کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
دوست عزيز من كلير شدم هفته ديكه دارم ميرم نميدونم مديكال ميخوان يا نه حتما خبر ميدم ما اينقدام بي معرفت نيستيم
پاسخ
تشکر کنندگان: ali 1346 ، navidshii ، teriole ، dreamer60 ، taghi1311 ، romance33 ، minoo meh ، alitg ، Shahabpk
(2013-12-30 ساعت 00:04)رزيتا نوشته:  دوست عزيز من كلير شدم هفته ديكه دارم ميرم نميدونم مديكال ميخوان يا نه حتما خبر ميدم ما اينقدام بي معرفت نيستيم
انشالله به سلامتی موفق باشیBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh
(2013-12-30 ساعت 00:04)رزيتا نوشته:  دوست عزيز من كلير شدم هفته ديكه دارم ميرم نميدونم مديكال ميخوان يا نه
خوب شما که نمیدونی مدیکال میخوان یانه چه جوری برنامه ریزی کردی برای هفته دیگه - اگه مدیکال نخوان یک نفر میره اگه بخوان همگی باید برید کلی فرق داره ، چرا ایمیل نمیزنید تا تکلیفتون رو بدونید؟ اگه مدیکال بخوان بازم کارت پاستور جدید میبرین ؟ ترجمه هائی که شش ماه ازش گذشته باید جدید باشه ؟ نباید باشه؟ اخرین وضعیت متاهلین زمان صدور ویزا برای اونا مهم برای همین ترجمه جدید شناسنامه و عقد نامه رو میخوان!
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، romance33 ، minoo meh ، teriole ، Shahabpk
جالبه واسه من مهلت باطل شدن مدیکالم تقریبا بیشتر از 1 ساله چون ارمنستان مدیکالش اون موقع هنوز یک ساله بود.فکر میکنم باید واکسن آنفولانزا زده بشه پس دوباره باید رفت پاستور.ولی یک برگه دکتر سفارت حتما بهتون دادن که توش واکسن هایی که زدید هست(اون هم حتما ببرید پاستور).واسه مجردا هم که آخرین وضعیت تاهل رو بخوان چک کنند نیازی به ترجمه نیست چون تعهد گرفتن تا وقتی که نرفتیم ازدواج نکنیم پس دیگه نیازی به ترجمه شناسنامه نیست(البته همه اینها مربوط به سفارت ارمنستان میشه و دقیقا نمیدونم واسه آنکارا هم همینجوره یا نه)
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، minoo meh ، amjad ، teriole ، Shahabpk
(2013-12-29 ساعت 23:55)amjad نوشته:  نمیدونم چرا تا قبل از مصاحبه ویا حتی تا قبل از کلیر شدن مثلا تا رنگ برگه ای که از کنسول گرفتیم رو هم میایم میپرسیم " چرا رنگ برگه من آبی مال شما صورتی " !!؟ اما بعد از کلیر شدن دیگه پیدامون نمیشه یا من اینطور فکر میکنم ؟
خبردار نمیشیم مدیکال مجدد خوردن یانه ؟ FBI CHECK مجدد خوردن یانه ؟ بعد از کلیر ، ایمیل زدن به سفارت و بعد رفتن یانه ؟ و .... سفر نامه هم که دیگه ظاهرا دموده شده کسی پست نمیزنه
بله من هم موافقم.تمام دلخوشي ما منتظران کليرنس خوندن همين پست هاست.اينکه دوستان چند وقت بعد از مصاحبه کلير شدند،چند روز بعد از کلير شدن رفتند سفارت،مديکال مجدد خوردند يا نه،چند روز معطل شدند تا ويزا را دريافت کردند،و بلاخره اعتبار ويزاي آمريکا چند ماهه است؟!!!!
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb
تاريخ تکميل مدارک: oct 2010
تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013
تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014
تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014
تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014
لس آنجلس، کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، amjad ، teriole ، navidshii ، Shahabpk ، Farshid22 ، ali 1346
دریمر عزیز یاد مهاجر سرا کرد- خوش امد میگم و آرزوی موفقیت ایشون رو دارم
در واقع من فکر میکنم صفت معرفت و توقع معرفت داشتن از خصلتهای عجیب و ناشناخته ما ایرانیهاست که نتیجه اون در بسیاری از موارد صفت عجیبتر دیگه ای از ما یعنی توقع رو بوجود میاره که البته این هردو در کشورهای هدف ما به موقع و به معنای واقعی خودش استفاده میشه
من در مهاجر سرا سعی دارم قانون مداری ، مشارکت ، احترام و از همه مهمتر کمک به همنوع رو تمرین کنم و معتقدم هر سری یه عقلی داره
اگه میگم چرا از وضعیت خودتون بعد از کلیر شدن اطلاعی نمیدین به معنی توقع و معرفت بخرج دادن نیست بلکه وضعیت حساس و انجماد فکری همه مون در این شرایط رو احتمال میدم ، سوالات منطقی و پاسخ اون رو نمیتونید از هر کسی بپرسید و در هر جائی پیدا کنید.
کما اینکه اگر فرض کنیم رزیتا خانم همه چیز رو گفته ، میبینیم چقدر سوال وجود داره که تو این یک هفته ایشون باید جوابشو پیدا کنه !!
من دیدم برندگان لاتاری 2013 در اون سپتامبر کذائی ، شبکه ایروان - انکارا - ابوظبی رو راه انداخته بودن و با هم در تماس بودن و تبادل اطلاعات میکردن ! قابل تقدیر بود هر چند با پایانی تلخ
حالا بگذریم و نمیپرسیم کسی که هفت ماه انتظار کشیده ( و ما میدونیم یعنی چی ) چرا با یکماه تاخیر داره میره ویزا بگیره ؟ من خودم جمعه شمارم دربیاد با پرواز یکشنبه خواهم رفت حتی اگر در تخت بیمارستان باشم و قیمت بلیط هم پنج برابر باشه و جا در بوفه بدن اونم با پرواز توپولوف dead air!!- نه به دلیل ذوق بلکه بخاطر ترس از تغییر شرایط !!!
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، navidshii ، teriole ، taghi1311 ، romance33 ، Shahabpk ، Farshid22
(2013-12-30 ساعت 12:40)amjad نوشته:  دریمر عزیز یاد مهاجر سرا کرد- خوش امد میگم و آرزوی موفقیت ایشون رو دارم
در واقع من فکر میکنم صفت معرفت و توقع معرفت داشتن از خصلتهای عجیب و ناشناخته ما ایرانیهاست که نتیجه اون در بسیاری از موارد صفت عجیبتر دیگه ای از ما یعنی توقع رو بوجود میاره که البته این هردو در کشورهای هدف ما به موقع و به معنای واقعی خودش استفاده میشه
من در مهاجر سرا سعی دارم قانون مداری ، مشارکت ، احترام و از همه مهمتر کمک به همنوع رو تمرین کنم و معتقدم هر سری یه عقلی داره
اگه میگم چرا از وضعیت خودتون بعد از کلیر شدن اطلاعی نمیدین به معنی توقع .....

علی جان مرسی از نوشته بسیار زیبات.حرف رو بهتر از این نمیشد بیان کرد.از این ناراحتم که چرا این تاپیک انقدر سرد و یخزده شده.درسته سردی کارای سفارت رو ما هم تاثیر گذاشته ولی شرایط همه یکسانه.شما از دوستان لاتاری گفتی که چه همبسته بودن و پرانرژی،من از همین دوستان بغل دستمون یعنی کیس های ازدواجی که شاید نزدیکترین به ماها باشند بگم که چقدر فعال و اطلاع رسان هستند.من خیلی از اطلاعات مفیدی که بدست آوردم به برکت وجود اونا بوده.حتی بعد از اینکه ویزا گرفتند و مهاجرت کردن بازم میان و به هموطنای خودشون کمک میکنند چون این رو یک دین به گردن خودشون میدونند.خیلی دوست داشتم این تاپیک فعال تر می بود و پر انرژی تا شاید میشد بهتر و با اطلاعات بیشتر این روزها رو پشت سر گذاشت
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، teriole ، taghi1311 ، minoo meh ، romance33 ، Farshid22
(2013-12-27 ساعت 16:22)mariana نوشته:  
(2013-12-24 ساعت 23:26)AsemanAbee نوشته:  
(2013-12-24 ساعت 20:54)sepidarx نوشته:  سلام دوستان عزیزم.من به یک مشکل خیلی بزرگی برخوردم.من الان سوار هواپیما هستم و توی راه لس آنجلس.ولی اون بسته ی زرد رو توی تهران جا گذاشتم و الان خودم و پدر و مادرم با هم هستیم.به نظرتون میشه ۱ شب فرودگاه لس آنجلس بمونیم بعد یکی از ما سه تا بره و بسته هارو بیاره؟؟؟توروخدا کمک کنید.داریم سکته میکنیم
من امشب دارن ميام لوس آنجلس،برسونيد به من تا بيارم بزاتون
این یعنی انجماد فکری !! و این یعنی کمک به همنوع !! که نمونه هاش در مهاجر سرا کم نیست و برای ما هم ممکن پیش بیاد. به این دوستمون یک ماه فرصت دادن تا پاکتش رو بیاره - درود و سپاس
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، teriole ، navidshii ، minoo meh
آخیش بالاخره طلسم صبر ایوب شکست - 535 سال !!!(والا هر یک روزش یه سال )
صبرو تحمل خودش بود ولی انگار بار سنگینی از رودوش من برداشتن !!! تو همه لیستا اون بالا بود و ساکت
آرزوی موفقیت دارم براشون
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، minoo meh ، رزيتا ، SabreAyob ، taghi1311
دوست عزيزي كه از دير رفتن من به سفارت تعجب كرده بايد خدمتشون عرض كنم كه اين ديركرد ناخواسته بوده passport دخترم در دست تمديد بود بعد هم كه به تعطيلي اخر سال ميلادي بر خوردم اولين فرصت برامون يكشنبه ايندس اما منتظر خبراي داغم باشيد .به اميد روزهاي خوب براي ةمه شما عزيزان
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، romance33 ، minoo meh ، taghi1311
(2013-12-30 ساعت 02:01)amjad نوشته:  
(2013-12-30 ساعت 00:04)رزيتا نوشته:  دوست عزيز من كلير شدم هفته ديكه دارم ميرم نميدونم مديكال ميخوان يا نه
خوب شما که نمیدونی مدیکال میخوان یانه چه جوری برنامه ریزی کردی برای هفته دیگه - اگه مدیکال نخوان یک نفر میره اگه بخوان همگی باید برید کلی فرق داره ، چرا ایمیل نمیزنید تا تکلیفتون رو بدونید؟ اگه مدیکال بخوان بازم کارت پاستور جدید میبرین ؟ ترجمه هائی که شش ماه ازش گذشته باید جدید باشه ؟ نباید باشه؟ اخرین وضعیت متاهلین زمان صدور ویزا برای اونا مهم برای همین ترجمه جدید شناسنامه و عقد نامه رو میخوان!

خبر ميدم دوست عزيز٥ زانوية دارم ميرم حتما براتون ميبرسم نكران نباشيد همش درست ميشه
پاسخ
تشکر کنندگان: Farshid22 ، romance33 ، minoo meh ، taghi1311
itex کجائی سایت بروز شد
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، romance33 ، minoo meh ، taghi1311
دوستان آنکارا بروز شد...

(2013-12-30 ساعت 19:47)itex نوشته:  گفتم امروز منتظر باشین تا جمعه خیلی راهه هنوز Wink
ANK2005821047, ANK2009628008, ANK2009641039, ANK2010723004, ANK2013514012, ANK2009753025, ANK2013754018
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، shadman ، navidshii ، Farshid22 ، romance33 ، minoo meh ، taghi1311
(2013-12-30 ساعت 16:22)amjad نوشته:  آخیش بالاخره طلسم صبر ایوب شکست - 535 سال !!!(والا هر یک روزش یه سال )
صبرو تحمل خودش بود ولی انگار بار سنگینی از رودوش من برداشتن !!! تو همه لیستا اون بالا بود و ساکت
آرزوی موفقیت دارم براشون

امجد عزيز صميمانه از ابراز لطفت سپاسگزارم و بايد تصديق كنم ماراتون بسيار سنگيني بود.اميدوارم بزودي خبر هاي خوب براي شما و همه عزيزان رو بشنويم.
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، navidshii ، shadman ، amjad ، romance33 ، minoo meh ، taghi1311
(2013-12-30 ساعت 10:16)minoo meh نوشته:  
(2013-12-29 ساعت 23:55)amjad نوشته:  نمیدونم چرا تا قبل از مصاحبه ویا حتی تا قبل از کلیر شدن مثلا تا رنگ برگه ای که از کنسول گرفتیم رو هم میایم میپرسیم " چرا رنگ برگه من آبی مال شما صورتی " !!؟ اما بعد از کلیر شدن دیگه پیدامون نمیشه یا من اینطور فکر میکنم ؟
خبردار نمیشیم مدیکال مجدد خوردن یانه ؟ FBI CHECK مجدد خوردن یانه ؟ بعد از کلیر ، ایمیل زدن به سفارت و بعد رفتن یانه ؟ و .... سفر نامه هم که دیگه ظاهرا دموده شده کسی پست نمیزنه
بله من هم موافقم.تمام دلخوشي ما منتظران کليرنس خوندن همين پست هاست.اينکه دوستان چند وقت بعد از مصاحبه کلير شدند،چند روز بعد از کلير شدن رفتند سفارت،مديکال مجدد خوردند يا نه،چند روز معطل شدند تا ويزا را دريافت کردند،و بلاخره اعتبار ويزاي آمريکا چند ماهه است؟!!!!

دوستان من تو مارج،در ابوظبي مصاحبم بود بعد نه ماه كلير شدم توي سايت فقط كفته بود كه مديكال مجدد بايد ببرم البته روزي كه nmc رفتم اونجا تعجب كردن كفتن تو كه هنوز سه ماهه ديكه مديكالت اعتبار داره اما وقتي كفتم سفارت كفته ديكه حرف خاصي نزدن به سفارتم كه مديكالو دادم ديكه جيز خاصي نكفتن (خلاصه هنوزم نفهميدم لازم بود يا نه)
در مورد مدت انتظار تا ويزا صادر بشه هم جون من نزديك زانويه بودم يك مقدار وضعيتم خاص بود اما كلا شنيدم ميكفتن اين اواخر حدوده يك هفته طول ميكشيده. ويزاهم شش ماه اعتبار داره
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، amjad ، پدی ، romance33 ، minoo meh ، taghi1311

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان