موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-11 ساعت 16:56)sholeh del نوشته: (2014-01-11 ساعت 01:25)navidshii نوشته: (2014-01-11 ساعت 00:44)sholeh del نوشته: (2014-01-10 ساعت 14:44)itex نوشته: (2014-01-10 ساعت 13:39)navidshii نوشته: ارمنستان آپدیت شد.ایندفعه 22 کیس نامبر
امیدوارم حداقل یکی از دوستان کلیر شده باشند.خانوم شعله خیلی وقته نیستند.اگه اومدین یه خبر بدید لطفا.
جالبه که از کیس های لاتاری هیچ خبری نیست.آدم نگران میشه که مگه حجم کاراشون چقدر بالاست.بهتره که دعا کنیم ...
ممنون از اطلاع رسانی. همینطور که قبلاً هم بارها گفتم، امسال میانگین کلیرشدن لاتاریها هم بالاتر خواهد رفت و با توجه به فاجعه 2013 سفارت باید هرچه زودتر وقتها...
دوست خوبم ممنون از اینکه به یادم هستین .راستش من ده روزی سفر بودم وایمیل زدن که بریم برای ویزا وگفتن اگه زمان بیشتری میخوایم ازمایشها رو تکرارکنیم خلاصه نیومده دوباره باید برای هفته بعد اماده بشیم چون دخترم سال سوم دبیرستانه واصرار داره امسال رو تموم کنه و موندیم تا خرداد صبر کنیم یا نه میخواستم خواهش کنم اگه کسی اطلاع داره که داشتن مدرک سال سوم میتونه اونجا مفید باشه یا نه لطفا بنویسه .
خیلی بهتون تبریک میگم.واقعا خوشحال شدم.امیدوارم در کنار خانواده همیشه شاد و خوشحال باشید.نمیدونم چرا ولی یه حسی بهم میگفت اینبار کلیر میشید واسه همین امروز سراغتون رو گرفتم.امیدوارم زودتر برید و ویزاتون رو بگیرید.فقط لطفا ما را در جریان همه چیز قرار بدید که چه چیزی نیاز داشتن و ...
ممنون ازشما وتمامی دوستان که با مهربونی وبی منت اطلاعاتشون رو برای همه مینویسن امیدوارم به زودی لبهای همتون خندون بشه .دوستان عزیزم موقع مصاحبه به ما گفتند عکس پسر کوچولوم رو جدید بگیریم و باخودمون ببریم اما الان ایمیل زدن که همه عکس جدید بگیریم واگر میتونیم تا یک ماه آینده بریم آمریکا فقط یه نفر برای گرفتن ویزا بره ولی اگر زمان بیشتری لازم داریم باید برای تکرار آزمایشات بریم و ما به دلیل شرایط دخترم فعلا راه دوم رو انتخاب کردیم اما نمیدونم کدوم آزمایشات تکرار میشه وآیا واکسنی هم باید بزنیم که از ایران اقدام کنیم امروز هم میخواستیم برای شنبه آینده بلیط بگیریم که گفتند هنوز باز نشده وباید دوروز آینده تماس بگیریم .از همه دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنند که به نظرتون دخترم مدرک سوم دبیرستان رو بگیره بعد بریم بهتره یا بعد گرفتن ویزا بریم .با تشکر از تمامی منتظران
دوست عزیز مرسی از اطلاعات خوبتون لطفا ما رو در مراحل بعدی مثل آزمایشات و غیره هم راهنمائی کنید که چه آزمایشاتی را دوباره تجدید کردید.
درباره دخترتون هم فکر کنم اگه امسال دیپلمشونو می گیرند بهتر که بگیرند و تموم کنند تا نصفه ولش کنند. چون حداقل یک مدرک در دست دارند. ولی به شرطی که ویزارو بگیرید و باخیال راحت صبر کنید
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-12 ساعت 02:41)Shahabpk نوشته: (2014-01-11 ساعت 23:47)sholeh del نوشته: (2014-01-11 ساعت 22:52)ali 1346 نوشته: (2014-01-11 ساعت 16:56)sholeh del نوشته: (2014-01-11 ساعت 01:25)navidshii نوشته: ...
...
با سلام : دوست عزیز در گرفتن ویزا کوتاهی نکن و اولویت را رفتن به سفارت و گرفتن ویزا بگذار . در رابطه با وضعیت دختر خانم شما بهتر که در تاپیک آموزش نگاهی بکنی و با دوست عزیزی که خودشان در حال تحصیل در آمریکا هستند گفتگو کنید تا بتوانید بهنرین تصمیم را بگیرد . من هم یک فرزند دختر دارم که در مقطع ابتدایی در حال تحصیل ولی اگر ویزای ما در اردیبهشت ماه هم آماده بشه حتی منتظر تمام شدن سال تحصیلی هم نمیشم و فورا مهاجرت میکردم و زمان را از دست نمیدم . موفقیت شما و خانواده محترم را از خداوند متعال خواستارم
سلام دوست خوبم واز راهنمایی شما سپاسگزارم.راستش من وشوهرم بانظر شماموافقیم اما دخترم خیلی پا فشاری میکنه وهمین مسئله تصمیم گیری رو برای ما سخت میکنه.
سلام
من برای شما نوشتم که پیشنهاد میکنم که هرچه زود تر برین و دخترتون اونجا مدرسشو ادامه بده ولی خانمم که در آمریکا زندگی میکنه ، خودش تو مدرسه کار میکنه و از من به مسایل اونجا نزدیک تره با این نظر موافق نیست و معتقده که بهتره دخترتون حداقل سال سومش رو تموم کنه و به اونجا بره . نظر خانمم بیشتر در مورد محیط باز مدارس در اونجا هست و بچه هایی که تازه وارد میشن و به این محیط باز عادت ندارن . نه اینکه بچه از درس جا بمونه . همونطور که قبلا هم گفتم تو آمریکا هیچ بچه ای از درس عقب نمیمونه و سیستم آموزشی اونجا بسیار با ایران متفاوت هست . خانمم و دخترم وقتی رفتند آبان ماه بود و درست وسط سال تحصیلی . اول ما فکر کردیم که شاید مجبورش کنن دوباره بره از اول راهنمایی بخونه . چون درسا کاملا متفاوت بود . ولی اولین بار با 3تا معلم و یک مترجم بردنش تو یک اتاق و 5 ساعت ازش تست گرفتن . جواب تست را هم تو یک پاکت در بسته فرستادن مرکز فیرفکس کانتی. بعد از چند روز اعلام کردند که دختر شما باید با بچه های همسن خودش مدرسه بره. بعد تو کلاس های ESOL ثبت نامش کردن و تمام تابستان سال بعد را هم رفت مدرسه و باهاش کار کردن تا به بقیه بچه ها برسوننش.
اما به هر حال شما بعد از گرفتن ویزا شش ماه وقت دارید و دخترتون تا اون موقع سال سومش را هم تمام کرده ایشالا. موفق باشید .
سلام
دوستان و آشنايان ما که ساکن آمريکا هستند هم همين نظر را دارند.خواهر شوهر من استاد دانشگاه در آمريکاست و معتقد بود بهتره دختر منم دبيرستانشو تمام کنه بعد آمريکا بره دانشگاه چون محيط دبيرستان اونجا براي فرهنگ ما ايرانيها زياد مناسب نيست، ولي محيط دانشگاه هاش متفاوته .چون اونجا کسي از سر اجبار نميره دانشگاه و هر کس ميره بخاطر اعتلاي سواد و فرهنگ و دانشه و مطمئنا" چنين کساني با فرهنگ ما بيشتر جور درميان.با توجه به اصرار دخترتون و اينکه اغلب افراد هم همين نظر رو دارن اگر خودتون هم صلاح بدونيد شايد بهتره که اجازه بديد دخترتون سال سوم رو تموم کنه و اونجا مستقيم بره کالج.بازم تصميم گيرنده خود شما هستيد و اميدوارم هميشه موفق باشيد.
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb
تاريخ تکميل مدارک: oct 2010
تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013
تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014
تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014
تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014
لس آنجلس، کالیفرنیا
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه نگاهی به صفحه ویزا بولتن بندازن بد نیست .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه ی دوستان مهربانم.نمیدونم چطور تشکر کنم الان احساس بهتری دارم چون میدونم دوستان خوبم همیشه اماده ی کمک هستن امیدوارم همیشه لباتون خندون باشه و ببخشید که دیر پاسخ دادم دنبال بلیط وهتل و....بودم اما نظرات شما دوستان رو با دخترم در میان گذاشتم تا بعد از بازگشت از ارمنستان بهترین تصمیم رو بگیریم و تا اون زمان فرصت فکر کردن داشته باشیم.به دلیل برفی بودن یروان در روز شنبه برای دوشنبه بلیط گرفتیم پروازمون ساعت ده صبح شد و گفتن سه روز در هفته پرواز هست وبرای سه شنبه هم میخوایم وقت دکتر بگیریم دعا کنین اونجا یخ نزنیم نگاه کردم ده درجه زیر صفره اگه آدم برفی نشدم خبرای بعدی رو براتون مینویسم .
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-13 ساعت 02:56)navidshii نوشته: (2014-01-13 ساعت 02:34)sholeh del نوشته: سلام به همه ی دوستان مهربانم.نمیدونم چطور تشکر کنم الان احساس بهتری دارم چون میدونم دوستان خوبم همیشه اماده ی کمک هستن امیدوارم همیشه لباتون خندون باشه و ببخشید که دیر پاسخ دادم دنبال بلیط وهتل و....بودم اما نظرات شما دوستان رو با دخترم در میان گذاشتم تا بعد از بازگشت از ارمنستان بهترین تصمیم رو بگیریم و تا اون زمان فرصت فکر کردن داشته باشیم.به دلیل برفی بودن یروان در روز شنبه برای دوشنبه بلیط گرفتیم پروازمون ساعت ده صبح شد و گفتن سه روز در هفته پرواز هست وبرای سه شنبه هم میخوایم وقت دکتر بگیریم دعا کنین اونجا یخ نزنیم نگاه کردم ده درجه زیر صفره اگه آدم برفی نشدم خبرای بعدی رو براتون مینویسم .
امیدوارم همه چیز خوب پیش بره.منم دوست داشتم این موقع میرفتم ارمنستان.باید الان دیدنی باشه
نه اینکه من برف زیاد توی عمرم ندیدم کلا برف دوست دارم.دعا کنید زودتر کارم درست شه منم توی این آب و هوا برم ارمنستان
نوید جان منم که زیاد از سرما خوشم نمیاد ولی باز دوست دارم الان تو این هوا برم ارمنستان فقط برای اینکه زودتر تمومشه این پروسه
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سایت آنکارا بروز شد امروز . منتظر هورااااااااااااااااااااااااااااااااااا هستیم زودی بیایید خبر بدید