کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-10-09 ساعت 23:06)amjad نوشته:  .
.
.
.
.
10 اگست
14 اگست
22 و 25 اگست
27 اگست
2 سپتامبر
8 سپتامبر
24 سپتامبر
29 سپتامبر
30 سپتامبر
9 اکتبر
.
.
.
.

صبرتون قابل تحسین هست... به امید کلیر شدنتون به زودی
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، Shahabpk ، smpf
(2014-10-10 ساعت 10:43)m_ganj نوشته:  
.
.
.
.
10 اگست
14 اگست
22 و 25 اگست
27 اگست
2 سپتامبر
8 سپتامبر
24 سپتامبر
29 سپتامبر
30 سپتامبر
9 اکتبر
.
.
.
.

سلام میشه بپرسم چرا کلیر شما اینقدر طول میکشه؟سرباز ارتش بودید یا کار در ارگان لشگری؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، smpf ، m_ganj ، sanbad
من یک ایمیل به سفارت آمریکا در آنکارا زده بودم امروز جوابش اومد... CEAC هم به تاریخ امروز 10 اکتبر آپدیت شدم! یعنی ربطی به این ایمیل داره؟؟ لطفاً راهنمایی کنید. متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، smpf
(2014-10-10 ساعت 12:56)marysam نوشته:  
(2014-10-10 ساعت 10:43)m_ganj نوشته:  
.
.
.
.
10 اگست
14 اگست
22 و 25 اگست
27 اگست
2 سپتامبر
8 سپتامبر
24 سپتامبر
29 سپتامبر
30 سپتامبر
9 اکتبر
.
.
.
.

سلام میشه بپرسم چرا کلیر شما اینقدر طول میکشه؟سرباز ارتش بودید یا کار در ارگان لشگری؟

اقوام ما سرهنگ بازنشسته نیروی هوایی بود دو سال پیش زیر 6 ماه کلیر شد و امسال یکی دیگه از اقوام شغل آزاد داشت بعد 8 ماه کلیر شد... پدر خود من فرهنگی بود بازنشسته با مادرم پارسال سریع ویزا رو گرفتن و اصلاً پروسه کلیرنس نداشتن معلوم نیست چی به چیه..
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، USA2014 ، sanbad ، smpf
(2014-10-10 ساعت 12:56)marysam نوشته:  سلام میشه بپرسم چرا کلیر شما اینقدر طول میکشه؟سرباز ارتش بودید یا کار در ارگان لشگری؟

بله در ارتش خدمت کردم و شغل من هم حسابرسی بوده ولی ظاهرا آدم خطرناکی هستم و خودم خبر ندارم!!! Big Grin
(2014-10-10 ساعت 21:28)m_ganj نوشته:  من یک ایمیل به سفارت آمریکا در آنکارا زده بودم امروز جوابش اومد... CEAC هم به تاریخ امروز 10 اکتبر آپدیت شدم! یعنی ربطی به این ایمیل داره؟؟ لطفاً راهنمایی کنید. متشکرم

بله علت اپ شما همون ارسال ایمیل بوده ، تاریخ هائی که من ذکر کردم همه بدون ایمیل بوده !!

دوستان توجه و حساسیت بیش از حد به سایت سیس باعث ناراحتی خودتون میشه سعی کنید فقط بروز رسانی های خود سفارت رو دنبال کنید - حالا من گفتم کو گوش شنوا شما هام مثل خودمین دیگه !!! Big Grin
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: USA2014 ، ps5 ، m_ganj ، sanbad ، پدی ، Shahabpk ، smpf
(2014-10-10 ساعت 21:28)m_ganj نوشته:  من یک ایمیل به سفارت آمریکا در آنکارا زده بودم امروز جوابش اومد... CEAC هم به تاریخ امروز 10 اکتبر آپدیت شدم! یعنی ربطی به این ایمیل داره؟؟ لطفاً راهنمایی کنید. متشکرم

لطفا در صورت امکان بفرمایید پاسخ سفارت چی بوده. ممنون
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: m_ganj ، smpf
(2014-10-10 ساعت 22:46)amjad نوشته:  
(2014-10-10 ساعت 12:56)marysam نوشته:  سلام میشه بپرسم چرا کلیر شما اینقدر طول میکشه؟سرباز ارتش بودید یا کار در ارگان لشگری؟

بله در ارتش خدمت کردم و شغل من هم حسابرسی بوده ولی ظاهرا آدم خطرناکی هستم و خودم خبر ندارم!!! Big Grin

بله علت اپ شما همون ارسال ایمیل بوده ، تاریخ هائی که من ذکر کردم همه بدون ایمیل بوده !!

دوستان توجه و حساسیت بیش از حد به سایت سیس باعث ناراحتی خودتون میشه سعی کنید فقط بروز رسانی های خود سفارت رو دنبال کنید - حالا من گفتم کو گوش شنوا شما هام مثل خودمین دیگه !!! Big Grin
دوستان به فرمايشات آقا امجد گوش دهید
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، amjad ، m_ganj ، smpf
سایت سفارت که اصلا بروز رسانی نداره. همونی که روز اول نوشته همونه!Sad
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، m_ganj
(2014-10-11 ساعت 17:35)sanbad نوشته:  

؟؟؟؟ شما مگه میدونی ایشون چی از سفارت پرسیدن ؟

(2014-10-11 ساعت 17:48)sanbad نوشته:  سایت سفارت که اصلا بروز رسانی نداره. همونی که روز اول نوشته همونه!Sad

منظورتون کدوم روز اول ؟ و سایت کدوم سفارت ؟ اگه منظورتون انکاراست کنترل + F5 میزنید ؟
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، Shahabpk ، sanbad ، m_ganj ، smpf

Your administrative process has not been completed yet. We cannot estimate how long it may take. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site at http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

Due to high demand, most cases require 4-6 months to complete their administrative processing. However, this process has no time constraints and may even take longer.

Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 a.m. and 12:00pm. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to you.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara, Turkey
[/align][/align][/align][/align]
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، sanbad ، smpf
(2014-10-11 ساعت 19:00)amjad نوشته:  

؟؟؟؟ شما مگه میدونی ایشون چی از سفارت پرسیدن ؟

(2014-10-11 ساعت 17:48)sanbad نوشته:  سایت سفارت که اصلا بروز رسانی نداره. همونی که روز اول نوشته همونه!Sad

منظورتون کدوم روز اول ؟ و سایت کدوم سفارت ؟ اگه منظورتون انکاراست کنترل + F5 میزنید ؟

سوال ما از سفارت غیر از اینکه چرا کلیر شدنمون طول کشیده چی می تونه باشه؟؟؟ Big Grin Sad Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، sanbad ، smpf ، Shahabpk
میدونم از اپدیتای من دیگه خسته شدید - خودم هم
14 اکتبر یه اپ دیگه .... اما ایندفعه :
کلیر شدم Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، Shahabpk ، شاپرک ، itex ، smpf ، sce ، پدی ، sanbad ، Elahvision ، m_ganj ، AsemanAbee ، USA2014 ، azem2014 ، dreamer60 ، shahriar2002
مبارک باشه
من به شخصه از صمیم قلب خوشحال شدم و بهتون تبریک میگم.
category F3
PD: may 2005
ANK 2010
دریافت نامه اول از NVC و پرداخت 120دلار 13 ژانویه 2016
نامه تکمیل مدارک 1 اپریل 2016
دریافت نامه مصاحبه 6 مارچ 2017
تاریخ مصاحبه 11 اپریل 2017
نتیجه مصاحبه AP
اولین آپدیت 14 اپریل 2017 * 17 -19-20 جولای آپدیت *
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، Shahabpk ، smpf ، پدی ، m_ganj
خیلی مبارک باشه
Catagory :F2B
Priority Date : 26APR2012
Case No : Yrv2013......

پس کی روزای خوب میاد؟ اصلا میاد عایا؟!!!Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، Shahabpk ، smpf ، پدی ، m_ganj
متن ایمیل سفارت جهت اگاهی دوستان
یاد آوری میکنم چون بیش از یکسال از تاریخ مصاحبه من میگذره ، لذا همون نامه دعوت به مصاحبه ای رو برای من فرستادن که سال قبل برای اولین بار بعد از کارنت شدن فرستاده بودن

…………………………..Dear
Greetings from US Embassy, Ankara

This is in regards to your immigrant visa application which is being processed at our office. We would like to inform you that your file has been prepared for your interview on

DATE) 10:50 You will be admitted to the Embassy based on your appointment time)

You may use this e-mail message in lieu of an appointment letter
Before coming to our office for an interview, all immigrant visa applicants need to register their passport pickup location through usvisa-info.com or by calling 0850 252 6355 (from Turkey) / (703) 439-2348 (from the U.S.). Please note that each passport holder needs to register visa pickup location separately. After successful registry, please print the receipt and bring it with you on your interview date

On the day of your interview, please bring the following documents to our office and hand them to the Consular Greeter in the following order
Passport
Valid medical report
Registration with PTT -Turkish postal service
DS160 online visa form and barcode page
2 photos
Birth Certificate -original/ translation with copy
Military Card -original/ translation with copy
Statement from the petitioner for not filling taxes
1040 & W-2 forms for 2013 (tax documents) from the co-sponsor
Copy of co-sponsors US passport or green card
Proof of domicile from the petitioner

Please make sure to have all of the documents listed above in your possession on the day of your interview. Failure to submit all of the listed documents will cause delay in your interview process and in the issuance of your visa

For immigrant visa cases started at USCIS, the petitioner’s presence at our office during the interview is not required. The petitioners will not be allowed to accompany their relatives inside the Embassy during the interview. The petitioners of exceptional I-130 cases which are started at U.S. Embassy Ankara on the other hand must accompany the applicant to their interview at our office

We would like to remind you that additional documentation, information or processing may be required for your file after the interview
Note: You should never pay for travel arrangements (e.g., airfare, hotels) without having a visa in your possession. The U.S. Embassy accepts no responsibility if you do so. We are able to issue most visas within five business days of interview; however, we are unable to guarantee the issuance of a U.S. visa before a fixed travel date. You risk significant financial losses if you ignore this advice

Sincerely
Immigrant Visa Unit
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، Shahabpk ، smpf ، sanbad ، m_ganj

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان