کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-09-15 ساعت 14:38)ghafari88 نوشته:  
(2013-09-15 ساعت 13:17)azadehjjaberi نوشته:  
(2013-09-15 ساعت 10:51)ghafari88 نوشته:  
(2013-09-15 ساعت 10:11)azadehjjaberi نوشته:  من هم مصاحبه ام دوشنبه صبح است ،چند روز زودتر باید برم واسه مدیکال؟بیمارستان مدیکال همه روزه بازه؟چه جوری از الان می تونم برای مدیکال وقت بگیرم؟

مدیکال شنبه ها تعطیل هست. اما جمعه ها هم بازه و انجام می دن. شنبه فقط می تونید جواب رو بگیرید. کلا اگر فرزند ندارید دو روز جلوتر تشریف ببرید OK هست.
راجع به وقت گرفتن هم به تاپیک زیر مراجعه کنید تا اطلاعات مکفی رو پیدا کنید.

گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
یعنی اگه جمعه صبح برسم دبی و عصر برم واسه مدیکال شنبه با اینکه تعطیلی به من جواب مدیکال رو میدن؟؟؟؟

بله. البته بهتر هست که طوری حرکت کنید که جمعه صبح تشریف ببرید مدیکال. دو ساعت هم بیشتر کار نداره.

مديكال جمعه تعطيله ولي شنبه كار ميكنه دوستاني هستن كه شنبه صبح وقت دارن .... حالا بمن صبح يكشنبه وقت داده و پروازم صبحه زنگ زدم تلفني خانم بانو گفت اكي عصر بيا ولي در جواب ايميلم اكي نميده !!!!!Sad
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: cpd ، behfaza ، ali_gh ، A_A
سلام دوستان..
کی هفته ی اول اکتبر مصاحبه داره؟
کی زودتر از همه هست؟Smile
تشکر کنندگان: behfaza ، cpd
(2013-09-16 ساعت 07:59)abiha نوشته:  سلام دوستان..
کی هفته ی اول اکتبر مصاحبه داره؟
کی زودتر از همه هست؟Smile

سلام ... من هفته اول اکتبرم اگه عمری باقی باشه تا او موقع Big Grin
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:1 اکتبر 2014
سرویس سنترکالیفرنیا
پ.د :8 اکتبر 2014
تاريخ اپروو: 24 فوریه 2015
دريافت كيس نامبر: 19 می 2015 -ابوظبی
تشکر کنندگان: behfaza ، EKAM ، r.bazargan
(2013-09-15 ساعت 19:10)omid05 نوشته:  
(2013-09-15 ساعت 14:51)میما نوشته:  
(2013-09-14 ساعت 10:53)azadehjjaberi نوشته:  از دوستان کسی هفته آخر نوامبر ابوظبی مصاحبه داره؟؟؟

بله من آخرای نوامبر هستم Smile

ما هم آخر نوامبر هستیمBig Grin
شما پیام خصوصی تون غیر فعاله،تاریخ دقیق مصاحبه تون رو پیام بدین ،شاید بشه یه سری از کارها رو با هم انجام دادCool
شماره کیس : 2014AS00002XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه : هفته آخر نوامبر(ابوظبی)
ویزای یک ضرب از ابوظبیBig Grin
ورود به امریکا:اواخر دسامبرTongue
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-09-16 ساعت 23:02)behfaza نوشته:  بیست وهفت نوامبر مصاحبه نبود ؟ بریم ؟Big Grin

آیا از فرودگاه امام خمینی اتوبوس به مقصد شهرستانها احتمالا هست ؟ ( از بعضی شهرها اتوبوس مستقیما به مقصد فرودگاه امام داریم.)
از فرودگاه امام اتوبوس فقط برای تهران هست شما از هر شهری که می اید در ترمینال ماشین برای فرودگاه هست
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: behfaza ، r.bazargan
(2013-09-16 ساعت 23:52)behfaza نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 23:43)navid1054 نوشته:  سلام من يه سوال دارم من روز ١٩ نوامبر مصاحبه دارم حتما بايد در csc ثبت نام كنم چي هست كسي مي تونه كمك كنه
ممنون
بله میرین به پست شماره نه همین تاپیک صفحه اول و CSC روپیدامیکنین و انجام میدین .

البته تاپیک CSC مخصوص سوال شماست و سوالتون رو باید اونجا مطرح کنید. اولین پست رو هم که بخونید متوجه میشید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: behfaza ، KIMIA2005 ، EKAM
دوستان کسی هفته اول نوامبر نیست . . .؟؟
یعنی من تنهای تنهام ؟ ؟ ؟
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، EKAM ، behfaza
پست موقت

دوستانی که تمایل به شرکت در گردهمایی برندگان 2014 دارند به لینک زیر مراجعه کنند :

http://mohajersara.com/thread-6819-post-...#pid415251
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، navid1054 ، kiana11 ، behfaza
سلام دوستان.
یه سوال داشتم. من چون تهران نیستم از یکی از آزمایشگاهها خواستم تست آنتی آبله مرغان رو بگیره ازم ، فقط اسم و فامیلم رو نمی تونست تو سیستم انگلیسی وارد کنه .به نظرتون ترجمش کنم؟
یا همونو ببرم کافیه؟ مصاحبم هم ابو ظبی هست.
تشکر کنندگان: میما
(2013-09-17 ساعت 08:28)abiha نوشته:  سلام دوستان.
یه سوال داشتم. من چون تهران نیستم از یکی از آزمایشگاهها خواستم تست آنتی آبله مرغان رو بگیره ازم ، فقط اسم و فامیلم رو نمی تونست تو سیستم انگلیسی وارد کنه .به نظرتون ترجمش کنم؟
یا همونو ببرم کافیه؟ مصاحبم هم ابو ظبی هست.

می تونید نتیجه آزمایش رو با خودتون ببرید تا دوستان در پاستور در کارت زردتون وارد کنند.
در نهایت بله، ترجمه هم می تونید بکنید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: behfaza ، A_A
دیشب داشتم با یکی از دوستان که در همراه اول کار می کنه صحبت می کردم. ازش پرسیدم به نظرت ( انصافاً ) اگر آدم بخواد بره دبی بهتره همراه اول ببره یا اونجا سیم کارت بخره.
گفت ببین. دائمی که اصلاً نبر با خودت. برگردی یه قبض برات میاد در حد تیم ملی. اگرم خواستی همراه اول ببری اعتباری ببر و قبلش هم یه مقدار شارژش کن. اما کلاً گول این حرفا و تخفیف ها رو نخور. بهتره همون جا یه سیم کارت بخری و نهایتاً بگی از اینجا بهت زنگ بزنن.
-- این چیزی که تعریف کردم صرفاً یک نقل قول بود و شاید درست و شاید اشتباه باشه. گفتم با شما هم در میون بگذارم ممکنه دوست داشته باشید بدونید. --
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: EKAM ، amin arefi ، behfaza ، yasejavan ، A_A
(2013-09-17 ساعت 08:48)ghafari88 نوشته:  دیشب داشتم با یکی از دوستان که در همراه اول کار می کنه صحبت می کردم. ازش پرسیدم به نظرت ( انصافاً ) اگر آدم بخواد بره دبی بهتره همراه اول ببره یا اونجا سیم کارت بخره.
گفت ببین. دائمی که اصلاً نبر با خودت. برگردی یه قبض برات میاد در حد تیم ملی. اگرم خواستی همراه اول ببری اعتباری ببر و قبلش هم یه مقدار شارژش کن. اما کلاً گول این حرفا و تخفیف ها رو نخور. بهتره همون جا یه سیم کارت بخری و نهایتاً بگی از اینجا بهت زنگ بزنن.
-- این چیزی که تعریف کردم صرفاً یک نقل قول بود و شاید درست و شاید اشتباه باشه. گفتم با شما هم در میون بگذارم ممکنه دوست داشته باشید بدونید. --

عمو جان دوستتون راست گفته اگه ميخواي فيش موبالتو ديدي سكته نكني همون جا يه سيم كارت اتصالات بخر كه هم بهت زنگ بزنن و هم تماسهاي داخليتو راحت انجام بدي....توجه!!! سيم كارت ايرانو از همون داخل هواپيما در بيار كه يهو اشتباهي گوشيت اونجا روشن نشه .....
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: ghafari88 ، behfaza
قبولي : اول مي. مصاحبه : اواخر اكتبر. تعداد كيس : ٣ نفر سلام به همه دوستان برنده در لاتاري ٢٠١٤[/size] از دوستاني كه مثل من فرزند ١٠ ساله دارند ايا براي ايشان هم نياز به ارائه مدرك تحصيلي هست براي روز مصاحبه ؟
تشکر کنندگان: میما
(2013-09-17 ساعت 10:05)EKAM نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 08:48)ghafari88 نوشته:  دیشب داشتم با یکی از دوستان که در همراه اول کار می کنه صحبت می کردم. ازش پرسیدم به نظرت ( انصافاً ) اگر آدم بخواد بره دبی بهتره همراه اول ببره یا اونجا سیم کارت بخره.

عمو جان دوستتون راست گفته اگه ميخواي فيش موبالتو ديدي سكته نكني همون جا يه سيم كارت اتصالات بخر كه هم بهت زنگ بزنن و هم تماسهاي داخليتو راحت انجام بدي....توجه!!! سيم كارت ايرانو از همون داخل هواپيما در بيار كه يهو اشتباهي گوشيت اونجا روشن نشه .....
سلام دوستان
کنار بیمارستان NMC یه سوپر مارکت هست که اگه ازش سیم کارت بگیرید 35 درهم حساب میکنه .
هزینه مکالمه سیم کارت اتصالات با موبایل ایران حدودا دقیقه ای 2درهم در میاد.
اگر فکر میکنید کلیرنس میخورید و باید چند دوبار برید امارات،حتما سیم کارت بخرید.
P.D. DEC 2013
*****F2A CASE NO: 2014ANK
19FEB-2015 02:37 AOS $120.00
16APR-2015 00:15 IV $325.00
تشکر کنندگان: ghafari88 ، behfaza ، EKAM ، A_A
سلام دوستان
هفته سوم نوامبر مصاحبه داشتین به من پیام بدین . ممنون
کیس: 2014AS000019XX | کنسولگری: آنکارا ----> ابوظبی | تاریخ روئت قبولی : 1 می | تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 22 می | تعداد نفرات: 3 | تاریخ مصاحبه: هفته سوم ماه NOV Wink | ویزای یکضرب | حرکت به آمریکا : فروردین 93 فعلا شهر LA | همسفرا پیغام بگذارند
تشکر کنندگان: hudson ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان