موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-11-10 ساعت 15:02)maxman نوشته: سلام دوستان عزیز...
من امروز بعد از ۵ ماه و 2 روز از تاریخه مصاحبه که ۸ جون بود , Status Updated Date: به 10-Nov-2016 تغییر کرده است.ولی نه ۲ خطی شدم نه OR...به نظرتون امیدی هست؟
Status Updated Date: قبلی تا دیشب JUN - 8-2016 بود.
ممنون اگر دوستان با تجربه نظر بدن...
خوش به حالتون.... اره احتمال زیاد خبر خوبیه و اگه پشت هم اپدیت داشته باشین نشون دهنده اینه که دارید کلر میشید...
Category: F1 Family Based
Apply: july 2007
Interview: June 2016
Result: AP
update: 21 June
Second update: 15 August
Clear: 16 August
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2016-11-10 ساعت 21:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-11-10 ساعت 23:30 توسط Sasa-t.)
(2016-11-10 ساعت 14:46)maxman نوشته: (2016-11-09 ساعت 21:11)Sasa-t نوشته: (2016-11-09 ساعت 20:50)maxman نوشته: سریازی رفتین؟
من دخترم نیاز به سربازی ندارم
عجیبه که بهتون AP خورده و خانم هستین!!
بله همه میگن اما الان ۹۹٪ افراد دارن AP میخورن.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-11-08 ساعت 09:24)Saeed rezaee نوشته: (2016-11-04 ساعت 23:27)mehrdad.agha نوشته: (2016-11-04 ساعت 22:24)Alireza_D نوشته: ب
با سلام و عرض تبريك به شما دوست عزيز ، فكر ميكنم شما كاملا متوجه نشدين ،شما اين مدت وقت دارين پاسپورت ببرين سفارت وويزا دريافت كنين ، بعد از دريافت ويزا و مديكال جديد ٦ ماه وقت دارين وارد خاك امريكا بشين ، كدوم سفارت بودين شما ؟
تشکر از جوابتان انشالله برای شما هم هر چه زودتر این اتفاق خوشایند رقم بخورد.من متوجه شدم و در جریان هستم که شش ماه از تاریخ مدیکال اعتبار ویزا هست . ولی مدت زمان که باید برویم و مدیکال و تحویل پاس رو داشته باشیم چقدر است ؟ چون نامه ما هم عین متن نامه دوست ما هستش و هیچ اشاره ای به زمان آمدن به سفارت نکرده است و تاریخ انقضا کلیری که دوست مان گفته در آن نیست . در ضمن ما ابوظبی مصاحبه داشتیم. ضمنا من قصد دارم فقط برای مدیکال مراجعه کنم و کارهای پیکاپ ویزا رو برگردم ایران از طریق آژانس انجام دهم چون اصلا یکهفته یا بیشتر وقت ندارم در دبی باشم . میخواستم بپرسم کسی به شما گفته که دو هفته از زمان نامه کلیری فرصت داریم و یا منبع رسمی این رو جایی مکتوب کرده ؟ چون قبلا در page های قبلی دوستان میگفتند فرصت 2 تا 3 ماهه برای رفتن و انجام کارهای مدیکال و گرفتن ویزا را میدهند.اگر واقعا دوستانی در این زمینه تجربه دارند و 2 تا 3 ماه بعد رفتند و مشکلی هم نبوده به ما اطلاعرسانی کنند که خیلی ممنون میشم
شما وقتی مدیکال انجام دادید پاس و جواب مدیکال را به سفارت تحویل میدهید پس نمیتونید برکردید ایران وسه تا چهارروزبعد پاس وویزاتون رو به شما برمیگردونند خلاصه اینکه تا یکهفته باید زمان بگذاریدبرای ماندن این برای دوستانی که فرزندمدرسه رو دارند بایدگفت دشوار است
سلام دوست عزیز من فقط دوروزه دارم میرم دبی و مدیکال رو انجام میدم و بر میگردم ایران و ویزا رو بوسیله آژانس پیکاپ میکنم و درضمن نه من و نه نماینده آژانس مستقیم به سفارت نمیرند چون ما در اداره پست دوبی قبل از مصاحبه ثبت نام کردیم البته کسی هم که ثبت نام نکرده هم باید ثبت نام کنه و پاس و جواب مدیکال و... به پست تحویل میدهند واونها میبرند سفارت و ویزا رو میگیرند.
با تلاش و پشتکار و اراده قوی و امید و هدف های متعالی میتوان به قله های پیشرفت و تکامل رسید. موفق باشید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-11-11 ساعت 01:25)mehrdad.agha نوشته: (2016-11-08 ساعت 09:24)Saeed rezaee نوشته: (2016-11-04 ساعت 23:27)mehrdad.agha نوشته: تشکر از جوابتان انشالله برای شما هم هر چه زودتر این اتفاق خوشایند رقم بخورد.من متوجه شدم و در جریان هستم که شش ماه از تاریخ مدیکال اعتبار ویزا هست . ولی مدت زمان که باید برویم و مدیکال و تحویل پاس رو داشته باشیم چقدر است ؟ چون نامه ما هم عین متن نامه دوست ما هستش و هیچ اشاره ای به زمان آمدن به سفارت نکرده است و تاریخ انقضا کلیری که دوست مان گفته در آن نیست . در ضمن ما ابوظبی مصاحبه داشتیم. ضمنا من قصد دارم فقط برای مدیکال مراجعه کنم و کارهای پیکاپ ویزا رو برگردم ایران از طریق آژانس انجام دهم چون اصلا یکهفته یا بیشتر وقت ندارم در دبی باشم . میخواستم بپرسم کسی به شما گفته که دو هفته از زمان نامه کلیری فرصت داریم و یا منبع رسمی این رو جایی مکتوب کرده ؟ چون قبلا در page های قبلی دوستان میگفتند فرصت 2 تا 3 ماهه برای رفتن و انجام کارهای مدیکال و گرفتن ویزا را میدهند.اگر واقعا دوستانی در این زمینه تجربه دارند و 2 تا 3 ماه بعد رفتند و مشکلی هم نبوده به ما اطلاعرسانی کنند که خیلی ممنون میشم
شما وقتی مدیکال انجام دادید پاس و جواب مدیکال را به سفارت تحویل میدهید پس نمیتونید برکردید ایران وسه تا چهارروزبعد پاس وویزاتون رو به شما برمیگردونند خلاصه اینکه تا یکهفته باید زمان بگذاریدبرای ماندن این برای دوستانی که فرزندمدرسه رو دارند بایدگفت دشوار است
سلام دوست عزیز من فقط دوروزه دارم میرم دبی و مدیکال رو انجام میدم و بر میگردم ایران و ویزا رو بوسیله آژانس پیکاپ میکنم و درضمن نه من و نه نماینده آژانس مستقیم به سفارت نمیرند چون ما در اداره پست دوبی قبل از مصاحبه ثبت نام کردیم البته کسی هم که ثبت نام نکرده هم باید ثبت نام کنه و پاس و جواب مدیکال و... به پست تحویل میدهند واونها میبرند سفارت و ویزا رو میگیرند.
دوست عزیز شما نمی دونید که آیا میشه پست را از ابوظبی به دبی تغییر داد؟ میشه کسی که قبلا ثبت نام کرده دوباره ثبت نام کنه و تغییر شهر بده؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
مثل اینکه از بعد از انتخابات روند رسیدگی ها کندتر شده!!! هیچ کس آپدیت نداشته؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-11-13 ساعت 19:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-11-13 ساعت 19:39 توسط ایران مرکز جهان.)
واقعا شور ماجرا رو در میارن!
پدر من از آگوست ۲۰۱۵ تا اپریل ۲۰۱۶ متنظر وقت مصاحبه بود
اپریل ۲۰۱۶ مصاحبه شد و کلیرنس خورد (قابل توجه که ۲۰۱۴ کلیرنس ویزا توریستی اش ۱ سال طول کشید اما بازم این بار کلیر خورد)
بعد ۶ ماه ، نیم اکتبر ۲۰۱۶ کلیر شد
۳ نوامبر رفت انکازا ، همون روز مدیکال رفت و ۴ نوامبر جواب رو پست کرد. طبق پست ۷ نوامبر مدیکال رسید سفارت اما سفارت ۱۰ نوامبر ایمیل داد که رسیده. الان هنوز منتظره اونحا!!!!
چه قدر مگه طول میکشه بچسبونن اون ویزا رو؟!!!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-11-13 ساعت 19:36)ایران مرکز جهان نوشته: واقعا شور ماجرا رو در میارن!
اپریل ۲۰۱۶ مصاحبه شد و کلیرنس خورد (قابل توجه که ۲۰۱۴ کلیرنس ویزا توریستی اش ۱ سال طول کشید اما بازم این بار کلیر خورد)
۳ نوامبر رفت انکازا ، همون روز مدیکال رفت و ۴ نوامبر جواب رو پست کرد. طبق پست ۷ نوامبر مدیکال رسید سفارت اما سفارت ۱۰ نوامبر ایمیل داد که رسیده. الان هنوز منتظره اونحا!!!!
انشالله هر چه زودتر.... احتمالا فردا پس فردا جواب بهشون میدن... واقعا خسته کننده است دیگه...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-11-13 ساعت 20:39)Sasa-t نوشته: (2016-11-13 ساعت 19:36)ایران مرکز جهان نوشته: واقعا شور ماجرا رو در میارن!
انشالله هر چه زودتر.... احتمالا فردا پس فردا جواب بهشون میدن... واقعا خسته کننده است دیگه...
دوست عزيز با سلام
ما سوم نوامبر ايميل رسيد مدارك به سفارت را دريافت كرديم و منتظريم نگران نباشيد
سفارت : آنکارا
تاریخ مصاحبه 22 March
وضعیت AP
کیس F4
تعداد 4 نفر
Clear 13 Oct
Issued 15 Nov
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-11-13 ساعت 21:07)mrb نوشته: (2016-11-13 ساعت 20:39)Sasa-t نوشته: (2016-11-13 ساعت 19:36)ایران مرکز جهان نوشته: واقعا شور ماجرا رو در میارن!
دوست عزيز با سلام
ما سوم نوامبر ايميل رسيد مدارك به سفارت را دريافت كرديم و منتظريم نگران نباشيد
Salam hamsare man ham9 nov madareko post kard sefarat ama hanoz hech emaili nagereftim
f4
may 2003
ank2010
interview date march 2016
ankara
خودم (نفر اصلی)و بچه ها یکضرب
صدور ویزا 30جون
همسر ap
ورود 22 augest
green card 7 oct
دریافت ایمیل کلیری همسر 12 oct
صدور ویزا همسر 21 NOV