کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
تبریک میگم و یک هورااا بلند.میشه بگین چطور اول متوجه میشید با ایمیل یا از سایت سفارت یا از سایت سیس؟ممنون اگه جواب بدین .
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
پاسخ
تشکر کنندگان: ali 1346 ، taghi1311 ، پدی
(2014-03-07 ساعت 20:32)GalaxyM1 نوشته:  سلام من خدا رو شکر کلیر شدم دعا میکنم همتون خیلی زود این مرحله رو بگذرونید و به جمع خانوادتون بپیوندید

تبريك دوست عزيز اميدوارم موفق و پيروز باشيد
كتگوري F4
درخواست اوليه:May 2001
تاريخ تكميل مدارك :Sep 2009
تاريخ مصاحبه:Aug 2013 ابوظبي
وضعيت فعلي:کلیر 4 Jun
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، Elahvision ، shahabd1
(2014-03-07 ساعت 20:32)GalaxyM1 نوشته:  سلام من خدا رو شکر کلیر شدم دعا میکنم همتون خیلی زود این مرحله رو بگذرونید و به جمع خانوادتون بپیوندید
تبریک دوست عزیز و با آرزوی موفقیت Wink
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، پدی ، amjad ، Shahabpk ، Elahvision ، taghi1311 ، ali 1346
دوستان سایت آنکارا امشب آپ شده!!
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، پدی ، taghi1311 ، ali 1346
من هم كلير شدم و خيلي خوشحالم چون عروسي دخترم ٢٨ مارچ بود و نگران بودم كه نرسم. من ٥نوامبر مصاحبه داشتم اما نتونستم توي جدول وارد كنم از همه ممنونك

پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، AZAR 1335 ، ali 1346 ، پدی ، taghi1311 ، teriole ، romance33 ، Shahabpk ، آنوشا ، shahabd1 ، Elahvision
سایت ابوظبی هم برای بعضی ها آپدیت شده امشب.به امید کلیر شدن همه دوستان. خداوندا در راهی که قدم برداشتیم ما را یاری کن و همیشه پشت وپناه ما باش .
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
پاسخ
تشکر کنندگان: ali 1346 ، پدی ، taghi1311 ، teriole ، Shahabpk
سلام
من ١٠ روز مونده به اينكه ٦ ماه administrative process پرونده ام تموم شه به سفارت آمريكا در آنكارا ايميل زدم و درمورد وضعيت پرونده ازشون سوال كردم ولي با اينكه ٣ هفته از ايميل گذشته هيچ پاسخي ازشون نگرفتمSad يعني مشكل اين بوده كه زودتر از ٦ ماه ايميل زدم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی
(2014-03-11 ساعت 21:24)gh.es نوشته:  سلام
من ١٠ روز مونده به اينكه ٦ ماه administrative process پرونده ام تموم شه به سفارت آمريكا در آنكارا ايميل زدم و درمورد وضعيت پرونده ازشون سوال كردم ولي با اينكه ٣ هفته از ايميل گذشته هيچ پاسخي ازشون نگرفتمSad يعني مشكل اين بوده كه زودتر از ٦ ماه ايميل زدم؟
احتمالا مشکل این بوده که اونا اصلا ایمیل شمارو دریافت نکردن
واگر نه حتما ظرف دوروز کاری پاسخ میدن و تو سیس هم اپدیت میشین
آدرس ایمیل سفارت رو یکبار دیگه چک کنید
CA-Ankara@state.gov
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، پدی ، gh.es ، Shahabpk

ببخشید یک سوال برام پیش اومد! مگه administrative process زمان 6 ماهه داره و باید ظرف این 6 ماه جواب بدن حتما؟! من مصاحبم ابوظبی بوده ولی این قانون رو جایی نشنیدم
مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، Shahabpk
(2014-03-12 ساعت 11:48)paeizan2001 نوشته:  

ببخشید یک سوال برام پیش اومد! مگه administrative process زمان 6 ماهه داره و باید ظرف این 6 ماه جواب بدن حتما؟! من مصاحبم ابوظبی بوده ولی این قانون رو جایی نشنیدم
مرسی

در سايت سفارت آمريكا در آنكارا نوشته كه به ايميل هاي زير ٦ ماه جواب نميدن!! اگر ابوظبي اين رو ننوشته پس حتما مسئله اي نيستSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: paeizan2001 ، پدی ، Shahabpk
سلام به دوستان٬ من با سفارت مکاتبه کردم برای اینکه شخص دیگری به جای ما بره و پاسپورتها رو با خودش ببره و تحویل سفارت بده تا ویزاها رو توی پاسپورت بزنن. اونها هم گفته اند که اگر اون شخص وکالتنامه داشته باشه٬ مشکلی نیست. کسی اطلاع داره که این وکالتنامه رو چه جوری باید تنظیم کرد؟ آیا فرم خاصی داره؟ آیا میشه از محضرهای اسناد رسمی توی ایران وکالتنامه رو تنظیم کرد و اون رو ترجمه کرد تا اون رو به شخص مورد نظرمون بدیم تا با خودش به سفارت ببره؟ ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk
(2014-03-10 ساعت 21:11)mok3 نوشته:  دوستان سایت آنکارا امشب آپ شده!!

سلام یک سوال ما بعد از کلیر شدن 4 بار دیگر آپدیت شدیم به ایمیل ما جوابی داده نشده و دو بار شماره ما در لیست کلیر شده اگر کسی تجربه ای داره لطفا بگه دوشنبه سفارت میریم ولی نفهمیدیم مشکلی داریم یا نه
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی
(2014-03-13 ساعت 13:21)آنوشا نوشته:  
(2014-03-10 ساعت 21:11)mok3 نوشته:  دوستان سایت آنکارا امشب آپ شده!!

سلام یک سوال ما بعد از کلیر شدن 4 بار دیگر آپدیت شدیم به ایمیل ما جوابی داده نشده و دو بار شماره ما در لیست کلیر شده اگر کسی تجربه ای داره لطفا بگه دوشنبه سفارت میریم ولی نفهمیدیم مشکلی داریم یا نه

دوست عزیز شما بعد از اعلام کلیر شدن تا زمان گرفتن پاس ها امکان دارد چندین بار آپدیت شوید که این امری کاملا طبیعی است.
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، پدی ، romance33 ، taghi1311 ، ali 1346
خوب دوستان امروز بعد از ۳ روز من ایشود شدم
واقعا صبر کلیرنس یه طرف صبر ایشود شدن هم یه طرف
ماشاالله همه هم که دارن کلیر میشن
میخوام همین جا از همه ی بچه های مهاجر سرا تشکر کنم به خصوص اقا امین و romance33 که همیشه به سوالام دقیق جواب میدادن امیدوارم موفق باشید
به همه هم تبریک میگم که کلیر شدن
یه نکته هم بگم که الان اینجا سفارت سرش خیلی شلوغه و کسایی که دارن میان پاسشون بدن بهشون بگم که اگه دیدین طول کشید یه ۴ یا ۵ روز سکته نزنید
ممنون و خدانگهدار التماس دعا
محل مصاحبه: انکارا / زمان مصاحبه: ۲۶ جون / کتگوری: FX2 /
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، teriole ، AZAR 1335 ، romance33 ، taghi1311 ، nasr5 ، itex ، Shahabpk ، ali 1346 ، minoo meh
(2014-03-13 ساعت 14:31)GalaxyM1 نوشته:  میخوام همین جا از همه ی بچه های مهاجر سرا تشکر کنم به خصوص اقا امین و romance33 که همیشه به سوالام دقیق جواب میدادن امیدوارم موفق باشید
به همه هم تبریک میگم که کلیر شدن

دوست عزیز بازم بهت تبریک میگم.براتون بهترین ها رو آرزو دارم.خدمت به دوستای مهاجرسرایی برای من افتخار بزرگیه.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، taghi1311 ، پدی ، Shahabpk ، GalaxyM1 ، teriole ، ali 1346 ، Elahvision

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان