موضوعها: 0
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-30 ساعت 19:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-01 ساعت 11:48 توسط amjad.)
(2013-09-30 ساعت 17:02)teriole نوشته: (2013-09-30 ساعت 16:45)پيام نوشته: سلام دوستان مديكال اكسم يني چي ؟
پس از گذشت چند ماه باطل میشه که معمولا برای آنکارا و ابوظبی 6 ماه است و ایروان 12 ماه.
تنها برای آنکارا شش ماهه است و ایروان و ابوظبی یک ساله
اصلاحیه مهم مطابق اطلاع دوست گرامی NAVIDSHIIو بر اساس این اینک اعتبار مدیکال ایروان هم 6 ماهه شده ولی ابوظبی هنوز چیزی ننوشته
به اعضاء محترم جدید خوشامد میگم و آرزوی به انجام رسیدن پروندشون رو دارم- یادآوری میکنم معمولا برای تشکر پست نمیزنیم و از کلید تبریک وتشکر که به همین منظور تعبیه شده استفاده میکنیم، حفظ خلاصه و مفید بودن صفحات با عث میشه دوستان دیگه در آینده راحتتر به پاسخ سوالاتشون برسن-موفق باشید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-01 ساعت 12:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-02 ساعت 11:43 توسط سیامک ع.)
(2013-09-30 ساعت 22:38)navidshii نوشته: سلام دوستان.جدیدا مدت اعتبار معاینه پزشکی ایروان هم 6 ماه شده.اینم نوشتش
As of September 2013 Medical reports are valid for 6 months after the doctor’s signature date.
به این ترتیب فکر میکنم همه ما باید دوباره معاینه پزشکی بشیم.نمیدونم جدیدا چرا انقدر کلیرنس طول میکشه
دوستان عزیز سلام
مدت اعتبار مدیکال دوبی هم 6 ماه میباشد که الان در ارتباط با مادر من که در ماه june مصاحبه داشته و فعلا" منتظر جوابه و فقط مدیکال تا حدود 3 ماه دیگه اعتبار داره و همینطور که همه دوستان گفتند اگر تا اون موقع جواب نیاد دوباره بایستی مدیکال تجدید بشه!!!!
ضمنا" متاسفانه طبق آخرین خبری که 1 اکتبر شنیدم آقای اوباما طبق اختلاف نظر با کنگره آمریکا قسمت عمده ای از ادارات دولتی در آمریکا را تعطیل اعلام کرد و همه کارمندان آن به مرخصی بدون حقوق رفتند یکی از آن ادارت قسمت مهاجرت آمریکاست که از روز گذشته تا اطلاع ثانوی تعطیل شد . و کلیه بچه های مهاجرسرا و خلاصه ما منتظران را با شوک روبرو کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Category : F4
PD :24 sep 2001
Approved Date: 01 sep 2009
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-01 ساعت 12:05)سیامک ع نوشته: (2013-09-30 ساعت 22:38)navidshii نوشته: سلام دوستان.جدیدا مدت اعتبار معاینه پزشکی ایروان هم 6 ماه شده.اینم نوشتش
As of September 2013 Medical reports are valid for 6 months after the doctor’s signature date.
به این ترتیب فکر میکنم همه ما باید دوباره معاینه پزشکی بشیم.نمیدونم جدیدا چرا انقدر کلیرنس طول میکشه
دوستان عزیز سلام
مدت اعتبار مدیکال دوبی هم 6 ماه میباشد که الان در ارتباط با مادر من که در ماه june مصاحبه داشته و فعلا" منتظر جوابه و فقط مدیکال تا حدود 3 ماه دیگه اعتبار داره و همینطور که همه دوستان گفتند اگر تا اون موقع جواب نیاد دوباره بایستی مدیکال تجدید بشه!!!!
ضمنا" متاسفانه طبق آخرین خبری که 1 اکتبر شنیدم آقای اوباما طبق اختلاف نظر با کنگره آمریکا قسمت عمده ای از ادارات دولتی در آمریکا را تعطیل اعلام کرد و همه کارمندان آن به مرخصی بدون حقوق رفتند یکی از آن ادارت قسمت مهاجرت آمریکاست که از روز گذشته تا اطلاع ثانوی تعطیل شد . و کلیه بچه های مهاجرسرا و خلاصه ما منتظران را با شوک روبرو کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.uscis.gov/portal/site/uscis
دوستان لطفا خبر رو اول مطمئن باشد بعدبزارید طبق وب سایت امور خارجه مریکا و وب بالا که وب رسمی uscis این ارگان ها با بودجه متقاضیان هست نه دولت و کماکان به فعالیت ادامه میدان پس مشکلی نیست
Category F2B
Priorty: sep 23 2005
Applied for adjustment of status in the states on august 2, 2013,
Fingerprinting: september 2, 2013,
waiting dor EAD,Advanceparole and green card
Category: F2B
Priority Date: Sep 2005
Interview may 27th 2014
Interview place Chicago
Green card was ordered on Jun 2,2014
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-03 ساعت 13:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-03 ساعت 13:18 توسط سیامک ع.)
(2013-10-02 ساعت 23:35)sarira نوشته: (2013-10-01 ساعت 12:05)سیامک ع نوشته: (2013-09-30 ساعت 22:38)navidshii نوشته: سلام دوستان.جدیدا مدت اعتبار معاینه پزشکی ایروان هم 6 ماه شده.اینم نوشتش
دوستان عزیز سلام
دوستان لطفا خبر رو اول مطمئن باشد بعدبزارید طبق وب سایت امور خارجه مریکا و وب بالا که وب رسمی uscis این ارگان ها با بودجه متقاضیان هست نه دولت و کماکان به فعالیت ادامه میدان پس مشکلی نیست
Category F2B
دوست عزیز با تشکر از شما
امیدوارم که درست گفته باشید و همه ما خوشحال خواهیم شد اگر به پروسه ما لطمه ای نخوره . ولی من خودم از تلویزیون صدای آمریکا شنیدم که در اخبار گفتند تمامی اداراتی که در ارتباط با مراحل و صدور ویزا و پروسه های مرتبط میباشد تعطیل میگردد و البته لینک بالا را هم کمی چک کردم و هنوز چیز مرتبطی پیدا نکردم. ولی بگذارید موج منفی ندم و انشااله که من اشتباه کرده باشم زیرا کیس خانوادگی ما هم که سپتامبر 2001 هستیم بیشتر از 1 الی 2 ماه فاصله نداریم.
از شما هم بسیار سپاسگزارم که من را اصلاح کردید.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-03 ساعت 17:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-05 ساعت 02:15 توسط Saeedv13.)
(2013-10-02 ساعت 23:35)sarira نوشته: (2013-10-01 ساعت 12:05)سیامک ع نوشته: (2013-09-30 ساعت 22:38)navidshii نوشته: سلام دوستان.جدیدا مدت اعتبار معاینه پزشکی ایروان هم 6 ماه شده.اینم نوشتش
دوستان عزیز سلام
Category F2B
if you click on this link: http://www.uscis.gov/portal/site/uscis, and look at the whole page the first thing which would show up on the page is USCIS office are open worldwide,
also this is from the pesian website of american visa center
"اطلاعیه مهم: فعالیتهای کنسولی آمریکا در دوره تعطیلی دولت فدرال"
وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا و آژانس توسعه بین المللی ایالات متحده آمریکا (USAID) موسسات مرتبط با امنیت ملی آمریکا بوده و گامهای لازم را برای ادامه فعالیت در جهت پیشرفت منافع ملی برداشته اند. علیرغم چالشهای به وجود آمده ناشی از تعطیلی دولت فدرال آمریکا، ما به فعالیت برای اعتلای منافع ملی و حفاظت از سلامت و امنیت شهروندان آمریکایی خارج از آمریکا ادامه می دهیم.
فعالیتهای انجام شده توسط اداره امور کنسولی وزارت امور خارجه، چه در محدوده داخل آمریکا و چه در خارج، مبتنی بر دریافت هزینه های لازم بوده و به روال سابق ادامه پیدا خواهند کرد. وزارت امور خارجه در گذشته به پشتوانه ترکیبی از دریافت وجوه پرداختی از سوی متقاضیان و بودجه دولتی فعالیتهای کنسولی را پیش می برد، اما اکنون این فعالیتها به طور کامل با پشتوانه مالی وجوه دریافتی انجام می شوند. به همین دلیل ما می توانیم بی تاثیر از ادامه شرایط تعطیلی دولت فدرال آمریکا، به فعالیتهای کنسولی خود همچنان ادامه دهیم.
Photo: "اطلاعیه مهم: فعالیتهای کنسولی آمریکا در دوره تعطیلی دولت فدرال" وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا و آژانس توسعه بین المللی ایالات متحده آمریکا (USAID) موسسات مرتبط با امنیت ملی آمریکا بوده و گامهای لازم را برای ادامه فعالیت در جهت پیشرفت منافع ملی برداشته اند. علیرغم چالشهای به وجود آمده ناشی از تعطیلی دولت فدرال آمریکا، ما به فعالیت برای اعتلای منافع ملی و حفاظت از سلامت و امنیت شهروندان آمریکایی خارج از آمریکا ادامه می دهیم. فعالیتهای انجام شده توسط اداره امور کنسولی وزارت امور خارجه، چه در محدوده داخل آمریکا و چه در خارج، مبتنی بر دریافت هزینه های لازم بوده و به روال سابق ادامه پیدا خواهند کرد. وزارت امور خارجه در گذشته به پشتوانه ترکیبی از دریافت وجوه پرداختی از سوی متقاضیان و بودجه دولتی فعالیتهای کنسولی را پیش می برد، اما اکنون این فعالیتها به طور کامل با پشتوانه مالی وجوه دریافتی انجام می شوند. به همین دلیل ما می توانیم بی تاثیر از ادامه شرایط تعطیلی دولت فدرال آمریکا، به فعالیتهای کنسولی خود همچنان ادامه دهیم.
Category: F2B
Priority Date: Sep 2005
Interview may 27th 2014
Interview place Chicago
Green card was ordered on Jun 2,2014
رتبه:
11
9 تشکر در 5 ارسال
2013-10-03 ساعت 21:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-05 ساعت 02:15 توسط Saeedv13.)
سلام دوستان.سایت سفارت ارمنستان 8 روزه اپدیت نشده.بقیه سفارت هایی که شما هستین چطور؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
سايت انكارام كه اپديت شد همون شماره ها فقط كپي پيس شده تاريخ عوض شده دستشون درد نكنه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من از همون هم درداتونم مني كه فك ميكردم تمام كليرنس ١تا٣ماه طول ميكشه خودمو بيكار كردم خونمو تحويل دادم خونه اينو اون اواره شدم به قدري شرايطم خراب شد كه نگو شايد باور نكونين ولي همين الان از مصاحبه براي كار ميام يعني هر چي بافته بودم پنبه شد بد ضرر كردم ولي باز جاي شكرش باقيه كه زنم برگشته پيشم باز يه هم زبون دارم اگه امريكا ميموند واقعا احساس تنهايي ميكردم
ايشالله كار همه دوستان تا اخر اين هفته درست شه بلاتكليفي واقعا بد درديه
كسي قرص برنج نداره ميخوام خودمو دار بزنم برق بگيرتم شايد سايت اپديت شد
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-05 ساعت 14:38)taghi1311 نوشته: (2013-10-03 ساعت 21:18)navidshii نوشته: سلام دوستان.سایت سفارت ارمنستان 8 روزه اپدیت نشده.بقیه سفارت هایی که شما هستین چطور؟
سلام سفارت ابوظبي نيز نشده اگر اطلاع جديد تري داريد لطفا" بفرماييد.
سلام دوست عزیز از کجا می دانید سفارت آمریکا در ابوظبی آپدیت شده یا نشده؟ زیرا روال سفارت آمریکا در ابوظبی چک کردن شماره پرونده هر کسی در سایت مخصوص سفارت آمریکا در ابوظبی میباشد و اگر جواب آن شماره آمده باشد در سایت مینویسد که آماده است و در غیر اینصورت مینویسد که فعلا" در پروسه میباشد . شما از کجا میگید سفارت آپدیت کرده یا نه؟