کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
Lightbulb 
با سلام
از کاربرانی که خوانندهی این بخش از فروم(کلیرنس) هستند یه سوال داشتم .
کسی هست که از سفارت ابوظبی پارسال interview(اواخر سال 2015)شده باشه ... و این 1.2 ماه اخیر کلیر شده باشه؟ ممنون میشم بگید.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
F4
Abudhabi‎
Interview ‎date.6,01,2016
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
دیروز 5 جولای آپدیت داشتم!!! بعد از یک ماه
نمی دونم. یعنی تو کوچه منم.قراره خبری بشه؟
ANKARA CAT = F4
Priority date = 3/10/2002    
approval date = 1/19/2010  
weelcome letter=03/23/2015
case complete=12/23/2015
interview date=21/03/2016
OR date =15/07/2016
ISSUED =19/07/2016
Cool Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
درود بر همگی.....خیلی ظلم وستمِ بزرگیست که بعد ازگذشت 14 ماه انتظار کشنده وطاقت فرسا، هنوز بلاتکلیف باشی و 10سال از خانوادت دور باشی و اجازه ی دیدنشون رونداشته باشی و مجبور باشی این بلاتکیفی ی نابودکنده رو تحمل کنی و از اینده بی اطلاع باشی
CATEGORY : F2B
PRIORITY  : 24 july 2006
CURRENT : 24 DECEMBER 2013
 INTERVIEW : 26 MAY 2015   ANKARA 
 STATUS: ADMINISTRATIVE  PROCESSING 753 DAYS
پاسخ
تشکر کنندگان: alibabax ، arman_gh ، Amrika ، shbn ، shahram es ، smpf ، baran_bahar ، tomi ، mrafatbakhsh ، sanbad
(2016-07-06 ساعت 19:46)arman_gh نوشته:  با سلام
از کاربرانی که خوانندهی این بخش از فروم(کلیرنس) هستند یه سوال داشتم .
کسی هست که از سفارت ابوظبی پارسال interview(اواخر سال 2015)شده باشه ... و این 1.2 ماه اخیر کلیر شده باشه؟ ممنون میشم بگید.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
F4
Abudhabi‎
Interview ‎date.6,01,2016

سلام؛ من اوایل 2016 در همین سفارت مصاحبه داشتم و الان بعد از 6 ماه هنوز هیچ خبری نیست ...
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، mrafatbakhsh
بچه ها سلام؛ من 6 ماهه پیش ابوظبی مصاحبه داشتم و کلیرنس شدم اما هنوز هیچ خبری نیست؛ آخرین آپدیت مال همون 6 ماهه پیشه ...
این جا انگار صحبت از یک سال دو ساله نگید تو رو خدا؛ واقعا؟ یعنی ممکنه ان قدر طول بکشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، mrafatbakhsh
(2016-07-07 ساعت 23:27)Saba Si نوشته:  بچه ها سلام؛ من 6 ماهه پیش ابوظبی مصاحبه داشتم و کلیرنس شدم اما هنوز هیچ خبری نیست؛ آخرین آپدیت مال همون 6 ماهه پیشه ...
این جا انگار صحبت از یک سال دو ساله نگید تو رو خدا؛ واقعا؟ یعنی ممکنه ان قدر طول بکشه؟

سلام دوست عزيز ، من و خيليايه ديگه مثل شماييم ، من نديدم كسي از ژانويه به اينور كلير شه !! به جز يه كيس لاتاري و كيس نامزدي كه سفارتش ارمنستان، ابوظبي و انكارا نبوده !! كلي از بچه هايه لاتاري و نامزديو ازدواج و كيسهايه خانوادگي هم مثل من و شمان !!!!!
category : K1, approve : april 2015, interview email's date : 17 may, Abu dhabi , interview date : 2nd june, motevajeh  nashoodane email interveiw  : 7 mah Sad Cool  , interview 2 : 10 jan 2016, interview result : Administrative processing , Clearance :.....
پاسخ
تشکر کنندگان: ....مهرشاد.... ، Saba Si ، smpf ، mrafatbakhsh
(2016-07-07 ساعت 23:27)Saba Si نوشته:  بچه ها سلام؛ من 6 ماهه پیش ابوظبی مصاحبه داشتم و کلیرنس شدم اما هنوز هیچ خبری نیست؛ آخرین آپدیت مال همون 6 ماهه پیشه ...

سلام و انشاله که شما اين طوری نشيد و به زودی کلير بشيد. متاسفانه کم نيستند کسانی که بالای يکسال و تا حتی دو سال منتظر بودند يا هنوز هستند ولی کسانی هم بودند که خيلی زود و در عرض چند ماه کلير شدند. اميدوارم شما جز دسته دوم باشيد.
F3
 priority date: may 2003
Interview:  13May 2015    ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: Saba Si ، ....مهرشاد.... ، smpf ، mrafatbakhsh
(2016-07-05 ساعت 18:45)mrafatbakhsh نوشته:  سلام دوستان بالاخره ما هم بعد از یک سال و ۴ ماه... Or شدیم خدا بهمون عیدی داد. به امید کلیری همه دوستان مهاجرسرایی.

تبریک می گم دوست عزیز بالاخره از برزخ در آمدین خدا رو شکر امیدوارم هرجاهستین موفق باشین و به سلامت پیش خانواده تون برین
پاسخ
تشکر کنندگان: ....مهرشاد.... ، smpf ، mrafatbakhsh
Sad 
من تعجبم ازینه اگه کسی واقعا جوابی داره بگه , چون دارم دیوونه میشم و نمیتونم هضمش کنم :| Sad
من از طریق خالم ک واسمون 14 ساله پیش اقدام کرده بود وارد این پروسه شدیم :| و بعد از گذشت 14 سال باز مارو دارن انقدر اذیت میکنن , نه من بلکه خیلیارو :|
چرا واقعا ؟؟ چرا ماهارو نباس زود ویزا بدن؟ چرا چون خاله ی من الان یه شهروند درجه یکه امریکاس ؟ اسپانسر ازین قویی تر هست؟
وقتی مارو میزارن کنار و میرن به اشخاصی که واقعا تو لاتاری(تخم مرغ شانسی) کمتر از 1 سال میرسن به خاک امریکا ویزا میدن دیوونم میکنه وقتی فکر میکنم بهش :|
از بین این لاتاری ها راحت میشه تروریست از کل دنیا وارد امریکا شه
بعد ماها ک خانواده هامون 30 ساله اونجان پشت گوش میندازن ماهارو..... واقعا نمیدونم چی بگم :|
من 17 سالمه و 3 4 ماه دیگم ممنوع خروج میشم واسه سربازیم :| جالبه نه ؟ من امسال کنکور دارم !!
من الان تکلیفم با خودم مشخص نیس ک باید چیکار کنم :|
بعدش به سر کنسول گری موقع interview هم گفتم من شرایطم اینطوریه بعد الکی رو پروندم زد fast :|
خنده داره واقعا خنده داره چه fasti چه fasti آخه !!!!!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
F4
‎Abudhabi‎
‎Interview‎ ‎date.6,01,2016
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوست عزیز
کتگوری شما چی هست؟

(2016-07-07 ساعت 23:27)Saba Si نوشته:  بچه ها سلام؛ من 6 ماهه پیش ابوظبی مصاحبه داشتم و کلیرنس شدم اما هنوز هیچ خبری نیست؛ آخرین آپدیت مال همون 6 ماهه پیشه ...
پاسخ
تشکر کنندگان: Saba Si ، smpf ، mrafatbakhsh
(2016-07-08 ساعت 17:35)Amrika نوشته:  سلام دوست عزیز
کتگوری شما چی هست؟

پاسخ
(2016-07-08 ساعت 19:30)بيژن نوشته:  
کتگوری شما چی هست؟

پاسخ
کتگوری شما چی هست؟

F21 ویزای مهاجرت از طریق ازدواج روی گرین کارت همسرم ...
پاسخ
تشکر کنندگان: Amrika ، smpf ، mrafatbakhsh
والا F3 و F4 ممکنه حدود یکسال طول بکشه
ولی فکر میکنم بقیه غالباً حدود همون 6 ماه باشه
امید به خدا

(2016-07-08 ساعت 21:31)Saba Si نوشته:  
کتگوری شما چی هست؟

پاسخ
تشکر کنندگان: Saba Si ، tomi ، smpf ، mrafatbakhsh
(2016-07-08 ساعت 22:57)Amrika نوشته:  والا F3 و F4 ممکنه حدود یکسال طول بکشه
ولی فکر میکنم بقیه غالباً حدود همون 6 ماه باشه
امید به خدا

(2016-07-08 ساعت 21:31)Saba Si نوشته:  
کتگوری شما چی هست؟

ممنونم من هم امیدوارم از نفس خیر دوستان همین شود که باید بشود ....
پاسخ
تشکر کنندگان: Amrika ، smpf ، mrafatbakhsh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان