کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2016-08-19 ساعت 19:24)saliwalking نوشته:  سلام خدمت دوستان منتظرانشاالله هرچه زودترهمه کلیربشید ما4اگوست کلیرشدیم جمعه 12اگوست رفتیم دبی مدیکال روزجمعه تمدیدکردیم فرداشنبه حاضرشد یکشنبه رفتیم سفارت حدودا60 نفربودیم هم کیس خانوادگی عین ماوهم لاتاری پاسامونوگرفتن گفتن پنجشنبه ساعت 2حاضره برگشتیم روزدوشنبه یه سری ایشودشدن یک سری سه شنبه واکثراچهارشنبه رفتیم گرفتیم و12ساال اناتظاربلاخره به پایان رسیداینم سفرنامه ماکیس اف3 سه نفر163روزانتطارچک شدن وبلاخره تمام ازتمام دوستان که محبت میکردن اطلاعات تواین مدت میدادن تشکرفراوان دارم انشاالله همه زودزودکلیربشن دوست عزیزی که مسعول واردکردن کلیرشدن هست لطفاتاریخ کلیری ما4اگوست روثبت کنه باتشکرفراوان فعلاخدانگهدار

سلام دوست عزیز به شما تبریک میگویم مگه روز جمعه مدیکال در دبی انجام میشود ؟
با تلاش و پشتکار و اراده قوی و امید و هدف های متعالی میتوان به قله های پیشرفت و تکامل رسید. موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-08-19 ساعت 20:43)mehrdad.agha نوشته:  
(2016-08-19 ساعت 19:24)saliwalking نوشته:  سلام خدمت دوستان منتظرانشاالله هرچه زودترهمه کلیربشید ما4اگوست کلیرشدیم جمعه 12اگوست رفتیم دبی مدیکال روزجمعه تمدیدکردیم فرداشنبه حاضرشد یکشنبه رفتیم سفارت حدودا60 نفربودیم هم کیس خانوادگی عین ماوهم لاتاری پاسامونوگرفتن گفتن پنجشنبه ساعت 2حاضره برگشتیم روزدوشنبه یه سری ایشودشدن یک سری سه شنبه واکثراچهارشنبه رفتیم گرفتیم و12ساال اناتظاربلاخره به پایان رسیداینم سفرنامه ماکیس اف3 سه نفر163روزانتطارچک شدن وبلاخره تمام ازتمام دوستان که محبت میکردن اطلاعات تواین مدت میدادن تشکرفراوان دارم انشاالله همه زودزودکلیربشن دوست عزیزی که مسعول واردکردن کلیرشدن هست لطفاتاریخ کلیری ما4اگوست روثبت کنه باتشکرفراوان فعلاخدانگهدار

سلام من به خانم لیدرزنگ زدم گفت این دفعه هستن شنبه شلوغه جمعه بیایید من هم بلیط برای جمعه گرفتم
پاسخ
تشکر کنندگان: شاپرک ، marmolak007
(2016-08-19 ساعت 23:59)saliwalking نوشته:  
(2016-08-19 ساعت 20:43)mehrdad.agha نوشته:  

سلام من به خانم لیدرزنگ زدم گفت این دفعه هستن شنبه شلوغه جمعه بیایید من هم بلیط برای جمعه گرفتم

ببخشید سئوالی داشتم . اعتبار ویزا تون از تاریخ مدیکال جدید به مدت شش ماه هست دیگه؟ در ضمن اگر کسی زودتر از این مدت مثلا در عرض 120 روز کلیر بشه اگه خودش بخواد میتونه مدیکال مجدد بشه و رفتنش رو مثلا 6 ماه به تعویق بندازه تا به یکسری از کار هاش برسه یا نه باید حتما بره ؟
با تلاش و پشتکار و اراده قوی و امید و هدف های متعالی میتوان به قله های پیشرفت و تکامل رسید. موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-08-20 ساعت 07:18)mehrdad.agha نوشته:  
(2016-08-19 ساعت 23:59)saliwalking نوشته:  
(2016-08-19 ساعت 20:43)mehrdad.agha نوشته:  سلام دوست عزیز به شما تبریک میگویم مگه روز جمعه مدیکال در دبی انجام میشود ؟

ببخشید سئوالی داشتم . اعتبار ویزا تون از تاریخ مدیکال جدید به مدت شش ماه هست دیگه؟ در ضمن اگر کسی زودتر از این مدت مثلا در عرض 120 روز کلیر بشه اگه خودش بخواد میتونه مدیکال مجدد بشه و رفتنش رو مثلا 6 ماه به تعویق بندازه تا به یکسری از کار هاش برسه یا نه  باید حتما بره ؟
سلام دوست عزیز بله 6ماه ازتاریخ مدیکال جدیددرویزاوقت دادن برای ورود درمورد سوال دوم فکرکنم بشه مدیکال جدیددادبعد دیرتررفت ولی باز شک دارم اگه خیلی واجب بودبگین بپرسم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-08-17 ساعت 08:57)shbn نوشته:  
(2016-08-16 ساعت 07:12)روشی نوشته:  با سلام
من به همراه همسر و دو فرزندم در مارچ 2015 برای مصاحبه به آنکارا رفتیم به ما سه نفر ویزا دادن همسرم به administrative processing خورد آفیسر گفت بعد از 4 ماه سایت رو چک کنید ما هنوز مشغول چک کردن هستیم و خبری نشده چندین بار به سفارت ایمیل زدم ولی جواب همان administrative processing بود ایشان در سپاه خدمت سربازی کردن و در حال حاضر کار دولتی دارن آیا کسی کیس مشابه ما دارد؟؟ در ضمن کیس ما f4 بود و سال 2002

کيس من متاسفانه شبیه کيس شماست. البته همسرم کار دولتی نداره ولی سربازی س بوده و به اونم گفتن 4 ماه طول می کشه به من و فرزندم دادن .متاسفانه بعد از گذشت 15 ماه برای همسرم هيچ خبری نيست. مارچ 2015 بوديد يا 16 ؟ يعنی يعنی 17 ماهه منتظريد ؟

بله مارچ 2015 آیا از شما بعد مصاحبه مدارک دیگری خواستند یا نه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام و عرض ادب

کسی از دوستان در هفته گذشته از آنکارا نامه کلیری دریافت کرده . سایت سفارت تاریخ 11 Aug آپدیت شده . من 10 Aug در سایت Ceac
Or شدم ولی خبری از نامه نیست .
سفارت : آنکارا
تاریخ مصاحبه  22  March
وضعیت  AP
کیس  F4
تعداد  4 نفر
Clear 13 Oct
Issued 15 Nov
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-08-20 ساعت 12:28)mrb نوشته:  با سلام و عرض ادب

کسی از دوستان در هفته گذشته از آنکارا نامه کلیری دریافت کرده . سایت سفارت تاریخ 11 Aug  آپدیت شده . من 10 Aug در سایت Ceac

با سلام و امید به اینکه هر چه سرعتر نامه کلیر شما ارسال شود

دوست عزیز ببخشید مزاحم میشم شما چند روز بعد از دو خطی شدن or شدید ؟ چون من ۸ اگست دو خط شدم .
البته من هم همین سوال را داشتم که آخرین آپدیت سفارت ۱۱ آگست بوده به نظر میاد که هفته گذشته کاری انجام ندادن و تعطیل بودن !!
کتگوری : F3
اپلای : AUG2004
کیس نامبر : ANK2010
فرم DS-261 : در تاريخ ١٨ فبريه ٢٠١٥
پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC
در تاريخ ١١ مى ٢٠١٥ ايميل از NVC براى تاييد مدارك ارسالى
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
۸ اگست آپدیت دو خطی در سایت ceac
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!)
کامپلیت فرم DS-260 جدید در ۳۱ می و ارسال به KCC
پاسخ
تشکر کنندگان:

کسی از دوستان در هفته گذشته از آنکارا نامه کلیری دریافت کرده . سایت سفارت تاریخ 11 Aug  آپدیت شده . من 10 Aug در سایت Ceac
دوست عزیز ما هم دقیقا مثل شما هستیم . آیا شما هم در مقابل شماره کیستان همچنان administrative process خورده؟؟؟
کیس:  F4
اقدام اولیه:2003
تاریخ مصاحبه:  مارچ2016  انکارا
نتیجه: ap
تعداد نفرات کیس: 3 نفر (یک بچه  و خودم و همسرم)
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-08-20 ساعت 14:21)مهسا20132013 نوشته:  

دوست عزیز ما هم دقیقا مثل شما هستیم . آیا شما هم در مقابل شماره کیستان همچنان administrative process خورده؟؟؟
با سلام
بلی . سفارت هم هیچ آپدیتی نداشته . امروز و فردا هم خبری نیست تا دوشنبه .
تاریخ مصاحبه  22  March
وضعیت  AP
کیس  F4
تعداد  4 نفر
Clear 13 Oct
Issued 15 Nov
پاسخ
تشکر کنندگان: مهسا20132013
(2016-08-20 ساعت 14:11)shahram es نوشته:  

با سلام و امید به اینکه هر چه سرعتر نامه کلیر شما ارسال شود

دوست عزیز ببخشید مزاحم میشم شما چند روز بعد از دو خطی شدن or شدید ؟ چون من ۸ اگست دو خط شدم .
البته من هم همین سوال را داشتم که آخرین آپدیت سفارت ۱۱ آگست بوده به نظر میاد که هفته گذشته کاری انجام ندادن و تعطیل بودن !!
ذوست عزیز
با سلام
من حدود سه هفته بعد از دوخطی شدن Or شدم . و تا امروز خبری از ایمیل سفارت نیست .
تاریخ مصاحبه  22  March
وضعیت  AP
کیس  F4
تعداد  4 نفر
Clear 13 Oct
Issued 15 Nov
پاسخ
تشکر کنندگان: shahram es
(2016-08-20 ساعت 14:49)mrb نوشته:  
(2016-08-20 ساعت 14:21)مهسا20132013 نوشته:  

با سلام
سایت سیس و انکارا خراب نیست چون بچه های لاتاری مرتبا در حال دریافت کلیری از این سفارت هستند. شاید آپ دیت نمی کنند بخاطر اینکه فعلا واسه کیسهای خانوادگی به دلیل تمام شدن سهمیه تا اکتبر دست نگه داشتند. البته زبانم لال . من این جمله را از بچه های گروه شنیدم
کیس:  F4
اقدام اولیه:2003
تاریخ مصاحبه:  مارچ2016  انکارا
نتیجه: ap
تعداد نفرات کیس: 3 نفر (یک بچه  و خودم و همسرم)
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-08-20 ساعت 14:55)مهسا20132013 نوشته:  
(2016-08-20 ساعت 14:21)مهسا20132013 نوشته:  دوست عزیز ما هم دقیقا مثل شما هستیم . آیا شما هم در مقابل شماره کیستان همچنان administrative process خورده؟؟؟
با سلام
سایت سیس و انکارا خراب نیست چون بچه های لاتاری مرتبا در حال دریافت کلیری از این سفارت هستند. شاید آپ دیت نمی کنند بخاطر اینکه فعلا واسه کیسهای خانوادگی به دلیل تمام شدن سهمیه تا اکتبر دست نگه داشتند. البته زبانم لال . من این جمله را از بچه های گروه شنیدم

با سلام
من هم اطلاعات دقیقی ندارم ولی ممکنه اینطور باشه . فعلاً باید منتظر بود . به امید خدا این هفته خبرهای خوبی برسه . ممنون از شما .
تاریخ مصاحبه  22  March
وضعیت  AP
کیس  F4
تعداد  4 نفر
Clear 13 Oct
Issued 15 Nov
پاسخ
تشکر کنندگان: مهسا20132013
(2016-08-20 ساعت 14:55)مهسا20132013 نوشته:  
(2016-08-20 ساعت 14:21)مهسا20132013 نوشته:  دوست عزیز ما هم دقیقا مثل شما هستیم . آیا شما هم در مقابل شماره کیستان همچنان administrative process خورده؟؟؟
با سلام

ببخشید بچه های گروه از کجا می دونن سهمیه تموم شده؟ یا باید تا اکتبر صبر کرد؟ مگه خودشون تو سایتشون می نویسن یا خبری اعلام می کنند که فعلا سهمیه کیس های خانوادگی تمام شده؟
Category: F1 Family Based
Apply: july 2007
Interview: June 2016
Result: AP
update: 21 June
Second update: 15 August
Clear: 16 August
پاسخ
تشکر کنندگان:
میشه یک کیسی نه دو خطی بشه و نه OR و هیچ آپدیتی نداشته باشه و یک دفعه کلر بشه؟ یا باید این مراحل دوخطی و or شدن طی بشه؟
Category: F1 Family Based
Apply: july 2007
Interview: June 2016
Result: AP
update: 21 June
Second update: 15 August
Clear: 16 August
پاسخ
تشکر کنندگان:
بله میشه بدون دوخطی و or کلیر بشه.تو همین سایت بچه هایی بودن که بدون هیچ اپدیتی کلیر شدن و ویزا گرفتن
پاسخ
تشکر کنندگان: Sasa-t ، Pargosha

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان