کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2016-05-18 ساعت 21:44)ssprotest نوشته:  
(2016-05-18 ساعت 21:21)shbn نوشته:  
(2016-05-18 ساعت 21:00)ssprotest نوشته:  نه بابا. کیس ما مادرم متقاضی اصلی بود. پرستار بیمارستان دولتی Shy من و برادرم که سربازی نرفتیم. بابام هم زمان شاه بوده سربازیش Rolleyes

باورم نمیشه. یعنی مادرتون یکسال طول کشید که کلیر بشن ؟ با این حساب ما باید حالا حالا ها منتظر باشیم. به گمونم دو سال رد کنیم. اگه بالاتر نریم. به هر صورت خیلی مبارکه مال شما. ایشاله که موفق باشید
خودمم باورم نمیشه Sad  Sad ما دیگه از اون بدشانسای روزگاریم. شما نگران نباشید. شما هم کلیر میشید به زودی انشالا.

vaghean ajibe shoma enghad dir clear shodid ba tavajoh be inke nafare aslie case madareton bode , mitonam ye soal azaton konam ke shoma chand saletone alan man khodam alan 25 salame va ba ghanone cspa esmam ezafe shod aya shoma ham az in ghanon estefade kardid ?
F4
abu dhabi ) interview date : march 2016 )
updates : 7march ,  8 march 01, 02  ,  30 march update koli , 16 march 02 , 19 march update koli va or shodane nafare 02
waiting for clearance
Or 30 augest
Clear on 11 oct
!God is with us!
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
تبریک به هر دو عزیز همه یه روزی کلیر میشن..دیرو زود داره سوخت و سوز نداره..سندباد شما هم کلیر می شید ایشالا.
من الان 2 ماه اینترویو گذشته .پدر مادرم یه ضرب گرفتن.خودم A.P خوردم و ازم رزومه خواستن.سربازی نرفتم.شغل دولتی هم ندارم
ANKARA CAT = F4
Priority date = 3/10/2002    
approval date = 1/19/2010  
weelcome letter=03/23/2015
case complete=12/23/2015
interview date=21/03/2016
OR date =15/07/2016
ISSUED =19/07/2016
Cool Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: ssprotest ، smpf ، sanbad
(2016-05-18 ساعت 22:37)ehsan1991 نوشته:  
(2016-05-18 ساعت 21:21)shbn نوشته:  باورم نمیشه. یعنی مادرتون یکسال طول کشید که کلیر بشن ؟ با این حساب ما باید حالا حالا ها منتظر باشیم. به گمونم دو سال رد کنیم. اگه بالاتر نریم. به هر صورت خیلی مبارکه مال شما. ایشاله که موفق باشید
خودمم باورم نمیشه Sad  Sad ما دیگه از اون بدشانسای روزگاریم. شما نگران نباشید. شما هم کلیر میشید به زودی انشالا.

vaghean ajibe shoma enghad dir clear shodid ba tavajoh be inke nafare aslie case madareton bode , mitonam ye soal azaton konam ke shoma chand saletone alan man khodam alan 25 salame va ba ghanone cspa esmam ezafe shod aya shoma ham az in ghanon estefade kardid ?

من ۲۴ سالمه و بله با استفاده از همین قانون به قول خودشون eligible شدم برای دریافت ویزا.
F4 Category, PD 25Feb2002, Approval Date 21Oct2005, Current Date 1Jan2015, Interview 12May2015, cleared 18May 2016, Issued 24JUNE2016 Big Grin :
پاسخ
(2016-05-18 ساعت 21:21)shbn نوشته:  باورم نمیشه. یعنی مادرتون یکسال طول کشید که کلیر بشن ؟ با این حساب ما باید حالا حالا ها منتظر باشیم. به گمونم دو سال رد کنیم. اگه بالاتر نریم. به هر صورت خیلی مبارکه مال شما. ایشاله که موفق باشید

سلام دوست عزيز
تبريك به دوستان عزيز كه يواش يواش موتور آنكارا هم راه افتاد داره ويزا بچه هارو ميدن.
دوست عزيز من هم اين قانون شامل حالم شد.سن حالا منم ٢٨ سال است.روز مصاحبه سنم ٢٠ سال ٩ ماه محاصبه شد.به خاطر ٣ ماه اين قانون شامل حالم شد.فقط اينو بگم كه سن شما روز مصاحبه بسته ميشه.اصلا نگران نباشيد.اگه آليسر به شما گفته اين قانون شامل حالتون ميشه ديگه ميشه.نگران نباشيد.حتي اگه ٢ سالم كلير شما طول بكشه بازم ويزا بتون ميدم.اما خدا نكنه كه بشه.ايشالا زودتر تكميل شه پروندتون.اينو گفتك نگران وضعيت خودتون نباشين.با آرزوي كلير شدن همه ي بچه ها
Ankara
Interview 13 jan 2016
15 Aug ٢خطي
3 oct   اور شدن
4 oct سفارت ايميل فرستاد
پاسخ
تشکر کنندگان: ehsan1991 ، alibabax ، smpf
مرسی از همه عزیزان بابت تبریکات قشنگتون امیدوارم کلیر شدن همه شما را اینجا بزودی ببینیم
Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
تشکر کنندگان: mrb ، shbn ، mrafatbakhsh ، shahram es ، smpf ، حاجی واشنگتن ، sanbad
آقا میلاد مبارک باشه ....به سلامتی ..خوشحالم که بالاخره انتظارتون به سر اومد Smile
category F3
PD: may 2005
ANK 2010
دریافت نامه اول از NVC و پرداخت 120دلار 13 ژانویه 2016
نامه تکمیل مدارک 1 اپریل 2016
دریافت نامه مصاحبه 6 مارچ 2017
تاریخ مصاحبه 11 اپریل 2017
نتیجه مصاحبه AP
اولین آپدیت 14 اپریل 2017 * 17 -19-20 جولای آپدیت *
پاسخ
تشکر کنندگان: shahram es ، smpf ، milad_magnet
(2016-05-19 ساعت 00:54)Majid-h نوشته:  
(2016-05-18 ساعت 21:44)ssprotest نوشته:  خودمم باورم نمیشه Sad  Sad ما دیگه از اون بدشانسای روزگاریم. شما نگران نباشید. شما هم کلیر میشید به زودی انشالا.

سلام دوست عزيز
تبريك به دوستان عزيز كه يواش يواش موتور آنكارا هم راه افتاد داره ويزا بچه هارو ميدن.
دوست عزيز من هم اين قانون شامل حالم شد.سن حالا منم ٢٨ سال است.روز مصاحبه سنم ٢٠ سال ٩ ماه محاصبه شد.به خاطر ٣ ماه اين قانون شامل حالم شد.فقط اينو بگم كه سن شما روز مصاحبه بسته ميشه.اصلا نگران نباشيد.اگه آليسر به شما گفته اين قانون شامل حالتون ميشه ديگه ميشه.نگران نباشيد.حتي اگه ٢ سالم كلير شما طول بكشه بازم ويزا بتون ميدم.اما خدا نكنه كه بشه.ايشالا زودتر تكميل شه پروندتون.اينو گفتك نگران وضعيت خودتون نباشين.با آرزوي كلير شدن همه ي بچه ها

خوشا به حال شما من 15 سال پیش که پدر و مادرم گرین کارت گرفتن فقط 1 ماه از تولد 21 سالگیم گذشته بود و حتی روز مصاحبه خودم هم داخل سفارت رفتم و تمام مدارکم رو برده بودم. یادمه آفیسر که اون موقع فارسی تو کارشون نبود با یه لهجه غریبی گفت " قسمت". اون موقع این قانون که می گید نبودخودشون گفتن حتی 1 دقیقه از تولد 21 گذشته باشه دیگه شامل حالتون نمیشه. حالا بعد از این همه وقت انتظار تموم نشده . نمی دونم اصلا به قول اون آفیسر قسمت هست که برم اونجا یا نه
F3
 priority date: may 2003
Interview:  13May 2015    ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
پس حتي اگر سيتيزن باشي و براي والدين اقدام كني باز هم ممكنه پروسه كلير شدنشون انقد طولاني بشه؟! Sad
quote='ehsan1991' pid='711957' dateline='1463560509']

(2016-05-18 ساعت 13:01)غزال م نوشته:  سلام به همه دوستان. من براي پدرم درخواست ويزاي مهاجرتي گرين كارت كردم. كيسشون در آنكارا بررسي ميشه. الان حدود ٦ ماه هست كه منتظر هستيم كلير بشن. درصورتيكه بهشون گفته بودن ٣ تا ٤ ماه طول ميكشه. ميخواستم ببينم آيا كسي هست كه كيس مشابه داشته باشه و براي پدر و مادر اقدام كرده باشه؟! ديگه كم كم دارم نگران ميشم كه انقد پروسه شون طولاني شده! Sad

امیدوارم که زودتر کلیر بشن ولی اینجا دوستانی هستن که بالای یک سال هست که منتظرن ، نگران نباشید و راهی جز صبر کردن هم وجود ندارد .
[/quote]
پاسخ
dostan salam ma emroz har 4 nafar update dashtim va nafare 2 vom ke fk konam pedaram bashand or shodan , madaram shoghlelesh morabie farhangi bode va pedaram shoghle doltai va sarbazie sepah ? mishe rahnamei konid yani ma clear shodim ?
F4
abu dhabi ) interview date : march 2016 )
updates : 7march ,  8 march 01, 02  ,  30 march update koli , 16 march 02 , 19 march update koli va or shodane nafare 02
waiting for clearance
Or 30 augest
Clear on 11 oct
!God is with us!
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، milad_magnet
(2016-05-19 ساعت 11:37)ehsan1991 نوشته:  dostan salam ma emroz har 4 nafar update dashtim va nafare 2 vom ke fk konam pedaram bashand or shodan , madaram shoghlelesh morabie farhangi bode va pedaram shoghle doltai va sarbazie sepah ? mishe rahnamei konid yani ma clear shodim ?

سلام دوست عزیز من هم مثل شما f4هستم با تفاوت اینکه حدود 1ساله پشت دیوار کلیرنس موندم در رابطه با سوال شما نفراصلی میتونه کلیر بشه ولی اگر نفر اصلی کلیر نشه نفرات زیر مجموعه کلیر نمیشن بعنوان مثال خانم که نفراصلی هست کلیرمیشه بچه اش هم میشه ولی همسرش apمیخوره ولی اینطور نمیشه که برای شوهر کلیر بیاد برای خانم نفراصلی نیاد....در ضمن سایت سیس یه سایت فرعی است وشما باید از سایت سفارت پیگیر پرونده باشید Cool

پاسخ
سلام دوستان
اینکه بعضی از دوستان میگن توی سایت سیس (or) شدیم و غیره
منظور این سایت هست؟

https://ceac.state.gov/ceacstattracker/status.aspx

با تشکر
پاسخ
(2016-05-18 ساعت 16:29)ssprotest نوشته:  سلام دوستان
بعد از آپدیت چند روز پیش (13 may)، امروز هم تو سایت ceac اپدیت شدیم. or شدیم!!! یعنی میتونه به معنی کلیر شدن باشه؟!!
باورم نمیشه!!!

تبریک دوست عزیز... موفق باشید... دست راستتون زیر سر ما....
F4
Abudhabi
Interview date.29,03,2015
clear date.10,07,2016
پاسخ
(2016-05-19 ساعت 15:08)Amrika نوشته:  سلام دوستان
اینکه بعضی از دوستان میگن توی سایت سیس (or) شدیم و غیره
منظور این سایت هست؟

https://ceac.state.gov/ceacstattracker/status.aspx

با تشکر

سلام تو همین سایت هست وقتی کیس نامبرتون رو وارد کنید تو خط چهارم متن یه / هست که وقتی نزدیک کلیر شدن باشه تبدیل به or میشه.
F4
Abudhabi
clear date.10,07,2016
پاسخ
تشکر کنندگان: Amrika ، smpf
(2016-05-19 ساعت 00:54)Majid-h نوشته:  
(2016-05-18 ساعت 21:44)ssprotest نوشته:  خودمم باورم نمیشه Sad  Sad ما دیگه از اون بدشانسای روزگاریم. شما نگران نباشید. شما هم کلیر میشید به زودی انشالا.

سلام دوست عزيز

خدا کنه موتور ابوظبی هم راه بیفته.....
F4
Abudhabi
clear date.10,07,2016
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، ssprotest ، tomi ، smpf
دوستان سلام
بعد از یک سال و یک هفته انتظار دوباره نامه مصاحبه مجدد برامون اومده به تاریخ ۱ تیر. دوباره روز از نو. روزی از نو. برامون دعا کنید
F4 Category, PD 25Feb2002, Approval Date 21Oct2005, Current Date 1Jan2015, Interview 12May2015, cleared 18May 2016, Issued 24JUNE2016 Big Grin :
پاسخ
تشکر کنندگان: shbn ، milad_magnet ، mrafatbakhsh ، smpf ، sanbad ، واهیک آقاجانی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان