کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-03-12 ساعت 18:29)alibaha نوشته:  سلام به دوستان٬ من با سفارت مکاتبه کردم برای اینکه شخص دیگری به جای ما بره و پاسپورتها رو با خودش ببره و تحویل سفارت بده تا ویزاها رو توی پاسپورت بزنن. اونها هم گفته اند که اگر اون شخص وکالتنامه داشته باشه٬ مشکلی نیست. کسی اطلاع داره که این وکالتنامه رو چه جوری باید تنظیم کرد؟ آیا فرم خاصی داره؟ آیا میشه از محضرهای اسناد رسمی توی ایران وکالتنامه رو تنظیم کرد و اون رو ترجمه کرد تا اون رو به شخص مورد نظرمون بدیم تا با خودش به سفارت ببره؟ ممنونم
با سلام خدمت دوست خوبم . ببینید چون دولت آمریکا در ایران بجز سفارت سوئیس که حافظ منافع آمریکا در تهران است نمایندگی که به ایرانی ها در ایران سرویس بدهد ندارد بنابر این منظور وکالت از نظر سفارت آمریکا همان وکالت محضری است که در ایران قانونی است و شما فقط باید این وکالتنامه را ترجمه رسمی کنید تا در سفارت قابل قبول باشد . با آرزوی موفقیت برای شما
پاسخ
تشکر کنندگان: alibaha
(2014-03-12 ساعت 11:48)paeizan2001 نوشته:  
(2014-03-11 ساعت 21:24)gh.es نوشته:  سلام
من ١٠ روز مونده به اينكه ٦ ماه administrative process پرونده ام تموم شه به سفارت آمريكا در آنكارا ايميل زدم و درمورد وضعيت پرونده ازشون سوال كردم ولي با اينكه ٣ هفته از ايميل گذشته هيچ پاسخي ازشون نگرفتمSad يعني مشكل اين بوده كه زودتر از ٦ ماه ايميل زدم؟

ببخشید یک سوال برام پیش اومد! مگه administrative process زمان 6 ماهه داره و باید ظرف این 6 ماه جواب بدن حتما؟! من مصاحبم ابوظبی بوده ولی این قانون رو جایی نشنیدم
مرسی
دوست گرامی اگر در قسمت چک کردن وضعیت ویزا در سایت سفارت آمریکا در ابوظبی زمانی که شماره کیس را وارد میکنید دقت کنید یادآوری کرده که از دو هفته تا چند ماه امکان برسی پرونده هست و همچنین ذکر شده که احتیاج به فرستادن ایمیل یا فکس و یا تلفن زدن نیست و حتی ذکر شده که ایمیل و فکس و یا تلفن زدن سرعت بررسی پرونده را تغییر نمی دهد. صبور باشید و با حوصله و زندگی شاد خودتان را به سلامتی ادامه دهید و با توکل به خدا همه چیز سر موقع جور میشه .با تشکر از شما
پاسخ
تشکر کنندگان: paeizan2001 ، taghi1311
با سلام
ویزا من هم بعد ۱۰ روز(دفعه دوم از پست) صادر شد امیدوارم برای همه دوستان بدون درد سر انجام شه
پاسخ
تشکر کنندگان: AZAR 1335 ، amjad ، taghi1311 ، teriole ، itex ، Abamos
(2014-03-17 ساعت 01:45)shahabd1 نوشته:  با سلام
ویزا من هم بعد ۱۰ روز(دفعه دوم از پست) صادر شد امیدوارم برای همه دوستان بدون درد سر انجام شه

ببخشید میشه توضیح بیشتری بدین که قضیه چی بوده؟ معمولاً زیر 5 روز صادر میشه.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی
(2014-03-08 ساعت 10:17)taghi1311 نوشته:  
(2014-03-07 ساعت 20:32)GalaxyM1 نوشته:  سلام من خدا رو شکر کلیر شدم دعا میکنم همتون خیلی زود این مرحله رو بگذرونید و به جمع خانوادتون بپیوندید

تبريك دوست عزيز اميدوارم موفق و پيروز باشيد
galaxy جان خیلی تبریک میگم واقعا برای شما و itex عزیز بی نهایت خوشحال شدم. ممکنه بگین روزهای آخر قبل از clear شدن تو سایت سیس پشت سر هم هر روز آپدیت میشدین یا نه طبق معمول بود و مثلا آخرین آپدیتتون هفته قبلش بوده. مرسی Smile
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: itex
(2014-03-17 ساعت 11:58)itex نوشته:  

من هم 10 روز طول کشید . امیدوارم امین عزیز اینطوری نباشه واست .
پاسخ
تشکر کنندگان: alitg ، taghi1311 ، itex
(2014-03-17 ساعت 13:19)mordadi نوشته:  خیلی تبریک میگم واقعا برای شما itex عزیز بی نهایت خوشحال شدم. ممکنه بگین روزهای آخر قبل از clear شدن تو سایت سیس پشت سر هم هر روز آپدیت میشدین یا نه طبق معمول بود و مثلا آخرین آپدیتتون هفته قبلش بوده. مرسی Smile

من دو روز پشت سر هم آپدیت شدم و فرداش هم کلیر شدم بدون اینکه آپدیتی صورت گرفته باشه.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، mordadi ، Saeedv13 ، taghi1311 ، AZAR 1335
(2014-03-17 ساعت 14:49)omnia نوشته:  

روز اول بدون نوبت از فرودگاه رفتم دکتر و روزدوم جواب medical گرفتم ُروز سوم (پنجشنبه)رفتم سفارت و مسعول دفتر مدارکی که کسر داشتیم رو گرفت و گفت برین پست ...بعد۲ روز(شنبه) پاسپورتا اومد ptt ولی باز برگه صورتی بهمراهش بود من هم تا دو شنبه منتظر موندم و رفتم سفارت دوباره ُایندفعه مسعول دفتر گفت کنسول مدارک بیشتری برای اثبات زنده بودن و اقامت متقاضی در آمریکا می خواهد ُما هم تا فرداش جور کردیم کپی مدارک روز ۹ هم (سه شنبه)دادیم بهشون که بعد ۳ روز (جمعه) ویزا ها اومد پست مجموعا۱۲ روز ترکیه بودیم
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، Saeedv13
(2014-03-17 ساعت 22:11)shahabd1 نوشته:  

روز اول بدون نوبت از فرودگاه رفتم دکتر و روزدوم جواب medical گرفتم ُروز سوم (پنجشنبه)رفتم سفارت و مسعول دفتر مدارکی که کسر داشتیم رو گرفت و گفت برین پست ...بعد۲ روز(شنبه) پاسپورتا اومد ptt ولی باز برگه صورتی بهمراهش بود من هم تا دو شنبه منتظر موندم و رفتم سفارت دوباره ُایندفعه مسعول دفتر گفت کنسول مدارک بیشتری برای اثبات زنده بودن و اقامت متقاضی در آمریکا می خواهد ُما هم تا فرداش جور کردیم کپی مدارک روز ۹ هم (سه شنبه)دادیم بهشون که بعد ۳ روز (جمعه) ویزا ها اومد پست مجموعا۱۲ روز ترکیه بودیم

با سلام و تبريك
ميشه توضيح بديد كه چه مداركى براى اثبات ارايه كرديد كه مورد قبول واقع شد، با تشكر
F2a, PD:15Nov 2015
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-03-17 ساعت 18:46)itex نوشته:  
(2014-03-17 ساعت 13:19)mordadi نوشته:  خیلی تبریک میگم واقعا برای شما itex عزیز بی نهایت خوشحال شدم. ممکنه بگین روزهای آخر قبل از clear شدن تو سایت سیس پشت سر هم هر روز آپدیت میشدین یا نه طبق معمول بود و مثلا آخرین آپدیتتون هفته قبلش بوده. مرسی Smile

من دو روز پشت سر هم آپدیت شدم و فرداش هم کلیر شدم بدون اینکه آپدیتی صورت گرفته باشه.
مرسی itex جان .متوجه شدم . شما 12و 13 مارچ رو آپدیت شدین و 14 مارچ دیگه مستقیما تو سایت دیدین که کلیر شدین . ممنون از توضیحاتون.Smile
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، AZAR 1335 ، پدی
سلام دوستان. امروز از ايروان مينويسم و قول ميدهم در بازگشت سفرنامه كاملم را براتون بگذارم. فقط همين را بگويم كه من و پسرم امروز مصاحبه داشتيم و كلير خوردم. با اينكه كار دولتي نداشتم. از كسانيكه با من در سفارت بودند من يك آقاي جوان و يك خانم و آقاي جوان و يك خانم و آقاي مسن كلير خورديم. دو جوان ديگر نقص مدارك خوردند به دليل كافي نبودن اسپانسر البته هردو ميگفتند مدرك اسپانسريشان درست بوده است. فقط دوست عزيزي كه از طريق نامزدي اقدام كرده بود موفق به دريافت ويزاي يك ضرب شد. مصاحبه من كلا ده دقيقه هم نشد و در مورد شوهرم و نحوه آشنايي ما و محل كار من بود. وقتي هم كه برگه بي يخت آبي را به من ميداد گفت مدارك شما مشكلي ندارد فقط يك پروسه administrative دارد. پرسيدم چقدر و گفت couple of months كه ميشه دوماه و من تو دلم گفتم آره جون خودت.
به هرحال من هم به ليست منتظران پيوستم. اميدوارم كار همگي همانطور كه صلاح است درست شود.
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، itex ، Saeedv13 ، amjad ، پدی ، romance33 ، teriole ، ali 1346
(2014-03-18 ساعت 00:44)Abamos نوشته:  
(2014-03-17 ساعت 22:11)shahabd1 نوشته:  

با سلام و تبريك
ميشه توضيح بديد كه چه مداركى براى اثبات ارايه كرديد كه مورد قبول واقع شد، با تشكر
با سلام
دفعه اول عکس با یک روزنامه با تاریخ جدید خواستن ودفعه دوم کنسول کارت بیمه و ویزیت دکتر را خواست که ما بهمراهش گردش حساب بانکی جدید و بنچاق اموال و ID کارت جدید اراعه دادیم
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، mordadi ، taghi1311 ، Abamos ، romance33
سلام دوستان.آنوشا الان آنکارا هست.بهم ایمیل داد و ازم خواست که این متن رو برای شما بنویسمSadMa 17march pasha ra dadim az medical ma 8 rooz mande bood ke elam kardim saat 12 az sefarat tamas gereftan ke midoonid fagat 8 rooz vaght darid goftim barnamerizy kardim rooze 19 saat 10 az sefarat tamas gereftan biyayeed sefarat pasha ra begirid lotfan madarek kho makhsoosan tax va kopy pass saporter ra bebarid khey hamkary mikonand ba tashakor)
اینم متن فارسیش که از قوانین مهاجرسرا پیروی کرده باشم
ما 17 مارچ پاس ها رو دادیم،از مدیکال 8 روز مونده بود که اعلام کردیم.ساعت 12 از سفارت تماس گرفتن که میدونید فقط 8 روز وقت دارید؟گفتیم برنامه ریزی کردیم.روز 19 مارچ ساعت 10 از سفارت تماس گرفتند بیاید سفارت پاس ها رو بگیرید.لطفا مدارک مخصوصا تکس و کپی پاس اسپانسر رو ببرید.خیلی همکاری میکنند.با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: Abamos ، romance33 ، battosai ، amjad ، shahabd1
يک شاخه رز سفيد تقديم تو باد رقصيدن شاخ بيد تقديم تو باد تنها دل ساده ايست دارايي ما آن هم شب عيد تقديم تو باد. سال نو بر همه دوستان مبارک
پاسخ
تشکر کنندگان: Elahvision ، پدی ، fa79iran ، shahabd1 ، taghi1311 ، AZAR 1335
سال نو همه دوستان مبارک. ذیروز /20 مارچ/کیس ما هر 3 نفر و کیس یکی از دوستانمون نفر اصلی در سایت سیس آپدیت شد. به امید هر چه سریعتر اعلام آماده بودن ویزاها.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
پاسخ
تشکر کنندگان: ali 1346 ، taghi1311 ، Shahabpk

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان