کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2016-11-13 ساعت 23:26)arman_gh نوشته:  
(2016-11-13 ساعت 18:55)Sasa-t نوشته:  مثل اینکه از بعد از انتخابات روند رسیدگی ها کندتر شده!!! هیچ کس آپدیت نداشته؟

نه متاسفانه Sad 1 ساله منتظریم , به مادر و خواهرم دادن 3 ماه پیش اما به من و پدرم با اینکه زدن حاظره و رفتیم اونجا دوباره ندادن ...
واقعا دیگه از حد خسته کننده گذشته !!!

چه دلیلی داشت که ندادن؟ بهتون چیزی نگفتن؟
Category: F1 Family Based
Apply: july 2007
Interview: June 2016
Result: AP
update: 21 June
Second update: 15 August
Clear: 16 August
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-11-13 ساعت 23:30)Sasa-t نوشته:  
(2016-11-13 ساعت 23:26)arman_gh نوشته:  
(2016-11-13 ساعت 18:55)Sasa-t نوشته:  مثل اینکه از بعد از انتخابات روند رسیدگی ها کندتر شده!!! هیچ کس آپدیت نداشته؟

نه متاسفانه Sad 1 ساله منتظریم , به مادر و خواهرم دادن 3 ماه پیش اما به من و پدرم با اینکه زدن حاظره و رفتیم اونجا دوباره ندادن ...

نه والاا حتی یه بارم به بهونه پیک اپ برای کسی دیگه رفتیم که باهاشون صحبت کنیم , من شرایطم خیلی سخت داره میشه چون 2 ماهه دیگه مشمول به سربازی میشم از طرفی کنکورم دارم امسال برای همین تکلیفم با خودم مشخص نیس و کلا گیجم Sad اینارو گفتم براشونو باز در جواب گفتن ما اطلاعی نداریم و باز منتظر باشید گفتم خوب حداقل بگید کی میدید بازم گفت نمیدونیم هیچ چیزی دست ما نیست :|
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-11-11 ساعت 19:51)maxman نوشته:  
(2016-11-11 ساعت 19:21)bab1 نوشته:  درود و ارزوی ارامش و صبر برای همگی

دوستان من در این سایت ( https://tr.usembassy.gov/visas/immigrant...tus-check/ )  مدام اّپدیت میشم اما
در  (  ==https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx?eQs=o/iS8zDpeAKjMWCuebHqOw )   همچنان در 23 سپتمبر ثابت مانده ام  
(در حالت  . Administrative Processing ) . و این اپدیت هم به خاطر ایمیلی هست که در ان تاریخ فرستادم !!!!.
چرا در یک سایت هر دو یا سه روز اپدیت است و در قسمت دیگه هیچ خبری نیست ؟؟؟!!! ایا عادی است و  وضعیت شما نیز به همین شکل است ؟؟؟
و  ایا موردی برای تغییر  در ap  به دو خطی یا or و .... بعد از ماه مارچ داشته ایم ؟؟؟
تا انجا که من دیدم مدت زیادی هست در ماه مارچ  stop  و حسابی دلباخته این ماه شده اند !!!!؟؟!!

F3
مصاحبه اپریل 2016
انکارا
AP

منم دقیقا مثل شمام....تو لینک اولی‌ هر روز آپدیت میشم اما تو لینک دومیه بعد از ۵ ماه آپدیت داشتم... Smile

دقیقا" شرایط من هم اینطوره که تو سایت آنکارا تو یک هفته 4تا آپدیت داشتم اما سیس خبری نیست. جالبه که برعکس ماها که خیلی رو آپدیت سیس حساب میکنیم ، سایت سفارت مینویسه اپدیت سیس مهم نیست و بصورت کامپیوتریه و روش حساب نکنید .
کتگوری F3
تاریخ اپلای : sep2004
case number:ank2010561xxx
تاریخ مصاحبه: 4Aug
وضعیت: AP
پاسخ
تشکر کنندگان: bab1
(2016-11-14 ساعت 00:27)arman_gh نوشته:  
(2016-11-13 ساعت 23:30)Sasa-t نوشته:  
(2016-11-13 ساعت 23:26)arman_gh نوشته:  نه متاسفانه Sad 1 ساله منتظریم , به مادر و خواهرم دادن 3 ماه پیش اما به من و پدرم با اینکه زدن حاظره و رفتیم اونجا دوباره ندادن ...

نه والاا حتی یه بارم به بهونه پیک اپ برای کسی دیگه رفتیم که باهاشون صحبت کنیم , من شرایطم خیلی سخت داره میشه چون 2 ماهه دیگه مشمول به سربازی میشم از طرفی کنکورم دارم امسال برای همین تکلیفم با خودم مشخص نیس و کلا گیجم Sad اینارو گفتم براشونو باز در جواب گفتن ما اطلاعی نداریم و باز منتظر باشید گفتم خوب حداقل بگید کی میدید بازم گفت نمیدونیم هیچ چیزی دست ما نیست :|

انشالله تا این دوماه بهتون بدن... فوقش مجبور میشید از کشور خارج بشید که خب البته سخته
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-11-08 ساعت 09:24)Saeed rezaee نوشته:  
(2016-11-04 ساعت 23:27)mehrdad.agha نوشته:  
(2016-11-04 ساعت 22:24)Alireza_D نوشته:  ب
با سلام و عرض تبريك به شما دوست عزيز ، فكر ميكنم شما كاملا متوجه نشدين ،شما اين مدت  وقت دارين پاسپورت ببرين سفارت وويزا دريافت كنين ، بعد از دريافت ويزا و مديكال جديد ٦ ماه وقت دارين وارد خاك امريكا بشين ، كدوم سفارت بودين شما ؟
تشکر از جوابتان انشالله برای شما هم هر چه زودتر این اتفاق خوشایند رقم بخورد.من متوجه شدم و در جریان هستم که شش ماه از تاریخ مدیکال اعتبار ویزا هست . ولی مدت زمان که باید برویم و مدیکال و تحویل پاس رو داشته باشیم چقدر است ؟ چون نامه ما هم عین متن نامه دوست ما هستش و هیچ اشاره ای به زمان آمدن به سفارت نکرده است و تاریخ انقضا کلیری که دوست مان گفته در آن نیست . در ضمن ما ابوظبی مصاحبه داشتیم. ضمنا من قصد دارم فقط برای مدیکال مراجعه کنم و کارهای پیکاپ ویزا رو برگردم ایران از طریق آژانس انجام دهم چون اصلا  یکهفته یا بیشتر وقت ندارم در دبی باشم . میخواستم بپرسم کسی به شما گفته که دو هفته از زمان نامه کلیری فرصت داریم و یا منبع رسمی این رو جایی مکتوب کرده ؟ چون قبلا در page های قبلی دوستان میگفتند فرصت 2 تا 3 ماهه برای رفتن و انجام کارهای مدیکال و گرفتن ویزا را میدهند.اگر واقعا دوستانی در این زمینه تجربه دارند و 2 تا 3 ماه بعد رفتند و مشکلی هم نبوده به ما اطلاعرسانی کنند که خیلی ممنون میشم
شما وقتی مدیکال انجام دادید پاس و جواب مدیکال را به سفارت تحویل میدهید پس نمیتونید برکردید ایران وسه تا چهارروزبعد پاس وویزاتون رو به شما برمیگردونند خلاصه اینکه تا یکهفته باید زمان بگذاریدبرای ماندن این برای دوستانی که فرزندمدرسه رو دارند بایدگفت دشوار است

سلام دوستان

اگر بخوایم مدیکال جدید انجام بدیم ، واکسن جدید زده می‌شه دوباره تو آنکارا؟ یا همون واکسن های زده شده ۶ ماه قبل و دکتر تو آنکارا قبول می‌کنه؟آیا لازمه اینجا تو پاستور دوباره واکسن جدید بزنیم که آقا محمت (دکتر) کلی‌ پول نگیره؟

مدیکال من داره ۶ ماهش داره تموم می‌شه و اگر برم برای ویزا باید دوباره مدیکال رو بگذرونم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-11-14 ساعت 17:03)maxman نوشته:  
(2016-11-08 ساعت 09:24)Saeed rezaee نوشته:  
(2016-11-04 ساعت 23:27)mehrdad.agha نوشته:  تشکر از جوابتان انشالله برای شما هم هر چه زودتر این اتفاق خوشایند رقم بخورد.من متوجه شدم و در جریان هستم که شش ماه از تاریخ مدیکال اعتبار ویزا هست . ولی مدت زمان که باید برویم و مدیکال و تحویل پاس رو داشته باشیم چقدر است ؟ چون نامه ما هم عین متن نامه دوست ما هستش و هیچ اشاره ای به زمان آمدن به سفارت نکرده است و تاریخ انقضا کلیری که دوست مان گفته در آن نیست . در ضمن ما ابوظبی مصاحبه داشتیم. ضمنا من قصد دارم فقط برای مدیکال مراجعه کنم و کارهای پیکاپ ویزا رو برگردم ایران از طریق آژانس انجام دهم چون اصلا  یکهفته یا بیشتر وقت ندارم در دبی باشم . میخواستم بپرسم کسی به شما گفته که دو هفته از زمان نامه کلیری فرصت داریم و یا منبع رسمی این رو جایی مکتوب کرده ؟ چون قبلا در page های قبلی دوستان میگفتند فرصت 2 تا 3 ماهه برای رفتن و انجام کارهای مدیکال و گرفتن ویزا را میدهند.اگر واقعا دوستانی در این زمینه تجربه دارند و 2 تا 3 ماه بعد رفتند و مشکلی هم نبوده به ما اطلاعرسانی کنند که خیلی ممنون میشم
شما وقتی مدیکال انجام دادید پاس و جواب مدیکال را به سفارت تحویل میدهید پس نمیتونید برکردید ایران وسه تا چهارروزبعد پاس وویزاتون رو به شما برمیگردونند خلاصه اینکه تا یکهفته باید زمان بگذاریدبرای ماندن این برای دوستانی که فرزندمدرسه رو دارند بایدگفت دشوار است

سلام دوستان

اگر بخوایم مدیکال جدید انجام بدیم ، واکسن جدید زده می‌شه دوباره تو آنکارا؟ یا همون واکسن های زده شده ۶ ماه قبل و دکتر تو آنکارا قبول می‌کنه؟آیا لازمه اینجا تو پاستور دوباره واکسن جدید بزنیم که آقا محمت (دکتر) کلی‌ پول نگیره؟

مدیکال من داره ۶ ماهش داره تموم می‌شه و اگر برم برای ویزا باید دوباره مدیکال رو بگذرونم.
دوست عزیز اون برگه ای که دکتر اونگان به شما داده رو میبری پاستور و اونجا اگه لازم باشه برات واکسن میزنن و تو همون برگه مهر میکنند ولی دکتر اونگان کار خودشو میکنه و حتی اگه شده آب مقطر تزریق میکنه و پول میگیره
IR1
ارسال مدارک: 22/1/2014
ایمیل تایید مدارک: 27/1/2014
اپروو: 22/7/2014
دریافت کیس نامبر: 29/08/2014
سفارت: انکارا
تحویل مدارک ان وی سی: 29/12/2014
ایمیل تکمیل مدارک: 12/08/2015
ایمیل مصاحبه: 2/2/2016
زمان مصاحبه: 2016.March.29
نتیجه مصاحبه: AP
اپدیت همراه با دو خطی  NOV.07.2016
اپدیت اور(or)  NOV.16.2016  
تاریخ دریافت ایمیل کلیری  NOV.17.2016
تاریخ دریافت ویزا 7 دسامبر 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: maxman
سلام دوستان ، حدود يكماه پيش سفارت انكارا رفتم با خانواده ، به همسرم ويزا چك خورد براي همين من و فرزندانم هم نكرفتيم، ميخواستم بدونم، در كدوم سايت بايد چك كنم و در or ، بك خطي ، يا دو خطي اگه ميشه توضيح بدين، ممنون ميشم، و طبق تحربه، فكر مي كنين جقدر طول ميكشه ؟ همسرم سربازي رفته و ارتش بوده
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
ميخواستم ازتون بپرسم كه شما چجوري با اين انتظار كنار مياييد ؟. منظورم اينه كه ايا كاره خاصي انجام ميديد كه باعث بشه اروم بشيد و يا اصلا در حالت كلي اين انتظار براتون قابل تحمل تر بشه ؟
من كه به خصوص بعد از انتخابات خيلي نگرانم و تقريبا اين مساله روي تمامي جنبه هاي زندگيم اثر گذاشته.
به نظرم اگه هركدوم از ماها نظراتمون رو اينجا به اشتراك بگذرايم و از اوضاعمون و كار ها اي كه انجام ميديم بگيم، تا ايشالا اين پروسه تموم بشه. اين دوران بهتر ميگذره .
به هر حال ما هممون يه مشكل داريم و صحبت كردن اينجا در موردش راحتتره تا جلوي افراده ديگه كه هيچي از پرونده ما نميدونن.
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ
تشکر کنندگان: m_vaziran ، bab1
(2016-11-14 ساعت 20:45)amir2640 نوشته:  سلام دوستان
ميخواستم ازتون بپرسم كه شما چجوري با اين انتظار كنار مياييد ؟. منظورم اينه كه ايا كاره خاصي انجام ميديد كه باعث بشه اروم بشيد و يا اصلا در حالت كلي اين انتظار براتون قابل تحمل تر بشه ؟
من كه به خصوص بعد از انتخابات خيلي نگرانم و تقريبا اين مساله روي تمامي جنبه هاي زندگيم اثر گذاشته.
به نظرم اگه هركدوم از ماها نظراتمون رو اينجا به اشتراك بگذرايم و از اوضاعمون بگيم و كار ها اي كه انجام ميديم تا ايشالا اين پروسه تموم شه اين دوران بهتر ميگذره .
به هر حال ما هممون يه مشكل داريم و صحبت كردن اينجا در موردش راحتتره تا جلوي افراده ديگه كه هيچي از پرونده ما نميدونن.

سلام...

واقعا دوران طاقت فرسا و سختیه...۶ ۷ سال منتظر بودم مثل برق و باد گذشت ولی‌ این ۶ ماه اندازه ۶ سال گذشته بهم...بحث رسیدن و دیدن آمریکا نیست...هیچ برنامه‌ریزی بلند مدتی‌ نمی‌شه کرد.پیشنهاد کارو رد می‌کنم چون معلوم نیست کی‌ میرم...زمین تنیس می‌خوام بگیرم و ساعتهای خوبشو میگن باید ۳ ماه بگیری...کلاس زبان می‌خوام برم میگن ترمیک و ۳ ماهست ..و الی‌ آخر. ولی‌ چاره‌ای نیست..این شتر در خونه همه خوابیده ...در ضمن شما اصلا نگران انتخابات نباشین چون با مهاجرین قانونی کاری ندران ..مخصوصا با ماها که ۹۹ درصدِ کارمون گذشته و تا الان هم کلی‌ سفارت هزینه کرده بابت Background check ...پس نگران نباشین...ایشالا همگی‌ به زودی کلیر میشیم ...اگر هم قانونی تصویب شه که خودش زمان بره از این به بعد خوهد بود.(البته خدایی نکرده)

F1
Interview : Jun 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: Farzad_2815 ، amir2640 ، m_vaziran ، واهیک آقاجانی ، bab1
(2016-11-14 ساعت 21:00)maxman نوشته:  
به نظرم اگه هركدوم از ماها نظراتمون رو اينجا به اشتراك بگذرايم و از اوضاعمون بگيم و كار ها اي كه انجام ميديم تا ايشالا اين پروسه تموم شه اين دوران بهتر ميگذره .

سلام...

واقعا دوران طاقت فرسا و سختیه...۶ ۷ سال منتظر بودم مثل برق و باد  گذشت ولی‌ این ۶ ماه اندازه ۶ سال گذشته بهم...بحث رسیدن و دیدن آمریکا نیست...هیچ برنامه‌ریزی بلند مدتی‌ نمی‌شه کرد.پیشنهاد کارو رد می‌کنم چون معلوم نیست کی‌ میرم...زمین تنیس می‌خوام بگیرم و ساعتهای خوبشو میگن باید ۳ ماه بگیری...کلاس زبان می‌خوام برم میگن ترمیک و ۳ ماهست ..و الی‌ آخر. ولی‌ چاره‌ای نیست..این شتر در خونه همه خوابیده ...در ضمن شما اصلا نگران انتخابات نباشین چون با مهاجرین قانونی کاری ندران ..مخصوصا با ماها که ۹۹ درصدِ کارمون گذشته و تا الان هم کلی‌ سفارت هزینه کرده بابت Background check  ...پس نگران نباشین...ایشالا همگی‌ به زودی کلیر میشیم ...اگر هم قانونی تصویب شه که خودش زمان بره از این به بعد خوهد بود.(البته خدایی نکرده)

F1

دقیقا مثل من.... از سال ۲۰۰۷ که برام اقدام شده همه خانواده امریکا زندگی می کنند تقریبا فامیلی بزرگی دارم اونجا اما اینهمه مدت منتظر بودم.... به قول دوستمون مکس من برنامه ریزی نتونستم بکنم، بهترین کارها را رد کردم از ادامه تحصیل تو دانشگاه هم موندم چون فکر می کردم کارم دیگه داره تموم میشه و هر لحظه ویزامو می گیرم که یک وکیل زن ایرانی در امریکا تمام کارهامو با اشتباهاتش عقب انداخت و نزدیک بود کیس ام رو بعد از ۸ سال انتظار از دست بدم.... ازدوج نمیتونم بکنم چون مدت انتظارم خیلی بالا میره، خلاصه تو بد مخمصه ایی گیر کردم من تمام زندگیم رو برای رفتن گذاشتم و فعلا که ۵ ماه از AP میگذره و هیچی به هیچی. به امید تموم شدن این مدت انتظار خسته کننده که خانواده ها رو از هم واقعا می پاشونه
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، m_vaziran

سلام...

واقعا دوران طاقت فرسا و سختیه...۶ ۷ سال منتظر بودم مثل برق و باد  گذشت ولی‌ این ۶ ماه اندازه ۶ سال گذشته بهم...بحث رسیدن و دیدن آمریکا نیست...هیچ برنامه‌ریزی بلند مدتی‌ نمی‌شه کرد.پیشنهاد کارو رد می‌کنم چون معلوم نیست کی‌ میرم...زمین تنیس می‌خوام بگیرم و ساعتهای خوبشو میگن باید ۳ ماه بگیری...کلاس زبان می‌خوام برم میگن ترمیک و ۳ ماهست ..و الی‌ آخر. ولی‌ چاره‌ای نیست..این شتر در خونه همه خوابیده ...در ضمن شما اصلا نگران انتخابات نباشین چون با مهاجرین قانونی کاری ندران ..مخصوصا با ماها که ۹۹ درصدِ کارمون گذشته و تا الان هم کلی‌ سفارت هزینه کرده بابت Background check  ...پس نگران نباشین...ایشالا همگی‌ به زودی کلیر میشیم ...اگر هم قانونی تصویب شه که خودش زمان بره از این به بعد خوهد بود.(البته خدایی نکرده)

F1

حق با شماست ادم هيچ برنامه اي نميتونه انجام بده ، چون كه همه ي برنامه ها نياز به زمان داره برا انجامش ، ما هم كه معلوم نيست كه كي كامپليت بشيم …
از طرفي هم ادم از همه لحاظ خودشو براي اونجا اماده كرده و همين باعث ميشه كه فكر كنه اينجا كاري نداره.
ايشالا كه هممون به زودي از اين شرايط راحت بشيم و كارامون درست بشه.
موفق باشيد
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ
تشکر کنندگان: Sasa-t ، bab1
(2016-11-15 ساعت 00:14)Sasa-t نوشته:  

سلام...

F1

دقیقا مثل من.... از سال ۲۰۰۷ که برام اقدام شده همه خانواده آمریکا زندگی می کنند تقریبا فامیلی بزرگی دارم اونجا اما اینهمه مدت منتظر بودم.... به قول دوستمون مکس من برنامه ریزی نتونستم بکنم، بهترین کارها را رد کردم از ادامه تحصیل تو دانشگاه هم موندم چون فکر می کردم کارم دیگه داره تموم میشه و هر لحظه ویزامو می گیرم که یک وکیل زن ایرانی در آمریکا تمام کارهامو با اشتباهاتش عقب انداخت و نزدیک بود کیس ام رو بعد از ۸ سال  انتظار از دست بدم.... ازدوج نمیتونم بکنم چون مدت انتظارم خیلی بالا میره، خلاصه تو بد مخمصه ایی گیر کردم من تمام زندگیم رو برای رفتن گذاشتم و فعلا که ۵ ماه از AP میگذره و هیچی به هیچی. به امید تموم شدن این مدت انتظار خسته کننده که خانواده ها رو از هم واقعا می پاشونه

متاسفنه من هم از اونجايي كه فكر ميكردم كارمون تقريبا درست شده و تمومه ادامه تحصيل ارشدمو نصفه نيمه رها كردم و حالا نميدونم چيكار كنم.
در مورد وكيل هم من شمارمو قبلا به چندتا از اين دفاتر وكلات داده بودم ، كه امروز يكيشون زنگ زد و گفت بيا من نفري ٢٥٠٠ تا ميگيرم ازتون كه فقط پروندتون رو نگاه كنم و بعدشم يه ٢٥٠٠ تا ازتون ميگيرم تا نامه بزنم به سناتور ايالت كاليفرنيا و بعدش كارتون درست ميشه. و اين كه با اين وضعيتي كه شما داشتيد اصلا نبايد كليرينس ميخورديدو حتما يه نقصي مدركي چيزي داريد ….
خلاصه الكي داشت نگرانمون ميكرد در صورتي كه ما اونجا فقط ترجمه يكي از مدارك ناقص بود و ماليات جديد كه ما هم همون موقع بهشون داديم .
مجموعا ٨٥٠٠ دلارم پول كمي نيست براي اين وضعيت ولي اگه مطما بوديم دروغ نميگه و كاري از دستش بر مياد خب بهش ميداديم ، ولي اصلا معلوم نيست كه كدومشون راست ميگن
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ
تشکر کنندگان:
Salam dostan hamsaram 7nov pasportesho post kard sefarat az ankara ama hanoz emaili az sefarat nayomade ke madarek reside be nazare shoma deer nashode ? Va man email bezanam sefarat? Merci az inke hamfekri mikonid dostane aziz
f4
may 2003
ank2010
interview date march 2016
ankara
خودم (نفر اصلی)و بچه ها یکضرب
صدور ویزا 30جون
همسر ap
ورود 22 augest
green card 7 oct
دریافت ایمیل کلیری همسر 12 oct
صدور ویزا همسر 21 NOV
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-11-15 ساعت 09:53)azb2003 نوشته:  Salam dostan hamsaram 7nov pasportesho post kard sefarat az ankara ama hanoz emaili az sefarat nayomade ke madarek reside be nazare shoma deer nashode ? Va man email bezanam sefarat? Merci az inke hamfekri mikonid dostane aziz
سلام دوست عزیز حتما همین الان بهشون ایمیل بزنید و بپرسید پرونده تون در چه وضعیتی است و مدارک به دستشون رسیده
IR1
ارسال مدارک: 22/1/2014
ایمیل تایید مدارک: 27/1/2014
اپروو: 22/7/2014
دریافت کیس نامبر: 29/08/2014
سفارت: انکارا
تحویل مدارک ان وی سی: 29/12/2014
ایمیل تکمیل مدارک: 12/08/2015
ایمیل مصاحبه: 2/2/2016
زمان مصاحبه: 2016.March.29
نتیجه مصاحبه: AP
اپدیت همراه با دو خطی  NOV.07.2016
اپدیت اور(or)  NOV.16.2016  
تاریخ دریافت ایمیل کلیری  NOV.17.2016
تاریخ دریافت ویزا 7 دسامبر 2016
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-11-15 ساعت 00:33)amir2640 نوشته:  
(2016-11-15 ساعت 00:14)Sasa-t نوشته:  
(2016-11-14 ساعت 21:00)maxman نوشته:  سلام...

F1

دقیقا مثل من.... از سال ۲۰۰۷ که برام اقدام شده همه خانواده آمریکا زندگی می کنند تقریبا فامیلی بزرگی دارم اونجا اما اینهمه مدت منتظر بودم.... به قول دوستمون مکس من برنامه ریزی نتونستم بکنم، بهترین کارها را رد کردم از ادامه تحصیل تو دانشگاه هم موندم چون فکر می کردم کارم دیگه داره تموم میشه و هر لحظه ویزامو می گیرم که یک وکیل زن ایرانی در آمریکا تمام کارهامو با اشتباهاتش عقب انداخت و نزدیک بود کیس ام رو بعد از ۸ سال  انتظار از دست بدم.... ازدوج نمیتونم بکنم چون مدت انتظارم خیلی بالا میره، خلاصه تو بد مخمصه ایی گیر کردم من تمام زندگیم رو برای رفتن گذاشتم و فعلا که ۵ ماه از AP میگذره و هیچی به هیچی. به امید تموم شدن این مدت انتظار خسته کننده که خانواده ها رو از هم واقعا می پاشونه

متاسفنه من هم از اونجايي كه فكر ميكردم كارمون تقريبا درست شده و تمومه  ادامه تحصيل ارشدمو نصفه نيمه رها كردم و حالا نميدونم چيكار كنم.
در مورد وكيل هم من شمارمو قبلا به چندتا از اين دفاتر وكلات داده بودم ، كه امروز يكيشون زنگ زد و گفت بيا من نفري ٢٥٠٠ تا ميگيرم ازتون كه فقط پروندتون رو نگاه كنم و بعدشم يه ٢٥٠٠ تا ازتون ميگيرم تا نامه بزنم به سناتور ايالت كاليفرنيا و بعدش كارتون درست ميشه. و اين كه با اين وضعيتي كه شما داشتيد اصلا نبايد كليرينس ميخورديدو حتما يه نقصي مدركي چيزي داريد ….
خلاصه الكي داشت نگرانمون ميكرد در صورتي كه ما اونجا فقط  ترجمه يكي از مدارك ناقص بود و ماليات جديد كه ما هم همون موقع بهشون داديم .
مجموعا ٨٥٠٠ دلارم پول كمي نيست  براي اين وضعيت ولي اگه مطما بوديم دروغ نميگه و كاري از دستش بر مياد خب بهش ميداديم ، ولي اصلا معلوم نيست كه كدومشون راست ميگن

به نظر من که همش الکیه و بهتره که اعتماد نکنید و اینهمه پول رو بی جهت به همچین وکیلی ندید... من وکیلم امریکایی است و وکیل مهاجرت هستند خودشان هم می گفتند که در زمان AP دیگه هیچ کاری از دست هیچ کس برنمیاد. شما بدون هیچ هزینه ایی می توانید به خانواده تان بگویید خودشان به سناتور ایالتتون ایمیل بزنن اما طبق گفته دیگران اون هم زیاد فایده نداره....
پاسخ
تشکر کنندگان: m_vaziran

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان