کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-06-21 ساعت 01:21)phsadeghi نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 11:49)phsadeghi نوشته:  درود بر دوستان عزیز

من هفته گذشته برای مصاحبه رفتم ابوظبی محصول این سفر
1- برگ آبی کلیرنس بود
2- یک سیم کارت و کارت بلیط مترو و اتوبوس

سیم کارتم تا یک ماه اعتبار خواهد داشت و اگه بخواهید با اتوبوس برید ابوظبی کارت را باید 10 درهم خریداری کنید ولی برای من فقط جا اشغال کرده

اگه کسی لازم داره پیام خصوصی بده

ارادتمند

خدا رو شکر اینجا همه دارا هستند و گویا سیم کارت و بلیط مترو دبی لازم ندارند. من فکر میکردم ارایه ایندو کلی مشتاق داشته باشه
یه سوال داشتم شما شغل دولتی داشتید که کلیرنس خوردین؟
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-06-21 ساعت 23:49)graphist نوشته:  

1- برگ آبی کلیرنس بود

سیم کارتم تا یک ماه اعتبار خواهد داشت و اگه بخواهید با اتوبوس برید ابوظبی کارت را باید 10 درهم خریداری کنید ولی برای من فقط جا اشغال کرده

ارادتمند

خدا رو شکر اینجا همه دارا هستند و گویا سیم کارت و بلیط مترو دبی لازم ندارند. من فکر میکردم ارایه ایندو کلی مشتاق داشته باشه
یه سوال داشتم شما شغل دولتی داشتید که کلیرنس خوردین؟

نه سربازی رفته بودم
کیس نامبر:***7 مصاحبه: 15 June- ابوظبی: برگه آبی تعداد نفرات کیس: 2 نفر
جا مانده از لاتاری 2014
(2014-06-21 ساعت 23:28)graphist نوشته:  سلام دوستان یه سوال خیلی‌ مهم من ۲۳ ژولای چهارشنبه مصاحبه دارم اگه ویزا یکضرب بگیرم با توجه به اینکه جمع- شنبه تعطیل تو این تقویم هم یکشنبه تا سه شنبه عید فطر، یعنی‌ من تا چهارشنبه بعدش باید اونجا بمونم؟
خواهشا یکی‌ راهنمائی کنه؟

ممکنه دوست عزیز بهتره از خود سفارت ایمیلی بپرسین چون یادمه یکی ازدوستان تو اکتبر یک ضرب گرفت و بعد یکهفته سفارت تعطیل بود ومجبور شد بیاد دوباره بره پاسها رو ببره اما شمادر جولای نباید همچین ریسکی بکنین و برنامه ریزی کنین
(2014-06-21 ساعت 23:28)graphist نوشته:  سلام دوستان یه سوال خیلی‌ مهم من ۲۳ ژولای چهارشنبه مصاحبه دارم اگه ویزا یکضرب بگیرم با توجه به اینکه جمع- شنبه تعطیل تو این تقویم هم یکشنبه تا سه شنبه عید فطر، یعنی‌ من تا چهارشنبه بعدش باید اونجا بمونم؟
خواهشا یکی‌ راهنمائی کنه؟
خوب 26 جوالای که تعطیل نیست عید فطر از 27 جوالای شروع میشه دوست عزیز
کسی تجربه سفر تو ماه رمضون به دبی داره? میگن فست فودها بستس و نمیشه تو خیابون چیزی خورد نه?
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
(2014-06-22 ساعت 14:11)teacherm نوشته:  کسی تجربه سفر تو ماه رمضون به دبی داره? میگن فست فودها بستس و نمیشه تو خیابون چیزی خورد نه?

یکی از دوستان توضیح داده بود که رستوران و فست فود ها باز هستن فقط تو خیابون نمیتونید چیزی میل کنید !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: peymanmohajer ، amin arefi ، armina-2014 ، farshad varaste ، A_A
(2014-06-22 ساعت 21:09)soli asali نوشته:  
(2014-06-22 ساعت 14:11)teacherm نوشته:  کسی تجربه سفر تو ماه رمضون به دبی داره? میگن فست فودها بستس و نمیشه تو خیابون چیزی خورد نه?

یکی از دوستان توضیح داده بود که رستوران و فست فود ها باز هستن فقط تو خیابون نمیتونید چیزی میل کنید !

من تجربه دارم.درسته رستورانها بازه ولی برای خرید غذا نه خوردن.یعنی غذای بیرون بر.به هیچ وجه نمیشه تو رستوران غذا خورد.Tongue
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: soli asali ، A_A

دبی حتی قوانینش سختگیرانه تر از ایران عزیزمونه ، فست فودها همه می بندند بعضی رستورانها و رستورانهای هتل بازند
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: farshadm999 ، Sam2014 ، soli asali ، reasonable

1- برگ آبی کلیرنس بود

ارادتمند

دوست عزیز من برای شما پیام خصوصی دادم . من اخر ماه عازم هستم و میخواستم که از لطف شما بهره مند بشم بابت سیم کارت و کارت مترو
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
(2014-06-24 ساعت 14:13)iris نوشته:  

دبی حتی قوانینش سختگیرانه تر از ایران عزیزمونه ، فست فودها همه می بندند بعضی رستورانها و رستورانهای هتل بازند

فقط رستوران‌ها در جاهای عمومی‌ بسته هست و بهتره در جای عمومی‌ چیزی نخورید.

غذا به همه جا Deliver می‌شه، هتل غذا داره و فست فود‌ها در جاهای بسته و کافی شپ‌ها مثل استارباکس همه و همه باز هستن.

ولی‌ مسلما نمی‌تونید برید تو دوبی‌ مال غذا بخورید، فود کورت‌های اینجوری همه بسته هستن.

اگر غذای هتل رو دوست ندارید میتونید با یک تماس از Delivery تمام رستوران‌ها استفاده کنید حتا اونی‌ که درش بستس دلیوریش باز هست.

مویّد باشید
خوشحالم.
تشکر کنندگان: Sam2014 ، soli asali ، amin arefi ، masoudyara
سلام دوستان
دنبال يه هتل ميگردم تو دبي كه مشخصات زير رو داشته باشه

تميز باشه
گرون نباشه
اينترنت رايگان داشته باشه
نزديك مترو باشه

ممنون ميشم اگه دوستان راهنماييم كنن
(2014-06-24 ساعت 17:43)pouria.narimisa نوشته:  سلام دوستان
دنبال يه هتل ميگردم تو دبي كه مشخصات زير رو داشته باشه

تميز باشه
گرون نباشه
اينترنت رايگان داشته باشه
نزديك مترو باشه

ممنون ميشم اگه دوستان راهنماييم كنن

راستش من واسه مصاحبه الجوهره گاردنز بودم و رو به روی سیتی سنتر دیره بود واسه گرفتن ویزا رفتم سیتی سیزن که این دو هتل رو به روی هم هستن و هر دو این خصوصیاتی که می خواهین رو داشتن و باید بگم الجوهره خیلی بهتر بود فقط رستورانش یه کم کوچیکه قیمتهای الان خوبن میتونین تو این سایت ببینین قیمتها رو www.irantravels.ir
تشکر کنندگان: pouria.narimisa ، soli asali ، amin arefi ، bahram2014 ، pari pariaaa ، reasonable
دوستان کدوم آژانس مسافرتی رو پیشنهاد میدین برای اینکه بعد از کلیر شدن راحت و بدون دردسر بتونیم ویزای امارات رو بگیریم؟
نظرتون راجع به تور چیه؟
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
سلام دوستان عزیز
من به یک مشکلی خوردم خواهش می کنم از دوستانی که یکشنبه یا دوشنبه می خوان بیان دبی به من اطلاع بدن من مدرک پیش دانشگاهیم را روز یکشنبه قرار با ترجمه در تهران تحویل یکی از اقوام بدن برام بفرستن ممن؟ن می شم کمک کنید
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
(2014-06-25 ساعت 15:12)spv نوشته:  سلام دوستان عزیز
من به یک مشکلی خوردم خواهش می کنم از دوستانی که یکشنبه یا دوشنبه می خوان بیان دبی به من اطلاع بدن من مدرک پیش دانشگاهیم را روز یکشنبه قرار با ترجمه در تهران تحویل یکی از اقوام بدن برام بفرستن ممن؟ن می شم کمک کنید

دوست عزیز با ملیکا هماهنگ کنین کسی رو داره مسافر بیاره و خودشون میرن فرودگاه میگیرن من دیدم که این کارو کرده

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان