کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
Wink 
(2014-10-14 ساعت 12:58)amjad نوشته:  میدونم از اپدیتای من دیگه خسته شدید - خودم هم
14 اکتبر یه اپ دیگه .... اما ایندفعه :
کلیر شدم Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

بابا ایول!
همه با هم!
هیپ هیپ! هورا!
هیپ هیپ! هورا!
هیپ هیپ! هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا!!!!!
جیغ بنفش مدل آمریکایی! Big GrinBig GrinBig Grin
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A--  Visa Issued: September 9, 2014  خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، shandiz ، smpf ، پدی ، Elahvision ، AZAR 1335 ، dreamer60 ، m_ganj ، USA2014 ، taghi1311 ، azem2014 ، amir2640 ، shahriar2002
ممنونم شهاب جان ، مای ماری و ایلیانا از شما و سایر دوستان بزرگوار که تبریک گفتن و خواهند گفت
بازم بگین خیلی حال میده !!!Big Grin Big Grin Big Grin Cool Cool Cool
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، Shahabpk ، smpf ، پدی ، sanbad ، m_ganj ، USA2014 ، azem2014 ، shahriar2002
جونم اقای امجد شما و امیر حسین که کلیر شدید همه رو خوشحال کردید. لطفا اگه امکانش هست تو منتظر سرا اسمتونو وارد کنید
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، smpf ، پدی ، amjad ، sanbad ، m_ganj ، USA2014
(2014-10-14 ساعت 17:04)amjad نوشته:  ممنونم شهاب جان ، مای ماری و ایلیانا از شما و سایر دوستان بزرگوار که تبریک گفتن و خواهند گفت
بازم بگین خیلی حال میده !!!Big Grin Big Grin Big Grin Cool Cool Cool
سلام
تبريك ميگم بزودي بچسبه تو پاستون و يكسره به مقصد پرواز و خانوادگي شادكام و كامياب باشيد
تبريك و هزار تبريك
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، amjad ، sanbad ، Shahabpk ، m_ganj ، USA2014
این پرونده هم بسته شد و ماموران اف بی ای بیکار شدند Big Grin تبریک بابت کلیر شدنتون.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، amjad ، sanbad ، smpf ، m_ganj
(2014-10-14 ساعت 12:58)amjad نوشته:  میدونم از اپدیتای من دیگه خسته شدید - خودم هم
کلیر شدم Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

تبریک دوست عزیز.
بعد از مدتها با دیدن یه کلیر شده دیگه،حس خوب اون موقع های بچه های 2013 بهم دست داد.
موفق باشی دوست خوبم.
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، amjad ، sanbad ، Shahabpk ، smpf ، m_ganj ، USA2014 ، azem2014
(2014-10-15 ساعت 07:29)sce نوشته:  
(2014-10-14 ساعت 12:58)amjad نوشته:  
تبریک دوست عزیز.
بعد از مدتها با دیدن یه کلیر شده دیگه،حس خوب اون موقع های بچه های 2013 بهم دست داد.
موفق باشی دوست خوبم.

سلام شاپور جان
ممنون از توجه و ابراز محبتت ، پاینده باشی و سربلند

shandiz عزیز smpf محترم ps5 ارجمند از همه شما سپاسگزارم
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، sanbad ، پدی ، smpf ، ps5 ، m_ganj ، USA2014 ، sce
خوب اینم از آقا امجد.ببینیم چراغ بعدی رو کی روشن میکند. گینس دنبال آقا امجد دربدر میگرده. استاد آپ شدن
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، sanbad ، Elahvision ، amjad ، smpf ، m_ganj ، mohammadg846 ، azem2014 ، dreamer60 ، shahriar2002
کلیر شدم Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
بسلامتی...مبارک باشه
امیدوارم همیشه شادوپیروزباشید[emoji4]
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، amjad ، smpf ، پدی ، m_ganj
(2014-10-15 ساعت 14:24)پدی نوشته:  خوب اینم از آقا امجد.ببینیم چراغ بعدی رو کی روشن میکند. گینس دنبال آقا امجد دربدر میگرده. استاد آپ شدن

متشکرم دکتر جان همینجا ارزو میکنم عضو محترم f1f که از همه ما مدت انتظارش بیشتر شده یا تا الان کلیر شده باشه و یا به زودی خودش که نمیاد بگه اوضاع از چه قرار خلاصه بقول شما چراغ بعدی متعلق به همه زوجهای از هم جدا افتاده باشه
القرض اومدم خبر بدم ، پست شما رو دیدم همینجا بگم
اقا امروز 15 اکتبر هم اپ شدم رفتم ایمیلمو دیدم ، دوباره از سفارت ایمیل اومده بود که : آقا جون هرچی مهاجر بامرام سر تاریخ بیای ها !! چشم انتظاریم!!!Big Grin Big Grin فکر کنم نوشته بود وسیله نداری بچه هارو بفرستیم دنبالت !! Cool Big Grin Big Grin
اما ایمیل امروزشون حاوی چند قلم مدارک بود که " بولت " کرده بودن ( درشت نویسی )گفتم دوستان در جریان باشند:

If the petitioner did not file tax returns during the most recent tax year he/she must submit a written explanation about the reason and a copy of the instructions from the Internal Revenue Service publication that shows he/she was not obligated to file tax returns in the US

Copy of co-sponsor’s US passport or green card

A copy of all financial documents for all family members is required

Proof of petitioner’s domicile in the US

All male applicants aged between 18 and 25 needs to bring a signed copy and submit Selective Service on the day of the interview

All unmarried children above 16 need to bring a signed copy and submit Single Statement Form on the day of the interview
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، Shahabpk ، smpf ، پدی ، f1f ، m_ganj ، USA2014
کلیر شدم Big Grin : Big Grin

خانم ها آقايان اجازه بدين از اين تريبون اعلام كنم كه از بين رفقاي خيلي خيلي قديمي من در مهاجر سرا دو نفر بودن كه هنوز موفق به گرفتن ويزا نشده بودن ... يكيشون همين سرور بورگوارم امجد عزيز بود .... به رسم قديمي مهاجرسرا يك جيغ بنفش رو تقديم اين بزرگوار ميكنم تا از اين طريق تونسته باشم خوشحال قلبيم رو نشون بدم ::

هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا

به اميد اينكه دوست ديگرم f1f هم روزي بياد و اينجا اون خبر خوشگله رو بهمون بده Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، f1f ، m_ganj ، smpf ، Shahabpk ، USA2014 ، azem2014 ، amir2640
دریمر جان خیلی محبت داری کلی چسبید خصوصا رنگ بنفشش Big Grin

اقا یه تجربه نقل از پیامهای خصوصی :
سوال :
در ابتدا تبريك مي گويم كلير شدنتون رو، اگه لطفاً براتون ممكن هست بهم بگين پرونده شما از چه طريقي هست ( خانوادگي ، لاتاريخي ويا ...) من در ......زندگي مي كنم واز طريق پرونده خانوادگي برام انجام شده، در تاريخ ....... براي مصاحبه رفتم و تا الان منتظر كلير شدنم هستم ........ در سايت سيس هم چند باري آپديد شدم، چندبار هم ميل زدم تنها جواب اين بوده كه بايد منتظر باشين تا ويزا تون اپروود بشه. اينطور كه توي اين صفحات خوندم شما بيش از ١٥ ماه انتظار كشيدين بعد مصاحبه، ؟!؟
لطف مي كميد اگه تجربتون بهم كمك كنيد.
سپاسگزارم

جواب :

سلام دوست عزیز ، پرونده من خانوادگی و در کتگوری مظلوم F3 هستم
سال گذشته اخر جون مصاحبه شدم و مشمول طی مراحل اداری یا همون FBI CHECK شدم و تا الان منتظر بودم
مواردی همچون من استثناء هست دلیلم هم لیست منتظران هست که در امضاء itex عزیز میتونید ببینید - میانگین انتظار همون چند ماه هست
اما اگر یکسال از تاریخ مصاحبه گذشته باشه ، شما دوباره به مصاحبه دعوت میشین (دوستان معتقدن جنبه تشریفاتی داره )و نیز مدارک و بعضی فرمها دوباره باید ارائه بشه، نکته قابل توجه اینه که دعوت به مصاحبه جدید لزوما به منزله کلییر شدن من نیست و به ندرت بودن کسانی که بعد از مصاحبه مجدد مشمول کلیرنس شدن مهمترین دلیلش هم میتونه تناقض بین مدارک و اطلاعات موجود در پرونده و اطلاعات ارائه شده جدید باشه و همچنین اتفاق هائی که در طی مدت انتظار متقاضی افتاده مثل شغل جدید ، مسافرت خارجی و ...
اپهای اولیه برای انجام روال اداری طبیعی و با هر بار ایمیل زدن شما نیز یکبار اپ میشید ولی از من بپذیرید به هیچ وجه اپ شدن ویا نشدن نشون دهنده چیزی نیست و نمیشه نتیجه گیری کرد
پاسخ
تشکر کنندگان: m_ganj ، sanbad ، پدی ، smpf ، Shahabpk ، dreamer60
(2014-10-16 ساعت 08:06)dreamer60 نوشته:  
کلیر شدم Big Grin : Big Grin

خانم ها آقايان اجازه بدين از اين تريبون اعلام كنم كه از بين رفقاي خيلي خيلي قديمي من در مهاجر سرا دو نفر بودن كه هنوز موفق به گرفتن ويزا نشده بودن ... يكيشون همين سرور بورگوارم امجد عزيز بود .... به رسم قديمي مهاجرسرا يك جيغ بنفش رو تقديم اين بزرگوار ميكنم تا از اين طريق تونسته باشم خوشحال قلبيم رو نشون بدم ::

هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا

به اميد اينكه دوست ديگرم f1f هم روزي بياد و اينجا اون خبر خوشگله رو بهمون بده Shy

پس من چی به کل منو فراموش کرد چهقدر غریب ... همه بچه های قدیمی رفتن .
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، m_ganj ، sanbad ، پدی ، smpf ، dreamer60 ، amir2640

Smile خیلی تبریک از صمیم قلب خوشحال شدم.....
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، پدی ، smpf
(2014-06-03 ساعت 22:57)Siamak A نوشته:  با سلام به همه دوستان عزیز
با کمال تعجب من امروز بعد از گدشت حدود 5 ماه کلیرنس شدم ولی متاسفانه از ما مدیکال مجدد خواسته اند! این هم متنش :
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
# New medical examination is required.
کسی می داند چرا از ما که هنوز مدیکال ما ن تا یک ماه دیگر مهلت دلرد ( ماه دیگر 6 ماه تمام می شود ) خواسته اند که مجددا مدیکال را
انجام بدهیم ؟

(2014-06-03 ساعت 22:57)Siamak A نوشته:  با سلام به همه دوستان عزیز
با کمال تعجب من امروز بعد از گدشت حدود 5 ماه کلیرنس شدم ولی متاسفانه از ما مدیکال مجدد خواسته اند! این هم متنش :
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
# New medical examination is required.
کسی می داند چرا از ما که هنوز مدیکال ما ن تا یک ماه دیگر مهلت دلرد ( ماه دیگر 6 ماه تمام می شود ) خواسته اند که مجددا مدیکال را
انجام بدهیم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، m_ganj

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان