موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-01 ساعت 14:22)jafarpourmh نوشته: (2014-06-01 ساعت 11:59)mordadi نوشته: (2014-05-31 ساعت 12:36)jafarpourmh نوشته: (2014-05-31 ساعت 12:29)rezaenzo نوشته: (2014-05-30 ساعت 20:02)ps5 نوشته: اخرین بازی که توی سیس ما اپدیت شدیم 20 ژانویه بود دیگه اپدیت نشدیم (البته یکی از اعضا 5 مارچ اپدیت شد) تا وقتی که خودمون بهشون ایمیل زدیم (14 می) یعنی ما حدود 3 یا 4 ماه اپدیت نشدیم و اون 14 می هم به خاطر ایمیل اپدیت شدیم وارد تیر که بشیم پرونده ما 1 ساله میشه خدا کنه حداقل دلشون بسوزه دیگه بیشتر از این طول ندن پرونده رو .
عجب!! واقعا جاي تاسف داره. فكر كنم ماها كه اصلا آپديت نميشيم جزء مورداي 1 سال يا بيشتريم! چون مثل اينكه دوستاييكه 6 7 ماهه كلير ميشن آپديت زيادتر دارن!
نه بابا من 15-16 بار آپدیت شدم. و تقریبا بجز 5 ماه اول همیشه در حال آپدیت بودم. ولی اون آپدیتی که منجر به کلیر بشه نبوده. فکر کنم تعداد آپدیتها ربطی به سرعت کلیر نداشته باشه. اتفاقا هرچی آپدیت ها بیشتر باشه نشون میده پرونده شلوغ تر و پرماجراتری داشته باشید.
جعفرپور جان چه خبر ااا؟
شما هم 7may آخرین آپدیت بدون ایمیل هستی؟
مري جون خبري نيست. معلوم نيست چه بلايي سر پرونده هاي ما آوردن. تو هنوز ٧ مي هستي من ١٥ مي هستم ولي شايد بخاطر نامه سناتور باشه.
آره من هم 7may موندم فعلا ....
به امید ماه جدید -june- که امروز شروع شد و امیدوارم ماه خوبی برا همه دوستای منتظرمون و خودمون باشه...
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-01 ساعت 13:42)saman98 نوشته: ممنون دوست عزیز ما کیسمون 4 نفره مال سال 1998 بنا به دلایلی چند وقتی پیگیرش نبودیم حالا اسپانسرمون 4 تا 230$ ریخته به حسابشون !
ما برناهه مون برای اذر هست که بریم مصاحبه به نظرتون اون موقع خوبه ؟ راستی کسنولگری هم انکاراست !
از اون ور بنا به دلایلی تا اخر سال 94 وقت دریم یعنی تا 29 اسفند سال 94 با توجه به کلیرنس و... باقی ماجرا ها ما میتونیم تا اون موقع خارج بشیم ؟
به نظرتون برای مصاحبه اذر امسال بریم یا عید 94 ؟
دوست عزیز هر چی زود تر بری برای مصاحبه بهتره نمیخوام فاز نا امیدی بدم بهت اما پرونده هایی بوده 2 سال طول کشیده زود تر برو اگر ویزات زود اومد و هنوز قصد نداشتی خارج بشی تا یه چند ماهی وقت داری تا ویزات باطل بشه .در کل هیچ وقت به تاریخ هایی که برای کلیر میدن اعتماد نکن فوقش الان میری ویزات رو هم یک ضرب میدن اما شما قصد داری مثلا اخر 94 بری یه یه ماه میری امریکا گرین کارتت رو میگیری بر میگردی کار هات رو کامل میکنی و باز بر میگردی امریکا در کل میخوام بگم اگر ویزات زود تر از تاریخی که میخوای بیاد راه های زیادی رد جلوی روت میبینی اما اگر دیر تر از انتظارت بشه واقعا ادم رو به فنا میکشونه . امیدوارم بری و زود کلیر بشی و درد انتظار رو نکشی .
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
این همه از کیس لاتاری کلیر شدند . کسی از کیس فامیلی کلیر نشده است؟
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و اثر داشت!!!
بعد از مدیکال مجدد در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-02 ساعت 14:12)hatake نوشته: درود
دوستان ما هم پس از 168 روز شکر خدا در کمال نا امیدی کلیرنس شدیم
ایشالا همتون خیلی زود تند سریع کلیر شید
سلام
دوست عزيز مبارك باشه اميدوارم در تمام زندگي سربلند باشي
لطفا" مشخصات خودتون را بگذاريد
كتگوري F4
درخواست اوليه:May 2001
تاريخ تكميل مدارك :Sep 2009
تاريخ مصاحبه:Aug 2013 ابوظبي
وضعيت فعلي:کلیر 4 Jun
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-02 ساعت 15:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-02 ساعت 21:26 توسط amjad.)
چون نمیتونم پستهای خودمو حذف کنم بالاخره یه چیزی مینویسم به درد یه جای آدم میخوره دیگه:
همه چی آرومه من چقدر باحالم
همه چی آرومه ، قرضها رو دادم
شک نداری دیگه ،تو به کلیر من
همه چی آرومه من چقد خوشحالم
دیگه کار ندارم ، به خودم می بالم
یک ساله منتظرم ، چمدونو بستم
من چقد خوشبختم همه چی آرومه
تشته ی ویزاتم منو سیرابم کن
منو با پروازت دوباره خوابم کن
بگو این پس انداز تا ابد پابرجاست
حالا که برق پول تو نگاهت پیداست
همه چی آرومه من چقدر خوشحالم...
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-02 ساعت 19:16)Abamos نوشته: ببخشيد بچه ها سوالم به تاپيك ربط نداره ولى كيسهاى خانوادگى به اينجا بيشتر سر ميزنند و اميدوارم جوابمو بگيرم
١. براى مصاحبه كيسهاى خانوادگى مدارك تحصيلى و شغلى هم بايد ببريم؟
٢. آيا كسى از شما جديدا آنكارا مصاحبه داشته ومداركشو قبل از مصاحبه پست كرده به سفارت؟
امجد عزيز در پاسخ سوال آخرم گفتند نياز به پست مدارك تو كيس خانوادگى نيست ولى تو اينستراكشن ويزاهاى مهاجرتى(غير از dv و k1/k2) نوشته كه پست كنيد، من واقعا گيج شدم لططططططفا هر كس اطلاع داره كمك كنه
مرسى[/code]
نمیدونم شما بهتون وقت داده سفارت یا نه اما برای ما وقتی ایمیلش اومد که فلان روز بیاید مصاحبه یه فایل pdf اومد که چند صفحه ای بود صفحه اول که مربوط به وقت سفارت بود که باید همراهت باشه این که هیچی اما در صفحات بعدی تک تک اعضا رو جدا کرده بود و گفته بود که چه چیزایی باید داشته باشیم در هنگام مصاحبه هم فقط همون چیزایی که گفته بودن نه بیشتر نه کم تر البته مثلا گفته بود کارت واکیسناسیون که اون رو برای مدیکالت گفته نه برای سفارت و یه چیزایی شبیه این یه اتفاقی هم که افتاد برای ما بهمون گفتن مدارک مالیات اسپانسرت قدیمی هست که خدا رو شکر خود اسپانسر قبلا مدارک جدید رو بهمون داده بود و گفته بود که حتما با خودمون ببریم همین مدرک شغلی و تحصیلی هم موقع مصاحبه به دردت نمیخوره فقط ازت میپرسن که سغلت چی بوده یا تحصیلاتت چقدر هست و مدرکی هم ازت نمیخوان . البته ما سفارت ابوظبی رفتیم اینطوری بود انکارا رو نمیدونم . موفق و پیروز باشید.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-03 ساعت 08:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-03 ساعت 08:43 توسط rezaenzo.)
(2014-06-02 ساعت 16:30)abyaneh نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز ما هفته گذشته بالاخره ویزامون رو گرفتیم در طول مدت کلیرنس در سایت سیس اصلا آپدیت نشدیم و تا روز آخر تاریخ آن روی روز مصاحبه متوقف بود و دروضعیت AP پس اصلا ذهنتون رو روی این سایت متمرکز نکنین بعد از اعلام سایت سفارت هم چون تو سایت سیس تغییر وضعیتی ایجاد نشده بود با سفارت تماس گرفتم که گفتند ملاک سایت سفارت است و تا زمانی که ویزاتون صادر نشده اون سایت روی وضعیت AP باقی می ماند وبعد از صدور ویزا به حالت issuedتغییر می کنه که دقیقا هم همینطور شد .
ابيانه عزيز تبريك ميگم. ميشه يه اطلاعاتي راجع به كيستون و مدت زمان انتظارتون بدي.
Category: F1
تاریخ مصاحبه: Feb 2014