کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2016-08-04 ساعت 23:09)Sasa-t نوشته:  
(2016-08-04 ساعت 20:03)Sbadvi نوشته:  سلام دوستان من امروز 4 آگوست تو سايت ابوظبي كلير شدم ممنون ميشم اگه در جدول يكي آپديت كنه بعد از سفارت شرح سفرم رو مي نويسم
Interview 11 Feb 2016
Case F1
درضمن هنوز تو سايت سيس خبري از كلير شدن نيست فقط or شدم

سلام ببخشید شما خانم هستید یا آقا؟ آیا شغل دولتی داشتید؟ سرباز بودید؟ که شش ماه کار کلرنستون طول کشیده؟ من خانم هستم ، هم کتگوری شما و مادرم برام اقدام کرده سال ۲۰۰۷.... من از ماه جون توی کلرنس هستم از سفارت ابوظبی..... یعنی منم باید روی شش ماه برای کلر شدن حساب کنم؟

سلام من آقا هستم سربازي معاف شدم كار دولتي هم نداشتم ولي خواهرم هم با من كلير شد كيسش عين من بود اينترويوش 25 march بود 4 august كلير شد كار دولتي هم هيچ وقت نداشت
پاسخ
تشکر کنندگان: Sasa-t
سلام دوست عزیز
ضمن تبریک فراوان
کنسول مدت زمان انتظار رو به شما گفته بود موقع مصاحبه یا نه؟

(2016-08-04 ساعت 20:03)Sbadvi نوشته:  سلام دوستان من امروز 4 آگوست تو سايت ابوظبي كلير شدم ممنون ميشم اگه در جدول يكي آپديت كنه بعد از سفارت شرح سفرم رو مي نويسم
Interview 11 Feb 2016
Case F1
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-08-05 ساعت 01:32)Sbadvi نوشته:  
(2016-08-04 ساعت 23:09)Sasa-t نوشته:  
Interview 11 Feb 2016
Case F1

سلام ببخشید شما خانم هستید یا آقا؟ آیا شغل دولتی داشتید؟ سرباز بودید؟ که شش ماه کار کلرنستون طول کشیده؟ من خانم هستم ، هم کتگوری شما و مادرم برام اقدام کرده سال ۲۰۰۷.... من از ماه جون توی کلرنس هستم از سفارت ابوظبی..... یعنی منم باید روی شش ماه برای کلر شدن حساب کنم؟

سلام من آقا هستم سربازي معاف شدم كار دولتي هم نداشتم ولي خواهرم هم با من كلير شد كيسش عين من بود اينترويوش 25 march بود 4 august كلير شد كار دولتي هم هيچ وقت نداشت

ممنون از پاسختون...
Category: F1 Family Based
Apply: july 2007
Interview: June 2016
Result: AP
update: 21 June
Second update: 15 August
Clear: 16 August
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-08-05 ساعت 08:53)Amrika نوشته:  سلام دوست عزیز
ضمن تبریک فراوان
کنسول مدت زمان انتظار رو به شما گفته بود موقع مصاحبه یا نه؟

Interview 11 Feb 2016
Case F1

سلام مثل همه به من گفته بودن ٢ تا ٣ ماه ولي دقيق ٦ ماه طول كشيد
پاسخ
تشکر کنندگان: Amrika
(2016-08-02 ساعت 13:55)pouryalireza نوشته:  سلام.
من مصاحبه مجدد دعوت شدم سفارت انکارا بعد از 14 ماه کلیرنس برای 19/اکتبر.
اساتید اگر نظری دارید بگید.طبق نظر دوستان کلیر شدم.اما یکسال از مصاحبه گزشتهوبایدتکراربشه....بازم احتمال گیر هست.....

خیر نگران نباشید ویزارو میگیرید خیالبتون راحت Rolleyes
F4
abu dhabi ) interview date : march 2016 )
updates : 7march ,  8 march 01, 02  ,  30 march update koli , 16 march 02 , 19 march update koli va or shodane nafare 02
waiting for clearance
Or 30 augest
Clear on 11 oct
!God is with us!
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان .بالاخره بعد از 5ماه و 3 هفته من کلیر شدم.با تشکر از تمامی دوستان که در این مدت تجربیاتشون رو در اختیارم گداشتن وبه نوعی در کاهش استرس این دوران کمکم کردن وتشکر از مدیران مهاجر سرا.
نوع کیس:CR1
تاریخ مصاحبه :هشتم فوریه ابوظبی
تاریخ دوخطی شدن:22 جولای
تاریخ OR شدن:1 اگوست
تاریخ کلیر:4اگوست
تعداد اپدیتها ‎:10‎ فوریه و22 جولای و 1 اگوست
نحوه اطلاع:سایت سفارت ابوظبی
شغل دولتی
سربازی معاف
سایت سیس هنوز AP
پاسخ
تشکر کنندگان: Sasa-t
دوستان ما f4 ,هستیم و در مارچ 2016 انکارا مصاحبه داشتیم . و هر سه تامون AP شدیم حدودا 5 ماه می گذره نمی دونم یه خطی و دو خطی راسته یا نه.ولی دختر7 سالم از همون اول دو خطی بود بعد من بعد از دو ماه دو خطی شدم و آپ دیت هممون هم یکسان بود . ولی همسرم یه خطی بود تا امروز که ایشون هم آپ دیت شدند بعد از 5 ماه و هم دو خطی(همسرم کیس اصلیه). ولی هیچکدوممون or نشدیم و پرونده من و دخترم هم اپدیت نشده. نظرتون چیه؟ میشه امید داشت.ایا دو خطی بودن یعنی کلیر شدن؟ اگه به این معنی هست چرا عیچکدوممون or نشدیم. منتظر نظر شما دوستان هستم.
ان شالله که چشم همه منتظران کلیرنس بزودی روشن بشه و این انتظار پایان بگیره.
کیس:  F4
اقدام اولیه:2003
تاریخ مصاحبه:  مارچ2016  انکارا
نتیجه: ap
تعداد نفرات کیس: 3 نفر (یک بچه  و خودم و همسرم)
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام و تبریک
همونطوری که دوستان بارها گفتن، بعد از دوخطی شدن، حدود یک هفته طول میکشه تا or بشین و بعد از or شدن باز حدود یک هفته طول میکشه تا کلیر شدن اعلام بشه
چون همسرتون نفر اصلی هستن، به همین دلیل شما و دخترتون تا حالا or و کلیر نشدین
ان شاءالله 1-2 هفته دیگه انتظار به خوشی به پایان میرسه
همسرتون شغل دولتی دارن؟ سربازی خدمت کردن؟
واسه این میپرسم چون خودم منتظر کلیر هستم و میخوام با توجه به شرایط بقیه مدت زمان انتظارم رو حدس بزنم

(2016-08-05 ساعت 21:13)مهسا20132013 نوشته:  دوستان ما f4  ,هستیم و در مارچ 2016 انکارا مصاحبه داشتیم .  و هر سه تامون AP  شدیم  حدودا 5 ماه می گذره  نمی دونم یه خطی و دو خطی راسته یا نه.ولی دختر7 سالم از همون اول دو خطی بود بعد من بعد از دو ماه دو خطی شدم  و آپ دیت هممون هم یکسان بود .  ولی همسرم  یه خطی بود تا امروز که  ایشون هم آپ دیت شدند بعد از 5 ماه  و هم دو خطی(همسرم کیس اصلیه). ولی هیچکدوممون or نشدیم  و پرونده من و دخترم هم اپدیت نشده. نظرتون چیه؟ میشه امید داشت.ایا دو خطی بودن یعنی کلیر شدن؟ اگه به این معنی هست چرا عیچکدوممون or  نشدیم. منتظر نظر شما دوستان هستم.
ان شالله  که چشم همه منتظران  کلیرنس  بزودی روشن بشه و این انتظار پایان بگیره.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-08-05 ساعت 21:13)مهسا20132013 نوشته:  دوستان ما f4  ,هستیم و در مارچ 2016 انکارا مصاحبه داشتیم .  و هر سه تامون AP  شدیم  حدودا 5 ماه می گذره  نمی دونم یه خطی و دو خطی راسته یا نه.ولی دختر7 سالم از همون اول دو خطی بود بعد من بعد از دو ماه دو خطی شدم  و آپ دیت هممون هم یکسان بود .  ولی همسرم  یه خطی بود تا امروز که  ایشون هم آپ دیت شدند بعد از 5 ماه  و هم دو خطی(همسرم کیس اصلیه). ولی هیچکدوممون or نشدیم  و پرونده من و دخترم هم اپدیت نشده. نظرتون چیه؟ میشه امید داشت.ایا دو خطی بودن یعنی کلیر شدن؟ اگه به این معنی هست چرا عیچکدوممون or  نشدیم. منتظر نظر شما دوستان هستم.

معمولا اپدیت بعد از دو خطی شدن با or همراه است احتمال خیلی زیاد طی یک یا دو هفته اینده اپدیت می خورید و or و انشاالله کلیز میشید . ما هم مارچ بودیم دست شما بر سر ما دوست عزیز
F4
abu dhabi ) interview date : march 2016 )
updates : 7march ,  8 march 01, 02  ,  30 march update koli , 16 march 02 , 19 march update koli va or shodane nafare 02
waiting for clearance
Or 30 augest
Clear on 11 oct
!God is with us!
پاسخ
تشکر کنندگان: shahram es ، Pargosha
(2016-08-05 ساعت 01:11)zariraja نوشته:  سلام .من هم eb3 هستم.تبريك ميگم .ولي چرا مصاحبه مجحدد؟چرا انقدر كليريتون طول كشيده؟روز مصاحبه چيز خاصي گفتند؟

مصاحبه یک سال معتبره واگر کلیرنس بیش از یکسال طول بکشه طبق نظرافسر ویزا باید تکرارشود.مدت زمان کلیرنس را حتی افسر ویزا .ونظرش را روی پرونده میگزاردو به واشنگتن برمیگرداند.تعداد کسانی که یکضرب ویزا میگیرند مستقیم با نظر ایشان متاسفانه کمتر میشود
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-08-05 ساعت 22:32)Amrika نوشته:  با سلام و تبریک
همونطوری که دوستان بارها گفتن، بعد از دوخطی شدن، حدود یک هفته طول میکشه تا or بشین و بعد از or شدن باز حدود یک هفته طول میکشه تا کلیر شدن اعلام بشه
چون همسرتون نفر اصلی هستن، به همین دلیل شما و دخترتون تا حالا or و کلیر نشدین
ان شاءالله 1-2 هفته دیگه انتظار به خوشی به پایان میرسه
همسرتون شغل دولتی دارن؟ سربازی خدمت کردن؟
واسه این میپرسم چون خودم منتظر کلیر هستم و میخوام با توجه به شرایط بقیه مدت زمان انتظارم رو حدس بزنم

دوست عزیز ممنونم که وقت گذاشتید و پاسخ دادید. همسر من شغل دولتی نداشت از سربازی هم معاف پزشکی بود ولی چند بار با پاس کانادایی به امریکا رفته بود هر دفعه هم 2 هفته طول کشیده بود .شاید به خاطر این مسئله ap خوردیم .خودم هم شغل دولتی ندارم .امیدوارم طبق فرمایش شما ما هم کلیر شیم. به امید روزی که هممون کلیر بشیم و بختک انتظار دست از سرمون برداره
پاسخ
تشکر کنندگان: Pargosha ، Amrika
(2016-08-06 ساعت 01:20)ehsan1991 نوشته:  

معمولا اپدیت بعد از دو خطی شدن با or همراه است احتمال خیلی زیاد طی یک یا دو هفته اینده اپدیت می خورید و or و انشاالله کلیز میشید . ما هم مارچ بودیم دست شما بر سر ما دوست عزیز

دوست عزیز ممنون از پاسختون .امیدوارم واقعا همینگونه باشد. ان شالله به زودی زود شما و سایر بچه های پرمحبت گروه و ما کلیر می شیم. دوست خوبم شاید کلیر بعدی خود شما باشی .
پاسخ
تشکر کنندگان: ehsan1991 ، Pargosha
سلام به دوستان گرامی کیس مااف 3 ابوظبی 3نفر29جولای بعداز163روزابدیت اول اگست اورشدیم وبلاخره 4اگست پنج شنبه ایمیل کلیری سفارت اومدامروزهم رفتیم دنبال ویزاوتورکه انشاالله بریم مدیکال جدیدبدیم وبعداز12سال انتظاربه خانواده بپیوندیم انشاالله هرچه زودترکارهمه منتظران انجام بشه الهی امین
پاسخ
تشکر کنندگان: Sasa-t ، Pargosha ، Amrika
(2016-08-06 ساعت 20:08)saliwalking نوشته:  سلام به دوستان گرامی کیس مااف 3 ابوظبی 3نفر29جولای بعداز163روزابدیت اول اگست اورشدیم وبلاخره 4اگست پنج شنبه ایمیل کلیری سفارت اومدامروزهم رفتیم دنبال ویزاوتورکه انشاالله بریم مدیکال جدیدبدیم وبعداز12سال انتظاربه خانواده بپیوندیم انشاالله هرچه زودترکارهمه منتظران انجام بشه الهی امین

تبریک دوست گرامی راحت شدید انشاله برگشتید ازتجربیاتتون برامون بنویسید Shy

پاسخ
تشکر کنندگان: ehsan1991
(2016-08-06 ساعت 23:12)tomi نوشته:  
(2016-08-06 ساعت 20:08)saliwalking نوشته:  سلام به دوستان گرامی کیس مااف 3 ابوظبی 3نفر29جولای بعداز163روزابدیت اول اگست اورشدیم وبلاخره 4اگست پنج شنبه ایمیل کلیری سفارت اومدامروزهم رفتیم دنبال ویزاوتورکه انشاالله بریم مدیکال جدیدبدیم وبعداز12سال انتظاربه خانواده بپیوندیم انشاالله هرچه زودترکارهمه منتظران انجام بشه الهی امین

تبریک دوست گرامی راحت شدید انشاله برگشتید ازتجربیاتتون برامون بنویسید Shy

سلام حتما این کاروانجام میدم دوست عزیزانشاالله هرچه زودترشماهم کلیربشید
پاسخ
تشکر کنندگان: ehsan1991

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان