موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام کرایه ماشین تو دبی چطور هست؟ کسی تجربه ای داشته؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان گرامی
تا حالا به کسی جمعه ویزا دادن چون من چهارشنبه مصاحبه دارم .
ممنون
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که برای تمدید مدیکال رفتن ، آیا صبح یا بعداز ظهر رفتن به مدیکال فرقی میکنه؟ ینی ما حتما باید صبحا بریم؟ یا بعد ازظهر هم مشکلی نیست؟ البته من جمعه بعدازظهر میخوام برم برا تمدید مدیکال
رالی، کارولینای شمالی
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
درود
برای رفتن از دبی به ابوظبی با چی بریم راحتتره ؟ من ساعت 8 صبح مصاحبه دارم روز قبلش اونجا باشم بهتره ؟ مدیکال رو میخوام دبی انجام بدم .
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال فوری دارم خودتون میدونید هزینه ها چقدر هست و چجوری هست پس امیدوارم درکم بکنید ما قراره بریم مدیکال مجدد بدیم و برگردیم ایران و یکی از اعضا با پاسپورت و جواب های مدیکال بره که ویزا رو بگیره الان سوالم اینجاس که وقتی رفت سفارت دیگه بقیه اعضا رو احتیاج نداره؟ یعنی یکنفر میتونه پاسپورت و جواب های مدیکال بقیه رو ببره یه وقت نگن چون مدیکال هم بوده باید بقیه اعضا باشن؟ سوال فوق فوری هست لطفا اگر اطلاع هم ندارید به اشتراک بزارید ممنون .
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-10 ساعت 20:01)houmanmir نوشته: (2014-06-10 ساعت 19:47)morteza-dm نوشته: درود
برای رفتن از دبی به ابوظبی با چی بریم راحتتره ؟ من ساعت 8 صبح مصاحبه دارم روز قبلش اونجا باشم بهتره ؟ مدیکال رو میخوام دبی انجام بدم .
شما میتونید با کسایی مثله ملیکا تماس بگیرید که صبح زود بیان دنبالتون ببرنتون سفارت! مدیکالتونم دو روز قبل مصاحبه امجام بدید! یا اینکه اگه میخوایید خیلی ملوو برید برا مصاحبه 3روز قبلش برید دبی ، همون روزی که رسیدید برید مدیکال انجام بدید و فرداش جواب رو که گرفتین برید ابوظبی یه هتل دمه سفارت بگیرید، ولی اکثر دوستان مورد اولی رو انجام میدن
همچنین اگه یه کم ناراحت تر بخواهید برید ولی خوب ارزانتر می تونید با اتوبوس از دبی تشریف ببرید ابوظبی با سرویس 5 صبح نفری 25 درهم یا با ون که سریعتره نفری 50 درهم.(ون رو می تونید در بلوار اصلی در نزدیک ترین محل به سفارت بگید پیادتون کنه).
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟