کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-09-20 ساعت 15:43)Amiraliamirali نوشته:  
(2013-09-19 ساعت 14:02)navidshii نوشته:  سلام دوستان.من 3jul ایروان مصاحبه داشتم.الان 76 روزه هنوز کلیر نشدم.واسه من از طریق گرین کارت خانوادگی اقدام شده.منم مثل خیلی ها معتقدم گرین کارت های لاتاری باعث تاخیر توی پروسه کلیرنس داشتن.امیدوارم با تموم شدن sep یه اتفاقی بیوفته.تنها چیز مهم اینه که چند وقته هیچ کیس نامبر جدیدی برای گرین کارت های خانوادگی اعلام نکردن.به هر حال اگه کسی موردش مشابه من بوده خوشحال میشم راهنماییم کنه

سلام دوست عزيز من march 19 در ايروان مصاحبه داشتم والان ٦ماه طي شده ولي خبري نيست و كاري نمي شود كرد جز صبر

منم ابوظبی هفته اول march مصاحبه داشتم هنوز هیچ خبری ازشون نیست..
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh
(2013-09-22 ساعت 13:40)Aliraza us نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 15:43)Amiraliamirali نوشته:  
(2013-09-19 ساعت 14:02)navidshii نوشته:  سلام دوستان.من 3jul ایروان مصاحبه داشتم.الان 76 روزه هنوز کلیر نشدم.واسه من از طریق گرین کارت خانوادگی اقدام شده.منم مثل خیلی ها معتقدم گرین کارت های لاتاری باعث تاخیر توی پروسه کلیرنس داشتن.امیدوارم با تموم شدن sep یه اتفاقی بیوفته.تنها چیز مهم اینه که چند وقته هیچ کیس نامبر جدیدی برای گرین کارت های خانوادگی اعلام نکردن.به هر حال اگه کسی موردش مشابه من بوده خوشحال میشم راهنماییم کنه

سلام دوست عزيز من march 19 در ايروان مصاحبه داشتم والان ٦ماه طي شده ولي خبري نيست و كاري نمي شود كرد جز صبر

منم ابوظبی هفته اول march مصاحبه داشتم هنوز هیچ خبری ازشون نیست..
دوست عزیز منم 30 May مصاحبه داشتم و هنوز هیچ خبری نیست ...
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، minoo meh
دوستان حالا که دیگه کارای لاتاری ها تموم شد فقط سفارت کار خانوادگی را بر عهدہ داره.انشاالله دیگه کارامون سرعت میگیره!
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، mz64 ، teriole ، minoo meh ، taghi1311 ، battosai ، romance33
امیدوارم واقعا اینطور باشه.چون دیگه خسته شدم انقدر کیس نامبر لاتاری دیدم.همش استرس و نگرانی
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، minoo meh ، battosai ، mz64 ، romance33 ، nilofar72
سلام دوستان
امروز براي چک کردن وضعيت کيس خودم به سايت سفارت ابوظبي مراجعه کردم با اين پيام مواجه شدم.احتمالا" تا الان هم بخاطر همين کيس هاي لاتاري، جواب کليرنس ما را نداده بوده اند

IMPORTANT NOTICE FOR IRANIAN DIVERSITY VISA 2013 (GREEN CARD LOTTERY) APPLICANTS: Please be aware that Embassy Abu Dhabi has reached its mandated numerical limit for Iranian Diversity Visa (DV) 2013 applicants. As of today, Embassy cannot issue any more Iranian DV 2013 visas even for those who were initially selected and who previously interviewed for the visa and were waiting for administrative processing. As noted in the diversity visa instruction packet which lottery selectees receive, more individuals are selected each year for diversity visas than can receive visas because many people who initially win the lottery do not eventually qualify. We therefore instruct that Iranian diversity visa applicants please not come to Embassy Abu Dhabi even if you previously received notification that your administrative processing was complete. There currently are no more available visas for Iranian DV applicants in Fiscal Year 2013, which ends September 30, 2013. Please be assured that your Diversity Visa application was given every consideration under U.S. law. You may still apply for future DV programs. We sincerely regret any inconvenience this may cause.
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb
تاريخ تکميل مدارک: oct 2010
تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013
تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014
تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014
تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014
لس آنجلس، کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، taghi1311 ، storagemeter ، romance33
واقعا ناراحت کنندست.متاسفم واسشون.ولی باید اینو در نظر گرفت دلیل عقب افتادن کار ما و این همه نگرانی کیس های لاتاری بودن.خدا رو شکر داری سپتامبر تموم میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh
(2013-09-22 ساعت 09:43)minoo meh نوشته:  
(2013-09-19 ساعت 23:44)amjad نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 21:56)naka_sach نوشته:  سلام دوستان، كسي ميدونه فرق كاغذ سفيد با آبي چيه ؟
هیچ فرقی ندارن و فکرتونو به این چیزا مشغول نکنین آرامش داشته باشین تا مثل من روز و شبتونو گم نکنید- انتظار خیلی سخت!!!!
سلام دوستان،به منم برگه سفيد رنگ دادند و گفتند از دو هفته بعد هر روز سايت رو چک کنم تا هر وقت کلير شديم براي دريافت ويزا مراجعه کنيم .از اون تاريخ يعني 10 اپريل تا الان 5 ماه و نيم ميگذره و هر روزم با استرس و اضطراب گذشت.از مهر سال 89 که NVC برامون ايميل فرستاد مبني بر اينکه هر چه سريعتر مدارک لازم را براي ما ارسال کنيد و بعدش که ويزا بولتن بطور ناگهاني 2 سال به عقب برگشت ، هر روز برامون صدسال گذشت.همش فکر ميکردم اين چه تقديري هست که بايد تمام عمرمون به انتظار بگذره؟! تا اينکه نامه مصاحبه بلاخره اومد و 21 فروردين امسال با شوق و اميدواري براي مصاحبه به ابوظبي رفتيم.طبق سفارش دوستان مهاجرسرا که مهربانانه قدم به قدم تمام مراحل مصاحبه رو تشريح کرده و تذکرات لازم را داده بودند،حتي تا طرز پوشش و حفظ آرامش در سفارت و عدم پرسش سوال از آفيسر و... را رعايت کرديم تا مبادا با اشکال مواجه شيم که در اينجا جا داره از تمام دوستان و مديران مهاجر سرا خالصانه تشکر کنم.از 27 اپريل 2001 که اپلاي شديم تا الان براي من به سختي گذشته ولي اين 5ماه و نيم انتظار واقعا" کشنده است،بداخلاق و بي حوصله و عصبي ام کرده.مي خواستم ضمن ابراز همدردي با تمام دوستان خوب و مهربان مهاجرسرا براي همگي دعا کنم تا هرچه زودتر انتظارها به اتمام برسد و تک به تک خبر خوش دريافت ويزا را در اينجا به اطلاع همديگر برسانيم.
سلام دوستان عزيز اينهم مرحله اي است مانند بقيه كارها بلاخره تمام ميشه و در آينده به اين روزامون مي خنديم منم با شما هم دردم و كارم هر روز سر زدن به اين سايته كاريش نميشه كرد پس بهتره اوضاع رو بخودمون سخت نگيريم.Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، minoo meh ، romance33 ، kian88
سلام دوستان خوب مهاجرسرا
امروز براي چک کردن کيس خودم به سايت سفارت ابوظبي مراجعه کرده بودم که با اين پيام مواجه شدم.من متوجه نشدم علت اينکه ويزاي لاتاري ايرانيان زودتر از موعد مقرر به پايان رسيده است چه بود؟؟!!!!!!!

For DV-2013, the allotment of DVs to IRANIAN citizens has been exhausted earlier than expected because of an unexpectedly higher qualification rate among applicants. No additional visas can be made available, and DVs can no longer be issued and the program must be considered over for this year for citizens of IRAN. We understand the disappointment felt by all those who began the application process with the expectations that they would be issued visas.
لس آنجلس، کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-25 ساعت 13:12)minoo meh نوشته:  سلام دوستان خوب مهاجرسرا
من متوجه نشدم علت اينکه ويزاي لاتاري ايرانيان زودتر از موعد مقرر به پايان رسيده است چه بود؟؟!!!!!!!
سهمیه ویزای برندگان لاتاری 2013 برای ایرانیان تمام شد - پست موقت( با اینکه امکان حذف ندارم)
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، romance33
(2013-09-25 ساعت 13:47)amjad نوشته:  
من متوجه نشدم علت اينکه ويزاي لاتاري ايرانيان زودتر از موعد مقرر به پايان رسيده است چه بود؟؟!!!!!!!
سهمیه ویزای برندگان لاتاری 2013 برای ایرانیان تمام شد .

سلام دوست عزيز
با تشکر از توجه شما، منظورم اين جمله بود:
because of an unexpectedly higher qualification rate among applicants
لس آنجلس، کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2013-09-25 ساعت 15:25)minoo meh نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 13:47)amjad نوشته:  
سهمیه ویزای برندگان لاتاری 2013 برای ایرانیان تمام شد .

سلام دوست عزيز
با تشکر از توجه شما، منظورم اين جمله بود:
because of an unexpectedly higher qualification rate among applicants
سهمیه 3500 نفر ، برنده لاتاری حدود 6070 نفر - اگر اشتباه نکنم-پست موقت(با اینکه امکان حذف ندارم)
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، romance33
دوستان ايروان چنتا كيس غير لاتاري اعلام كرد كسي از بچهاي ما توشون نبوده يكم اميدوارشيم ؟
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، navidshii
(2013-09-25 ساعت 23:17)teriole نوشته:  دوستان ايروان چنتا كيس غير لاتاري اعلام كرد كسي از بچهاي ما توشون نبوده يكم اميدوارشيم ؟

من که نبودم.اگه کسی بود لطفا اطلاع بده
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، teriole
سلام
لطفا" کساني که امسال در سفارت ابوظبي جهت دريافت گرين کارت خانوادگي مصاحبه داشته اند و اکنون کلير شده اند نيز خبر دريافت ويزا را اعلام کنند.من در تاريخ 21 فروردين امسال مصاحبه داشتم و هنوز کلير نشده ام Sad
لس آنجلس، کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، amjad ، nilofar72
(2013-09-23 ساعت 16:40)navidshii نوشته:  واقعا ناراحت کنندست.متاسفم واسشون.ولی باید اینو در نظر گرفت دلیل عقب افتادن کار ما و این همه نگرانی کیس های لاتاری بودن.خدا رو شکر داری سپتامبر تموم میشه

دوست عزیز دلیل عقب افتادن کار شما هیچ ربطی به لاتاریها نداره الانم لاتاری 2013 تمام شد بایدبگم لاتاری 2014از اکتبر شروع میشه ودوباره کیسهای جدید میرن مصاحبه و روزازنوروزی ازنو اینها دومقوله جداازهمند
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان