موضوعها: 0
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-11 ساعت 10:42)spv نوشته: (2014-06-11 ساعت 10:19)ps5 نوشته: دوستان یه سوال فوری دارم خودتون میدونید هزینه ها چقدر هست و چجوری هست پس امیدوارم درکم بکنید ما قراره بریم مدیکال مجدد بدیم و برگردیم ایران و یکی از اعضا با پاسپورت و جواب های مدیکال بره که ویزا رو بگیره الان سوالم اینجاس که وقتی رفت سفارت دیگه بقیه اعضا رو احتیاج نداره؟ یعنی یکنفر میتونه پاسپورت و جواب های مدیکال بقیه رو ببره یه وقت نگن چون مدیکال هم بوده باید بقیه اعضا باشن؟ سوال فوق فوری هست لطفا اگر اطلاع هم ندارید به اشتراک بزارید ممنون .
سلام دوست من
بهترین کار اینه شما با سفارت تماس بگیرین وسوال کنید هیچ مشکلی نداره تلفنی فارسی جواب می دن و اخر اسم شخص را هم ازش سوال کنید که یادتون باشه با کی صحبت کردید
والا تا حالا همش از طریق ایمیل مکاتبه کردیم با سفارت توی اون سایت هایی هم که بنده دارم فقط ایمیلش هست شماره نداره اگر شماره سفارت رو دارید بدید ممنون میشم.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.دوستان اگه دبی ویزا کارت باز کنیم مشکلی پیش نمیاد؟ تو آمریکا هم میخام استفاده کنم. یه موقع اگه ببندنش نباید برگردم دبی؟
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-12 ساعت 11:00)farnama نوشته: سلام.دوستان اگه دبی ویزا کارت باز کنیم مشکلی پیش نمیاد؟ تو آمریکا هم میخام استفاده کنم. یه موقع اگه ببندنش نباید برگردم دبی؟
سلام ، شما مراحل گرفتن ويزا كارت را ميدونيد ؟ اصلا واسه ما ايرانيها كه مقيم امارات نيستيم انجام ميدن؟
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-12 ساعت 19:10)farshadm999 نوشته: (2014-06-12 ساعت 12:43)farnama نوشته: (2014-06-12 ساعت 12:08)reza16 نوشته: (2014-06-12 ساعت 11:00)farnama نوشته: سلام.دوستان اگه دبی ویزا کارت باز کنیم مشکلی پیش نمیاد؟ تو آمریکا هم میخام استفاده کنم. یه موقع اگه ببندنش نباید برگردم دبی؟
سلام ، شما مراحل گرفتن ويزا كارت را ميدونيد ؟ اصلا واسه ما ايرانيها كه مقيم امارات نيستيم انجام ميدن؟
نمی دونم کجا خوندم
بله باز می کنند.یکی از بچه ها تو مهاجرسرا گفت رفته بانک و براش باز کرده.
مشکلی که هست.ما که میخایم پول نقد ببریم آمریکا یکم خطرناکه.چون تا یه مدتی ظاهرا نمیشه اونجا حساب باز کرد
دوست من ، یعنی چی ویزا کارت باز کنید؟!
ویزا اسم شرکتی هست که تولید کردیت کارت میکنه، شما باید حساب بانکی داشته باشید ، یک حساب باز کنید تا بعد بتونید درخواست Debit Card بدید که میتونه از نوع مستر کارت یا ویزا کارت یا مسترو کارت و غیره باشه.
در حال حاضر با پاسپورت ایرانی شما فقط و فقط آذربایجان و ارمنستان میتونید حساب بانکی باز کنید هر کسی هم که میگه من براتون جای دیگه حساب باز میکنم دروغ میگه گول این افراد شیاد رو نخورید.
مورد دوم: ویزا کارت ، مستر کارت و... با حساب بانکی فرق داره شما میتونید حساب بانکی داشته باشید که دبیت کارت یا کردیت کارت نداشته باشه، اگر فقط صرفا یک کارت اعتباری میخواید بهتره که از حسابهای واسطه برای اینکار استفاده کنید.
مثلا یک شرکتی که حساب Corporate توی مثلا انگلیس داره میتونه یه کارت اعتباری به نام شما صادر کنه که اون کارت وصل هست به حساب اون شخص عین یک پروفایل مجازی در داخل حساب اون طرف و هر وقت بخواد میتونه پولتون رو برداره و با یک لیوان شربت یا آب پرتغال بره بالا.
در مورد انتقال پول شما که میفرمائید نمیخواید پول نقد ببرید ، دوست من چقدر مگه میخواید پول ببرید؟؟ نفری ۵۰۰۰ دلار بدون مشکل و تا نفری ۹۰۰۰ دلار با اظهار نامه میتونید ببرید و شاید هم بیشتر. اگه منظورتون اینه قراره ۱۰۰ها هزار دلار پول ببرید حساب بانکی هم به شما کمکی نخواهد کرد چون مثلا بانک HSBC بریتانیا ، یا مثلا شارجه بانک امارات بانک پارسیان ایران نیست که میلیارد بریزید توش، به عنوان یک ایرانی اگه ۲۰،۰۰۰ دلار پول وارد حسابتون بشه نه تنها باید مالیات پول رو بپردازید بلکه بانک میتونه خیلی راحت از شما Source پول رو سوال کنه و اگر دلیل قانع کننده نداشته باشید حسابتون رو مثل آب خوردن میبنده.
اگر هر سوالی بود من در خدمت هستم، تمنا دارم به این افراد سود جو تو ایران گوش ندید و گولشون رو نخورید. شما پاسپورت ایرانی دارید و مقیم جایی نیستید ظاهراً، پس جایی جز ارمنستان اونم در شرایط خاص برا شما حساب باز نخواهد کرد.
سلام فرشاد جان منم استنباطم همين بود. ولي ميدونستم قبلا يكي از بانكهاي امارات دبيت كارت موقت صادر ميكرد نه كرديت كارد و هر وقت مبلغش تمام ميشد ديگه اعتبار نداشت،
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-12 ساعت 21:35)chaymon نوشته: (2014-06-11 ساعت 10:19)ps5 نوشته: دوستان یه سوال فوری دارم خودتون میدونید هزینه ها چقدر هست و چجوری هست پس امیدوارم درکم بکنید ما قراره بریم مدیکال مجدد بدیم و برگردیم ایران و یکی از اعضا با پاسپورت و جواب های مدیکال بره که ویزا رو بگیره الان سوالم اینجاس که وقتی رفت سفارت دیگه بقیه اعضا رو احتیاج نداره؟ یعنی یکنفر میتونه پاسپورت و جواب های مدیکال بقیه رو ببره یه وقت نگن چون مدیکال هم بوده باید بقیه اعضا باشن؟ سوال فوق فوری هست لطفا اگر اطلاع هم ندارید به اشتراک بزارید ممنون .
دوست عزیز شما چطوری بدون پاسپورت می خواهید برگردید ایران؟ شما اگر بخواهید پاس هاتون رو بدید سفارت پاس ندارین که برگردین
ايشون گفته كه فقط مديكال رو انجام مي دن و بر مي گردند و بنابر اين پاسپورت ها دستشون هست كه برگردن. براي سفارت ابوظبي هر كسي مي تونه پاس ها رو براي ويزا گرفتن ببره.
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2014AS1xxx / ﺳﻔﺎﺭﺕ: ابوظبی 4 نفر / کلیر: بعد از 178 روز / دريافت ويزا: جون / مقصد: سفر اول اگوست 2014 بستن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کسی از دوستان هست که 27-30 آگوست بخواد بره ابوظبی برای مصاحبه؟
CN: 2014AS69XX /کیس 1نفره/ مصاحبه:28 آگست، آنکارا>ابوظبی/ نتیجه مصاحبه: برگه آبی
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.من هر چی تو سایت نگاه می کنم متوجه نمی شم سایز عکس باید 5×5 باشه یا 3×4؟