کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
تقریبا بعد از ۱۳ماه و بعد از اینکه به سفارت ایمیل زدم فهمیدم که مادرم کلیر شده ولی عجیب اینه که جواب دادن که چون یک سال گذشته در مدت اعتبار کلیرنس به مادرم appointment دوباره میدن!!!!!!! کسی تا به حال در این رابطه چیزی شنیده؟ یعنی دوباره باید بره مصاحبه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، m_ganj
(2014-09-11 ساعت 11:32)gh.es نوشته:  تقریبا بعد از ۱۳ماه و بعد از اینکه به سفارت ایمیل زدم فهمیدم که مادرم کلیر شده ولی عجیب اینه که جواب دادن که چون یک سال گذشته در مدت اعتبار کلیرنس به مادرم appointment دوباره میدن!!!!!!! کسی تا به حال در این رابطه چیزی شنیده؟ یعنی دوباره باید بره مصاحبه؟

بله يه مصاحبه فورماليته اصلا مشكلي نيست
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: m_ganj ، پدی ، Shahabpk ، smpf
(2014-09-11 ساعت 03:04)ps5 نوشته:  
(2014-09-10 ساعت 21:16)مهتاب 83 نوشته:  امیدوارم هر چه زودتر شما هم به خانواده ملحق شوید سوالی داشتم دوست عزیز شما چه مدت قبل از اولین اقدام نامه وقت مصاحبه بدستتون رسید اولین اقدام برای ما fe2002 گروهf4 هستیم ممنون میشم جواب بدین ایا تا وقت تاریخمون باید صبر کنیم؟

من درست نفهمیدم سوالتون چیه اما اگر فبریه 2002 براتون اقدام شده و میخواید بدونید کی میتونید برید برای مصاحبه باید بهتون بگم به زودی سایت زیر رو مشاهده کنید متوجه میشید
http://travel.state.gov/content/visas/en...letin.html
اکتبر تا 22 JAN رو داره میده احتمالا شما که فبریه هستی ماه بعدش یا دو ماه بعدش نوبتت میشه اگر مسئله ای پیش نیاد.
پاسخ
سلام دوست عزیز ممنون از پاسختون دقیقا به سوالم جواب دادین یه سوال دیگه از شما داشتم:چند روز قبل از تاریخ اقدام شما، نامه ای که تاریخ و محل مصاحبه را مشخص کرده اند را گرفتید؟ باتشکر از شما.
پاسخ
به ما تقریبا 1.5 ماه قبل از مصاحبه ایمیل زدن گفتن این تاریخ باید ابوظبی باشید.البته ما یادمون نبود ایمیل رو چک کنیم برای اسپانسر هم ایمیل داده بودن شانس اوردیم که اسپانسرمون بهمون زنگ زد گفتBig Grin
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، مهتاب 83 ، m_ganj ، Shahabpk ، smpf
خیلی ممنون از جوابتون. امیدوارم هیچ مشکلی پیش نیاد.

(2014-09-11 ساعت 15:10)shandiz نوشته:  
(2014-09-11 ساعت 11:32)gh.es نوشته:  تقریبا بعد از ۱۳ماه و بعد از اینکه به سفارت ایمیل زدم فهمیدم که مادرم کلیر شده ولی عجیب اینه که جواب دادن که چون یک سال گذشته در مدت اعتبار کلیرنس به مادرم appointment دوباره میدن!!!!!!! کسی تا به حال در این رابطه چیزی شنیده؟ یعنی دوباره باید بره مصاحبه؟

بله يه مصاحبه فورماليته اصلا مشكلي نيست
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، Shahabpk ، پدی ، m_ganj ، smpf
بالاخره تموم شد! اینم از ویزای ما! بالاخره امروز گرفتمش!
من قبلا اینو گفتم بازم میگم . زیاد به سیس توجه نکنید . برای من تا آخرین لحظه ادمین پروسسینگ نشون میداد! فردای روزی که پاسمو دادم سفارت ، تازه نوشت ایشود! اگر شمارتون تو لیست سفارت بود برید بگیرید ویزا رو! منتظر نشید اونجا چیزی تغییر کنه . چون اگر حتی فقط یک عکس لازم باشه سیس تو حالت ادمین پروسسینگ باقی میمونه!
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A--  Visa Issued: September 9, 2014  خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
پاسخ
تشکر کنندگان: ps5 ، Elahvision ، shandiz ، پدی ، sanbad ، amjad ، USA2014 ، m_ganj ، shahriar2002 ، Abamos ، itex ، AZAR 1335 ، smpf ، sce
تبریک shahabpk عزیز موقق باشی .
ار تجارب آینده هم بچه های پیج رو بی خبر ندار Wink
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه:  14Sep2015 - ویزا : یکضرب

همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP 
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر،  از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید  متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، پدی ، sanbad ، amjad ، m_ganj ، Shahabpk ، smpf
(2014-09-12 ساعت 01:12)Shahabpk نوشته:  بالاخره تموم شد! اینم از ویزای ما! بالاخره امروز گرفتمش!
من قبلا اینو گفتم بازم میگم . زیاد به سیس توجه نکنید . برای من تا آخرین لحظه ادمین پروسسینگ نشون میداد! فردای روزی که پاسمو دادم سفارت ، تازه نوشت ایشود! اگر شمارتون تو لیست سفارت بود برید بگیرید ویزا رو! منتظر نشید اونجا چیزی تغییر کنه . چون اگر حتی فقط یک عکس لازم باشه سیس تو حالت ادمین پروسسینگ باقی میمونه!

خیلی تبریک Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، shandiz ، smpf ، پدی
بالاخره مادرم وقت سفارت گرفت.زمان مصاحبه مجددش ۱۰ روز با اکسپایرد شدن مدیکالش فاصله داره! به نظرتون باید دوباره مدیکال رو انجام بده؟ قصدش این هست که ویزاش رو گرفت بیاد آمریکا. یعنی ممکن هست صادر شدن ویزا بیشتر از۶ یا ۷ رور طول بکشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: m_ganj ، smpf
(2014-09-23 ساعت 07:13)gh.es نوشته:  بالاخره مادرم وقت سفارت گرفت.زمان مصاحبه مجددش ۱۰ روز با اکسپایرد شدن مدیکالش فاصله داره! به نظرتون باید دوباره مدیکال رو انجام بده؟ قصدش این هست که ویزاش رو گرفت بیاد آمریکا. یعنی ممکن هست صادر شدن ویزا بیشتر از۶ یا ۷ رور طول بکشه؟

معمولا برای یک همچین فاصله کمی ویزای بدون مدیکال صادر نمیکنند . پیش آمده طولانی تر هم شده !
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A--  Visa Issued: September 9, 2014  خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
پاسخ
تشکر کنندگان: m_ganj ، gh.es ، smpf
(2014-09-23 ساعت 07:13)gh.es نوشته:  بالاخره مادرم وقت سفارت گرفت.زمان مصاحبه مجددش ۱۰ روز با اکسپایرد شدن مدیکالش فاصله داره! به نظرتون باید دوباره مدیکال رو انجام بده؟ قصدش این هست که ویزاش رو گرفت بیاد آمریکا. یعنی ممکن هست صادر شدن ویزا بیشتر از۶ یا ۷ رور طول بکشه؟
به سلامتی انشاالله.
به نظر من یک ایمیل به سفارت بزنید و سوال کنید اگه لازم هست قبل مصاحبه مدیکال جدید رو با خودتون ببرید
پاسخ
تشکر کنندگان: gh.es ، smpf
من 21 سپتامبر کلیر شدم
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، amjad ، lida55 ، smpf ، sanbad ، m_ganj ، Abamos ، sce ، AZAR 1335 ، shahriar2002 ، مير منصور

معمولاً خوده سفارت به شما میگه. من جای شما بودم تجدید میکردم.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، amjad ، smpf ، m_ganj ، Shahabpk ، taghi1311
(2014-09-23 ساعت 20:13)itex نوشته:  

معمولاً خوده سفارت به شما میگه. من جای شما بودم تجدید میکردم.

خیلی ممنون از راهنماییتون. موفق و شاد باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، smpf ، m_ganj

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان