کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2016-08-14 ساعت 08:12)tomi نوشته:  
(2016-08-14 ساعت 00:54)ehsan1991 نوشته:  
(2016-08-13 ساعت 23:32)tomi نوشته:  سلام احسان عزیز من هم F4 هستم و ازقدیمی های منتطران ...زیر گروه من خیلی وقت دو خطی شدن فقط من که کیس اصلی هستم 1 خطی موندم جالب اینجاست که اونا or نشدن چون بدون کلیر شدن کیس اصلی زیرمجموع or نمیشه حداقل در باره ما اینطور بود ....ولی مطمن باش کارتون طولانی نمیشه چون نفر اصلی کیس خانمه

دوست عزیز اتفاق جالبی که افتاد این بود که 5 شنبه از ما cv خواستن ( ذکر نکرده بود چه کسی ولی با توجه به اینکه بقیه اعضا or یا دو خطی هستند برای مادرم را ارسال کردیم )  یعنی سایت سفارت اپدیت شد و از ما درخواست cv کرد ، مادرم نه شغل حساسی داره نه مدرک بالا و حساسی ، من در تجربه دوستان دیده بودم که وقتی میرن سفارت همون لحظه ازشون cv بخوان و یا بگن فردا ایمیل کن ولی اینکه بعد 5 ماه این درخواست کنند عجیب بود برام ، می خواستم ببینم شما همچین موردی دیده بودی ؟ امیدوارم البته نشانه خوبی باشد با توجه به اینکه سفارت های انکارا و ارمنستان افراد زیادی رو که در مارچ مصاحبه داشتن دارن این ماه کلیر میکنند . ممنون میشم اگر راهنمایی کنید در صورت اطلاع.

دوست عزیز cv چی هست؟ ضمنا از ما همون مدارک معمول رو خواستند ودرآخر گفت 3 ال 4 ماه مراحل اداری تون تموم میشه الان رفتیم تو 15 ماه البته ما هم ابوظبی هستیم

منظور همان رزومه کاری است. قبل از مصاحبه برای ما ایمیل زدن و ما میدانستیم که باید رزومه خود را ببریم.
پاسخ
تشکر کنندگان: omid311
با سلام خدمت دوستان عزيز

من به عنوان نفر اصلى و همسرم نفر دوم كيس ٨ آكست يعنى ٦ روز پيش من آپديت داشتم و همسرم زير مجموعه من آپديتى نداشت اما هر دو نفرمان ( من و همسرم) در سايت ceac دو خطى شديم .
حال به نظر شما عزيزان كه تجربه داريد و مطلع هستيد معمولا چند روز ديگه بايد صبر كنم كه or بشيم و بعد چند روز بعدش كلير ؟

با سپاس از لطف شما عزيزان
کتگوری : F3
اپلای : AUG2004
کیس نامبر : ANK2010
فرم DS-261 : در تاريخ ١٨ فبريه ٢٠١٥
پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC
در تاريخ ١١ مى ٢٠١٥ ايميل از NVC براى تاييد مدارك ارسالى
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
۸ اگست آپدیت دو خطی در سایت ceac
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!)
کامپلیت فرم DS-260 جدید در ۳۱ می و ارسال به KCC
پاسخ
تشکر کنندگان: tomi ، amir2640 ، واهیک آقاجانی
(2016-08-14 ساعت 08:28)shahram es نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزيز

من به عنوان نفر اصلى و همسرم نفر دوم كيس ٨ آكست يعنى ٦ روز پيش من آپديت داشتم و همسرم زير مجموعه من آپديتى نداشت اما هر دو نفرمان ( من و همسرم) در سايت ceac دو خطى شديم .
حال به نظر شما عزيزان كه تجربه داريد و مطلع هستيد معمولا چند روز ديگه بايد صبر كنم كه or بشيم و بعد چند روز بعدش كلير ؟

با سپاس از لطف شما عزيزان

سلام دوست عزیز اگر منظورت آپدیت سیس هست که اون آپدیت برای یک کیس که مجموعه شما وهمسرتون هست اتفاق می افته نه برای شخص خاصی ولی اگر هردو 2خطی شدید بهتون تبریک میگم تجربه دوستان نشون داده کمتر از یکماه دیگه سایت سفارت که سایت مرجع هست اعلام میکنه Big Grin

پاسخ
تشکر کنندگان: shahram es ، amir2640
کسی خبر داره که @shahrokh81@ کلیر شده با نه؟
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: tomi
(2016-08-13 ساعت 00:18)Sasa-t نوشته:  
(2016-08-12 ساعت 23:03)الی جان نوشته:  سلام به همه دوستان لطفأ یکی توضیح دهد OR  شدن یعنی چی؟ آیا در مورد من که در کتگوری F1 هستم و فقط نامه از سفارت دریافت کردم که مراحل اداری پایان یافته و پاسپورت ها را بیاورید شامل می شود؟

تبریک می گم بهتون.... ممکنه بپرسم چند وقت توی کلرنس بودین؟ کی مصاحبه داشتین؟ و اینکه گفتن حضورن تشریف ببرین یا پاسپورتتون را باید پست کنید؟

or شدن دیگه به کار شما نمی یاد الی جان.... مربوط به سایت سیس میشه قبل از کلر شدن،بعد از وارد کردن شماره کیستون پیامی که می آد، دربین خط سوم چهارمش بین دو کلمه  mailed/available به جای هشتگ، Or جایگزین میشه. که تقریبا نشان دهنده اینه نزدیک کلر شدن هستید یا کلر شدید

سلام. بنده اوایل فووریه مصاحبه داشتم. و تقریبأ شش ماه طول کشیده که این جواب را دریافت کردم. با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: Sasa-t ، hamed98
(2016-08-14 ساعت 08:18)yasaman53 نوشته:  
(2016-08-14 ساعت 08:12)tomi نوشته:  
(2016-08-14 ساعت 00:54)ehsan1991 نوشته:  دوست عزیز اتفاق جالبی که افتاد این بود که 5 شنبه از ما cv خواستن ( ذکر نکرده بود چه کسی ولی با توجه به اینکه بقیه اعضا or یا دو خطی هستند برای مادرم را ارسال کردیم )  یعنی سایت سفارت اپدیت شد و از ما درخواست cv کرد ، مادرم نه شغل حساسی داره نه مدرک بالا و حساسی ، من در تجربه دوستان دیده بودم که وقتی میرن سفارت همون لحظه ازشون cv بخوان و یا بگن فردا ایمیل کن ولی اینکه بعد 5 ماه این درخواست کنند عجیب بود برام ، می خواستم ببینم شما همچین موردی دیده بودی ؟ امیدوارم البته نشانه خوبی باشد با توجه به اینکه سفارت های انکارا و ارمنستان افراد زیادی رو که در مارچ مصاحبه داشتن دارن این ماه کلیر میکنند . ممنون میشم اگر راهنمایی کنید در صورت اطلاع.

دوست عزیز cv چی هست؟ ضمنا از ما همون مدارک معمول رو خواستند ودرآخر گفت 3 ال 4 ماه مراحل اداری تون تموم میشه الان رفتیم تو 15 ماه البته ما هم ابوظبی هستیم

منظور همان رزومه کاری است. قبل از مصاحبه برای ما ایمیل زدن و ما میدانستیم که باید رزومه خود را ببریم.

والا نشانه خوب و بدش رو نمی دونم ایشاله که خیره ولی به ما قبل مصاحبه چیزی راجع به cv نگفتن روز مصاحبه فقط از من که نفر اصلی بودم cv خواست که همراهم نداشتم گفتم ایمیل می کنم که آفیسر گفت نمی خواد و خیلی ازم سوال راجع به کارم و جاهایی که کار کردم پرسید. ولی از همسرم که ap خورد تقریبا جز اینکه سربازی کجا بوده هیچ سوال دیگه ای نپرسید cv هم نخواست. حالا اگه مادرتون شغل حساسی نداشتن که بهتر. cv رو ببینن احتمالا حله دیگه
F3
 priority date: may 2003
Interview:  13May 2015    ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: ehsan1991
سلام به همه
من حدود ٥ ماهو نيم كه هيچ آپديتي نداشتم امروز آپديت شدم و سايت كه چك كردم ديدم ٢ خطي شدم.به اميد خبراي خوب براي همه.
Ankara
Interview 13 jan 2016
15 Aug ٢خطي
3 oct   اور شدن
4 oct سفارت ايميل فرستاد
پاسخ
تشکر کنندگان: mani_badb0y ، amir2640 ، tomi ، Sasa-t ، shbn ، Pargosha
سلام دوستان بعد از 15 ماه امروز بعد از آپدیت 2 خطی شدم

پاسخ
تشکر کنندگان: Sasa-t ، arminkh ، shbn ، amir2640 ، shahram es ، Pargosha ، mrafatbakhsh
(2016-08-15 ساعت 17:57)Majid-h نوشته:  سلام به همه
من حدود ٥ ماهو نيم كه هيچ آپديتي نداشتم  امروز آپديت شدم و سايت كه چك كردم ديدم ٢ خطي شدم.به اميد خبراي خوب براي همه.

شما کیستون چی هست؟
Category: F1 Family Based
Apply: july 2007
Interview: June 2016
Result: AP
update: 21 June
Second update: 15 August
Clear: 16 August
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-08-15 ساعت 21:14)tomi نوشته:  سلام دوستان بعد از 15 ماه امروز بعد از آپدیت 2 خطی شدم

شما چه کتگوری هستین؟ کیستون چیه ؟
Category: F1 Family Based
Apply: july 2007
Interview: June 2016
Result: AP
update: 21 June
Second update: 15 August
Clear: 16 August
پاسخ
تشکر کنندگان: mrafatbakhsh
F4 - مهاجرن از طریق خواهر برادر

پاسخ
تشکر کنندگان: Sasa-t ، mrafatbakhsh
(2016-08-15 ساعت 21:14)tomi نوشته:  سلام دوستان بعد از 15 ماه امروز بعد از آپدیت 2 خطی شدم

تبریک می گم دوست عزیز و خوشا به حالتون که رفتنی شدید. ما که همچنان هستیم در خدمت دوستان
F3
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: tomi ، shahram es ، Pargosha ، mrafatbakhsh
من حدود ٥ ماهو نيم كه هيچ آپديتي نداشتم  امروز آپديت شدم و سايت كه چك كردم ديدم ٢ خطي شدم.به اميد خبراي خوب براي همه.

مبارکه دوست عزیز. موتور آنکارا انگار روشن شده بالاخره
F3
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: Pargosha
(2016-08-15 ساعت 21:14)Sasa-t نوشته:  

شما کیستون چی هست؟

F3 هستيم.پدر و مادرم ويزاشونو گرفته بودن اما به من به خاطر سربازي س اف بي آي چك زدن.
Ankara
Interview 13 jan 2016
15 Aug ٢خطي
3 oct   اور شدن
4 oct سفارت ايميل فرستاد
پاسخ
تشکر کنندگان: mrafatbakhsh ، tomi ، shahram es ، واهيك آقاجاني ، Sasa-t ، amir2640 ، Pargosha
با سلام
من به همراه همسر و دو فرزندم در مارچ 2015 برای مصاحبه به آنکارا رفتیم به ما سه نفر ویزا دادن همسرم به administrative processing خورد آفیسر گفت بعد از 4 ماه سایت رو چک کنید ما هنوز مشغول چک کردن هستیم و خبری نشده چندین بار به سفارت ایمیل زدم ولی جواب همان administrative processing بود ایشان در سپاه خدمت سربازی کردن و در حال حاضر کار دولتی دارن آیا کسی کیس مشابه ما دارد؟؟ در ضمن کیس ما f4 بود و سال 2002
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان