موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،
من جز کتگوری F3 بودم و در تاریخه ۲۲ می مصاحبه کردم کس نامبر هم َANK۲۰۰۵ هست، و AP خوردم بد از مصاحبه، حالا میخواستم بدونم که چطور میشه فهمید که کلییر شودی و داستان این آپدیت شدن چیه و اگر امکان داره منو در این زمینه راهنمایی کنید
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اینو هم بگم که تو سایت CEAC از ۲۲ می تا الان تقریبا هر ۲ روز آپدیت میشه کیس من ولی تو سایت سفارت آنکارا هنوز کیس نامبر من نیومده
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
2014-06-03 ساعت 11:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-03 ساعت 11:47 توسط ps5.)
مگه میشه توی سایت سفارت هنوز نامبرت پیدا نشده ؟!!!!! اصلا ملاک ceac نیست . اگر نامبرت پیدا نمیشه یه ایمیلی چیزی بزن به سفارت و بهشون بگو .چون اون چیزی که اونا فکر میکنن اینه که تو فقط داری سایت سفارت رو چک میکنی و خبر ندارن که سایت ceac رو هم چک میکنی . و هر مشکلی با سایت سفارت داشتی رو میتونی گزارش بدی اما سایت ceac اصلا اهمیتی نباید داشته باشه (البته برای تو منظورمه نه برای اونا ) چون خیلی وقتا دیده شده توی ceac پرونده رو میزنه fail یا یه چیزی طرف های همین اما توی سایت سفارت میبینی که زده ویزاتون اماده است بیاید بگیرید پس ceac رو فراموش کن و فقط به سایت سفارت بچسب (البته برای ما که خیلی کارمون طول کشیده این سایت دلگرمی هست ) این اپدیت ها هم یعنی دارن روی پرونده کار میکنن قضیه اش همینه و بس
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من امروز كلير شدم . بعد از ٨ ماه? بايد دوباره مديكال بدم. ميشه راهنناييم كنيد؟ يعني بايد دوباره برم انيستو باستور؟ الان ديقا بايد جي كار كنم. خخوشحال مسشم اكه سريع راهنماييم كنين
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. من امروز بعد از ٨ ماه خلاصه كليير شدم. ازم مديكال جديد خواستن. ميشه راهنماييم كنين كه براي مديكا جديد بايد جي كار كنم. فقط شامل واكسن هاي تو ايران يا دوباره تو دوبي هم بايد ازمايش خون و عكس قفسه سينه رو بدم. اكه سريع راهنماييم كنيد خيلي ممنون ميشم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-03 ساعت 18:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-03 ساعت 18:45 توسط mordadi.)
(2014-06-03 ساعت 18:22)Panii نوشته: من امروز كلير شدم . بعد از ٨ ماه? بايد دوباره مديكال بدم. ميشه راهنناييم كنيد؟ يعني بايد دوباره برم انيستو باستور؟ الان ديقا بايد جي كار كنم. خخوشحال مسشم اكه سريع راهنماييم كنين
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تبریک تبریک تبریک پانی جان .
آره عزیز مدیکال رو که حتما (البته همشون رو همون جا هم میتونی انجام بدی).
الان به سفارت ایمیل بزن .بهترین منبع که بعدا هم بتونی بهش رجوع کنی همین سفارت هست . بپرس هر چه خواستن مجدد بهت میگن .اگه نه که فقط مدیکال جدید وپاسپورت.
برگه ی که بهت دادن رو هم چک کن احتمال زیاد فرم مالیاتی ها رو هم تیک زدن که در این صورت باید مال 2013 رو ببری.
یا شاید دامیسایلت ؟
بازم خیلی خیلی بهت تبریک میگم.
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این سوال من هم هست اگه بعد 6 ماه کلیر شدیم و مدیکال خواستن میتونیم تو همین تهران انجام بدیم ؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
پانی جان من سبک دوبی رو زیاد نمیدونم .
خبر کلیر شدنتو به بچه های کلیرنس متقاضیان ویزای نامزدی و ازدواجی دادم.
بیا اونجا بپرس . بچه های دوبی اونجا زیادن میتونن دقیقتر کمک کنن .
منتظر کلیرنس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-03 ساعت 18:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-03 ساعت 18:58 توسط mordadi.)
(2014-06-03 ساعت 18:41)Panii نوشته: سلام دوستان. من امروز بعد از ٨ ماه خلاصه كليير شدم. ازم مديكال جديد خواستن. ميشه راهنماييم كنين كه براي مديكا جديد بايد جي كار كنم. فقط شامل واكسن هاي تو ايران يا دوباره تو دوبي هم بايد ازمايش خون و عكس قفسه سينه رو بدم. اكه سريع راهنماييم كنيد خيلي ممنون ميشم
پانی جان لطف میکنی جدول منتظران و هم پر کنی؟ ممنون
منتظر کلیرنس
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
مدیکال رو باید طبق همون راهی که قبل مصاحبه رفته بودید انجام بدید خیلی راحت برگه واکسن رو میبرید به پزشکی که سفارت ها قبولش دارن میدید و ازمایشات رو انجام میدید و خلاص اگر توی ایران میشد انجام بدی که میگفتن هر کسی داره میاد مدیکالش رو هم همینجا انجام بده برای ما بیاره
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچهها چند روز وقت دارم از امروز که کیلر شدم تا برم ابوظبی برای گرفتن ویزام؟