کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2016-11-05 ساعت 08:04)mehrdad.agha نوشته:  
(2016-11-03 ساعت 19:03)mrb نوشته:  
(2016-11-03 ساعت 17:44)bab1 نوشته:  سلام به تمامی دوستان
پسر من زمان مصاحبه زیر شانزده سال بود اما حالا چند ماهی است که وارد شانزده سالگی شده . متولد : (4 / 2001 )  
ان زمان در سفارت انگشت نگاری هم نشد
حالا در حالت or است (از 18 aug ) و خودم ap  و انتظار .  تکلیف این چنین افراد چی هست ؟؟
تا حالا هم هیچ مدرک یا ... نخواسته اند .
ایا دوباره از انها دعوت میشه برای مصاحبه و ... ؟؟؟ دردسر؟؟؟؟!!!
مصاحبه اپریل 2016  انکارا
ممنون میشم اگر من را راهنمایی کنید
دوست عزيز
با سلام
در نامه كليري كه به شما ارسال ميشود يكي از آيتم هاي نامه همين انگشت نگاري است
شما بايد به سفارت ايميل بزنيد و تاريخ تولد فرزندتان را اعلام و منتظر جواب آنها باشيد
اگرلازم بود و زير شش ماه كلير نشديد و براي مديكال مجدد به آنكارا رفتيد به سفارت تاريخ
حضور خود را در آنكارا به سفارت اعلام و وقت انگشتنگاري بگيريد

سلام دوست عزیز تعجب میکنم ما سفارت مان ابوظبی بود پسرم دقیقا 14 سال و دو ماه بود ولی افسر پرونده هنگام مصاحبه از او انگشت نگاری کرد. سفارت شما کجا بود ؟ مگر قوانین فرق میکند.

درود به شما
؟؟!!!
انکارا بودیم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-11-04 ساعت 22:00)mehrdad.agha نوشته:  
(2016-11-03 ساعت 19:30)HAMİT نوشته:  
(2016-11-03 ساعت 15:39)zariraja نوشته:  سلام دوستان و همراهان عزیزم.کسی میدونه از زمان دریافت نامه کلیری چند روز وقت داریم پاسها رو بدیم سفارت؟

دقیقآ دو هفته وقت دارین دوست عزیز

سلام نامه کلیری من و خانواده هم بعد از شش ماه اومده و گفتند که مدیکال مجدد میخواهیم. دوست عزیز از کجا اینقدر مطمئنی که دو هفته زمان داریم . مگه میشه بعد 14 سال انتظار دو هفته ای برنامه ریزی کرد . در ضمن همانطور که دوست عزیز مان گفت به ما نیز هیچ تاریخی رو نگفتند فقط گفتند اگر زودتر پاس ها را بیاریند تو این ماه نوامبر با توجه به بولتن ویزا و سهمیه در نظر گرفته برای هر ماه ممکنه ویزا تون صادر بشه ؟ بنابراین فکر کنم میتوان برای ماه دیگر یا حتی دو ماه دیگر به تعویق انداخت البته دوستانی که دقیقا میدانند و از سفارت پرسیدند لطفا ما رو راهنمایی کنند چون ما بچه محصل داریم و میخواهیم طوری برنامه ریزی کنیک که بعد از امتحانات خرداد بریم آمریکا .

سلام به شما دوست عزیز برای من که نامه کلیری اومده بود 3 ماه زمان داده بودن که مدارک هارو بفرستم اما گفته بودن تا دوهفته اول بفرستید چون اونا هم دوباره برسی میکنند و اگه خدای ناکرده چیزی کم باشه دوباره پاسپورت و یه برگه میفرستن تا شما در مدد تعین دوباره چیزهای رو که خاستن بفرستین اما اگه شما دیرتر بفرستید و اون تاریخ تموم بشه دوباره میرین تو برنامه ای AP
پاسخ
تشکر کنندگان:
چرا ابوظبی جواب ایمیل نمیده؟
Category: F1 Family Based
Apply: july 2007
Interview: June 2016
Result: AP
update: 21 June
Second update: 15 August
Clear: 16 August
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-11-06 ساعت 18:55)HAMİT نوشته:  
(2016-11-04 ساعت 22:00)mehrdad.agha نوشته:  
(2016-11-03 ساعت 19:30)HAMİT نوشته:  دقیقآ دو هفته وقت دارین دوست عزیز

سلام نامه کلیری من و خانواده هم بعد از شش ماه اومده و گفتند که مدیکال مجدد میخواهیم. دوست عزیز از کجا اینقدر مطمئنی که دو هفته زمان داریم . مگه میشه بعد 14 سال انتظار دو هفته ای برنامه ریزی کرد . در ضمن همانطور که دوست عزیز مان گفت به ما نیز هیچ تاریخی رو نگفتند فقط گفتند اگر زودتر پاس ها را بیاریند تو این ماه نوامبر با توجه به بولتن ویزا و سهمیه در نظر گرفته برای هر ماه ممکنه ویزا تون صادر بشه ؟ بنابراین فکر کنم میتوان برای ماه دیگر یا حتی دو ماه دیگر به تعویق انداخت البته دوستانی که دقیقا میدانند و از سفارت پرسیدند لطفا ما رو راهنمایی کنند چون ما بچه محصل داریم و میخواهیم طوری برنامه ریزی کنیک که بعد از امتحانات خرداد بریم آمریکا .

سلام به شما دوست عزیز برای من که نامه کلیری اومده بود 3 ماه زمان داده بودن که مدارک هارو بفرستم اما گفته بودن تا دوهفته اول بفرستید چون اونا هم دوباره برسی میکنند و اگه خدای ناکرده چیزی کم باشه دوباره پاسپورت و یه برگه میفرستن تا شما در مدد تعین دوباره چیزهای رو که خاستن بفرستین اما اگه شما دیرتر بفرستید و اون تاریخ تموم بشه دوباره میرین تو برنامه ای AP
سلام دوست عزیز ممنون از جوابتان ولی در نامه ما نه سه ماه ذکر شده و نه دو هفته و درضمن ما جز پاسپورت ها و مدیکال مجدد نباید چیزی ببریم چون نقص پرونده نداشتیم به هر حال پتیشنر ما قراره یا تلفن بزنه اگر جواب بدهند و ایمیل هم داده تا تکلیف ما رو مشخص کنه . ضمنا اینها همش بازی هستش من برادرم که مقیم آلمان هستش یکسال بعد از من درخواستش فرستاده شد به سفارت تو شهر فرانکفورت با دخترش که بیش از 21 سال هم داره رفت و یکضری ویزا رو بهش دادند و دو ماه پیش رفته آمریکا و برگشته و گرین کارتش رو هم گرفته اینها فقط به ایرانی های مقیم ایران اینجور گیر میدهند.
با تلاش و پشتکار و اراده قوی و امید و هدف های متعالی میتوان به قله های پیشرفت و تکامل رسید. موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: HAMİT ، mulan1979
(2016-11-02 ساعت 19:42)مهسا20132013 نوشته:  دوستان سلام
بعد از تقریبا ۱۴ سال( f4)بالاخره دیروز ویزا را از پست دریافت کردیم . همیشه فکر می کردم تو یه همچین روزی جشن می گیریم .اما چشمتون روز بد نبینه خودم و همسرم بشدت سرماخورده بودیم و یه سردرد میگرنی شدید هم داشتم .فقط وقتی گرفتیم سریع رفتیم تا استراحت کنیم بلکه حالمون بهتر شه. ولی امروز خوشحالم و از  همه دوستان خوب مهاجر سرا که تو این مدت همراهی و همفکری کردند تجربیات خودشون را در اختیار من و امثال من قراردادند و همیشه امید و انرژی مثبت دادند کمال تشکر و قدردانی را دارم و امیدوارم هر چه سریعتر ویزاهاتون را بگیرید و زندگی خوبی را در آمریکا اغاز کنید .همیشه موفق و سربلند باشید .اگه هم سوالی باشه که بتونم پاسخگو باشم در خدمتتون هستم.

دوست عزیز تبریک میگم ما هم شرایط کیس شما رو داریم یکهفته هست که کلیر شدیم . شما چند وقت بعد از کلیری رفتید برای گرفتن ویزاتون و آیا زمان میدهند برای رفتن و انجام مدیکال مجدد و گرفتن ویزا یا نه چون تو نامه کلیری ما هیچ چیز در مورد زمان انقضا کلیرنس و کی میتونید بیائید نگفته اند ؟
با تلاش و پشتکار و اراده قوی و امید و هدف های متعالی میتوان به قله های پیشرفت و تکامل رسید. موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: mrb
سلام خوشحالم اينجا عضو شدم يك سوْال داشتم يكماه پيش به همراه فرزندانم و همسرم برأي مصاحبه به إنكارا رفتيم ، به من گفتن شما و بچه ها مشكلي نيست و مي تونين ويزا بگيرين ولي همسرتون يك مقدار مراحل اداري داره كه پرسيدم چقدر گفتن حدود يك ماه ، سوْال أولم ابنه كه واقعا زماني كه گفتن درسته و سوْال دوم اينكه من الان پشيمون شدم كه نزاشتن مهر ويزا بزنن و الان كه سايت را مي بينم برأي دو نَفَر زدي ready و برأي دو وفر administrator زده ، اين يعني چي و اينكه ابا مي تونم درك است بدم و من و بچه ها م بربم ؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-11-07 ساعت 11:45)mehrdad.agha نوشته:  
(2016-11-06 ساعت 18:55)HAMİT نوشته:  [quote='mehrdad.agha' pid='730783' dateline='1478280638']

سلام دوست عزیز ممنون از جوابتان ولی در نامه ما نه سه ماه ذکر شده و نه دو هفته و درضمن ما جز پاسپورت ها و مدیکال مجدد نباید چیزی ببریم چون نقص پرونده نداشتیم به هر حال پتیشنر ما قراره یا تلفن بزنه  اگر جواب بدهند و ایمیل هم داده تا تکلیف ما رو مشخص کنه . ضمنا اینها همش بازی هستش من برادرم که مقیم آلمان هستش یکسال بعد از من درخواستش  فرستاده شد به سفارت تو شهر فرانکفورت با دخترش که بیش از 21 سال هم داره رفت و یکضری ویزا رو بهش دادند و  دو ماه   پیش رفته آمریکا و برگشته و گرین کارتش رو هم گرفته اینها فقط به ایرانی های مقیم ایران اینجور گیر میدهند.
[/quote

شما اگه می خواین بعدازخرداد عازم بشین باید شش ماه قبلش یعنی توی دی ماه مدیکال انجام بدید اما ایا تا دی ماه به شما فرصت میدن؟ هرکی یه چیزی میگه به نظر من اول مطمین شیدضمن اینکه بچه های مدرسه رو از هرزمانی که وارد بشن درهمان مقطع ادامه میدن یعنی اینجور گفته شده
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-11-04 ساعت 23:27)mehrdad.agha نوشته:  
(2016-11-04 ساعت 22:24)Alireza_D نوشته:  ب
(2016-11-04 ساعت 22:00)mehrdad.agha نوشته:  سلام نامه کلیری من و خانواده هم بعد از شش ماه اومده و گفتند که مدیکال مجدد میخواهیم. دوست عزیز از کجا اینقدر مطمئنی که دو هفته زمان داریم . مگه میشه بعد 14 سال انتظار دو هفته ای برنامه ریزی کرد . در ضمن همانطور که دوست عزیز مان گفت به ما نیز هیچ تاریخی رو نگفتند فقط گفتند اگر زودتر پاس ها را بیاریند تو این ماه نوامبر با توجه به بولتن ویزا و سهمیه در نظر گرفته برای هر ماه ممکنه ویزا تون صادر بشه ؟ بنابراین فکر کنم میتوان برای ماه دیگر یا حتی دو ماه دیگر به تعویق انداخت البته دوستانی که دقیقا میدانند و از سفارت پرسیدند لطفا ما رو راهنمایی کنند چون ما بچه محصل داریم و میخواهیم طوری برنامه ریزی کنیک که بعد از امتحانات خرداد بریم آمریکا .
با سلام و عرض تبريك به شما دوست عزيز ، فكر ميكنم شما كاملا متوجه نشدين ،شما اين مدت  وقت دارين پاسپورت ببرين سفارت وويزا دريافت كنين ، بعد از دريافت ويزا و مديكال جديد ٦ ماه وقت دارين وارد خاك امريكا بشين ، كدوم سفارت بودين شما ؟
تشکر از جوابتان انشالله برای شما هم هر چه زودتر این اتفاق خوشایند رقم بخورد.من متوجه شدم و در جریان هستم که شش ماه از تاریخ مدیکال اعتبار ویزا هست . ولی مدت زمان که باید برویم و مدیکال و تحویل پاس رو داشته باشیم چقدر است ؟ چون نامه ما هم عین متن نامه دوست ما هستش و هیچ اشاره ای به زمان آمدن به سفارت نکرده است و تاریخ انقضا کلیری که دوست مان گفته در آن نیست . در ضمن ما ابوظبی مصاحبه داشتیم. ضمنا من قصد دارم فقط برای مدیکال مراجعه کنم و کارهای پیکاپ ویزا رو برگردم ایران از طریق آژانس انجام دهم چون اصلا  یکهفته یا بیشتر وقت ندارم در دبی باشم . میخواستم بپرسم کسی به شما گفته که دو هفته از زمان نامه کلیری فرصت داریم و یا منبع رسمی این رو جایی مکتوب کرده ؟ چون قبلا در page های قبلی دوستان میگفتند فرصت 2 تا 3 ماهه برای رفتن و انجام کارهای مدیکال و گرفتن ویزا را میدهند.اگر واقعا دوستانی در این زمینه تجربه دارند و 2 تا 3 ماه بعد رفتند و مشکلی هم نبوده به ما اطلاعرسانی کنند که خیلی ممنون میشم
شما وقتی مدیکال انجام دادید پاس و جواب مدیکال را به سفارت تحویل میدهید پس نمیتونید برکردید ایران وسه تا چهارروزبعد پاس وویزاتون رو به شما برمیگردونند خلاصه اینکه تا یکهفته باید زمان بگذاریدبرای ماندن این برای دوستانی که فرزندمدرسه رو دارند بایدگفت دشوار است
پاسخ
تشکر کنندگان: mani_badb0y
(2016-11-06 ساعت 22:53)Survivor نوشته:  
(2016-11-05 ساعت 12:16)روشی نوشته:  سلام دوستان بالاخره بعد از 20 ماه adminstrarive prossessing  جواب همسرم آمد خواست م اطلاع رسانی کنم که اگر کسی کیس مشابه ما را دارد از نگرانی در بیاد. من مرتب در سیس کیس نامبر را می زدم همان جواب ap بود https://tr.usembassy.gov/visas/immigrant...tus-check/ تا اینکه تقریبا 1 ماه پیش از این سایت کیس نامبر رو زدم اول ارور می ده دوباره بزنید جواب می ده که جواب داد کیس کلوز شده خیلی نگران شدیم به سفارت امیل زدم بعد مدتی در جواب من ایمیل زدن برای reintervew که برای 3 هفته بعدش وقت داده بودن با مدارک مجدد خلاصه همسرم به آنکارا رفت و مصاحبه شد و قبولش کردن حالا منتظر پکیجش هست که می فرستن پی تی تیودنمی دونم اگر من اون ایمیل رو نزده بودم آیا برای ما جوابی می آمد یا نه چون هنوز کما کان وقتی سیس رو چک می کنم همو ن ap رو می زنه در ضمن در مدت این 20 ماه چندی امیل به سفارت زدیم

سلام تبريك ميگم و آرزوى موفقيت دارم براتون. ميشه از شرايط سربازى و كارى همسرتون بفرمائيد؟ سربازى رفتن؟ اگر بله كجا و كار دولتى يا غير دولتى؟ جوابتون كمك ميكنه ما هم بتونيم حدس بزنيم AP ما چقدر طول ميكشه؟

باتبریک به شما بیست ماه جزو کلیرنسای طولانی مدت حساب میشه درضمن بیخیال سیس بشید برای من صبح میزد اماده عصر میزد ای پی!
اصل کارهمان سفارته بعدا که ویزا رو دادن ایشود میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: mani_badb0y ، mulan1979
سلام دوستان امیدوارم خوب باشین.

وقتی‌ زمان مدیکال بگذره و مجبور بشیم دوباره مدیکال و انجام بدیم ...باید جواب جدید رو خودمون ببریم سفارت یا جوابو رو هم به همراه پاسپورت‌ها پست کنیم؟

ممنون

interview date : Jun 2016
پاسخ
(2016-11-08 ساعت 18:35)maxman نوشته:  سلام دوستان امیدوارم خوب باشین.

وقتی‌ زمان مدیکال بگذره و مجبور بشیم دوباره مدیکال و انجام بدیم ...باید جواب جدید رو خودمون ببریم سفارت یا جوابو رو هم به همراه پاسپورت‌ها پست کنیم؟

ممنون

Salam bayad post konid hamrahe pasport
f4
may 2003
ank2010
interview date march 2016
ankara
خودم (نفر اصلی)و بچه ها یکضرب
صدور ویزا 30جون
همسر ap
ورود 22 augest
green card 7 oct
دریافت ایمیل کلیری همسر 12 oct
صدور ویزا همسر 21 NOV
پاسخ
تشکر کنندگان: mani_badb0y ، maxman
با سلام به همه دوستان. همسر من امروز ویزاشو دریافت کرد. خواستم جهت اطلاع دوستان و البته @itex@ عزیز که جدول منتظران رو به روز کنند ، همسرم 12octoberنامه کلیری رو دریافت کرد و 4 november مصاحبه مجدد داشت و دیروز صدور ویزا بود که امروز به دستش رسید. البته تاریخ کلیر شدن که داخل ویزا نوشته همون تاریخی است که همسرم دو خطی شد نه تاریخی که نامه کلیری رو دریافت کرد. اینو از این جهت نوشتم که دوستان بدونن این جریان دو خطی شدن صحت دارد و معنی اون کلیر شدن است.
F3
 priority date: may 2003
Interview:  13May 2015    ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: Sasa-t ، حاجی واشنگتن ، mani_badb0y ، itex ، mulan1979
(2016-11-06 ساعت 23:40)Sasa-t نوشته:  چرا ابوظبی جواب ایمیل نمیده؟

اگه به جوابی رسیدید به مام بگید !!! 2,3تا ایمیل زدیم و هیچ پاسخی نمیددن Sad Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: mani_badb0y ، HAMİT
(2016-11-08 ساعت 18:35)maxman نوشته:  سلام دوستان امیدوارم خوب باشین.

ممنون

شما که ماه ژوئن مصاحبه داشتید لطف می کنید بفرمایید کتگوری شما چی بوده؟ آیا تا به امروز آپدیتی داشتید؟ یا دوخطی و or شدید؟
پاسخ
(2016-11-08 ساعت 20:39)arman_gh نوشته:  
(2016-11-06 ساعت 23:40)Sasa-t نوشته:  چرا ابوظبی جواب ایمیل نمیده؟

اگه به جوابی رسیدید به مام بگید !!! 2,3تا ایمیل زدیم و هیچ پاسخی نمیددن Sad Sad

درسته دقیقا اصلا جواب نمی دن.قبلا هر کی ایمیل میداد آپدیت هم داشت (هرچند که بی ارزش بود) اما الان این اتفاق هم نمی افته
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، mani_badb0y

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان