موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2011-04-02 ساعت 11:15)Shayan1994 نوشته: سلااااااااااااااااامممممممممم
دیروز یه خبر خوب شنیدیم و من امروز اینتررنت دارم که بهتون بگم ....
دیروز ، بعد از 16 روز ما هم کلیر شدیم
از کنسولگری آمریکا تو ناپل یه ایمیل فرستادند. بهمون 5 روز وقت دادند که باهاشون تماس بگیریم و یه Appointment نهایتاً تا تاریخ 29 July ست کنیم ....
البته فقط من ، مامانم و خواهرم کلیر شدیم ... بابام هنوز کلیر نشده .
نظرتون راجع به بابام چیه ؟ فکر میکنید چی شه ؟!؟!
شايان جان كلير شدنتون رو تبريك ميگم!
پدر محترم شما هم بايد صبر كنن. ايشون هم به زودي كلير ميشن. شايد با فاصله دو يا سه ماه از شما.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2011-04-03 ساعت 18:41)Shayan1994 نوشته: (2011-04-02 ساعت 23:30)ms-banoo نوشته: تبریک میگم شایان جان
میشه بگین PD شما کی بود؟
خیلی ممنون . ببخشید PD چیه ؟
شايان جان! حالا ديگه PD چیه؟!!
يعني مي خواي بگي تاپيك راهنماي جامع اخذ گرين كارت خانوادگي كه هستي بانوي عزيز زحمت تهيه شو كشيدن، نخوندي؟! (اينجا چرا شكلك عصباني نداره؟! )
عيبي نداره، ميذارم به حساب اين كه هنوز در هيجان كلير شدن هستي!
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان متاسفانه منم حدود یک ماه و نیم هست که از زمان مصاحبه ام و گرفتن برگه ابی میگذره و با توجه به این که من آپلیکیشن کالج رو پر کردم باید تا قبل ماه می یا نهایتن آخر جون آون جا باشم فکر میکنین اگه ایمیل بزنم و براشون شرایط رو توضیح بدم فایده ای داشته باشه؟!با توجه به اینکه من از دانشگاه مرخصی گرفتم و واقعا ضرر کرده ام . اصلا فکر همچین شرایطی که اینقدر پروسه طولانی بشه رو نمیکردم !
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-04-05 ساعت 12:05)Never نوشته: سلام دوستان متاسفانه منم حدود یک ماه و نیم هست که از زمان مصاحبه ام و گرفتن برگه ابی میگذره و با توجه به این که من آپلیکیشن کالج رو پر کردم باید تا قبل ماه می یا نهایتن آخر جون آون جا باشم فکر میکنین اگه ایمیل بزنم و براشون شرایط رو توضیح بدم فایده ای داشته باشه؟!با توجه به اینکه من از دانشگاه مرخصی گرفتم و واقعا ضرر کرده ام . اصلا فکر همچین شرایطی که اینقدر پروسه طولانی بشه رو نمیکردم !
دوست عزیز نگران نباش پروسه کلیرنس بسیار پیچیده می باشد و طولانی شدن آن به عوامل مختلفی بستگی دارد که شما چیزی را بیان نکردید .
ولی 2 ماه انتظار امری عادی می باشد . ایمیل تاثیری ندارد و ارسالش هم منعی ندارد .
الهی به ما آن ده که آن به .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
عوامل که من از نوع f4 هستم پدر من که متقاضی اصلی هست و ما زیر گروهش هستیم شغل دولتی نداره و مادرم هم خانه داره!تنها چیزی که فکر میکنم باعث گرفتن برگه آبی شد سربازی رفتن پدر منه, مگرنه تقریبا هیچ مورد دیگه ای به ذهنم نمیرسه ...
یه سوالی که من همیشه داشتم اینه که پروسه گروه F4 طولانی تره یا اینکه برای همه همین طوره و تقریبا به شانس طرف برمیگرده ؟...
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-04-05 ساعت 18:10)Never نوشته: عوامل که من از نوع f4 هستم پدر من که متقاضی اصلی هست و ما زیر گروهش هستیم شغل دولتی نداره و مادرم هم خانه داره!تنها چیزی که فکر میکنم باعث گرفتن برگه آبی شد سربازی رفتن پدر منه, مگرنه تقریبا هیچ مورد دیگه ای به ذهنم نمیرسه ...
یه سوالی که من همیشه داشتم اینه که پروسه گروه F4 طولانی تره یا اینکه برای همه همین طوره و تقریبا به شانس طرف برمیگرده ؟...
دوست عزیز خیلی طولانی نشده و تقریبا" برای همه همین طور است . انشاء ا... بزودی کلیر می شوید . مهم مصاحبه بوده که به خوبی پشت سر گذاشته اید .
موضوعها: 6
رتبه:
6
2 تشکر در 0 ارسال
مساله مهم اینه که کلیرنس ربطی به افیسر و سفارت نداره ودر پرونده ارسالی به سفارت همه چیز از قبل تعیین شده . یکی از دوستان لاتاری مطلبی نوشته بود که موقع مصاحبه با خواهش و تمنا از افیسر خواسته بود که برگه آبی رو بهش نده!!!!!!!!روی این مساله زیاد حساسیت نشون ندین.اصل دعوت به مصاحبه و تکمیل بودن پرونده هستش.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام
من 15 سپتامبر 2010 مصاحبه داشته ام و تا امروز حدود 6ماه نیم منتظرم
چیزی که منو نگران میکنه شرح میدم لطفا اگر کسی میتونه کمکم کنه
من طبق درخواست NVC یه کپی از پاسپورت و دوقطعه عکس فرستادم و بعد از آن NVC برام تاریخ مصاحبه رو گذاشت اما بعدا متوجه شدم که کپی پاسپورت قدیمی ام را اشتباهی فرستادم به هر حال روز مصاحبه در سفارت حاضر شدم و اصل پاسپورت منو گرفتن ولی کپی نگرفتن، الان منتظر کلرینس هستم اما همش نگرانم که ویزای من با اطلاعات درج شده با کپی پاسی که به NVC داده بودم زده بشه و منجر به انتظار دوباره بشه
کسی میدونه ویزا تو NVC یا سفارت صادر میشه و برای اطلاعات درج شده تو ویزا از همون کپی استفاده میشه یا چیز دیگه
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-04-06 ساعت 22:51)tomtax نوشته: با عرض سلام
من 15 سپتامبر 2010 مصاحبه داشته ام و تا امروز حدود 6ماه نیم منتظرم
چیزی که منو نگران میکنه شرح میدم لطفا اگر کسی میتونه کمکم کنه
من طبق درخواست NVC یه کپی از پاسپورت و دوقطعه عکس فرستادم و بعد از آن NVC برام تاریخ مصاحبه رو گذاشت اما بعدا متوجه شدم که کپی پاسپورت قدیمی ام را اشتباهی فرستادم به هر حال روز مصاحبه در سفارت حاضر شدم و اصل پاسپورت منو گرفتن ولی کپی نگرفتن، الان منتظر کلرینس هستم اما همش نگرانم که ویزای من با اطلاعات درج شده با کپی پاسی که به NVC داده بودم زده بشه و منجر به انتظار دوباره بشه
کسی میدونه ویزا تو NVC یا سفارت صادر میشه و برای اطلاعات درج شده تو ویزا از همون کپی استفاده میشه یا چیز دیگه
دوست عزیز نگران نباش . پروسه کلیرنس بعضی از دوستان طولانی می شود و این را خود سفارت هم قبلا" تذکر داده است . برای صدور ویزای شما ملاک جدید ترین پاسپورت شماست که پس از کلیر شدن به سفارت تحویل می دهید و ویزا در سفارت صادر و به پاس الصاق می شود .
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
با تبریک به شایان عزیز امیدوارم موفق باشید.