موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
چند شماره خیلی نزدیک شماره من کلیر شدن
به نظرتون یعنی ممکنه از منم همین روزا اعلام بشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-24 ساعت 22:37)Amrika نوشته: سلام دوستان
چند شماره خیلی نزدیک شماره من کلیر شدن
به نظرتون یعنی ممکنه از منم همین روزا اعلام بشه؟
تاریخ مصاحبتون کی بوده ؟
F4
abu dhabi ) interview date : march 2016 )
updates : 7march , 8 march 01, 02 , 30 march update koli , 16 march 02 , 19 march update koli va or shodane nafare 02
waiting for clearance
Or 30 augest
Clear on 11 oct
!God is with us!
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من و مثل من ١١/٥ سال منتظر كارنت شدن و دعوت به مصاحبه بوديم حتى وقتى سال ٢٠١٠ يك شبه تمامى كيسها به عقب برگشت و كيس ما F3 هم يكسال و نيم عقب گرد كرد باز قابل تحمل بود اما بعد از مصاحبه و اين كلير مسخره واقعاً تحملش سخته .
و شانس يا بدشانسى را ببين كه بعد از سالها شركت در لاتارى امسال بايد برنده بشم (البته از توسط همسرم) اما ايميل زدم از KCC و پرسيدم گفتند هر ٢ را ميتونى ادامه بدى و مشكلى ايجاد نميكنه .
فكر كنم لاتارى زودتر نتيجه ميده؟! چون اينجورى كه ديدم كلير آنها خيلى سويعتر از كيسهاى خانواگى است !؟
کتگوری : F3
اپلای : AUG2004
کیس نامبر : ANK2010
فرم DS-261 : در تاريخ ١٨ فبريه ٢٠١٥
پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC
در تاريخ ١١ مى ٢٠١٥ ايميل از NVC براى تاييد مدارك ارسالى
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
۸ اگست آپدیت دو خطی در سایت ceac
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!)
کامپلیت فرم DS-260 جدید در ۳۱ می و ارسال به KCC
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-26 ساعت 09:09)shahram es نوشته: سلام
من و مثل من ١١/٥ سال منتظر كارنت شدن و دعوت به مصاحبه بوديم حتى وقتى سال ٢٠١٠ يك شبه تمامى كيسها به عقب برگشت و كيس ما F3 هم يكسال و نيم عقب گرد كرد باز قابل تحمل بود اما بعد از مصاحبه و اين كلير مسخره واقعاً تحملش سخته .
و شانس يا بدشانسى را ببين كه بعد از سالها شركت در لاتارى امسال بايد برنده بشم (البته از توسط همسرم) اما ايميل زدم از KCC و پرسيدم گفتند هر ٢ را ميتونى ادامه بدى و مشكلى ايجاد نميكنه .
فكر كنم لاتارى زودتر نتيجه ميده؟! چون اينجورى كه ديدم كلير آنها خيلى سويعتر از كيسهاى خانواگى است !؟
حالا چرا ناراحتی. هر دو ادامه بدین ایشالا لاتاری سریعتر جواب داد.
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سئوال کمی عجیب دارم،
آیا این لزوماً سیگنال بدیه که بعد از 3 ماه هیچ آپدیتی نداشته باشم ؟ یا اینکه کیسهایی بودن که بدون آپدیت بعد از 4 ماه، آپدیت بشن و تا 6 ماه هم کلیر بشن ؟
با سپاس از راهنماییتون
شهرام
F2A