موضوعها: 1
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2011-03-23 ساعت 17:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-03-24 ساعت 19:45 توسط im-i.)
دوستان عزیز ضمن عرض سلام من در 15 ژوئن2010 در ابوظبی مصاحبه داشتم وآفیسر ضمن ارائه برگه آبی گفت پروسه بین 4 هفته تا 6 ماه زمان خواهد برد. ولی الان با وجود گذشت 9 ماه و 8 روز هنوز هیچ جوابی به من نداده اند. بارها از طریق ایمیل یا تلفن پیگیر بوده ام ولی هر دفعه جواب های کلیشه ای و ماشینی که پرونده در حال انجام پروسه های اداری است روبرو شده ام چند هفته ای هم دیگر کسی بین ساعت 3-4 (طبق روال سفارت )بعدازظهر هم پاسخگوی تلفن نیست . برای اطلاع من معافیت کفالت وشغل غیردولتی وآزاد دارم ومسافرت هم به ترکیه سوریه لبنان تایلند وامارات بصورت تور و هرکدام حداکثریک هفته داشته ام . از دوستان عزیزی که میتوانند مرا در انجام پیشبرد کارم راهنمائی فرمایند کمال تشکر را دارم.
سفارت ابوظبی
تاریخ مصاحبه اواسط 2010JUN
نوع ویزا سرمایه گذاری
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما متقاضی گروه F4 ,اوایل ژانویه مصاحبه داشتیم و مصاحبمون هم در آنکارا بود.از اون موقع تا دیروز که 28 مارچ بود هنوز در جدول کلیرنس اعلام نشده بودیم.دیروز بعد از اینکه دیدیم باز هم اسممون تو جدول نیست خالم با NVC تماس گرفت و اونا گفتن که شما 18 مارچ کلیر شدین .خالمم گفته پس چرا تو جدول نمی زنین .گفتن چون PD شما با بولتن هنوز اختلاف داره.(PD ما اکتبر 2000 هستش)گفتن حداکثر تا 4 ماه دیگه به PD شما می رسه. حالا امیدوارم که خیلی زود به حالت اول برگرده و دل هممون شاد شه .فقط خواستم بگم اگه PD تون با بولتن هنوز جور نیست, نگران نشین چرا کلیر نمی شیم ! ممکنه کلیر شده باشید اما مخفی کرده باشن ازتون:دی به خود NVC میل بزنین بپرسین. سال نوتون مبارک
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2011-03-29 ساعت 14:28)ms-banoo نوشته: سلام دوستان
ما متقاضی گروه F4 ,اوایل ژانویه مصاحبه داشتیم و مصاحبمون هم در آنکارا بود.از اون موقع تا دیروز که 28 مارچ بود هنوز در جدول کلیرنس اعلام نشده بودیم.دیروز بعد از اینکه دیدیم باز هم اسممون تو جدول نیست خالم با NVC تماس گرفت و اونا گفتن که شما 18 مارچ کلیر شدین .خالمم گفته پس چرا تو جدول نمی زنین .گفتن چون PD شما با بولتن هنوز اختلاف داره.(PD ما اکتبر 2000 هستش)گفتن حداکثر تا 4 ماه دیگه به PD شما می رسه. حالا امیدوارم که خیلی زود به حالت اول برگرده و دل هممون شاد شه .فقط خواستم بگم اگه PD تون با بولتن هنوز جور نیست, نگران نشین چرا کلیر نمی شیم ! ممکنه کلیر شده باشید اما مخفی کرده باشن ازتون:دی به خود NVC میل بزنین بپرسین. سال نوتون مبارک
ms-banoo عزيز، من قبلا اين مسأله رو به اطلاع دوستان رسونده بودم. اين پست منو بخونين. اولش شماره كيس من و حدود 14 نفر ديگه در جدول كليرنس آنكارا بود، ولي با دو ستاره (**). من و شايد ديگران هم، اينقدر بهشون غر زديم كه حوصله شون سر رفت و كل كيس نامبرهاي دوستاره رو حذف كردن! اون موقع كه كيس من دوباره كارنت بشه ديگه اعتبار كليرنسم خيلي وقته كه تموم شده و بايد يك بار ديگه منتظر كليرنس جديد بمونم! بنابراين ، موندن شماره كيسم در جدول كليرنس چندان لطفي هم نداشت!
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بله .من پست شمارو دیده بودم .اما خوب باز مال شما یه خوبی داشت این بود که حداقل فهمیدین که کلیر شدین.به ما هیچ اطلاعی داده نشد .
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2011-03-29 ساعت 15:30)ms-banoo نوشته: بله .من پست شمارو دیده بودم .اما خوب باز مال شما یه خوبی داشت این بود که حداقل فهمیدین که کلیر شدین.به ما هیچ اطلاعی داده نشد .
بله، درسته، حداقل اين خوبي رو داشت كه فهميديم از بايت كليرنس (حتي اگر به بار دوم بكشه) مشكلي نداريم.
در پست قبلي يادم رفت بگم كه از بابت خبر جديدي كه از NVC دادين ممنونم. حتي كوچكترين خبر هم ميتونه تا حدودي ادامه مسيرمون رو براي ما روشن كنه.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2011-03-30 ساعت 10:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-03-30 ساعت 10:29 توسط im-i.)
دوستان عزیز ، پس از گذشت نه ماه و نیم از تاریخ مصاحبه ام در ابوظبی دیروز علت این همه تاخیر را با توجه به اینکه افسر مصاحب من گفت بین چهار هفته تا شش ماه زمان می برد با NVC مکاتبه کردم. وآنها امروز جواب دادند که:
Dear Sir/Madam:
Your inquiry has been received at the National Visa Center (NVC). The NVC has completed its processing of the visa petition you mentioned in your letter and has forwarded the petition to the assigned US Embassy/Consulate General for further processing.
Any further inquiries should be directed to the assigned US Embassy or Consulate General.
Sincerely,
بنابراین باز من ماندم روزی هزار بار چک کردن سایت. بازم سفارت آنکارا خوبیش به اینه که حداکثر هفته ای دو بار منتظر آپدیت شدن می مانی ولی سایت ابوظبی هیچ قانون وقاعده ای ندارد و هر روز روزی چند صد بار باید چک کنیم. واین زمینه ظهور افسردگی کلیرینس را در پی دارد.به امید کامیابی همه دوستان منتظر
سفارت ابوظبی
نوع ویزا سرمایه گذاری
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2011-03-30 ساعت 11:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-03-30 ساعت 13:46 توسط satusa.)
سلام. من از كيسهاي لاتاري هستم.
با توجه به پست بالا ، مي خوام بدونم آيا NVC كه مركز ملي ويزا هست براي لاتاري هم قابل استناد هست و آيا اصولا بچه هاي لاتاري مي تونند از NVC وضعيت كليرنسشون رو پيگيري كنند؟ يا اينكه ارجاع داده مي شوند به KCC , سفارت و.... طبق معمول كه بي نتيجه است؟
ممنون
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-03-30 ساعت 11:46)satusa نوشته: سلام. من از كيسهاي لاتاري هستم.
با توجه به پست بالا ، مي خوام بدونم آيا NVC كه مركز ملي ويزا هست براي لاتاري هم قابل استناد هست و آيا اصولا بچه هاي لاتاري مي تونند از NVC وضعيت كليرنسشون رو پيگيري كنند؟ يا اينكه ارجاع داده مي شوند به KCC , سفارت و.... طبق معمول كه بي نتيجه است؟
ممنون
ضمن عرض سلام ، دوست عزیز اولا" همانطور که خودتان هم اشاره کردید NVC فقط جوابگوی کیسهای غیر لاتاری است وتنها مرجع پاسخگو به کیسهای لاتاری KCC می باشد. ثانیا" در کل همه یک جواب ماشینی می دهند.
سفارت ابوظبی
نوع ویزا سرمایه گذاری
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک میگم شایان جان
میشه بگین PD شما کی بود؟