کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
سلام دوستان من يك سوال دارم كسي ميدونه كه از وقتي كه كلير بشه تا چقدر وقت داره كه به سفارت مراجعه كنه كه ويزاش دچار مشكل نشه البته اينم مي دونم كه در اولين فرصت آدم بايد بره و كار امروز را به فردا نيندازه فقط جهت اطلاع ميخوام بدونم پيشاپيش از راهنمايتون ممنونم.
كتگوري F4
درخواست اوليه:May 2001
تاريخ تكميل مدارك :Sep 2009
تاريخ مصاحبه:Aug 2013 ابوظبي
وضعيت فعلي:کلیر 4 Jun
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، پدی
(2014-01-01 ساعت 13:15)taghi1311 نوشته:  سلام دوستان من يك سوال دارم كسي ميدونه كه از وقتي كه كلير بشه تا چقدر وقت داره كه به سفارت مراجعه كنه كه ويزاش دچار مشكل نشه البته اينم مي دونم كه در اولين فرصت آدم بايد بره و كار امروز را به فردا نيندازه فقط جهت اطلاع ميخوام بدونم پيشاپيش از راهنمايتون ممنونم.

مثلاً در سایت آنکارا شماره هر کسی که اعلام میشه جلوش یک تاریخ میاد که تاریخ انقضای AP هستش. شما از نظر تئوری تا اون تاریخ وقت دارین. ولی عملاً مواردی بوده که قبل از اون تاریخ هم مراجعه کردن ولی بهشون AP جدید خورده.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، پدی ، taghi1311 ، minoo meh ، romance33 ، Saeedv13 ، teriole
(2014-01-01 ساعت 13:15)taghi1311 نوشته:  كسي ميدونه كه از وقتي كه كلير بشه تا چقدر وقت داره كه به سفارت مراجعه كنه كه ويزاش دچار مشكل نشه
بصورت تئوری تاریخی که جلوی کیس نامبر شما در جدول کلیرنس زدن آخرین مهلت شماست برای مراجعه به سفارت
بصورت عملی وقتی سه چهار بار پشت سر هم در ceac اپ شدین برین سفارت تا از تعجب هاج و واج بمونن بفهمن ایرانی یعنی کی ؟- شوخی بود
در اولین فرصت حتما برین
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، taghi1311 ، minoo meh ، romance33 ، itex ، Elahvision
سایت آنکارا امروز دوم ژانویه مجددا آپدیت شده. به نظرم دیگه داره مرتب هفته ای دوبار آپدیت میشه!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، پدی ، shahabd1 ، amjad ، romance33 ، minoo meh ، salmanyazdani
(2014-01-02 ساعت 22:06)Saeedv13 نوشته:  {پست موقت}
جهت اطلاع دوستان:
(2014-01-02 ساعت 22:00)zanganeh نوشته:  از ‏‎U.S. Department of State: Consular Affairs‎‏
Tomorrow, Friday, January 3, at 10:00 AM (EST), we will be answering your questions about immigration visas for one hour. Please join us!
سلام دوستان.
اين پيام رو روي صفحه فيس بوك دريافت كردم گفتم شايد به درد يكي از دوستان بخوره.

با سلام
دوست عزیز ،مطمئن نیستم که برای ما مناسب باشه.بیشتر در مورد اينكه جطور تقاضا ویزا بدن حرف زدن
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، romance33 ، minoo meh
سایت سفارت آنکارا امروز سوم ژانویه مجددا آپدیت شد!!!این به نظرتون نشونه مثبتی نیست؟ آپدیت شدن سایت دو روز متوالی!! مبارکه اوناییکه کلیر شدند.
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، minoo meh ، romance33 ، پدی ، amir2640
سایت انکارا تغییراتی رو در صفحه خودش داده و ظاهرا نوعی امکان جستجو به روش سیس برای 2014 به بعد رو فراهم کرده و لی هنوز شماره ای رو نمیشناسه !

http://turkey.usembassy.gov/administrati...ssing.html
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، teriole ، پدی ، taghi1311 ، battosai ، shahabd1 ، amir2640 ، minoo meh
جالبه که سفارت آنکارا فعلا دیگه وقت مصاحبه به غیر از ویزاهای دانشجویی به کسی نمیده.شاید یکی از دلایل خلوت بودن سفارت به گفته دوستانی که رفتن ویزاهاشون رو بگیرند همین باشه.شاید هم دلیل پرکار بودن آنکارا در کلیر کردن ها همین باشه.ارمنستان هم از 15 ژانویه وقت برای مصاحبه داده.لازم به ذکر هست که ارمنستان از همین چارشنبه کارش رو بعد از تعطیلات سال نو شروع میکنه.امیدوارم همه چیز طبق روال قبل از سال نو و به سرعت پیش بره.
منبع
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، battosai ، taghi1311 ، shahabd1 ، پدی ، minoo meh ، romance33 ، Shahabpk
سلام دوستان منتظر من امروز رفتم سفارت بهم كفتن جون از مديكالت بيش ا. شش ماه كذشته تشريف ببر از اول ازمايش بده رفتم نه تنها ازمايش بلكه مجدد همه واكسنها رو به خودم و شوهر و دخترم زدن فردا جواب قراره بدن ميبرم سفارت جوابو كلا سفارت خلوته
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، navidshii ، amjad ، پدی ، shahabd1 ، minoo meh ، romance33 ، sanaz asemani ، Shahabpk
(2014-01-06 ساعت 19:30)رزيتا نوشته:  سلام دوستان منتظر من امروز رفتم سفارت بهم كفتن جون از مديكالت بيش ا. شش ماه كذشته تشريف ببر از اول ازمايش بده رفتم نه تنها ازمايش بلكه مجدد همه واكسنها رو به خودم و شوهر و دخترم زدن فردا جواب قراره بدن ميبرم سفارت جوابو كلا سفارت خلوته

ان شاله به سلامتی
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: رزيتا ، minoo meh ، romance33
(2014-01-06 ساعت 19:30)رزيتا نوشته:  سلام دوستان منتظر من امروز رفتم سفارت بهم كفتن جون از مديكالت بيش ا. شش ماه كذشته تشريف ببر از اول ازمايش بده رفتم نه تنها ازمايش بلكه مجدد همه واكسنها رو به خودم و شوهر و دخترم زدن فردا جواب قراره بدن ميبرم سفارت جوابو كلا سفارت خلوته

معذرت می خواهم شما کدوم سفارت بودین
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، taghi1311
(2013-12-31 ساعت 02:24)Aliraza us نوشته:  
(2013-12-30 ساعت 10:16)minoo meh نوشته:  
(2013-12-29 ساعت 23:55)amjad نوشته:  نمیدونم چرا تا قبل از مصاحبه ویا حتی تا قبل از کلیر شدن مثلا تا رنگ برگه ای که از کنسول گرفتیم رو هم میایم میپرسیم " چرا رنگ برگه من آبی مال شما صورتی " !!؟ اما بعد از کلیر شدن دیگه پیدامون نمیشه یا من اینطور فکر میکنم ؟
خبردار نمیشیم مدیکال مجدد خوردن یانه ؟ FBI CHECK مجدد خوردن یانه ؟ بعد از کلیر ، ایمیل زدن به سفارت و بعد رفتن یانه ؟ و .... سفر نامه هم که دیگه ظاهرا دموده شده کسی پست نمیزنه
بله من هم موافقم.تمام دلخوشي ما منتظران کليرنس خوندن همين پست هاست.اينکه دوستان چند وقت بعد از مصاحبه کلير شدند،چند روز بعد از کلير شدن رفتند سفارت،مديکال مجدد خوردند يا نه،چند روز معطل شدند تا ويزا را دريافت کردند،و بلاخره اعتبار ويزاي آمريکا چند ماهه است؟!!!!

دوستان من تو مارج،در ابوظبي مصاحبم بود بعد نه ماه كلير شدم توي سايت فقط كفته بود كه مديكال مجدد بايد ببرم البته روزي كه nmc رفتم اونجا تعجب كردن كفتن تو كه هنوز سه ماهه ديكه مديكالت اعتبار داره اما وقتي كفتم سفارت كفته ديكه حرف خاصي نزدن به سفارتم كه مديكالو دادم ديكه جيز خاصي نكفتن (خلاصه هنوزم نفهميدم لازم بود يا نه)
در مورد مدت انتظار تا ويزا صادر بشه هم جون من نزديك زانويه بودم يك مقدار وضعيتم خاص بود اما كلا شنيدم ميكفتن اين اواخر حدوده يك هفته طول ميكشيده. ويزاهم شش ماه اعتبار داره
عزیزان سایت ابوظبی جدول مثل آنکارا داره ؟ من که توی سایت ابوظبی جدول کلیرنس ندیدم . لطفا ببینید من مسیر چک کردن توی سایت ابوظبی را درست می روم " ویزا- ایمگریشن ویزا - چک ویزا استاتیوت- وارد کردن کیس نامبر " از لطف همگی ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-07 ساعت 00:17)ali 1346 نوشته:  
(2013-12-31 ساعت 02:24)Aliraza us نوشته:  
(2013-12-30 ساعت 10:16)minoo meh نوشته:  
(2013-12-29 ساعت 23:55)amjad نوشته:  نمیدونم چرا تا قبل از مصاحبه ویا حتی تا قبل از کلیر شدن مثلا تا رنگ برگه ای که از کنسول گرفتیم رو هم میایم میپرسیم " چرا رنگ برگه من آبی مال شما صورتی " !!؟ اما بعد از کلیر شدن دیگه پیدامون نمیشه یا من اینطور فکر میکنم ؟
خبردار نمیشیم مدیکال مجدد خوردن یانه ؟ FBI CHECK مجدد خوردن یانه ؟ بعد از کلیر ، ایمیل زدن به سفارت و بعد رفتن یانه ؟ و .... سفر نامه هم که دیگه ظاهرا دموده شده کسی پست نمیزنه
بله من هم موافقم.تمام دلخوشي ما منتظران کليرنس خوندن همين پست هاست.اينکه دوستان چند وقت بعد ا....

دوستان من تو مارج،در ابوظبي مصاحبم بود بعد نه ماه كلير شدم توي سايت فقط كفته بود كه مديكال مجدد بايد ببرم البته روزي كه nmc رفتم اونجا تعجب كردن ....
عزیزان سایت ابوظبی جدول مثل آنکارا داره ؟ من که توی سایت ابوظبی جدول کلیرنس ندیدم . لطفا ببینید من مسیر چک کردن توی سایت ابوظبی را درست می روم " ویزا- ایمگریشن ویزا - چک ویزا استاتیوت- وارد کردن کیس نامبر " از لطف همگی ممنون
سفارت ابوظبی مثل آنکارا و ایروان لیستی نداره که بشه تمام کیس نامبر هایی که کلیر شدن رو یکجا دید و فقط شما می تونید وضعیت کیس خودتون رو چک کنید.اما جدولی که صحبتش رو کردید یکی از دوستان شخصا زحمت کشیدند و آماده کردن که اطلاعات زیادی رو میشه ازش با خبر شد.برای دیدن این جدول میتونید به امضای Itex مراجعه کنید یا اینجا کلیک کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، taghi1311 ، romance33 ، amjad ، ali 1346 ، Shahabpk
(2014-01-07 ساعت 00:02)ali 1346 نوشته:  

معذرت می خواهم شما کدوم سفارت بودین

Ankara
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، taghi1311 ، romance33 ، ali 1346
دوستان چرا اينجا فقط بحث آنكاراست هميشه؟! ابوظبي مراجعه كنندش كمه؟
Category: F1
تاریخ مصاحبه: Feb 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، minoo meh ، sanaz asemani

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان