کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام به همه دوستان مهاجر سرا آیا سه شنبه 3 تیر هفته دیگه که برابر با June 24, 2014 سفارت اوبظبی تعطیله!!!!
2014AS36xx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبوﻟﮯ: 25 ﻣﮯ ۲۰۱3 ღ ا ღ مصاﺣﺒﮧ: 6 فبریه ۲۰۱4، ابوظبی، برگهٔ آﺑﮯ
تشکر کنندگان: soli asali
خیر تو جولای 3و 29تا31 تعطیله
تشکر کنندگان: amin arefi ، soli asali
[quote

من ابوظبی می خوام برم، اونجا خوبه به نظرتون ؟ کارم زودتر راه میوفته ؟
[/quote]
من خودم تجربه ای در این مورد ندارم ولی این رو میدونم که مدیکالش ارزونتره از دبی فکر کنم 375 درهم بدون واکسن میشه وخلوت تر هم هست. ولی فکر نکنم کسی بتونه اونجا فارسی صحبت کنه با شما که البته اصلا مهم نیست . بازم میگم سخت نگیرید کار روتینی هست و اصلا استرس نداشته باشید.
موفق باشید.
(2014-06-15 ساعت 14:45)امید برنده نوشته:  
(2014-06-15 ساعت 13:48)USA2014 نوشته:  
(2014-06-15 ساعت 12:58)امید برنده نوشته:  دوستان در مدیکال انگلیسی صحبت می شه ؟ اگه آره چی باید بگیم یا کجا باید بریم ؟ روال کار مشخصه ؟
دوست عزیز اینبستگی داره کجا بری . اکثر ایرانی ها میرن دبی و پیش دکتر شوکلا
اونجا یه بیمارستان هندیه و همه کارکنانش انگلیسی با لهحه هندی صحبت میکنن که به سختی میشه فهمیدچی میگن ولی اصلا مهم نیس چون خودشون همه کاراتون رو با زبان اشاره هم شده انجام میدن :-)
اخرشم که میرید پیش دکتر که اون فارسی میتونه صحبت کنه. کلا سخت نگیرید خیلی راحته.

آره خوبه
باید اول بری طبقه دوم رسپشن اونجا انگلیسی صحبت میکنه کافیه بگی us visa check up خودشون میدونند بعد مدارکت را می گیرند و می گن بشین تا صدات کنیم، اونجا دو تا دکتر مورد سفارت امریکا هستند خانم شتی و اقای جردن ، در مورد دکتر چردن فارسی نمی دونه و انگلیسی صحبت میکنه
اون فرمهای خودش را پر می کنه از تو می پرسه بیماری خاصی داری، جراحی داشتی ، اگر پسری می پرسه سیگار می کشی یا نه
بعد دیگه چک آپت می کنند، برا چشمت به جا اون تابلوها چپ و راست حروف را باید بگی چه حرفیه p u و ... بهت یه فیش 200 درهمی می ده که نقد می بری همون رسپشن اول پرداخت میکنی و دو تا نامه که یکیش برا آزمایش خونه یکیش برا عکسبرداری اونکه آزمایش خونه میری طبقه m و xray ( عکس برداری) طبقه اول، پس سوار اسانسور می شی میری موقع ازمایش خون مشخصه باید بری پذیرش و اونجا پولش 50 درهمه می دی و یه شماره بهت می ده و صبر می کنی شماره ات را اعلام کنه ، زن و مرد فرق داره شماره هاشون . برا عکسبرداری هم می ری طبقه 1 اونجا هم 120 درهم پذیرش می گیره بعد پرستار می برتت تو اتاق عکسبرداری
همه چیز خیلی ساده است
اصلا انگلیسی لازم نیست در اون حد
نتیجه را هم دکتر همون اول ازت می پرسه کی مصاحبه داری و برات متناسب با اون تاریخ میزنه که از همون طبقه دو جواب را می گیری

سعی کردم کامل بگم اگر سوالی داری بازم بپرس
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: soli asali ، USA2014 ، amin arefi ، shabghazal
(2014-06-16 ساعت 02:39)iris نوشته:  
(2014-06-15 ساعت 12:58)امید برنده نوشته:  دوستان در مدیکال انگلیسی صحبت می شه ؟ اگه آره چی باید بگیم یا کجا باید بریم ؟ روال کار مشخصه ؟
اونجا یه بیمارستان هندیه و همه کارکنانش انگلیسی با لهحه هندی صحبت میکنن که به سختی میشه فهمیدچی میگن ولی اصلا مهم نیس چون خودشون همه کاراتون رو با زبان اشاره هم شده انجام میدن :-)
اخرشم که میرید پیش دکتر که اون فارسی میتونه صحبت کنه. کلا سخت نگیرید خیلی راحته.

آره خوبه
باید اول بری طبقه دوم رسپشن اونجا انگلیسی صحبت میکنه کافیه بگی us visa check up خودشون میدونند بعد مدارکت را می گیرند و می گن بشین تا صدات کنیم، اونجا دو تا دکتر مورد سفارت آمریکا هستند خانم شتی و اقای جردن ، در مورد دکتر چردن فارسی نمی دونه و انگلیسی صحبت میکنه
اون فرمهای خودش را پر می کنه از تو می پرسه بیماری خاصی داری، جراحی داشتی ، اگر پسری می پرسه سیگار می کشی یا نه
بعد دیگه چک آپت می کنند، برا چشمت به جا اون تابلوها چپ و راست حروف را باید بگی چه حرفیه p u و ... بهت یه فیش 200 درهمی می ده که نقد می بری همون رسپشن اول پرداخت میکنی و دو تا نامه که یکیش برا آزمایش خونه یکیش برا عکسبرداری اونکه آزمایش خونه میری طبقه m و xray ( عکس برداری) طبقه اول، پس سوار اسانسور می شی میری موقع ازمایش خون مشخصه باید بری پذیرش و اونجا پولش 50 درهمه می دی و یه شماره بهت می ده و صبر می کنی شماره ات را اعلام کنه ، زن و مرد فرق داره شماره هاشون . برا عکسبرداری هم می ری طبقه 1 اونجا هم 120 درهم پذیرش می گیره بعد پرستار می برتت تو اتاق عکسبرداری
همه چیز خیلی ساده است
نتیجه را هم دکتر همون اول ازت می پرسه کی مصاحبه داری و برات متناسب با اون تاریخ میزنه که از همون طبقه دو جواب را می گیری

با اجازه iris اضافه کنم که nmc در ابوظبی سه ساختمان کنار هم داره و برای معاینه پزشکی من رفتم ساختمان یک که مدارک رو گرفت و کارهام را تماما انجام داد و حتی جوابم را هم از ساختمان یک طبقه یک گرفتم ولی برای آزمایش خون و تصویر سینه فرستادم ساختمان اصلی که برج بلندی بود. آزمایشگاه و رادیولوژی تو طبقه M و اول ساختمان بود.
نمی دونم چون بعد ازظهر رفتم تو ساختمان اصلی پزشک نبود که ویزیت کنه و ما رو فرستادند ساختمان یک یا کلا ویزیت پزشک تو ساختمان یک انجام می شه
یادآوری کنم کل این سه ساختمان در یک منطقه جمع و فاصله 20 متری با هم دارند برای تردد بین آنها نگران نباشید.
تشکر کنندگان: USA2014 ، soli asali ، amin arefi
درود بر دوستان عزیز

من هفته گذشته برای مصاحبه رفتم ابوظبی محصول این سفر
1- برگ آبی کلیرنس بود
2- یک سیم کارت و کارت بلیط مترو و اتوبوس

سیم کارتم تا یک ماه اعتبار خواهد داشت و اگه بخواهید با اتوبوس برید ابوظبی کارت را باید 10 درهم خریداری کنید ولی برای من فقط جا اشغال کرده

اگه کسی لازم داره پیام خصوصی بده

ارادتمند
تشکر کنندگان: soli asali ، farshad varaste
(2014-06-14 ساعت 14:52)Tabassomshojaat نوشته:  بچه ها سلام، الان از مديكال اومدم. كلي شلوغ بود ولي چون ما وقت داشتيم كمي زودتر كارمون راه افتاد.
اكثرا اومده بودن براي تمديد مديكال.

دوست عزیز چطور وقت گرفتین ؟ من هر چی ایمیل میزنم واسه وقت گرفتن یه جواب کلیشه ای واسم میفرستن تا الان 4 بار ایمیل زدم . اما وقتی مقرر نکردن فقط آدرس و هزینه ها رو توضیح دادن.
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان: soli asali ، exxedus
(2014-06-18 ساعت 13:35)م.ق نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 14:52)Tabassomshojaat نوشته:  بچه ها سلام، الان از مديكال اومدم. كلي شلوغ بود ولي چون ما وقت داشتيم كمي زودتر كارمون راه افتاد.
اكثرا اومده بودن براي تمديد مديكال.

دوست عزیز چطور وقت گرفتین ؟ من هر چی ایمیل میزنم واسه وقت گرفتن یه جواب کلیشه ای واسم میفرستن تا الان 4 بار ایمیل زدم . اما وقتی مقرر نکردن فقط آدرس و هزینه ها رو توضیح دادن.

خودتون در جواب این ایمیل باید بهشون بگین چه روز ساعتی رو book کنن و بعد اونها این تاریخ رو اکی میکنن البته در هر صورت سعی کنین روز مورد نظرتون اول وقت برین
تشکر کنندگان: USA2014 ، soli asali
(2014-06-15 ساعت 15:55)lida55 نوشته:  خیر تو جولای 3و 29تا31 تعطیله

سلام
لطفا بگيد29تا31 جولاي تعطیله؟ يا تير ماه ؟
(2014-06-18 ساعت 11:42)phsadeghi نوشته:  
(2014-06-16 ساعت 02:39)iris نوشته:  

آره خوبه
باید اول بری طبقه دوم رسپشن اونجا انگلیسی صحبت میکنه کافیه بگی us visa check up خودشون میدونند بعد مدارکت را می گیرند و می گن بشین تا صدات کنیم، اونجا دو تا دکتر مورد سفارت آمریکا هستند خانم شتی و اقای جردن ، در مورد دکتر چردن فارسی نمی دونه و انگلیسی صحبت میکنه
همه چیز خیلی ساده است

با اجازه iris اضافه کنم که nmc در ابوظبی سه ساختمان کنار هم داره و برای معاینه پزشکی من رفتم ساختمان یک که مدارک رو گرفت و کارهام را تماما انجام داد و حتی جوابم را هم از ساختمان یک طبقه یک گرفتم ولی برای آزمایش خون و تصویر سینه فرستادم ساختمان اصلی که برج بلندی بود. آزمایشگاه و رادیولوژی تو طبقه M و اول ساختمان بود.
نمی دونم چون بعد ازظهر رفتم تو ساختمان اصلی پزشک نبود که ویزیت کنه و ما رو فرستادند ساختمان یک یا کلا ویزیت پزشک تو ساختمان یک انجام می شه
یادآوری کنم کل این سه ساختمان در یک منطقه جمع و فاصله 20 متری با هم دارند برای تردد بین آنها نگران نباشید.

ممنونم از توضیحاتتون . خیلی لطف کردین
سلام
دوستان من22 تا 26 دبی هستم. کسی هست این تاریخها مصاحبه داشته باشه؟ لطفا برام پیغام بذارید.
P,salm man emruz chek khordam ama beman barge abi dad farghe barge abi va sefid chie?
[font=Tahoma]به اميد تغيير زندگي[/font]Rolleyes
كيس نامبر : ***2014AS7 مصاحبه : ابوظبي تاريخ رويت نامه قبولي : 1 مي
تشکر کنندگان: amin arefi
دوستان خواستن بگم برأي پيك اپ ويزا أصلا به أين اژانس قصران گشت اعتماد نكنيد.چند مورد ديدم كه پاسو گم كرده
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
تشکر کنندگان: farshadm999 ، amin arefi ، lida55 ، soli asali
(2014-06-18 ساعت 16:00)niki88 نوشته:  

سلام

دوست عزیز جولای هست که در امارات عید فطره مناسبت 3 جولای هم روز. استقلال امریکا ست
(2014-06-20 ساعت 01:17)lida55 نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 16:00)niki88 نوشته:  

سلام

دوست عزیز جولای هست که در امارات عید فطره مناسبت 3 جولای هم روز. استقلال آمریکا ست

4 جولای روز استقلال آمریکاست و تعطیل رسمی تمامی سفارت هاست.

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: reasonable ، lida55 ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان