موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
ویزا من هم بعد ۱۰ روز(دفعه دوم از پست) صادر شد امیدوارم برای همه دوستان بدون درد سر انجام شه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-08 ساعت 10:17)taghi1311 نوشته: (2014-03-07 ساعت 20:32)GalaxyM1 نوشته: سلام من خدا رو شکر کلیر شدم دعا میکنم همتون خیلی زود این مرحله رو بگذرونید و به جمع خانوادتون بپیوندید
تبريك دوست عزيز اميدوارم موفق و پيروز باشيد
galaxy جان خیلی تبریک میگم واقعا برای شما و itex عزیز بی نهایت خوشحال شدم. ممکنه بگین روزهای آخر قبل از clear شدن تو سایت سیس پشت سر هم هر روز آپدیت میشدین یا نه طبق معمول بود و مثلا آخرین آپدیتتون هفته قبلش بوده. مرسی
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-17 ساعت 18:46)itex نوشته: (2014-03-17 ساعت 13:19)mordadi نوشته: خیلی تبریک میگم واقعا برای شما itex عزیز بی نهایت خوشحال شدم. ممکنه بگین روزهای آخر قبل از clear شدن تو سایت سیس پشت سر هم هر روز آپدیت میشدین یا نه طبق معمول بود و مثلا آخرین آپدیتتون هفته قبلش بوده. مرسی
من دو روز پشت سر هم آپدیت شدم و فرداش هم کلیر شدم بدون اینکه آپدیتی صورت گرفته باشه.
مرسی itex جان .متوجه شدم . شما 12و 13 مارچ رو آپدیت شدین و 14 مارچ دیگه مستقیما تو سایت دیدین که کلیر شدین . ممنون از توضیحاتون.
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. امروز از ايروان مينويسم و قول ميدهم در بازگشت سفرنامه كاملم را براتون بگذارم. فقط همين را بگويم كه من و پسرم امروز مصاحبه داشتيم و كلير خوردم. با اينكه كار دولتي نداشتم. از كسانيكه با من در سفارت بودند من يك آقاي جوان و يك خانم و آقاي جوان و يك خانم و آقاي مسن كلير خورديم. دو جوان ديگر نقص مدارك خوردند به دليل كافي نبودن اسپانسر البته هردو ميگفتند مدرك اسپانسريشان درست بوده است. فقط دوست عزيزي كه از طريق نامزدي اقدام كرده بود موفق به دريافت ويزاي يك ضرب شد. مصاحبه من كلا ده دقيقه هم نشد و در مورد شوهرم و نحوه آشنايي ما و محل كار من بود. وقتي هم كه برگه بي يخت آبي را به من ميداد گفت مدارك شما مشكلي ندارد فقط يك پروسه administrative دارد. پرسيدم چقدر و گفت couple of months كه ميشه دوماه و من تو دلم گفتم آره جون خودت.
به هرحال من هم به ليست منتظران پيوستم. اميدوارم كار همگي همانطور كه صلاح است درست شود.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
يک شاخه رز سفيد تقديم تو باد رقصيدن شاخ بيد تقديم تو باد تنها دل ساده ايست دارايي ما آن هم شب عيد تقديم تو باد. سال نو بر همه دوستان مبارک
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-22 ساعت 00:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-22 ساعت 00:06 توسط AZAR 1335.)
سال نو همه دوستان مبارک. ذیروز /20 مارچ/کیس ما هر 3 نفر و کیس یکی از دوستانمون نفر اصلی در سایت سیس آپدیت شد. به امید هر چه سریعتر اعلام آماده بودن ویزاها.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و اثر داشت!!!
بعد از مدیکال مجدد در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.