موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-09 ساعت 01:41)abedi110 نوشته: (2015-07-27 ساعت 13:39)sepideh IR نوشته: (2015-07-27 ساعت 00:05)abedi110 نوشته: همه دوستان عزیز که در این تاپیک لطف کردند و پیام گذاشتند و مشاوره های عالی دادند .
من کم کم دارم جهت حضور و ازئواج در گرجستان آماده می شوم .
به همین خاطر میخواهم دوستان لطف کنند و بگویند آیا شرایط ازدواج در گرجستان هنوز مثل سابق به سادگی صورت می پذیرد ؟
از دوستانی که جدیدا برای این موضوع اقدام کرده اند میخوام وضیحات کاملی در مورد سفرشون برای کمک به دوستان بنویسند .
از همه شما دوستان تشکر میکنم .
دوست عزيز من تقريبا ٣ سال پيش گرجستان ازدواج كردم اينكه حالا شرايطش تغيير كرده يا نه نميدونم ولى اون كشورها عين تركيه يا قبرس يا اوكراين هر روز تغيير نميكنه،البته قبل از رفتن مطمئن شيد،ما شرايط رو پرسيديم و رفتيم و خيلى راحت مدرك ازدواج گرفتيم،اميدوارم كاراتون روى رِوال انجام بشه
ممنون از جوابتان
اینطور که من تحقیق کردم مواردی وجود دارد که اگر مورد تائید شما هست خوشحال میشم بگید و نظر بدید .
ابتدا من به همراه همسرم که سیتیزن آمریکا میباشند در گرجستان حاضر می شویم . به دفتر ثبت اسناد رسمی می رویم و پاسپورت هامون و گواهی های تجرد را ترجمه میکنیم و سپس در تفلیس به ساختمان آپاستیل میرویم که همان public service hull می باشد
سپس ۲ شاهد نیز به همراه خود میبریم مدرک ازدواج رسمی میگیریم و با پزداخت ۲۲۰ لاری مدرک مزین به مهر دادگستری و امور خارجه گرجستان میشود و همان موقع تحویل میدهند و بعد از آن به سفارت آمریکا در همان تفلیس میرویم برای تائیدیه سفارت آمریکا .
بعد از آن همه پروسه ازدئاح ما تکمیل می گردد و سئوالاتی اینجا وجود دارد :
بعد از از برگشت همسرم به آمریکا ایشان به اداره مهاجرت رفته و برای من درخواست ویزای ازدواج میدهد ، اینجا چه مدارکی از سمت من نیاز هست که من باید از قبل از رفتن به گرجستان آماده کنم و به ایشان تحویل بدهم ؟
بعد آیا سفارت آمریکا را برای زمان مصاحبه خودم باید انتخاب کنم یا خودشان .
چه مدارکی برای سفارت نیاز دارم که باید تهیه کنم و چه پرداخت هایی باید صورت بگیرد و مراحل از آزمایش خون تا مصاحبه و ...
واقعا ممنونم از لطف شما که بی دریغ اطلاعاتان را در اختیار مردم میزارید .
سلام دوست عزيز من همون sepideh IR هستم ما فقط پاسپورت ارائه داديم،كاغذ تجرد هم نداديم،بقيه مراحل رو هم ميتونيد در بقيه صفحه ها كامل و منظم بخونيد
دسته بندى F2a
ارسال مدارك ٣١/٠١/٢٠١٣
اپروو ٢٢/٠٧/٢٠١٣
پرداخت آنلاين ٨٨$ و ٢٢$ در تاريخ ٠٩/١٢/٢٠١٣
نامه تكميل پرونده ١٧/٠٧/٢٠١٥
نامه مصاحبه ٠٧/٠٨/٢٠١٥
تاريخ مصاحبه استكهلم ٠١/٠٨/٢٠١٥
نقص مدرك ٠١/٠٨/٢٠١٥
بلاتكليف و معلق?
من همون sepideh IR هستم
من عاشق راديو شمرون هستم?
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
در مورد ازدواج در گرجستان چه مدارکی لازم هست؟
فقط پاسپورت کافیه؟
لطفا راهنمایی کنید.
متشکرم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-09-18 ساعت 11:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-11-27 ساعت 13:03 توسط tamoko89.)
با سلام خدمت دوستان
حدود سه ماه دیگه قرار گرجستان ازدواج کنم
من به یکی از شرکت های وکالت ایمیل زدم, شرایط ازدواج تو گرجستان همونه همونطور که خیلی از کاربرها اشاره کرده اند, ای در پاسپورت فقط, بعد ایشون گفتن اگه بخوایی با جشن و اینا ازدواج کنی میشه حدود 170 ژل(واحد پول گرجستان) و باید از 3 هفته قبل هم هماهنگ کنی اما خوب توضیح نداد در غیر این صورت چند روز طول میکشه؟
کیس CR1
بیشتر از 2 سال در پروسه AP!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به مديريت محترم و تمام دوستان عزيز
من كليه مطالب مرتبط با ازدواج در تركيه و نكات مربوطه رو خوندم و خيلي هم مفيد بود ، ممنونم. سوالي برام پيش اومده، مدت زماني كه اونجاييم لزوما برگه افامت هتل بايد باشه يا اگه منزلي رو اجاره كنيم اون اجاره نامه هم معتبره؟ و همچنين پيش بينيتون براي مدت زمان انجام كل مراحل عقد و ثبت رسمي اون ( صفرتاصد) بصورت حدودي چقدره؟
با تشكر و سپاس
هفت نوامبر دوهزارو پونزده
ارسال مدارك : هفده نوامبر دوهزاروپونزده
تاييده مدارك : بيست و سه نوامبر -----مدارك به اداره uscis نبرسكا ارجاع داده شده
كيس نامبر nvc : دوم مي دوهزار و شيش
تكميل مدارك : يك ماه بعدش
منتظر وقت سفارت ابوظبي
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-25 ساعت 00:29)اميرفاتح نوشته: سلام به مديريت محترم و تمام دوستان عزيز
من كليه مطالب مرتبط با ازدواج در تركيه و نكات مربوطه رو خوندم و خيلي هم مفيد بود ، ممنونم. سوالي برام پيش اومده، مدت زماني كه اونجاييم لزوما برگه افامت هتل بايد باشه يا اگه منزلي رو اجاره كنيم اون اجاره نامه هم معتبره؟ و همچنين پيش بينيتون براي مدت زمان انجام كل مراحل عقد و ثبت رسمي اون ( صفرتاصد) بصورت حدودي چقدره؟
با تشكر و سپاس
سلام
در مورد سوال اولتون نمیدونم چون ما برگه اقامت هتل بردیم
سوال دومتون هم ما 10 روز بودیم و از روز اول تا روز اخر و حتی لحظه اخر طول کشید
F2A
ارسال مدارک : 22Jan.2015 , رسید مدارک : 29Jan.2015 , انتقال از سرویس سنتر ورمونت : 2Sep.2015 , اپرو : 25Sep.2015
دریافت کیس نامبر و اینویس نامبر : 5Nov.2015
DS-261 و 120$ : 13Nov.2015 : $325 ، 5Nov.2015 ، فرم 20Nov,2015 : DS-260 ، ارسال مدارک : 24Nov.2015
تکمیل مدارک : 11Jan 2016
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-25 ساعت 10:47)aida123 نوشته: (2015-09-25 ساعت 00:29)اميرفاتح نوشته: سلام به مديريت محترم و تمام دوستان عزيز
با تشكر و سپاس
سلام
در مورد سوال اولتون نمیدونم چون ما برگه اقامت هتل بردیم
سوال دومتون هم ما ۱۰ روز بودیم و از روز اول تا روز اخر و حتی لحظه اخر طول کشید
ای بابا آخر نفهمیدیم چی به چی شد! یکی میگه همون روز مدارکو تحویل میدن بعد شما میگین 10 روز کارتون طول کشید؟ آخر کدومش درسته؟ قضیه برگه هتل دیگه چه صیغه اییه؟
کیس CR1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-09-28 ساعت 19:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-28 ساعت 19:26 توسط tamoko89.)
(2015-09-27 ساعت 15:52)Stiveapple نوشته: عاقا من یه تحقیقاتی در مورد ازدواج تو کشور سوم انجام دادم "البته دارم پیش اساتید اینجا درس پس میدم" ولی امیدوارم مفید باشه.
منظورتون از آپوستیل چیه؟ بعد سوال بعدی این که مهر وزارت دادگستری گرجستان رو کجا میزنن؟
سوال بعدی این که اتوبوس گرجستان چه روزهایی حرکت میکنه؟ شماره نداری زنگ بزنیم اطلاعات اتوبوس بگیریم برا گرجستان؟
کیس CR1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
آپوستیل مثل برابری ثبت با سند هستش
وقتی ازشون ترجمه سند ازدواجو بخواین براتون مهر هم میکنن.
شرکت تریپکس هم بلیط میفروشه، اینم اطلاعاتش:
09384127631
021-66595950
Www.tripex.IR
خیابان آزادی/ خیابان جمال زاده/ شماره ۱۲
[/quote]
یک سوال دیگه, چقدر فرایند بابلا طول میکشه؟ آخه یکی میگه ده روز! یکی میگه چند ساعت! آخر کدومش؟
کیس CR1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزيز من خيلي به تجربيات و اطلاعات جنابعالي احتياج دارم در صورت امكان پاسخ بديد لطفا