موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
شماره کیس نامبر : 2014AS00000xxx
تعداد افراد در کیس: 1 نفر
سفارت ابوظبی
دریافت نامه اول: 1 می 2013
دریافت نامه دوم: 21 آگوست 2013
تاریخ مصاحبه: 8 اکتبر 2013
چند تا سوال داشتم :
٢ روز از قبل از مصاحبه براي انجام كارهاي پزشكي كافي هست يا نه ؟
نيازي به وقت گرفتن كه نيستش ؟
و عكس هايي كه بايد ارائه بدهيم به سفارت،همون قبلي هايي كه براي مدارك سري اول پست كرديم خوبه يا بايد جديد عكس بگيريم ؟
ترجمه اخرين مدرك كافي هست يا بايد از ديپلم ترجمه ها همراهمون باشن ؟
گواهي كار كه لازم نيست با خودمون ببريم ؟
و اينكه در اخر فرم خاصي نيست كه بايد پرش كنيم ؟
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-23 ساعت 12:54)M.SeduisanT نوشته: شماره کیس نامبر : 2014AS00000xxx
سفارت ابوظبی
چند تا سوال داشتم :
و عكس هايي كه بايد ارائه بدهيم به سفارت،همون قبلي هايي كه براي مدارك سري اول پست كرديم خوبه يا بايد جديد عكس بگيريم ؟
٢ روز ممکنه کم باشه و کارهاتون با استرس انجام بشه اما من ٣ روز رو توصیه میکنم.
نیاز به گرفتن وقت نیست.
عکس باید جدید باشه.
ترجمه آخرین مدرک+ترجمه دیپلم
گواهی کار اگه داشته باشین خب چه بهتر... اما اجباری نیست.
بجز ثبت نام در ceac هیچ چیز دیگری وجود نداره.
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-22 ساعت 20:46)EKAM نوشته: (2013-08-22 ساعت 18:05)ffrfar نوشته: (2013-08-21 ساعت 23:44)EKAM نوشته: حالا كه سرخود سفارتمون عوض شده ايشالا همه ويزاي يكضرب ميگيريم.
دوست عزیز واقعا" خودشون سفارتتون رو عوض کردند ,ممکنه این اتفاق برای ما و سایرین هم بیفته؟؟؟؟؟!!!!!
تبریک صمیمانه ما را هم بپذیرید .به امید موفقییت همه در گرفتن ویزای یکضرب.
ايشالا شماها هم بزودي كارنت بشين و همون سفارتي كه ميخواين برين مثل ما ضدحال نخورين
نفرتی که من از سفارت ابوظبی داشتم رو هیچکدوم شما ندارین اما الان روزی ١٠٠ بتر خدا رو شکر میکنم که سفارت منو از آنکارا به ابوظبی تغییر دادن. دلیلشم نمیگم. ایشالا خودتون میرین و متوجه میشین که شانس بزرگتر از لاتاری بردنتون؛ مصاحبه شدن تو ابوظبیه...
کیس نامبر: ××91 کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: ٢١ تیر ماه 92 وضعيت فعلي:کلیر ١٧ آگوست ٢٠١٣ دریافت ویزا : ٩ سپتمبر ٢٠١٣
رتبه:
25
1 تشکر در 0 ارسال
من روز 2 شنبه مصاحیه ام هست، میخوام 4شنبه ظهر برم دبی و بلیط برگشتم رو 4شنبه یا 5شنبه بگیرم. به نظرتون خوبه؟
اغلب توصیه میشه چارتری نگیریم که بشه تاریخش رو عوض کرد، اگه ویزا یه ضرب نگرفتم میتونم بلیطمو عوض کنم و همون 2 شنبه برگردم؟
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-23 ساعت 16:56)nedafarsi نوشته: من روز 2 شنبه مصاحیه ام هست، میخوام 4شنبه ظهر برم دبی و بلیط برگشتم رو 4شنبه یا 5شنبه بگیرم. به نظرتون خوبه؟
اغلب توصیه میشه چارتری نگیریم که بشه تاریخش رو عوض کرد، اگه ویزا یه ضرب نگرفتم میتونم بلیطمو عوض کنم و همون 2 شنبه برگردم؟
اگه میدونستین خدا چه حالی بهتون داده اون جمله ی بیتربیتا... رو تو امضاتون نمینوشتین;-)
شما به احتمال ٩٠% ویزاتو یه ضرب هست البته اگر تو رشته ی حساسی تحصیل نکرده باشید. به نظرم تاریخ بازگشتتون رو عوض کنین چون درصورت کنسل هزینه ی زیادی باید پرداخت کنین. ب امید ویزای یه ضرب برای شما دوست معترض:-)
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-23 ساعت 17:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-23 ساعت 17:23 توسط aghaghia.)
(2013-08-23 ساعت 15:02)EKAM نوشته: (2013-08-23 ساعت 13:11)afshin sadeghi 2 نوشته: (2013-08-23 ساعت 12:54)M.SeduisanT نوشته: شماره کیس نامبر : 2014AS00000xxx
سفارت ابوظبی
چند تا سوال داشتم :
٢ روز ممکنه کم باشه و کارهاتون با استرس انجام بشه اما من ٣ روز رو توصیه میکنم.
نیاز به گرفتن وقت نیست.
عکس باید جدید باشه.
ترجمه آخرین مدرک+ترجمه دیپلم
گواهی کار اگه داشته باشین خب چه بهتر... اما اجباری نیست.
بجز ثبت نام در ceac هیچ چیز دیگری وجود نداره.
من با فرمها عكس جديد فرستادم حدود ٣ ماه پيش بازم بايد عكس جديد بگيرم با اينكه ٦ ماه نشده ؟!!!! يه سوال ديگه تعداد عكسا بعضي جاها ٢ تا نوشته دقيق چند تا ميخوان بجز ٢ تايي كه به مديكال ميديم!!!!!
خب اگر اینطوره پس عکس جدید نیاز نیست
واسه مدیکال ٢ قطعه
واسه سفارت ٢ قطعه
ترجیحا ۶ قطعه همراتون باشه ( آدمیه دیگه )
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من سه شنبه مصاحبه دارم اگه یک ضرب ویزا بگیرم تا 5شنبه بهم میدن؟ یا تا 1شنبه ممکنه طول بکشه با توجه به اینکه جمعه و شنبه تعطیلن