موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-16 ساعت 07:59)abiha نوشته: سلام دوستان..
کی هفته ی اول اکتبر مصاحبه داره؟
کی زودتر از همه هست؟
سلام ... من هفته اول اکتبرم اگه عمری باقی باشه تا او موقع
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:1 اکتبر 2014
سرویس سنترکالیفرنیا
پ.د :8 اکتبر 2014
تاريخ اپروو: 24 فوریه 2015
دريافت كيس نامبر: 19 می 2015 -ابوظبی
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی هفته اول نوامبر نیست . . .؟؟
یعنی من تنهای تنهام ؟ ؟ ؟
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
یه سوال داشتم. من چون تهران نیستم از یکی از آزمایشگاهها خواستم تست آنتی آبله مرغان رو بگیره ازم ، فقط اسم و فامیلم رو نمی تونست تو سیستم انگلیسی وارد کنه .به نظرتون ترجمش کنم؟
یا همونو ببرم کافیه؟ مصاحبم هم ابو ظبی هست.
رتبه:
68
1 تشکر در 0 ارسال
دیشب داشتم با یکی از دوستان که در همراه اول کار می کنه صحبت می کردم. ازش پرسیدم به نظرت ( انصافاً ) اگر آدم بخواد بره دبی بهتره همراه اول ببره یا اونجا سیم کارت بخره.
گفت ببین. دائمی که اصلاً نبر با خودت. برگردی یه قبض برات میاد در حد تیم ملی. اگرم خواستی همراه اول ببری اعتباری ببر و قبلش هم یه مقدار شارژش کن. اما کلاً گول این حرفا و تخفیف ها رو نخور. بهتره همون جا یه سیم کارت بخری و نهایتاً بگی از اینجا بهت زنگ بزنن.
-- این چیزی که تعریف کردم صرفاً یک نقل قول بود و شاید درست و شاید اشتباه باشه. گفتم با شما هم در میون بگذارم ممکنه دوست داشته باشید بدونید. --
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
قبولي : اول مي. مصاحبه : اواخر اكتبر. تعداد كيس : ٣ نفر سلام به همه دوستان برنده در لاتاري ٢٠١٤[/size] از دوستاني كه مثل من فرزند ١٠ ساله دارند ايا براي ايشان هم نياز به ارائه مدرك تحصيلي هست براي روز مصاحبه ؟
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-17 ساعت 10:05)EKAM نوشته: (2013-09-17 ساعت 08:48)ghafari88 نوشته: دیشب داشتم با یکی از دوستان که در همراه اول کار می کنه صحبت می کردم. ازش پرسیدم به نظرت ( انصافاً ) اگر آدم بخواد بره دبی بهتره همراه اول ببره یا اونجا سیم کارت بخره.
گفت ببین. دائمی که اصلاً نبر با خودت. برگردی یه قبض برات میاد در حد تیم ملی. اگرم خواستی همراه اول ببری اعتباری ببر و قبلش هم یه مقدار شارژش کن. اما کلاً گول این حرفا و تخفیف ها رو نخور. بهتره همون جا یه سیم کارت بخری و نهایتاً بگی از اینجا بهت زنگ بزنن.
-- این چیزی که تعریف کردم صرفاً یک نقل قول بود و شاید درست و شاید اشتباه باشه. گفتم با شما هم در میون بگذارم ممکنه دوست داشته باشید بدونید. --
عمو جان دوستتون راست گفته اگه ميخواي فيش موبالتو ديدي سكته نكني همون جا يه سيم كارت اتصالات بخر كه هم بهت زنگ بزنن و هم تماسهاي داخليتو راحت انجام بدي....توجه!!! سيم كارت ايرانو از همون داخل هواپيما در بيار كه يهو اشتباهي گوشيت اونجا روشن نشه .....
سلام دوستان
کنار بیمارستان NMC یه سوپر مارکت هست که اگه ازش سیم کارت بگیرید 35 درهم حساب میکنه .
هزینه مکالمه سیم کارت اتصالات با موبایل ایران حدودا دقیقه ای 2درهم در میاد.
اگر فکر میکنید کلیرنس میخورید و باید چند دوبار برید امارات،حتما سیم کارت بخرید.
P.D. DEC 2013
*****F2A CASE NO: 2014ANK
19FEB-2015 02:37 AOS $120.00
16APR-2015 00:15 IV $325.00
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
هفته سوم نوامبر مصاحبه داشتین به من پیام بدین . ممنون
کیس: 2014AS000019XX | کنسولگری: آنکارا ----> ابوظبی | تاریخ روئت قبولی : 1 می | تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 22 می | تعداد نفرات: 3 | تاریخ مصاحبه: هفته سوم ماه NOV | ویزای یکضرب | حرکت به آمریکا : فروردین 93 فعلا شهر LA | همسفرا پیغام بگذارند