کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
f1f جان خیلی خیلی تبریک میگم واقعن سختی زیاد کشیدی شما ... خیلی خوشحال شدم .
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Shahabpk ، amjad ، پدی ، f1f ، AZAR 1335 ، m_ganj ، dreamer60 ، frozen mind ، amir2640
(2014-10-21 ساعت 22:26)f1f نوشته:  یه خبر برای کسایی که جویای وضعیت من بودن
بالاخره بعد از حدود دو سال
کلیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر شـــــــــــــــــــــــدم

هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا

خیلی خیلی مبارکه
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
پاسخ
(2014-10-21 ساعت 03:38)amjad نوشته:  میگم این کلییر شدن امثال منی که مصاحبه مجدد داریم هم ، چون شمارمون تو لیست کلیر شده های سف ارت نمیاد ، چنگی به دل نمیزنه و ظاهرا قطعی نیست !!! Sad

تا الان که کسی رو از مصاحبه مجدد رد نکردن. دلیلی نداره بخوان این کارو بکنن، بد به دلتون راه ندین.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، Shahabpk ، m_ganj ، amjad ، smpf ، frozen mind
مصاحبه مجدد من شنیدم الکیه نگران نباشید یکم به خودتون امید بدید همین الان دارم شما رو میبینم که رفتید ویزا رو گرفتید دارید برمیگردید Smile
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، Shahabpk ، m_ganj ، amjad ، smpf ، frozen mind
کلیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر شـــــــــــــــــــــــدم

هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا

تبریک فراوان
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، f1f ، پدی ، battosai ، آرادایمان ، Shahabpk ، smpf ، dreamer60 ، sanbad
دوستان بالاخره بعد از سه ماه کلیر شدن کل خانواده امروز منم کلیر شدم. من 2 نوامبر می خوام بلیط بگیرم برای آنکارا. کسی هست مثل من سینگل باشه یم اتاق دبل با هم بگیریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی نفهمیدم چجوری تو منتظران آپدیت کنم؟
Approval Date: 23 Sep 2009
Prioty Date = 12 Sep 2001
Interview Date : 12 Jan 2014
کلیر 22 اکتبرBig GrinBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، amjad ، پدی ، Shahabpk ، smpf ، AZAR 1335 ، itex ، amir2640 ، dreamer60 ، sanbad ، frozen mind ، m_ganj
arsia aziz تبریکککککککککککک فراوان به شما .... دستت رو سر ما بعد از یک دهه و نیم بالاخره ....
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، پدی ، amir2640 ، Shahabpk ، smpf ، dreamer60 ، sanbad ، arsia ، frozen mind ، m_ganj

[b]هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا[/m

F1F عزيزم سلام.... فقط كسايي كه سختي موندن تو دوران بلاتكليفي براي گرفتن كليرنس رو كشيدن ميدونن هر روزش چقدر طول ميكشه ..... به شخصه اسطوره صبر شدي واسه من .... خودتم ميدوني كه چقدر منتظر شنين اين خبر بودم ...... از ته دل از ته قلبم ميخوام دادا بزنم .....

TongueBig GrinTongueBig Grin
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، battosai ، smpf ، amjad ، پدی ، amir2640 ، frozen mind ، m_ganj ، Shahabpk
(2014-10-24 ساعت 02:44)dreamer60 نوشته:  F1F عزيزم سلام.... فقط كسايي كه سختي موندن تو دوران بلاتكليفي براي گرفتن كليرنس رو كشيدن ميدونن هر روزش چقدر طول ميكشه ..... به شخصه اسطوره صبر شدي واسه من .... خودتم ميدوني كه چقدر منتظر شنين اين خبر بودم ...... از ته دل از ته قلبم ميخوام دادا بزنم .....

TongueBig GrinTongueBig Grin

دریمر عزیز خیلی خیلی لطف داری
تو این مدت تنها کسی که نگران احوالات من بود، تو بودی و من اینو هیچ وقت فراموش نمیکنمSmile.
امیدوارم روزی بتونم جبران کنمWink.
F1
PD: OCT 2005
Case Completion: MAR 2011
Clearance Duration: 23 Month
Status: Issued
Embassy: Ankara

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، amjad ، پدی ، smpf ، amir2640 ، frozen mind ، m_ganj ، Shahabpk ، dreamer60
دوستان می شه لطفا لینک صفحه ای رو که باید قبل رفتن به آمریکا اگه اشتباه نکنم نفری 160$ پرداخت کنیم رو برای من بفرستید.ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
(2014-10-25 ساعت 23:43)arsia نوشته:  دوستان می شه لطفا لینک صفحه ای رو که باید قبل رفتن به آمریکا اگه اشتباه نکنم نفری 160$ پرداخت کنیم رو برای من بفرستید.ممنون

خدمت شما (لینک)
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، amjad ، arsia ، smpf ، m_ganj ، Shahabpk
دوستان گرامی سلام

خوشحالم که خبرهای خوبی اینجا هست.
دوستان خوبم امجد و f1f و arsia ، مبارک باشه! شماها اسطوره صبر هستین. باید اسمتون در گینس ثبت بشه!

دریمر جان خیلی خوشحالم که هنوز اینجا سر می زنی. اگر در آمریکا هستی یک ایمیل به من بزن و شماره تماس بده تا با هم گپی بزنیم.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، amjad ، battosai ، smpf ، amir2640 ، m_ganj ، f1f ، Shahabpk ، dreamer60
نمی دونم چرا پستم تکراری شد!
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، f1f ، amjad ، battosai ، smpf ، amir2640 ، m_ganj ، Shahabpk
سلام دوستان کسی میدونه منظور از PA در جمله زیر چیه؟ این بخشی از جواب کلیر سفارت ابوظبی یکی از دوستان
Only PA application is ready for processing
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، m_ganj ، Shahabpk
(2014-10-26 ساعت 08:46)frozen mind نوشته:  دوستان گرامی سلام

خوشحالم که خبرهای خوبی اینجا هست.
دوستان خوبم امجد و f1f و arsia ، مبارک باشه! شماها اسطوره صبر هستین. باید اسمتون در گینس ثبت بشه!

دریمر جان خیلی خوشحالم که هنوز اینجا سر می زنی. اگر در آمریکا هستی یک ایمیل به من بزن و شماره تماس بده تا با هم گپی بزنیم.

نمی دونم چرا پستم تکراری شد!

فروزان عزیز دلم برات تنگ شده بود. ممنون لطف داری. ای کاش شما هم دوباره اونجا ببینیم . به امید موفقیت روز افزون شما و خانواده هر جایی که هستید.

Itex عزیز ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، amir2640 ، amjad ، itex ، battosai ، frozen mind ، sanbad ، m_ganj ، Shahabpk

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان