موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
چرا ابوظبی جواب ایمیل نمیده؟
Category: F1 Family Based
Apply: july 2007
Interview: June 2016
Result: AP
update: 21 June
Second update: 15 August
Clear: 16 August
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-11-06 ساعت 18:55)HAMİT نوشته: (2016-11-04 ساعت 22:00)mehrdad.agha نوشته: (2016-11-03 ساعت 19:30)HAMİT نوشته: دقیقآ دو هفته وقت دارین دوست عزیز
سلام نامه کلیری من و خانواده هم بعد از شش ماه اومده و گفتند که مدیکال مجدد میخواهیم. دوست عزیز از کجا اینقدر مطمئنی که دو هفته زمان داریم . مگه میشه بعد 14 سال انتظار دو هفته ای برنامه ریزی کرد . در ضمن همانطور که دوست عزیز مان گفت به ما نیز هیچ تاریخی رو نگفتند فقط گفتند اگر زودتر پاس ها را بیاریند تو این ماه نوامبر با توجه به بولتن ویزا و سهمیه در نظر گرفته برای هر ماه ممکنه ویزا تون صادر بشه ؟ بنابراین فکر کنم میتوان برای ماه دیگر یا حتی دو ماه دیگر به تعویق انداخت البته دوستانی که دقیقا میدانند و از سفارت پرسیدند لطفا ما رو راهنمایی کنند چون ما بچه محصل داریم و میخواهیم طوری برنامه ریزی کنیک که بعد از امتحانات خرداد بریم آمریکا .
سلام به شما دوست عزیز برای من که نامه کلیری اومده بود 3 ماه زمان داده بودن که مدارک هارو بفرستم اما گفته بودن تا دوهفته اول بفرستید چون اونا هم دوباره برسی میکنند و اگه خدای ناکرده چیزی کم باشه دوباره پاسپورت و یه برگه میفرستن تا شما در مدد تعین دوباره چیزهای رو که خاستن بفرستین اما اگه شما دیرتر بفرستید و اون تاریخ تموم بشه دوباره میرین تو برنامه ای AP
سلام دوست عزیز ممنون از جوابتان ولی در نامه ما نه سه ماه ذکر شده و نه دو هفته و درضمن ما جز پاسپورت ها و مدیکال مجدد نباید چیزی ببریم چون نقص پرونده نداشتیم به هر حال پتیشنر ما قراره یا تلفن بزنه اگر جواب بدهند و ایمیل هم داده تا تکلیف ما رو مشخص کنه . ضمنا اینها همش بازی هستش من برادرم که مقیم آلمان هستش یکسال بعد از من درخواستش فرستاده شد به سفارت تو شهر فرانکفورت با دخترش که بیش از 21 سال هم داره رفت و یکضری ویزا رو بهش دادند و دو ماه پیش رفته آمریکا و برگشته و گرین کارتش رو هم گرفته اینها فقط به ایرانی های مقیم ایران اینجور گیر میدهند.
با تلاش و پشتکار و اراده قوی و امید و هدف های متعالی میتوان به قله های پیشرفت و تکامل رسید. موفق باشید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-11-02 ساعت 19:42)مهسا20132013 نوشته: دوستان سلام
بعد از تقریبا ۱۴ سال( f4)بالاخره دیروز ویزا را از پست دریافت کردیم . همیشه فکر می کردم تو یه همچین روزی جشن می گیریم .اما چشمتون روز بد نبینه خودم و همسرم بشدت سرماخورده بودیم و یه سردرد میگرنی شدید هم داشتم .فقط وقتی گرفتیم سریع رفتیم تا استراحت کنیم بلکه حالمون بهتر شه. ولی امروز خوشحالم و از همه دوستان خوب مهاجر سرا که تو این مدت همراهی و همفکری کردند تجربیات خودشون را در اختیار من و امثال من قراردادند و همیشه امید و انرژی مثبت دادند کمال تشکر و قدردانی را دارم و امیدوارم هر چه سریعتر ویزاهاتون را بگیرید و زندگی خوبی را در آمریکا اغاز کنید .همیشه موفق و سربلند باشید .اگه هم سوالی باشه که بتونم پاسخگو باشم در خدمتتون هستم.
دوست عزیز تبریک میگم ما هم شرایط کیس شما رو داریم یکهفته هست که کلیر شدیم . شما چند وقت بعد از کلیری رفتید برای گرفتن ویزاتون و آیا زمان میدهند برای رفتن و انجام مدیکال مجدد و گرفتن ویزا یا نه چون تو نامه کلیری ما هیچ چیز در مورد زمان انقضا کلیرنس و کی میتونید بیائید نگفته اند ؟
با تلاش و پشتکار و اراده قوی و امید و هدف های متعالی میتوان به قله های پیشرفت و تکامل رسید. موفق باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خوشحالم اينجا عضو شدم يك سوْال داشتم يكماه پيش به همراه فرزندانم و همسرم برأي مصاحبه به إنكارا رفتيم ، به من گفتن شما و بچه ها مشكلي نيست و مي تونين ويزا بگيرين ولي همسرتون يك مقدار مراحل اداري داره كه پرسيدم چقدر گفتن حدود يك ماه ، سوْال أولم ابنه كه واقعا زماني كه گفتن درسته و سوْال دوم اينكه من الان پشيمون شدم كه نزاشتن مهر ويزا بزنن و الان كه سايت را مي بينم برأي دو نَفَر زدي ready و برأي دو وفر administrator زده ، اين يعني چي و اينكه ابا مي تونم درك است بدم و من و بچه ها م بربم ؟؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان امیدوارم خوب باشین.
وقتی زمان مدیکال بگذره و مجبور بشیم دوباره مدیکال و انجام بدیم ...باید جواب جدید رو خودمون ببریم سفارت یا جوابو رو هم به همراه پاسپورتها پست کنیم؟
ممنون
interview date : Jun 2016
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-11-08 ساعت 18:35)maxman نوشته: سلام دوستان امیدوارم خوب باشین.
وقتی زمان مدیکال بگذره و مجبور بشیم دوباره مدیکال و انجام بدیم ...باید جواب جدید رو خودمون ببریم سفارت یا جوابو رو هم به همراه پاسپورتها پست کنیم؟
ممنون
Salam bayad post konid hamrahe pasport
f4
may 2003
ank2010
interview date march 2016
ankara
خودم (نفر اصلی)و بچه ها یکضرب
صدور ویزا 30جون
همسر ap
ورود 22 augest
green card 7 oct
دریافت ایمیل کلیری همسر 12 oct
صدور ویزا همسر 21 NOV
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان. همسر من امروز ویزاشو دریافت کرد. خواستم جهت اطلاع دوستان و البته @itex@ عزیز که جدول منتظران رو به روز کنند ، همسرم 12octoberنامه کلیری رو دریافت کرد و 4 november مصاحبه مجدد داشت و دیروز صدور ویزا بود که امروز به دستش رسید. البته تاریخ کلیر شدن که داخل ویزا نوشته همون تاریخی است که همسرم دو خطی شد نه تاریخی که نامه کلیری رو دریافت کرد. اینو از این جهت نوشتم که دوستان بدونن این جریان دو خطی شدن صحت دارد و معنی اون کلیر شدن است.
F3
priority date: may 2003
Interview: 13May 2015 ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP -
10/12/2016 cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-11-08 ساعت 18:35)maxman نوشته: سلام دوستان امیدوارم خوب باشین.
ممنون
شما که ماه ژوئن مصاحبه داشتید لطف می کنید بفرمایید کتگوری شما چی بوده؟ آیا تا به امروز آپدیتی داشتید؟ یا دوخطی و or شدید؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-11-08 ساعت 20:39)arman_gh نوشته: (2016-11-06 ساعت 23:40)Sasa-t نوشته: چرا ابوظبی جواب ایمیل نمیده؟
اگه به جوابی رسیدید به مام بگید !!! 2,3تا ایمیل زدیم و هیچ پاسخی نمیددن
درسته دقیقا اصلا جواب نمی دن.قبلا هر کی ایمیل میداد آپدیت هم داشت (هرچند که بی ارزش بود) اما الان این اتفاق هم نمی افته