کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-06-10 ساعت 07:20)houmanmir نوشته:  سلام دوستان، آخیشش تونستیم سایت رو باز کنیم Smile
دوستان من و 2تا از بچه های دیگه یکشنبه برای تحویل پاس به سفارت تو ابوظبی میخواییم با ملیکا هماهنگ کنیم، کس دیگه ای هم اگه هست بیاد ما خوشحال میشیم ، هم تنها نیستیم و هم هزینه ها کمتر میشه Smile
سلام دوست عزيز شما يكشنيه مصاحبه دارين ؟؟ منظورتون از تحويل پاس تو سفارت ابوظبي چيه ؟ مگه قبلا مصاحبه شدين ؟ من هم دوشنبه صبح مصاحبمه و اگر دوشنبه ميريد منم باتون بيام
[font=Tahoma]به اميد تغيير زندگي[/font]Rolleyes
كيس نامبر : ***2014AS7 مصاحبه : ابوظبي تاريخ رويت نامه قبولي : 1 مي
تشکر کنندگان: houmanmir ، soli asali
(2014-06-10 ساعت 11:02)spv نوشته:  سلام
دوستانی که تجربه مسافرت دبی دارن قیمت غذا در رستورانها معمولا چند درهم ؟
چون من تا حالا نرفتم هفته اول ماه رمضان باید بریم برای مصاحبه رستورانهای که غذای خوب دارن کدام منطقه ؟
متشکرم

اگر فست فود بخورین معمولا بین 15 تا 25 درهم هستش بسته به اینکه ساندویچ باشه یا پیتزا. ولی اگر غذای درست و حسابی بخورین که گرونتره دیگه مثلا ما رستوران لبنانی رفتیم ه خیلی خوب بود از 30 درهم داره تا 100 و بیشتر. توی خیابون رقه خیلی رستوران هستش و همه مال ها هم فود کورت دارن
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، m_yek ، houmanmir ، amin arefi ، soli asali ، spv
سلام کرایه ماشین تو دبی چطور هست؟ کسی تجربه ای داشته؟
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-06-10 ساعت 11:11)firouz mah نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 07:20)houmanmir نوشته:  سلام دوستان، آخیشش تونستیم سایت رو باز کنیم Smile
دوستان من و 2تا از بچه های دیگه یکشنبه برای تحویل پاس به سفارت تو ابوظبی میخواییم با ملیکا هماهنگ کنیم، کس دیگه ای هم اگه هست بیاد ما خوشحال میشیم ، هم تنها نیستیم و هم هزینه ها کمتر میشه Smile
سلام دوست عزيز شما يكشنيه مصاحبه دارين ؟؟ منظورتون از تحويل پاس تو سفارت ابوظبي چيه ؟ مگه قبلا مصاحبه شدين ؟ من هم دوشنبه صبح مصاحبمه و اگر دوشنبه ميريد منم باتون بيام

سلام دوست من، والله من تقریبا یک سال پیش مصاحبه داشتم و چند روز پیش کلیر شدم و باید یکشنبه ظهر پاسمونو تحویل بدیم برا دریافت ویزا ، شما کدوم هتل رزرو کردید؟؟
رالی، کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: soli asali ، pouria.narimisa
سلام دوستان گرامی
تا حالا به کسی جمعه ویزا دادن چون من چهارشنبه مصاحبه دارم .
ممنون
(2014-06-10 ساعت 14:26)bahram2014 نوشته:  سلام دوستان گرامی
ممنون

جمعه سفارت تعطیله دوست من، ایشالله یه ضرب بگیری یکشنبه بهت پاسو تحویل میدن
رالی، کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: farshad varaste ، amin arefi ، soli asali ، bahram2014 ، m_yek
دوستانی که برای تمدید مدیکال رفتن ، آیا صبح یا بعداز ظهر رفتن به مدیکال فرقی میکنه؟ ینی ما حتما باید صبحا بریم؟ یا بعد ازظهر هم مشکلی نیست؟ البته من جمعه بعدازظهر میخوام برم برا تمدید مدیکال
رالی، کارولینای شمالی
درود
برای رفتن از دبی به ابوظبی با چی بریم راحتتره ؟ من ساعت 8 صبح مصاحبه دارم روز قبلش اونجا باشم بهتره ؟ مدیکال رو میخوام دبی انجام بدم .
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
(2014-06-10 ساعت 19:47)morteza-dm نوشته:  درود
برای رفتن از دبی به ابوظبی با چی بریم راحتتره ؟ من ساعت 8 صبح مصاحبه دارم روز قبلش اونجا باشم بهتره ؟ مدیکال رو میخوام دبی انجام بدم .

شما میتونید با کسایی مثله ملیکا تماس بگیرید که صبح زود بیان دنبالتون ببرنتون سفارت! مدیکالتونم دو روز قبل مصاحبه امجام بدید! یا اینکه اگه میخوایید خیلی ملوو برید برا مصاحبه 3روز قبلش برید دبی ، همون روزی که رسیدید برید مدیکال انجام بدید و فرداش جواب رو که گرفتین برید ابوظبی یه هتل دمه سفارت بگیرید، ولی اکثر دوستان مورد اولی رو انجام میدن
رالی، کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: morteza-dm ، soli asali ، amin arefi
(2014-06-10 ساعت 14:51)houmanmir نوشته:  
ممنون

ببخشید مگه اونجا شنبه و یکشنبه تعطیل نیست؟ پس با این حساب اگر من یکظرب بگیرم باید تا یکشنبه صبر کنم؟چون چهارشنبه مصاحبه دارم.یعنی سفارت 3 روز تعطیله؟
(2014-06-11 ساعت 02:51)bahram2014 نوشته:  
ممنون

ببخشید مگه اونجا شنبه و یکشنبه تعطیل نیست؟ پس با این حساب اگر من یکظرب بگیرم باید تا یکشنبه صبر کنم؟چون چهارشنبه مصاحبه دارم.یعنی سفارت 3 روز تعطیله؟
نه دوست من دوبی جمعه و شنبه تعطیله.....
تشکر کنندگان: houmanmir ، iris ، bahram2014
دوستان یه سوال فوری دارم خودتون میدونید هزینه ها چقدر هست و چجوری هست پس امیدوارم درکم بکنید ما قراره بریم مدیکال مجدد بدیم و برگردیم ایران و یکی از اعضا با پاسپورت و جواب های مدیکال بره که ویزا رو بگیره الان سوالم اینجاس که وقتی رفت سفارت دیگه بقیه اعضا رو احتیاج نداره؟ یعنی یکنفر میتونه پاسپورت و جواب های مدیکال بقیه رو ببره یه وقت نگن چون مدیکال هم بوده باید بقیه اعضا باشن؟ سوال فوق فوری هست لطفا اگر اطلاع هم ندارید به اشتراک بزارید ممنون .
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
(2014-06-10 ساعت 20:01)houmanmir نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 19:47)morteza-dm نوشته:  درود

شما میتونید با کسایی مثله ملیکا تماس بگیرید که صبح زود بیان دنبالتون ببرنتون سفارت! مدیکالتونم دو روز قبل مصاحبه امجام بدید! یا اینکه اگه میخوایید خیلی ملوو برید برا مصاحبه 3روز قبلش برید دبی ، همون روزی که رسیدید برید مدیکال انجام بدید و فرداش جواب رو که گرفتین برید ابوظبی یه هتل دمه سفارت بگیرید، ولی اکثر دوستان مورد اولی رو انجام میدن
همچنین اگه یه کم ناراحت تر بخواهید برید ولی خوب ارزانتر می تونید با اتوبوس از دبی تشریف ببرید ابوظبی با سرویس 5 صبح نفری 25 درهم یا با ون که سریعتره نفری 50 درهم.(ون رو می تونید در بلوار اصلی در نزدیک ترین محل به سفارت بگید پیادتون کنه).
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
(2014-06-11 ساعت 02:51)bahram2014 نوشته:  
ممنون

امارات جمعه و شنبه تعطیله
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
(2014-06-11 ساعت 10:19)ps5 نوشته:  دوستان یه سوال فوری دارم خودتون میدونید هزینه ها چقدر هست و چجوری هست پس امیدوارم درکم بکنید ما قراره بریم مدیکال مجدد بدیم و برگردیم ایران و یکی از اعضا با پاسپورت و جواب های مدیکال بره که ویزا رو بگیره الان سوالم اینجاس که وقتی رفت سفارت دیگه بقیه اعضا رو احتیاج نداره؟ یعنی یکنفر میتونه پاسپورت و جواب های مدیکال بقیه رو ببره یه وقت نگن چون مدیکال هم بوده باید بقیه اعضا باشن؟ سوال فوق فوری هست لطفا اگر اطلاع هم ندارید به اشتراک بزارید ممنون .
سلام دوست من
بهترین کار اینه شما با سفارت تماس بگیرین وسوال کنید هیچ مشکلی نداره تلفنی فارسی جواب می دن و اخر اسم شخص را هم ازش سوال کنید که یادتون باشه با کی صحبت کردید
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: ps5 ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان