2013-09-13 ساعت 14:41
(2013-09-13 ساعت 11:42)ghafari88 نوشته:(2013-09-13 ساعت 11:05)behfaza نوشته:(2013-09-13 ساعت 02:34)rtt نوشته: دوستان یه سوالی برام پیش اومده می خواستم بپرسم ازتون
اینایی که ابوظبی مصاحبه دارن چرا همون ابوظبی اقامت نمی کنن و همه میرن دبی؟؟؟؟؟؟ ابوظبی که راحت تره به سفارت هم نزدیکه بیمارستان واسه مدیکال هم که داره پس مشکل چیه که همه میرن دبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکلی نیست و سلیقه ای است . میتونین براورد هزینه ها و سهولت انجام اموررا با کسب اطلاعات از سفرنامه های دوستان بدست آورید و تصمیم بگیرید . و ساکن دوبی یا ابوظبی شوید . در پست شماره ده همین تاپیک هم اگر کامل بخوانید مطالبی هست .
لازم به یادآوری هست که من طبق چیزی که در سفرنامه های قبلی خونده بودم، دو مورد رو هم باید لحاظ کرد:
1- ظاهراً برای سفر به ابوظبی ویزایی که داده می شود متفاوت هست ( از سوی سفارت امارات ) و دادن اون ویزا یه مقدار داستان داشت ظاهراً ( اگر منبعش رو پیدا کردم می ذارم براتون )
2- هزینه مدیکال دبی از ابوظبی ارزون تر هست ظاهراً.
ببخشید
اولا که ویزای ابوظبی با دبی هیچ فرقی نمیکنه!
دوما هزینه ی مدیکال هم برعکس ابوظبی یه خورده ارزون تره! حتی از nmc دبی هم ارزون تره!
دبی یه جورایی تو دست تره تا ابوظبی بعدشم کلا ابوظبی اگه ایشالله یه ضرب بگیرید نهایتا 2بار باید برید،
ابوظبی برا اونایی خوبه که زیاد دبی رفتن و دلشونو زده
رالی، کارولینای شمالی