کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
shbn daeline='1468157128' نوشته:  
(2016-07-10 ساعت 17:47)....مهرشاد.... نوشته:  
(2016-07-10 ساعت 17:12)shbn نوشته:  دوست عزیز اگرچه نگرانی و ناراحتی شما کاملا به جا است و همین طور که می بینید تعداد زیادیی به ناحق در گیر کلیرنس شدند و هستند ولی با سنی بیش از دو برابر شما باید بهتون بگم که اصولا در زندگی شانس نقش پر رنگی داره و خوب مهاجرت هم مستثنی نیست.
بنده پانزده سال پیش به علت اینکه فقط چند هفته از تولد 21 سالگیم گذشته بود از همراهی خانواده در مهاجرت باز موندم. حالا بعد از گذشت این همه سال کلیرنس. چه می شه کرد جز صبر . امیدوارم آنچه خیر است براتون اتفاق بیافته.

shbn جان این اتفاق دقیقا واسه منم افتاد 11سال پیش و افسوس میخورم چرا حداقل تو این سالها حتی1بار لاتاری ثبت نام نکردم

چه بامزه ولی من به جز پارسال که دیگه مصاحبه رفته بودیم عین 14 سال رو لاتاری شرکت کردم و هیچ. شانس دیگه.

از کارای اینا که نمیشه سردر اورد فقط بلدن حرف زیاد بزنن و تبعیض قائل شن ، ولی من مطئنم کسانی رو که از 1روش منتظرِ دریافت گرین کارت هستند رو از لاتاری حذف میکنن ولی میگن نکردیم.بامید خدا همیگیمون زودِ زود کلیر شیم بخصوص من و همسر شما(که جای سندبادجانُ گرفتیمُ فک کنم فعلا ما از همه کِسوَتِمون بیشتر باشه) البته بترتیب اولویت 13روزه وبامید خدای خیلی خیلی مهربون من وهمسر شما که درهمین چند روز اینده کلیر شدیم رفتیم تامی جان جامونُ میگیره میشه پیشکسوت البته بااجازه ی بزرگترا
CATEGORY : F2B
PRIORITY  : 24 july 2006
CURRENT : 24 DECEMBER 2013
 INTERVIEW : 26 MAY 2015   ANKARA 
 STATUS: ADMINISTRATIVE  PROCESSING 753 DAYS
پاسخ
تشکر کنندگان: shbn ، smpf ، tomi ، sanbad
(2016-07-10 ساعت 16:52)mrafatbakhsh نوشته:  دوستان هرکسی میتونه تو جدول منتظران تاریخ کلیر ما رو هم بزنه ممنون

تاریخ خجسته ی کلیر شدنتان در جدول ثبت شد .حذف اطلاعت قبلیتان هم دست ایتکس جان رو میبوسه
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، mrafatbakhsh
(2016-07-10 ساعت 15:54)mrafatbakhsh نوشته:  بالاخره بعد از يك سال و ٤ ماه يا به عبارتي بعد از ١٤ سال اسم ما اومد تو سايت و امروز كلير شديم ... ولي واقعا واسه همه دوستان مهاجرسرايي آرزوي كلير شدن دارم مخصوصا كيسهايي مثل ما كه طولاني شده بودن ... خيلي هم ممنون بابت تبريكهاتون دوستاي عزيز آرزوي موفقيت واسه تك تك شما دارم

بهتون تبریک میگم! خیلی براتون خوشحال شدم دست راستتون زیر سر ما [emoji4]

Doctor of Audiology Student
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: omid311 ، smpf ، mrafatbakhsh ، mohajer1360
(2016-07-10 ساعت 19:56)....مهرشاد.... نوشته:  
shbn نوشته:  
(2016-07-10 ساعت 17:47)....مهرشاد.... نوشته:  shbn جان این اتفاق دقیقا واسه منم افتاد 11سال پیش و افسوس میخورم چرا حداقل تو این سالها حتی1بار لاتاری ثبت نام نکردم

چه بامزه ولی من به جز پارسال که دیگه مصاحبه رفته بودیم عین 14 سال رو لاتاری شرکت کردم و هیچ. شانس دیگه.

از کارای اینا که نمیشه سردر اورد فقط بلدن حرف زیاد بزنن و تبعیض قائل شن ، ولی من مطئنم کسانی رو که از 1روش منتظرِ دریافت گرین کارت هستند رو از لاتاری حذف میکنن ولی میگن نکردیم.بامید خدا همیگیمون زودِ زود کلیر شیم بخصوص من و همسر شما(که جای سندبادجانُ گرفتیمُ فک کنم فعلا ما از همه کِسوَتِمون بیشتر باشه) البته بترتیب اولویت 13روزهوبامید خدای خیلی خیلی مهربون من وهمسر شما که درهمین چند روز اینده کلیر شدیم رفتیم تاما جان جامونُ میگیره میشه پیشکسوت البته بااجازه ی بزرگترا

جناب مهرشاد عزیز شما آپدیت درست حسابی آخرین بار کی داشتید ؟ sanbad و mrafatbakhsh هر دو ظاهرا آپدیت های متعدد داشن. ما که هیچ تقریبا یک ساله بدون آپدیت درست حسابی. ازشون هم که پرسیدم چرا آپدیت نداشتیم نوشتن سایت سیس کار نمی کنه.
F3
 priority date: may 2003
Interview:  13May 2015    ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، mrafatbakhsh ، ....مهرشاد.... ، sanbad
(2016-07-10 ساعت 22:17)shbn نوشته:  
(2016-07-10 ساعت 19:56)....مهرشاد.... نوشته:  
shbn نوشته:  چه بامزه ولی من به جز پارسال که دیگه مصاحبه رفته بودیم عین 14 سال رو لاتاری شرکت کردم و هیچ. شانس دیگه.

از کارای اینا که نمیشه سردر اورد فقط بلدن حرف زیاد بزنن و تبعیض قائل شن ، ولی من مطئنم کسانی رو که از 1روش منتظرِ دریافت گرین کارت هستند رو از لاتاری حذف میکنن ولی میگن نکردیم.بامید خدا همیگیمون زودِ زود کلیر شیم بخصوص من و همسر شما(که جای سندبادجانُ گرفتیمُ فک کنم فعلا ما از همه کِسوَتِمون بیشتر باشه) البته بترتیب اولویت 13روزهوبامید خدای خیلی خیلی مهربون من وهمسر شما که درهمین چند روز اینده کلیر شدیم رفتیم تاما جان جامونُ میگیره میشه پیشکسوت البته بااجازه ی بزرگترا

جناب مهرشاد عزیز شما آپدیت درست حسابی آخرین بار کی داشتید ؟ sanbad و mrafatbakhsh هر دو ظاهرا آپدیت های متعدد داشن. ما که هیچ تقریبا یک ساله بدون آپدیت درست حسابی.  ازشون هم که پرسیدم چرا آپدیت نداشتیم نوشتن سایت سیس کار نمی کنه.

درود بر شما . اپدیت درست حسابی 2 تا درسال 2015 داشتم یکی 4 فبرِری 2016 و بعدازگذشت 1سال ازتاریخ مصاحبه درسایتِ ceac، اکسپایِر شدم وفرداش اپدیت خوردم و expirring soon به administrative processing تبدیل شد ودر تاریخ 31 می هم اپدیت خوردم
پاسخ
تشکر کنندگان: mrafatbakhsh ، shbn ، smpf ، tomi
Sad 
(2016-07-11 ساعت 00:10)....مهرشاد.... نوشته:  
(2016-07-10 ساعت 22:17)shbn نوشته:  
(2016-07-10 ساعت 19:56)....مهرشاد.... نوشته:  از کارای اینا که نمیشه سردر اورد فقط بلدن حرف زیاد بزنن و تبعیض قائل شن ، ولی من مطئنم کسانی رو که از 1روش منتظرِ دریافت گرین کارت هستند رو از لاتاری حذف میکنن ولی میگن نکردیم.بامید خدا همیگیمون زودِ زود کلیر شیم بخصوص من و همسر شما(که جای سندبادجانُ گرفتیمُ فک کنم فعلا ما از همه کِسوَتِمون بیشتر باشه) البته بترتیب اولویت 13روزهوبامید خدای خیلی خیلی مهربون من وهمسر شما که درهمین چند روز اینده کلیر شدیم رفتیم تاما جان جامونُ میگیره میشه پیشکسوت البته بااجازه ی بزرگترا

جناب مهرشاد عزیز شما آپدیت درست حسابی آخرین بار کی داشتید ؟ sanbad و mrafatbakhsh هر دو ظاهرا آپدیت های متعدد داشن. ما که هیچ تقریبا یک ساله بدون آپدیت درست حسابی.  ازشون هم که پرسیدم چرا آپدیت نداشتیم نوشتن سایت سیس کار نمی کنه.

درود بر شما . اپدیت درست حسابی 2 تا درسال 2015 داشتم یکی 4 فبرِری 2016 و بعدازگذشت 1سال ازتاریخ مصاحبه درسایتِ ceac، اکسپایِر شدم وفرداش اپدیت خوردم و expirring soon به administrative processing تبدیل شد ودر تاریخ 31 می هم اپدیت خوردم

پس فبريه يه خبری برای شما شده . من جولای 2015 آخرين آپديت بود . خدا کنه به زودی تکليف ما هم معلوم بشه.
F3
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، ....مهرشاد....
سلام به همه دوستان ...دوستان کتگوری f4 هستندیا کلیر شدن shahrokh81 ,pouyan9495

پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، ....مهرشاد....
درضمن دوستان تو جدول لیست منتظران تا شماره 33 سه نفر تومهاجر سرا فعال هستند بازم کسی از بقیه خبر نداره چند نفر کلیر شدن؟

پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، ....مهرشاد.... ، shbn
(2016-07-11 ساعت 10:13)tomi نوشته:  درضمن دوستان تو جدول لیست منتظران تا شماره 33 سه نفر تومهاجر سرا فعال هستند بازم کسی از بقیه خبر نداره چند نفر کلیر شدن؟

سلام میشه بگید جدول کجاس ؟؟ ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
(2016-07-11 ساعت 11:02)Ldnam نوشته:  
(2016-07-11 ساعت 10:13)tomi نوشته:  درضمن دوستان تو جدول لیست منتظران تا شماره 33 سه نفر تومهاجر سرا فعال هستند بازم کسی از بقیه خبر نداره چند نفر کلیر شدن؟

سلام از پروفایل ایتکس عزیز وارد شود نحوه ثبت نام ودیدن لیست امکان پذیر میباشد itex

پاسخ
(2016-07-11 ساعت 11:06)tomi نوشته:  
(2016-07-11 ساعت 11:02)Ldnam نوشته:  

سلام از پروفایل ایتکس عزیز وارد شود نحوه ثبت نام ودیدن لیست امکان پذیر میباشد itex

مرسی دوست عزیز.. کسی از گروه f1 ( خانوادگی) کلیر شده از ابو ظبی ؟ من FEB مصاحبه داشتم و تا الان هیچ !!!! میشه خبر بدین ...
پاسخ

شاید کلیر شدن رفتن یادشون رفته وارد جدول کنن. یکی تو جدول هست یه 10 سالی هست منتظره اون بالای جدول اسمش یادم نیست ولی جدی جدی اینقدر منتظر بوده ؟
F3
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: tomi ، ....مهرشاد.... ، smpf
ببخشید یه سوال چطوری پایین متنهای ارسالیتون تونستید اطلاعاتتون را بزارید که با هر پستی که می زارید میاد ؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-07-11 ساعت 13:00)shbn نوشته:  

شاید کلیر شدن رفتن یادشون رفته وارد جدول کنن. یکی تو جدول هست یه 10 سالی هست منتظره اون بالای جدول اسمش یادم نیست ولی جدی جدی اینقدر منتظر بوده ؟

اون نفر اول و بايد @itex@ عزيز پاك كنه ، طرف از اسمش معلومه كه فقط دكمه هاي كيبورد رو زده واسه اسم
category : K1, approve : april 2015, interview email's date : 17 may, Abu dhabi , interview date : 2nd june, motevajeh  nashoodane email interveiw  : 7 mah Sad Cool  , interview 2 : 10 jan 2016, interview result : Administrative processing , Clearance :.....
پاسخ
تشکر کنندگان: shbn ، tomi ، ....مهرشاد.... ، Pargosha ، smpf
(2016-07-10 ساعت 16:37)mrafatbakhsh نوشته:  
(2016-07-10 ساعت 16:34)mrafatbakhsh نوشته:  
(2016-07-09 ساعت 13:43)arman_gh نوشته:  من تعجبم ازینه اگه کسی واقعا جوابی داره بگه , چون دارم دیوونه میشم و نمیتونم هضمش کنم ‎:| Sad‎
من از طریق خالم ک واسمون 14 ساله پیش اقدام کرده بود وارد این پروسه شدیم :| و بعد از گذشت 14 سال باز مارو دارن انقدر اذیت میکنن , نه من بلکه خیلیارو :|
چرا واقعا ؟؟ چرا ماهارو نباس زود ویزا بدن؟ چرا چون خاله ی من الان یه شهروند درجه یکه آمریکاس ؟ اسپانسر ازین قویی تر هست؟
وقتی مارو میزارن کنار و میرن به اشخاصی که واقعا تو لاتاری(تخم مرغ شانسی) کمتر از 1 سال میرسن به خاک آمریکا ویزا میدن دیوونم میکنه وقتی فکر میکنم بهش :|
از بین این لاتاری ها راحت میشه تروریست از کل دنیا وارد آمریکا شه
بعد ماها ک خانواده هامون 30 ساله اونجان پشت گوش میندازن ماهارو..... واقعا نمیدونم چی بگم :|
من ‎17‎ سالمه و ‎3 4‎ ماه دیگم ممنوع خروج میشم واسه سربازیم :| جالبه نه ؟ من امسال کنکور دارم !!
من الان تکلیفم با خودم مشخص نیس ک باید چیکار کنم :|
بعدش به سر کنسول گری موقع ‎interview‎ هم گفتم من شرایطم اینطوریه بعد الکی رو پروندم زد ‎fast :|‎
خنده داره واقعا خنده داره چه ‎fasti‎ چه ‎fasti‎ آخه ‎!!!!!!‎

‎-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------‎
F4
‎Abudhabi‎
‎Interview‎ ‎date.6,01,2016
سلام دوست عزیز یه پیشنهاد دارم واستون با وکیلتون مشورت کنید که ایمیل بزنن واسه سفارت مشکلتون رو بگن که دارید ممنوع خروج میشید و به احتمال زیاد شما Ap نخوردید پدر و مادرتون خوردن شما زیر مجموعه هستید ... ببینید اگه بشه به شما تنها ویزا بدن که برید بعد که بقیه کلیر شدن برن واسه ویزا... احتمالش زیاده که واستون این کار رو انجام بدن.
میتونید به خالتون هم بگید که نامه بزنه به سناتور ایالتی که زندگی میکنن و پیگیری کنن .... بی تاثیر نیست.

عذر میخوام منظورتون دقیقا از سناتور ایالتی چیست؟ میشه یکم توضیح بدید ؟ و اینکه این ممکنه راه حله تضمینی باشه برای من؟ که سریع کارم اکی شه؟
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان