستشون (یعنی بعد که ايميل زدن مدارک به دستمون رسيد ) به فاصله چند ساعتی ايميل مجدد از سفارت داشتم که گفته بودن فردای اون روز بايد برای قسم مجدد برم سفارت. نوشته بودن اسمم رو دم در دادن که راهم بدن داخل. ديگه همين. فردا هم که رفتم افسر گفت دست راست بالا و قسم بخور که شرایطت همونی که تو مصاحبه قبل گفته بودی و چيزی عوض نشده بعد هم دوباره انگشت نگاری کرد. چيزی ديگری از من نپرسید. حالا اين مصاحبه مجدد بود يا چیز ديگری نمی دونم ولی خيلی غير منتظره گفتن بايد حضورا برم سفارت
F3
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، tomi ، smpf ، anahita1361
(2016-05-07 ساعت 19:44)baran_bahar نوشته:  
(2016-05-07 ساعت 15:47)sanbad نوشته:  ظاهرا که اجباری. و اونایی که مصاحبه شدند باید پس از ثبت نام و تکمیل اطلاعات توی اون سایت؛  بهشون ایمیل بزنن برای ارسال مدارک. البته میگه اگر نیاز به انجام مراسم قسم خوردن هست باید به سفارت مراجعه شود. که این چجوری معلوم میشه را نمیدونم.

سلام mrafatbakhsh
عزیز شما مطمئن هستید که قسم نخوردید ؟ تا اونجاییکه من یادم میاد آفیسری که با ما مصاحبه کرد به ما گفت دست راست و چپ رو  اون دستگاه بگذاریم برای قسم خوردن مگه ازشما نخواستند
درضمن دوستان عزیزی که کاملا" متوجه شدن روال کار به چه صورت هست برای ما هم توضیح بدهند.ممنون

سلام دوست عزيز نه اينجور نبود فقط گفت قسم بخوريد كه حرفهايي كه الان ميزنيد راست هست.همين
F4
Abudhabi
Interview date.29,03,2015
clear date.10,07,2016
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان