موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-06 ساعت 23:21)saliwalking نوشته: (2016-08-06 ساعت 23:12)tomi نوشته: (2016-08-06 ساعت 20:08)saliwalking نوشته: سلام به دوستان گرامی کیس مااف 3 ابوظبی 3نفر29جولای بعداز163روزابدیت اول اگست اورشدیم وبلاخره 4اگست پنج شنبه ایمیل کلیری سفارت اومدامروزهم رفتیم دنبال ویزاوتورکه انشاالله بریم مدیکال جدیدبدیم وبعداز12سال انتظاربه خانواده بپیوندیم انشاالله هرچه زودترکارهمه منتظران انجام بشه الهی امین
تبریک دوست گرامی راحت شدید انشاله برگشتید ازتجربیاتتون برامون بنویسید
سلام حتما این کاروانجام میدم دوست عزیزانشاالله هرچه زودترشماهم کلیربشید
اول بهتون تبریک می گم... بعد این که به شما گفتن حضوری برای گرفتن ویزا تشریف ببرین ابوظبی؟ من زمانی که خواستم برم برای مصاحبه در ۹ جون، تقریبا یه ماه قبلش ایمیلی آمد از طرف سفارت ابوظبی که ازم خواسته بودن یک پست انتخاب کنم تا هر وقت ویزا صادر شد دیگه نیاز نباشه برای گرفتن پاسپورت دوباره برم سفارت حالا چه همون موقع بهم ویزا می دادن یا مثل الان که اومدم ایران و منتظر کلر شدن هستم... شما پستی انتخاب نکرده بودین؟
Category: F1 Family Based
Apply: july 2007
Interview: June 2016
Result: AP
update: 21 June
Second update: 15 August
Clear: 16 August
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ضمن تبریک به شما و خانواده محترم من فکر میکنم چون کیس شما قبل از ماه می امسال به مصاحبه رفته دیگر نیاز به ثبت نام پست نبود ولی ما که گروه f4 هستیم و در ماه می مصاحبه داشتیم و من و همسرم Ap خوردیم به ما نیز قبل از مصاحبه ایمیل ثبت نام پست ابوظبی یا دبی رو دادند و ما این کار رو کردیم. سئوالی داشتم دوستان که سابقه ایمیل به سفارت ابوظبی رو دارند بعد از ورود به کانتکت آس صفحه ای ظاهر میشود که یکسری مشخصات میخواهد در قسمت فیلد passport country/travel document:دقیقا چه باید نوشت . همچنین در قسمت cityzenship/nationality آیا باید نام کشور ایران را باید نوشت.لطفا اگر امکان دارد جواب بدهید چون می خواهم ایمیل بزنم چون افسر به ما گفت بین 1 الی2 دو ماه دیگر ویزاتون آماده است ولی الان 3 ماهه خبری نیست
با تلاش و پشتکار و اراده قوی و امید و هدف های متعالی میتوان به قله های پیشرفت و تکامل رسید. موفق باشید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-07 ساعت 20:04)saliwalking نوشته: (2016-08-07 ساعت 17:56)mehrdad.agha نوشته: سلام ضمن تبریک به شما و خانواده محترم من فکر میکنم چون کیس شما قبل از ماه می امسال به مصاحبه رفته دیگر نیاز به ثبت نام پست نبود ولی ما که گروه f4 هستیم و در ماه می مصاحبه داشتیم و من و همسرم Ap خوردیم به ما نیز قبل از مصاحبه ایمیل ثبت نام پست ابوظبی یا دبی رو دادند و ما این کار رو کردیم. سئوالی داشتم دوستان که سابقه ایمیل به سفارت ابوظبی رو دارند بعد از ورود به کانتکت آس صفحه ای ظاهر میشود که یکسری مشخصات میخواهد در قسمت فیلد passport country/travel document:دقیقا چه باید نوشت . همچنین در قسمت cityzenship/nationality آیا باید نام کشور ایران را باید نوشت.لطفا اگر امکان دارد جواب بدهید چون می خواهم ایمیل بزنم چون افسر به ما گفت بین 1 الی2 دو ماه دیگر ویزاتون آماده است ولی الان 3 ماهه خبری نیست
سلام ممنون درموردثبت نام تونامه کلیری من پست روگفته ولی ازخانم لیدرکه هرروزدارن به سفارت مردم رومیبرن گفت هنوزاجباری نشده درموردایمیل زدن هم من تواین مدت حتی یکدونه هم ایمیل نزدم افسرهم به ماگفت ازدوهفته دیگه چک کنیدکه ماهرروزچک میکردیم که بلاخره بعد163 روزدیدیم اومد
سلام مجدد شما چون فقط 13 روز به اتمام مدیکال اولیه مانده باید دوباره آن را تجدید کنید یا در ایمیل از شما خواسته میشود این کار را بکنید ؟ ضمنا اگر امکان دارد متن نامه فرستاده شده از سفارت را بگذارید که ببینم دقیقا چه مدارکی رو مجدد میخواهند؟ در ضمن آیا با مدیکال چدید میتوان تا شش ماه بعد به امریکا رفت دیگه؟
با تلاش و پشتکار و اراده قوی و امید و هدف های متعالی میتوان به قله های پیشرفت و تکامل رسید. موفق باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You may bring your passport(s) to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.
Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.
Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Visa Bulletin for information about visa availability for your visa category.
The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six months) visa, you must have to provide a new medical report.
We will be using a local courier to return your passport to you after visa issuance to a local post office either in Dubai or Abu Dhabi. Please refer to our FAQs on what documents are necessary if you would like someone to pick up your passport on your behalf.
Please see below for specifics on your individual case:
If you registered with U.S. Immigrant Visa prior to your interview, simply log on and follow the instructions for 'Consular section instructed me to send more documents' to return your documents/passport/medicals to the Consular Section for further processing on your case.
U.S. Immigrant Visa after your interview, please send email letting us know that you have registered, your case number, DS-260 number (if known), your full names. We will then mark your status so that you can send your document to us using Empost. Please note that if you need to re-take your oath, you cannot use this option and must come to the Consular Section in person.If you have any questions on how to register, please visit U.S. Immigrant Visa. Please do not email the Consular Section directly with any questions on how to register as all questions will be handled by the Call Center itself. We look forward to your feedback on our new courier system.New medical examination is required.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-07 ساعت 21:13)saliwalking نوشته: (2016-08-07 ساعت 21:11)saliwalking نوشته: We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You may bring your passport(s) to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.
Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.
Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Visa Bulletin for information about visa availability for your visa category.
The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six months) visa, you must have to provide a new medical report.
We will be using a local courier to return your passport to you after visa issuance to a local post office either in Dubai or Abu Dhabi. Please refer to our FAQs on what documents are necessary if you would like someone to pick up your passport on your behalf.
Please see below for specifics on your individual case:
If you registered with U.S. Immigrant Visa prior to your interview, simply log on and follow the instructions for 'Consular section instructed me to send more documents' to return your documents/passport/medicals to the Consular Section for further processing on your case.
U.S. Immigrant Visa after your interview, please send email letting us know that you have registered, your case number, DS-260 number (if known), your full names. We will then mark your status so that you can send your document to us using Empost. Please note that if you need to re-take your oath, you cannot use this option and must come to the Consular Section in person.If you have any questions on how to register, please visit U.S. Immigrant Visa. Please do not email the Consular Section directly with any questions on how to register as all questions will be handled by the Call Center itself. We look forward to your feedback on our new courier system.New medical examination is required.
دوست عزیز خیلی ممنون از پاسخ تان انشالله شاهد برآورده شدن آرزوهای خوبتان و موفقیت خانواده محترم در تمام مراحل زندگی باشی.
متن نامه سفارت
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2016-08-07 ساعت 22:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-08-07 ساعت 22:23 توسط شاپرک.)
سلام دوستان یه کمک فوری می خوام!!
من چند روز پیش یه ایمیل زدم به سفارت ابوظبی که چرا نتیجه کلیری همسرم هنوز نیامده.
امشب جواب دادن که ویزاتون آماده است و با مدیکال جدید بیاین برای پیک آپ.
حالا مسعله اینجاست که اولن سایت سفارت هنوز تغییری نکرده و ایمیلی هم به همسرم نزدن و دوم هم اینکه من موقع ایمل زدن شماره کیس همسرم رو با اسم خودم به اشتباه ارسال کردم. همسرم می گه نمی شه به این جوابشون اطمینان کرد شاید اشتباه کردن!
به نظرتون چه طوری مطمعن بشیم؟! ایمیل یا تماس تلفنی؟!!!!!!!
Doctor of Audiology Student
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من هم از طریق پیشنهاد شغلی اقدام کردم. از 3 مارچ منتظر کلیرینس هستم. همسرم or شده ولی من نه هنوز.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این قضیه دو خطی و یک خطی برای انکارا هم صدق می کنه؟
کیس: F4
اقدام اولیه:2003
تاریخ مصاحبه: مارچ2016 انکارا
نتیجه: ap
تعداد نفرات کیس: 3 نفر (یک بچه و خودم و همسرم)