موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
عرض سلام و ادب خدمت تمامی دوستان و مدیریت محترم سایت
سوالی داشتم از محضرتون امیدوارم که راهنمایی لازم رو مبذول بفرمایید
برا ثبت ازدواج رسمی و اقدام برای گرفتن ویزا, با نامزدم که مقیم آمریکاست(گرین کارت) و بنا به دلایلی امکان اومدنشون به ایران نیست قرار بود تا قبل از عید 96 در ترکیه عقد کنیم ولی به علت ناامن شدن ترکیه رفتن به اونجا منفی شد الان کشور دیگه ای که بتوانیم ازدواجمون رو ثبت کنیم و سند ازدواجی دریافت کنیم که با استناد به اون برا ویزای ازدواج امریکا اقدام کنیم کدوم کشوره؟ ارمنستان؟ گرجستان؟ دقیقا چه کشوری؟ چه مدرکی باید آماده کنیم؟ آیا موسسه یا وکیلی هست که بتونه در کمترین زمان ممکن این کارو انجام بده؟ و اگه قرار باشه خودمون شخصا پیگیر کارها باشیم اولین قدم چیه به کجا باید مراجعه کنیم و در چه تاریخی برای سفر اقدام کنیم؟ با سپاس فراون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من در مورد تایلند سوال داشتم دیدم که یک نفر دیگه هم سوال کرده اما بی جواب مونده . سوال کلی من اینه که آیا میتونم گواهی تجرد از ایران بگیرم ببرم یا حتما باید انجا از سفارت بگیرم چون خوندم بعضیها مانند ترکیه بی فایده است ایران بگیرم گواهی تجرد رو
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی ممنونم دوست گرامی. من کل پست های پیشین رو مطالعه کردم، منتها گویا کسی ازدواجشو توی سفارت ایران در گرجستان ثبت نکرده. شماهم چند بار اشاره کردید به زمان، خواستم بدونم این زمان تقریبا چقدره. در هر صورت خیلی ممنونم از پاسخگویی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
ممنون از شما آقای عابدی.
چندین بار با سفارت ایران در تفلیس تماس گرفتم، ولی متأسفانه سیستم تلفن به حدی افتضاح بود (یا ساعت ها پشت خط قرار میگرفتم یا صدا قطع و وصل میشد) که موفق نشدم صحبت کنم و ازشون مدارک لازم برای ثبت ازدواج رو بپرسم.
به هر حال ما فروردین میریم گرجستان.
اگه موفق شدیم ازدواجمون رو در شناسنامه ثبت کنیم، حتما میام و مدارک و مراحلش رو مینویسم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2017-01-31 ساعت 01:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-01-31 ساعت 01:23 توسط azadefarzin.)
بسیار ممنونم از راهنماییهاتون آقای عابدی.
براتون آرزوی موفقیت میکنم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.من تازه اول راهم.لطفا راهنمایی کنین.
می خوام با نامزدم که سیتیزن هستن ازدواج کنم (امارات یا هر جای دیگه) - ویزای ازدواج
ایشون مسیحی هستن.و بعد یا همزمان برای مهاجرت من اقدام کنیم.
- خواستم بدونم الان چه کاری رو باید برای شروع انجام بدیم؟
- از وبسایت سفارت آمریکا توی ابوظبی باید فرمی بگیریم یا ثبت نام انجام بدیم؟
- لازمه خودشون از ابتدا ابوظبی حضور داشته باشن یا آنلاین انجام میشه؟
- وبسایت برای آخر این ماه میلادی تاریخ باز گذاشته اما قسمت زیادیش خاکستری (یا پس شده یا باز نشده ) هست.گه وقتایی تاریخی که می خوایم باز میشه؟و اینکه اون تاریخ پوقتیه که باید حضور داشته باشیم یا وقتیه که باید آنلاین ثبت نام کنیم؟
...
ممنون میشم راهنمایی کنین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید دوستان ازدواج( مسلمان با مسیحی) در کشور امارات منتفیه کلا ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-02-23 ساعت 09:48)zamisf نوشته: ببخشید دوستان ازدواج( مسلمان با مسیحی) در کشور امارات منتفیه کلا ؟
شما چرا گرجستان ثبت ازدواج نمیکنین؟ خیلی راحت و سریع و بدون دردسر میتونین گرجستان ازدواجتون را به صورت کاملا رسمی ثبت کنید. ولی من تا الان نشنیدم کسی امارات ازدواج ثبت کنه.
کیس CR1
بیشتر از 2 سال در پروسه AP!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان؛
من تصمیم گرفتم برای پیگیری و پر کردن فرم های مهاجرتی کانادا (اسپانسر شیپ همسر) وکیل بگیریم. لطفا اگه تجربه ایی دارید، به اشتراک بزارید، چون شک دارم که کار درستی میکنم یا نه، گرفتن وکیل پون منفیه یا مثبت؟؟؟؟
ممنونم از راهنماییتون.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-06 ساعت 01:03)azadefarzin نوشته: سلام دوستان؛
من تصمیم گرفتم برای پیگیری و پر کردن فرم های مهاجرتی کانادا (اسپانسر شیپ همسر) وکیل بگیریم. لطفا اگه تجربه ایی دارید، به اشتراک بزارید، چون شک دارم که کار درستی میکنم یا نه، گرفتن وکیل پون منفیه یا مثبت؟؟؟؟
ممنونم از راهنماییتون.
نظر شخصی من اینه که پول به وکیل دادن تو این مورد یعنی هدر دادن پول! چون وکیل هیچ کار خاصی نمیکنه براتون و فقط فرم ها رو براتون پر میکنه و اونوقت پول از شما میگیره! خودتونو دست کم نگیرید. برای راهنمایی بیشتر از فروم های انگلیسی زبان کمک بگیرید. و دستورالعمل اداره مهاجرت کانادا رو به دقت بخونید و به دقت انجام بدید.
کیس CR1
بیشتر از 2 سال در پروسه AP!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی دوستان
لطفا اگه کسی مراحل ثبت ازدواج در کنسولگری ایران در تفلیس رو می دونه راهنمایی کنه. من و نامزدم (آمریکایی سیتیزن مسلمان) می خوایم بعد از ازدواج در پابلیک هال درخواست ثبت در سفارت ایران هم بدیم که ایشون بتونه بدون اشکال وارد ایران بشه. از طرفی، کسی می دونه منظور از "اصل گواهی تولد بین المللی زوجه" که کنسولگری ایران می خواد دقیقا چیه؟ آخه، نامزدم میگه سفارت آمریکا در تفلیس هیچ مدرکی دال بر تولد و غیره ذلک صادر نمی کنه. ولی تو سامانه کنسولی ایران زده: " اصل گواهي تولد بين المللي زوجه ارائه اين مدرک ضروري بوده و اعاده نمي شود، (چنانچه زوجه متولد کشور محل اقامت نباشد، لازم است قبل از ارائه درخواست، گواهي تولد خود را جهت انجام مراحل اداري به نمایندگی محل اقامت ارائه نمايد)."
ممنون میشم راهنمایی کنین.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
بنده چند سال پيش از ايران اومدم بيرون و پناهنده شدم و الان جواب ساسي اوروپارو دارم يعني پاسپورت آبي اروپا نامزد بنده ايران هستن ميخوام بددونم ما ميتونيم بريم گرجستان يا ارمنستان ازدواجمون رسمي كنيم تا من بتونم همسرمو بيارم اروپا از چه طريقي ميشه لطفاً كمك كنين