کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
سلام،

من جز کتگوری F3 بودم و در تاریخه ۲۲ می مصاحبه کردم کس نامبر هم َANK۲۰۰۵ هست، و AP خوردم بد از مصاحبه، حالا می‌خواستم بدونم که چطور می‌شه فهمید که کلییر شودی و داستان این آپدیت شدن چیه و اگر امکان داره منو در این زمینه راهنمایی کنید

ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: shahriar2002 ، ps5
اینو هم بگم که تو سایت CEAC از ۲۲ می تا الان تقریبا هر ۲ روز آپدیت می‌شه کیس من ولی‌ تو سایت سفارت آنکارا هنوز کیس نامبر من نیومده
پاسخ
مگه میشه توی سایت سفارت هنوز نامبرت پیدا نشده ؟!!!!! اصلا ملاک ceac نیست . اگر نامبرت پیدا نمیشه یه ایمیلی چیزی بزن به سفارت و بهشون بگو .چون اون چیزی که اونا فکر میکنن اینه که تو فقط داری سایت سفارت رو چک میکنی و خبر ندارن که سایت ceac رو هم چک میکنی . و هر مشکلی با سایت سفارت داشتی رو میتونی گزارش بدی اما سایت ceac اصلا اهمیتی نباید داشته باشه (البته برای تو منظورمه نه برای اونا ) چون خیلی وقتا دیده شده توی ceac پرونده رو میزنه fail یا یه چیزی طرف های همین اما توی سایت سفارت میبینی که زده ویزاتون اماده است بیاید بگیرید Big Grin پس ceac رو فراموش کن و فقط به سایت سفارت بچسب (البته برای ما که خیلی کارمون طول کشیده این سایت دلگرمی هست Big Grin) این اپدیت ها هم یعنی دارن روی پرونده کار میکنن قضیه اش همینه و بس
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
پاسخ
تشکر کنندگان: abyaneh ، shahriar2002
(2014-06-03 ساعت 08:37)rezaenzo نوشته:  
(2014-06-02 ساعت 16:30)abyaneh نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز ما هفته گذشته بالاخره ویزامون رو گرفتیم در طول مدت کلیرنس در سایت سیس اصلا آپدیت نشدیم و تا روز آخر تاریخ آن روی روز مصاحبه متوقف بود و دروضعیت AP پس اصلا ذهنتون رو روی این سایت متمرکز نکنین بعد از اعلام سایت سفارت هم چون تو سایت سیس تغییر وضعیتی ایجاد نشده بود با سفارت تماس گرفتم که گفتند ملاک سایت سفارت است و تا زمانی که ویزاتون صادر نشده اون سایت روی وضعیت AP باقی می ماند وبعد از صدور ویزا به حالت issuedتغییر می کنه که دقیقا هم همینطور شد .

ابيانه عزيز تبريك ميگمSmile. ميشه يه اطلاعاتي راجع به كيستون و مدت زمان انتظارتون بدي.
با تشکر از شما ما در کتگوری F4 بودیم
تاریخ PD ژولای سال 2001
نامه NVC برای ارسال مدارک سپتامبر سال 2010
تاریخ مدیکال و مصاحبه 22اکتبر 2013
تاریخ کلیرینس 10 می سال 2014
مدیکال مجدد 17 می سال 2014
صدور ویزا و دریافت پاکت زرد 24 می 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، rezaenzo ، shahriar2002 ، ps5
(2014-06-01 ساعت 12:16)saman98 نوشته:  دوستان کلیرنس f4 حدودا چقدر طول میکشه ؟ میانگینش هستن کسایی که زیر 6 ماه کلیر شده باشن ؟

بین 6 الی 9 ماه
پاسخ
من امروز كلير شدم . بعد از ٨ ماه? بايد دوباره مديكال بدم. ميشه راهنناييم كنيد؟ يعني بايد دوباره برم انيستو باستور؟ الان ديقا بايد جي كار كنم. خخوشحال مسشم اكه سريع راهنماييم كنين
پاسخ
تشکر کنندگان: mordadi ، taghi1311 ، romance33 ، rezaenzo ، shahriar2002 ، ps5
سلام دوستان. من امروز بعد از ٨ ماه خلاصه كليير شدم. ازم مديكال جديد خواستن. ميشه راهنماييم كنين كه براي مديكا جديد بايد جي كار كنم. فقط شامل واكسن هاي تو ايران يا دوباره تو دوبي هم بايد ازمايش خون و عكس قفسه سينه رو بدم. اكه سريع راهنماييم كنيد خيلي ممنون ميشم
پاسخ
(2014-06-03 ساعت 18:22)Panii نوشته:  من امروز كلير شدم . بعد از ٨ ماه? بايد دوباره مديكال بدم. ميشه راهنناييم كنيد؟ يعني بايد دوباره برم انيستو باستور؟ الان ديقا بايد جي كار كنم. خخوشحال مسشم اكه سريع راهنماييم كنين
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تبریک تبریک تبریک پانی جان .
آره عزیز مدیکال رو که حتما (البته همشون رو همون جا هم میتونی انجام بدی).
الان به سفارت ایمیل بزن .بهترین منبع که بعدا هم بتونی بهش رجوع کنی همین سفارت هست . بپرس هر چه خواستن مجدد بهت میگن .اگه نه که فقط مدیکال جدید وپاسپورت.
برگه ی که بهت دادن رو هم چک کن احتمال زیاد فرم مالیاتی ها رو هم تیک زدن که در این صورت باید مال 2013 رو ببری.
یا شاید دامیسایلت ؟
بازم خیلی خیلی بهت تبریک میگم.
Smile
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، romance33 ، shahriar2002 ، ps5
دوستان این سوال من هم هست اگه بعد 6 ماه کلیر شدیم و مدیکال خواستن میتونیم تو همین تهران انجام بدیم ؟
پاسخ
پانی جان من سبک دوبی رو زیاد نمیدونم .
خبر کلیر شدنتو به بچه های کلیرنس متقاضیان ویزای نامزدی و ازدواجی دادم.
بیا اونجا بپرس . بچه های دوبی اونجا زیادن میتونن دقیقتر کمک کنن .
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shahriar2002 ، ps5
(2014-06-03 ساعت 18:41)Panii نوشته:  سلام دوستان. من امروز بعد از ٨ ماه خلاصه كليير شدم. ازم مديكال جديد خواستن. ميشه راهنماييم كنين كه براي مديكا جديد بايد جي كار كنم. فقط شامل واكسن هاي تو ايران يا دوباره تو دوبي هم بايد ازمايش خون و عكس قفسه سينه رو بدم. اكه سريع راهنماييم كنيد خيلي ممنون ميشم
پانی جان لطف میکنی جدول منتظران و هم پر کنی؟ ممنون
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shahriar2002 ، ps5
مدیکال رو باید طبق همون راهی که قبل مصاحبه رفته بودید انجام بدید خیلی راحت برگه واکسن رو میبرید به پزشکی که سفارت ها قبولش دارن میدید و ازمایشات رو انجام میدید و خلاص اگر توی ایران میشد انجام بدی که میگفتن هر کسی داره میاد مدیکالش رو هم همینجا انجام بده برای ما بیاره Big Grin
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
پاسخ
تشکر کنندگان: saman98 ، romance33
مرسی‌ خیلیییییییییییییییی ممنون از راهنمائیتون دوستان. به امید این که همتون به زودی کلیر شین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، shahriar2002 ، abyaneh ، ps5
(2014-06-03 ساعت 22:14)Panii نوشته:  مرسی‌ خیلیییییییییییییییی ممنون از راهنمائیتون دوستان. به امید این که همتون به زودی کلیر شین Smile

ابتدا تبریک.همانطور که دوستان قبلا گفته اند: برگه سفیدی که بعد از انجام مدیکال بهتون دادند را نگاه کنید اگر لازم باشه نوشته چه موقع باید چه واکسن دیگه ای را بزنید.مثلا برای ما نوشته td و 6 ماه بعد را تاریخ زده .
همچنین برید کارت واکسن زرد رنگ را به جایی که تو ایران واکسن زدید نشون بدید.
چیزی لازم باشه بهتون میگند.
بقیه مراحل کار مدیکال مثل قبل از مصاحبه باید مجددا در دوبی تکرار بشه .
کاغذ سفید و عکسهای قفسه سینه را که دارید همراهتون ببرید .
به اضافه برگه ای که سفارت داده بهتون .
افرادی که بچه کوچک دارند می گفتند تست سل اضافه شده وبه همین دلیل 2 روز زودتر رفتند.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، abyaneh ، ps5
بچه‌ها چند روز وقت دارم از امروز که کیلر شدم تا برم ابوظبی برای گرفتن ویزام؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ps5

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان