موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان اگر کسی در کانادا تراول داکیومنت داشته باشه آیا برای رفتن به گرجستان احتیاج به ویزا داره اگر بله آیا در ونکوور این کشور جهت صدور ویزا نمایندگی داره و یا باید بریم اتاوا لطفا راهنمایی کنید و آیا اطلاع دارین غیر از گرجستان در چه کشورهایی میتونیم ازدواجمون رو ثبت کنیم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من قصد دارم با یک خانم لیتوانیایی که هم اکنون در دانمارک زندگی و کار میکنه ازدواج کنم. ایشون تا یک سال دیگه قرارداد کاری به عنوان معلم داره و قراره به زودی به گرجستان بیاد تا با هم ازدواج کنیم.
حالا سوال من این است که من بعد از ازدواج می تونم بدون قید و شرط ویزای دانمارک بگیرم؟ با توجه به اینکه چند وقت پیش از طرف سفارت دانمارک ریجکت شدم. ولی اون دفعه ویزای فرهنگی درخواستکرده بودم. که از طرفیکدانشگاه دعوتنامه داشتم.
من فمر نمی کنم بعد تز رسیدن به دانمارک مشکلی از جهت اقامت داشته باشم. ولی به راهنمایی برای نحوه اقدام برای ویزا نیاز دارم.
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان کسی اطلاع داره توی کشور تایلند میشه ازدواج رو مثل گرجستان بدون مشکل ثبت کرد و برای ویزای ازدواج باهاش اقدام کرد؟
نزدیک ترین کشور به آمریکا برای ثبت ازدواج دو تا ایرانی کدام کشور هستش؟
اگه اطلاعاتی دارین ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من میخوام با یک مرد ایرانی که تابعیت آلمان رو گرفته ازدواج کنم ولی ایشون نمیتونه بیاد ایران و برای ازدواج قرار هست هردومون بریم ارمنستان و اونجا ازدواج کنیم. بعدش همسرم از آلمان دعوتنامه بفرسته که من برم اونجا. حالا یک سوال دارم اینکه من دینم رو هم باید تغییر بدم برای ازدواج؟؟ چون من مسلمون هستم و همسرم مسیحی! بعد از تغییر دین میتونم برگردم ایران؟ اینجا بفهمن چی میشه؟ یعنی چه مجازاتی داره؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام آقای عابدی ما میخواستیم ازدواجمون رو در گرجستان ثبت کنیم اگر امکان دارد شمارتون رو بفرستین برای گرفتن راهنمایی باهاتون تماس بگیرم
مرسی
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
ضمن سلام و خسته نباشید خدمت همه ی دوستان عزیز بابت اطلاعات دقیق و کاملی که در اختیار سایرین میگذارند
یه سوال داشتم و ممنون میشم دوستانی که میتونن و یا تجربه مشابه داشتن راهنماییم کنند:
نامزد بنده که ایرانی و سیتی زن امریکاست قراره برا عقد بیاد و ما مردد هستیم که تو ایران عقد کنیم یا کشور ثالث مثل گرجستان؟
کلا ایران یا گرجستان ثبت عقد کردن مزیتی در گرفتن ویزا از نظر زمان داره یا فرقی نمیکنه؟
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
وقت شما به خیر و شادی.
دوستان من یک سوال داشتم لطفا راهنمایی کنید.
پرونده نامزدی ما از امریکا به سفارت در وین فرستاده شده.
ولی الان دو ماه هست که منتظر نامه سفارت هستم.
به وکیل گفتیم چرا دو ماه طول کشیده و هیچ خبری نیست، میگه چون انتخابات امریکا هست باید صبر کنیم.
من شک دارم حرفش درست باشه. باید چکار کنم؟ با سفارت تماس بگیرم؟ چه بگم به سفارت؟ باید خودم اقدام کنم وقت بگیرم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
ویزا: نامزدی
محل سکونت نامزد: کالیفرنیا
اولین اقدام: 26.09.2015
مصاحبه نامزدم در اداره مهاجرت امریکا: 23.02.2016
ارسال مدارک به سفارت: 29.08.2016
منتظر نامه سفارت...