کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
سلام دوستان من از خانومي كه ويزاها رو پيكاپ ميكنه تو ابوظبي پرسيدم گفت شماهايي كه اينقدر طول كشيده شاملتون نميشه و بأيد حضوري بيايد و بهتر كه ثبت نام نكنيد. چون واسه قسم مجدد بايد بيايد يك سال طول كشيده. بازم صحتشو رو نميدونم شماها هم تحقيق كنيد.
F4
Abudhabi
Interview date.29,03,2015
clear date.10,07,2016
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، smpf
(2016-05-07 ساعت 23:01)hamiii نوشته:  
(2016-05-07 ساعت 20:37)shbn نوشته:  
(2016-05-07 ساعت 15:55)hamiii نوشته:  ممنون دوست عزیز
نه. من سربازی معاف شدم. کارمم دولتی نبود. فکر هم نمیکنم بشه دقیقاً متوجه شد به خاطر چی به یک نفر کلییرنس میخوره و به یه تعداد کمی هم نمیخوره.....؟؟؟؟  البته این رو باید بگم که توی سایت سفارت بندی از قانون رو که تحت اون بند نیاز به بررسی بیشتر هست رو میزنه.... که فکر کنم برای من نوشته بود 221 (مطمئن نیستم). ولی وقتی راجع به اون بند سرچ کردم فهمیدم مربوط به تکنولوژی و مسایل مربوط به انتقال تکنلوژی و رشته تحصیلی و .... هست.

البته هنوز نمیدونم چقدر طول میکشه که قطعی کلییر بشم؟؟؟؟؟ اگه راهنمایی کنین ممنون  میشم. اصلا چقدر میشه بابت این OR شدن خوشحال بود؟ یعنی میشه گفت که کلییر شدم الان؟؟؟

ممنون دوست عزیز از پاسختون. بله می دونم نمیشه دقیق متوجه شد که به چه علت ap شامل حال کسی شده ولی خوب تجربه نشون داده یه سری از مسایل تو این موضول موثره از جمله سرباز کار دولتی تحصیلات در برخی رشته های حساس کنجکاو شده بودم 6 ماه کلیرنس رو چه موردی بوده که تقریبا متوجه شدم.. من فکر کنم به زودی باید منتظر ایمیل سفارت باشید و مبارکه. راستی اون بند 221 رو که نوشته بودید می شه بنویسید کجا دیدید ؟ جای خاصی وجود داره تو سایت سفارت ؟

ممنونم بابت تبریک
برید به سایت زیر و شماره پرونده ات رو وارد کن
من یه عکس از چیزی که میگم رو گذاشتم

دوست عزيز صفحه مال من اون خط اول که نوشته 221 رو اصلا نداره. فکر کنم خاص مورد شما بوده. مال من اصلا توضيحی نداده که چرا ویزا AP خورده.
F3
 priority date: may 2003
Interview:  13May 2015    ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
(2016-05-08 ساعت 09:08)shbn نوشته:  
(2016-05-07 ساعت 23:01)hamiii نوشته:  
(2016-05-07 ساعت 20:37)shbn نوشته:  ممنون دوست عزیز از پاسختون. بله می دونم نمیشه دقیق متوجه شد که به چه علت ap شامل حال کسی شده ولی خوب تجربه نشون داده یه سری از مسایل تو این موضول موثره از جمله سرباز کار دولتی تحصیلات در برخی رشته های حساس کنجکاو شده بودم 6 ماه کلیرنس رو چه موردی بوده که تقریبا متوجه شدم.. من فکر کنم به زودی باید منتظر ایمیل سفارت باشید و مبارکه. راستی اون بند 221 رو که نوشته بودید می شه بنویسید کجا دیدید ؟ جای خاصی وجود داره تو سایت سفارت ؟

ممنونم بابت تبریک

دوست عزيز صفحه مال من اون خط اول  که نوشته 221 رو اصلا نداره. فکر کنم خاص مورد شما بوده. مال من اصلا توضيحی نداده که چرا ویزا AP  خورده.
با سلام دوستان عزيز
براى من هم نوشته بدليل 221g شامل AP شدم ؟؟!!
البته من يك نقص پرونده هم داشتم كه گفته زمانيكه كلير شدم مدرك را اون موقع با پست تركيه PTT براى سفارت ارسال كنم امروز هم ٣٩ روز از اينترويو گذشته
کتگوری : F3
اپلای : AUG2004
کیس نامبر : ANK2010
فرم DS-261 : در تاريخ ١٨ فبريه ٢٠١٥
پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC
در تاريخ ١١ مى ٢٠١٥ ايميل از NVC براى تاييد مدارك ارسالى
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
۸ اگست آپدیت دو خطی در سایت ceac
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!)
کامپلیت فرم DS-260 جدید در ۳۱ می و ارسال به KCC
پاسخ
تشکر کنندگان: shbn ، smpf ، واهیک آقاجانی
(2016-05-08 ساعت 10:11)shahram es نوشته:  
(2016-05-08 ساعت 09:08)shbn نوشته:  
(2016-05-07 ساعت 23:01)hamiii نوشته:  ممنونم بابت تبریک

دوست عزيز صفحه مال من اون خط اول  که نوشته 221 رو اصلا نداره. فکر کنم خاص مورد شما بوده. مال من اصلا توضيحی نداده که چرا ویزا AP  خورده.
با سلام دوستان عزيز
البته من يك نقص پرونده هم داشتم كه گفته زمانيكه كلير شدم مدرك را اون موقع با پست تركيه PTT براى سفارت ارسال كنم امروز هم ٣٩ روز از اينترويو گذشته

یعنی مال من با بقیه فرق داره؟ ولی روز مصاحبه افیسر گفت که همسرم به علت سربازی باید منتظر بمونه. البته گفت 4 ماه ولی خوب به سال رسیدیم دیگه
F3
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
(2016-05-08 ساعت 10:50)shbn نوشته:  
(2016-05-08 ساعت 09:08)shbn نوشته:  دوست عزيز صفحه مال من اون خط اول  که نوشته 221 رو اصلا نداره. فکر کنم خاص مورد شما بوده. مال من اصلا توضيحی نداده که چرا ویزا AP  خورده.
با سلام دوستان عزيز

یعنی مال من با بقیه فرق داره؟ ولی روز مصاحبه افیسر گفت که همسرم به علت سربازی باید منتظر بمونه. البته گفت 4 ماه ولی خوب به سال رسیدیم دیگه
سلام
سفارت : آنکارا
تاریخ مصاحبه  22  March
وضعیت  AP
کیس  F4
تعداد  4 نفر
Clear 13 Oct
Issued 15 Nov
پاسخ
(2016-05-08 ساعت 09:08)shbn نوشته:  دوست عزيز صفحه مال من اون خط اول  که نوشته 221 رو اصلا نداره. فکر کنم خاص مورد شما بوده. مال من اصلا توضيحی نداده که چرا ویزا AP  خورده.
با سلام دوستان عزيز

ماده قانونی 221g همان قانونی که به استناد آن پرونده را ارجاع میدن برای بررسی بیشتر یا همان AP. درواقع یه امر کلی هستش.
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: shahram es ، Pargosha ، smpf
(2016-05-08 ساعت 03:08)mrafatbakhsh نوشته:  سلام دوستان من از خانومي كه ويزاها رو پيكاپ ميكنه تو ابوظبي پرسيدم گفت شماهايي كه اينقدر طول كشيده شاملتون نميشه و بأيد حضوري بيايد و بهتر كه ثبت نام نكنيد. چون واسه قسم مجدد بايد بيايد يك سال طول كشيده. بازم صحتشو رو نميدونم شماها هم تحقيق كنيد.
سلام دوستان البته مشکل فعلی مادرحال حاضر کلیر شدن است...ولی با این حال من بالیدر ابوظبی که ارتباط برقرار کردم گفت اون پیام مربوط به بحث ثبت نام برای پیکاپ پاسپورت هستش مثل آنکارا وآیتم قسم خوردن هم چیز خاصی نیست مگر اینکه درروز مصاحبه انجام نشده باشه که جزو احتمالات کم است ودرمورد مصاحبه مجدد هم گفت بعد کلیرشدن بالای یکسال فقط مدیکال مجدد انجام میشه ونیازی به مصاحبه مجدد نیست همه این موارد کلی هست وشامل استثنائات هم میشود Shy

پاسخ
تشکر کنندگان: Pargosha ، smpf
(2016-05-08 ساعت 11:10)tomi نوشته:  
(2016-05-08 ساعت 03:08)mrafatbakhsh نوشته:  سلام دوستان من از خانومي كه ويزاها رو پيكاپ ميكنه تو ابوظبي پرسيدم گفت شماهايي كه اينقدر طول كشيده شاملتون نميشه و بأيد حضوري بيايد و بهتر كه ثبت نام نكنيد. چون واسه قسم مجدد بايد بيايد يك سال طول كشيده. بازم صحتشو رو نميدونم شماها هم تحقيق كنيد.
سلام دوستان البته مشکل فعلی مادرحال حاضر کلیر شدن است...ولی با این حال من بالیدر ابوظبی که ارتباط برقرار کردم گفت اون پیام مربوط به بحث ثبت نام برای پیکاپ پاسپورت هستش مثل آنکارا وآیتم قسم خوردن هم چیز خاصی نیست مگر اینکه درروز مصاحبه انجام نشده باشه که جزو احتمالات کم است ودرمورد مصاحبه مجدد هم گفت بعد کلیرشدن بالای یکسال فقط مدیکال مجدد انجام میشه ونیازی به مصاحبه مجدد نیست همه این موارد کلی هست وشامل استثنائات هم میشود Shy

مرسی تامی جان. دقیقا مسئله فعلی ما همان کلیر شدنه. مصاحبه چیز خاصی نیست چه انجام بشه چه نشه. ولی بچه های مهاجرسرایی همه مصاحبه مجدد داشتند. در حد سلام و احوالپرسی Big Grin لابد میخوان جانسختی ما را چک کنند Wink
این رویه جدید هم برای پیک آپ ویزا و هم ارسال مدارک مدیکال و ایناست. البته آیا شامل ما بشه یا نه را نمیدونم. همونطور که گفتی در بیشتر امور سلییقه ای عمل میکنند و هیچ چیز قطعی نیست.
پاسخ
تشکر کنندگان: tomi ، Pargosha ، smpf
(2016-05-08 ساعت 11:32)sanbad نوشته:  
(2016-05-08 ساعت 11:10)tomi نوشته:  

مرسی تامی جان. دقیقا مسئله فعلی ما همان کلیر شدنه. مصاحبه چیز خاصی نیست چه انجام بشه چه نشه. ولی بچه های مهاجرسرایی همه مصاحبه مجدد داشتند. در حد سلام و احوالپرسی  Big Grin  لابد میخوان جانسختی ما را چک کنند  Wink  
این رویه جدید هم برای پیک آپ ویزا و هم ارسال مدارک مدیکال و ایناست. البته آیا شامل ما بشه یا نه را نمیدونم. همونطور که گفتی در بیشتر امور سلییقه ای عمل میکنند و هیچ چیز قطعی نیست.

دوستان گرامی
من و خانواده ام در ماه ‎March‎ مصاحبه داشتیم و AP خوردیم و کسری مدرکی که باید همراه پاسپورت ها بعد از کلیر شدن به سفارت بفرستیم ( ارسال نامه به سفارت جهت ارسال مدرک کسری ، جواب آنها با پاسپورت ها ارسال شود ) آیا دوستانی که AP شدند در سایت سفارت هنوز ‎Processing Pending ,‎ و در ‎Ceac‎ همچنان ‎Administrative Processing‎ هستید با تاریخ 31 مارچ برای همه افراد خانواده حتی بچه ها . البته در سایت سفارت 221g نوشته شده که در سایت NVC توضیحاتی ( After Interview ) در باره آن موجود است و مربوط به چک های اداری بعد از مصاحبه است . ممنون از همگی و آرزوی کلیر شدن همه عزیزان
تاریخ مصاحبه  22  March
وضعیت  AP
کیس  F4
تعداد  4 نفر
Clear 13 Oct
Issued 15 Nov
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، shahram es ، Pargosha ، smpf
(2016-05-08 ساعت 11:05)sanbad نوشته:  
(2016-05-08 ساعت 10:11)shahram es نوشته:  با سلام دوستان عزيز

ماده قانونی 221g همان قانونی که به استناد آن پرونده را ارجاع میدن برای بررسی بیشتر یا همان AP. درواقع یه امر کلی هستش.

عجب. ولی من دوباره هم چک کردم. اين خط اول رو که راجع به اين ماده قانونی 221 است من ندارم. بقيه مطالب شبيه به مال بقيه است. به گمونم واقعا خودشونم نمی دونم واسه چی اين همه ما رو منتظر کردن.
F3
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
(2016-05-08 ساعت 12:53)shbn نوشته:  
(2016-05-08 ساعت 11:05)sanbad نوشته:  
(2016-05-08 ساعت 10:50)shbn نوشته:  یعنی مال من با بقیه فرق داره؟ ولی روز مصاحبه افیسر گفت که همسرم به علت سربازی باید منتظر بمونه. البته گفت 4 ماه ولی خوب به سال رسیدیم دیگه

عجب. ولی من دوباره هم چک کردم. اين خط اول رو که راجع به اين ماده قانونی 221 است من ندارم. بقيه مطالب شبيه به مال بقيه است. به گمونم واقعا خودشونم نمی دونم واسه چی اين همه ما رو منتظر کردن.

با سلام
دوستان در سایت سفارت کیس شما را هم Processing Pending نوشته ممنون
تاریخ مصاحبه  22  March
وضعیت  AP
کیس  F4
تعداد  4 نفر
Clear 13 Oct
Issued 15 Nov
پاسخ
(2016-05-08 ساعت 13:21)mrb نوشته:  
(2016-05-08 ساعت 12:53)shbn نوشته:  
(2016-05-08 ساعت 11:05)sanbad نوشته:  ماده قانونی 221g همان قانونی که به استناد آن پرونده را ارجاع میدن برای بررسی بیشتر یا همان AP. درواقع یه امر کلی هستش.

با سلام

سلام . مال من خیر. البته ما دو نفر گرفته یکی نگرفته. واسه من processing complete می زنه بعد تو قسمت special note می نویسه یک نفر هنوز مشمول ap هست بعد هم زیرش همون مطالب که برای دوستمون بود رو برای منم می نویسه
F3
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: mrb ، smpf
(2016-05-08 ساعت 14:25)shbn نوشته:  
(2016-05-08 ساعت 13:21)mrb نوشته:  
(2016-05-08 ساعت 12:53)shbn نوشته:  عجب. ولی من دوباره هم چک کردم. اين خط اول رو که راجع به اين ماده قانونی 221 است من ندارم. بقيه مطالب شبيه به مال بقيه است. به گمونم واقعا خودشونم نمی دونم واسه چی اين همه ما رو منتظر کردن.

با سلام

سلام . مال من خیر. البته ما دو نفر گرفته یکی نگرفته. واسه من  processing complete می زنه بعد تو قسمت special note می نویسه یک نفر  هنوز مشمول ap هست بعد هم زیرش همون مطالب که برای دوستمون بود رو برای منم می نویسه

با سلام
ممنون از شما
در کیس ما من چون کیس اصلی هستم Processing pending هست و در Special Note زمان ارسال نامه مصاحبه است . توکل به خدا .
تاریخ مصاحبه  22  March
وضعیت  AP
کیس  F4
تعداد  4 نفر
Clear 13 Oct
Issued 15 Nov
پاسخ
تشکر کنندگان: Pargosha ، smpf
سلام به همه دوستان الان پتیشنرم از امریکا باهام تماس گرفت ویه مطلبی رو گفت که قابل توجه خودم ودوستانی میتونه باشه که بالای 6ماه منتظر کلیر شدن هستیم...ایشون گفت یکی از دوستانم خودش وبچه ش کلیر شدن وناچارا بدون شوهرش که کلیر نشده بود اومدن امریکا همسرش بعد 8 ماه انتظار با سماجت با سفارت ابوظبی تماس گرفته وکسی که تلفن رو برداشته گفته چون مدیکال پرونده های بالای 6ماه باطل شده بعضا رسیدگی نمیشه .....هرچند که از نظر من شدنی نیست ولی خواستم دوستان اظهار نظر کنن

پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، sanbad
(2016-05-09 ساعت 23:25)tomi نوشته:  سلام به همه دوستان الان پتیشنرم از آمریکا باهام تماس گرفت ویه مطلبی رو گفت که قابل توجه خودم ودوستانی میتونه باشه که بالای 6ماه منتظر کلیر شدن هستیم...ایشون گفت یکی از دوستانم خودش وبچه ش کلیر شدن وناچارا بدون شوهرش که کلیر نشده بود اومدن آمریکا همسرش بعد 8 ماه انتظار با سماجت با سفارت ابوظبی تماس گرفته وکسی که تلفن رو برداشته گفته چون مدیکال پرونده های بالای 6ماه باطل شده بعضا رسیدگی نمیشه .....هرچند که از نظر من شدنی نیست ولی خواستم دوستان اظهار نظر کنن

مرسی تامی جان. این صحبت وقتی با NVC بقول شما با سماجت تماس گرفتم همین بهم گفتند و بعدش به سفارت ایمیل زدم و منتقل کردم و جواب دادند هر وقت کلیر شدی مدیکال جدید بیار. در واقع یجورایی از هر سازمانی که پیگیری میکنی یه جوابی میدن تا از سرشون باز کنند.
البته این تجربه من بوده و باز هم تکرار میکنم همونطور که همه میدونیم مورد به مورد رفتارشون متفاوته.
پاسخ
تشکر کنندگان: tomi ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان