کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-10-01 ساعت 13:53)samywait نوشته:  دوستان در نهایت خوشحالی وآرزوی موفقیت برای همه شما عزیزان اعلام می کنم که بعنوان اولین کیس یک ضرب ابوظبی ویزا گرفتم. از همه پیشکسوتای عزیز و همه دوستانی که تو این مدت هم راهنماییمون کردن سپاسگذارم. Big GrinBig GrinBig Grin

مبارک باشه دوست عزیز امیدوارم همیشه در زنگی موفق باشید منتظر سفرنامه و سوالاتی که از شما در سفارت شد و کلا چگونگی روند هستیم Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
برنده همسرم -شماره کیس:2014AS26XX تاریخ رویت قبولی: 1/May تاریخ ارسال: 10/May (با ایمیل) کنسولگری : ایروان تاریخ مصاحبه هفته سوم December برگه آبی کلیر 30می
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، asalasali ، sepideh_ ، EKAM ، behfaza ، گلپری ، samywait ، mastane1364 ، maryam_a
(2013-10-01 ساعت 13:53)samywait نوشته:  دوستان در نهایت خوشحالی وآرزوی موفقیت برای همه شما عزیزان اعلام می کنم که بعنوان اولین کیس یک ضرب ابوظبی ویزا گرفتم. از همه پیشکسوتای عزیز و همه دوستانی که تو این مدت هم راهنماییمون کردن سپاسگذارم. Big GrinBig GrinBig Grin

دوست عزیزم خیلی تبریککککک میگم .همسرم همین امروز صبح داشت برای همه ی 1 اکتبریها دعا میکرد که یه ضرب بگیرن Big Grin
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: sharifian ، ghafari88 ، sepideh_ ، asalasali ، EKAM ، mohammad19911991 ، behfaza ، گلپری ، maryam_a ، samywait ، cpd ، r.bazargan

اییییییییییی جانم !!!! مبارکه SmileSmileSmileSmileSmileSmileBig Grin
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: asalasali ، sepideh_ ، EKAM ، behfaza ، گلپری ، samywait ، maryam_a

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خیلی خوشحالمون کردین مبارک باشه و قسمت ههمون انشالله
شماره کیس:2014AS10XX/پست:آنکارا>ابوظبی/ رؤيت قبولی:4می/ارسال فرمهای سری اول:10 می/جواب 21می/ 1نفر/کارنت13آگوست/مصاحبه هفته آخراکتبر/ویزا:یکضرب/ورودبه آمریکا:
تشکر کنندگان: sharifian ، EKAM ، behfaza ، گلپری ، pooyan1920 ، samywait ، maryam_a ، shekari
(2013-10-01 ساعت 15:07)soli asali نوشته:  [quote='samywait' pid='425896' dateline='1380619436']
دوستان در نهایت خوشحالی وآرزوی موفقیت برای همه شما عزیزان اعلام می کنم که بعنوان اولین کیس یک ضرب ابوظبی ویزا گرفتم. از همه پیشکسوتای عزیز و همه دوستانی که تو این مدت هم راهنماییمون کردن سپاسگذارم. Big GrinBig GrinBig Grin
مبارکههههههههههههههههههه زودتر سفرنامه تونو بنویسین پلیز
Smile من مییییرممممممممم

کیس نامبر**2014AS000035
-تعداد افراد کیس 3 نفر-- ارسال فرم ایمیل - سفارت ایروان -ویزا یک ضرب Big Grin- مقصد : El Dorado Hills, California
تشکر کنندگان: EKAM ، میما
دوستان در نهایت خوشحالی وآرزوی موفقیت برای همه شما عزیزان اعلام می کنم که بعنوان اولین کیس یک ضرب ابوظبی ویزا گرفتم. از همه پیشکسوتای عزیز و همه دوستانی که تو این مدت هم راهنماییمون کردن سپاسگذارم. Big GrinBig GrinBig Grin
2014AS000017XX, Abudhabi
, [font=Impact]تاریخ دریافت ویزا 2 اکتبر 2014، تاریخ ورود 1 مارچ 2014 واشنگتن دی سی[/font]
(2013-10-01 ساعت 15:49)samywait نوشته:  دوستان در نهایت خوشحالی وآرزوی موفقیت برای همه شما عزیزان اعلام می کنم که بعنوان اولین کیس یک ضرب ابوظبی ویزا گرفتم. از همه پیشکسوتای عزیز و همه دوستانی که تو این مدت هم راهنماییمون کردن سپاسگذارم. Big GrinBig GrinBig Grin

سلام . خیلی مبارکه . اگر یک سفرنامه خلاصه و دارای نکات مهم بنویسی خیلی ممنون میشیم.
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، sharifian ، EKAM ، behfaza ، زری وحدتی
(2013-10-01 ساعت 15:49)samywait نوشته:  دوستان در نهایت خوشحالی وآرزوی موفقیت برای همه شما عزیزان اعلام می کنم که بعنوان اولین کیس یک ضرب ابوظبی ویزا گرفتم. از همه پیشکسوتای عزیز و همه دوستانی که تو این مدت هم راهنماییمون کردن سپاسگذارم. Big GrinBig GrinBig Grin

دوست عزیز اگر یه خلاصه از شرایط کیس خودتون بگین ممنون می شیم..
looking forward to move US
wife and mommy
traveled to florida/ california and texas Big Grin
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، sepideh_ ، behfaza ، samywait ، EKAM

مبارک باشه دوست عزیز انشا الله همیشه موفق و پیروز باشی.
2014AS74xx , تاريخ رويت:11 May , ارسال فرمها:17 june با DHL, سفارت:ابوظبی، مصاحبه:هفته دوم june، ویزا:یکضرب
تشکر کنندگان: behfaza ، زری وحدتی ، samywait ، EKAM

دوست من اگه امکان داره خیلی کوچیک فقط به شرایط کیستون اشاره کنید. چند نفر بودید و آیا سربازی رفته بودید یا نه ( نمیدونم خانم هستید یا آقا ) یا همسرتون تشریف برده بودن سربازی ؟ Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: sepideh_ ، EKAM ، behfaza ، زری وحدتی ، samywait
دوستانی که جدیدا عضو شدن و بعضا بعضی از دوستان قدیمی، چرا مشخصات کیستون رو در تاپیک خلاصه پیشرفت کار برندگان لاتاری 2014 اعلام نمی کنید و یا برای خانم وحدتی نمی فرستید؟! این جدول و تاپیک برای تخمین تعداد برندگان و رنج کیس نامبرهاست، لطفا همکاری کنید، حتی کسانی که عضو هستند و سوال نمی پرسند هم میتونند اطلاعاتشون رو بفرستند، این کار به همه ما کمک می کنه، دوستان 2013 خیلی در این مورد همکاری کردند، نمی دونم چرا دوستان 2014 مایل به همکاری نیستند!!!!!!!!!!!
پ.ن: دوستانی که نامه دوم دریافت کردن هم لطفا اطلاعاتشون رو برای خانم وحدتی بفرستند تا ایشون جدول رو آپدیت کنند، ممنون Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: sepideh_ ، behfaza ، زری وحدتی ، uranus88 ، samywait ، mehdikhosro ، nedaba ، میما

چه خبر خوبی شیرینی دریافت ویزا گوارایتان باد تبریککککککککککککککککککککککککککککک خیلییییییییییییییییی خوشحالم
شماره کیس:2014AS10XX/پست:آنکارا>ابوظبی/ رؤيت قبولی:4می/ارسال فرمهای سری اول:10 می/جواب 21می/ 1نفر/کارنت13آگوست/مصاحبه هفته آخراکتبر/ویزا:یکضرب/ورودبه آمریکا:
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، زری وحدتی ، maryam_a ، samywait ، EKAM ، meisam14 ، میما
با سلام خدمت تمامی دوستان مهاجر سرایی
از لطفتون بابت تبریکای متعدد سپاسگذارم و آرزوی موفقیت برای تک تکتون دارم. من دیروز مصاحبه داشتم و به لطف راهنمایی های دوستان وپیشکسوتای گل مهاجرسرا که خیلی بم کمک کردن مدارکم رو کامل کردم و اومدم مصاحبه که یک ضرب گرفتم. اولین توصیه که میتونم به دوستان جدید داشته باشم اینه که حتما سفرنامه ها وشرح مصاحبه دوستان سال قبل رو با دقت بخونن که با آمادگی هر چه بیشتر بتونن بیان مصاحبه‏‏‏.
وضعیت کیس من فارغ التحصیل کارشناسی، سربازی معاف، دو تا اسپانسر داشتم که رو نکردم و فقط نامه از بانک تجارت بردم به مبلغ 75 تومان.
من چون مجرد هستم اومدم پانسیون شبی 60 درهم و با خانم ملیکا وقت گرفتم برای رفتن تا سفارت و انصافا من که ازشون راضی هستم و نفری 150 درهم گرفت برای رفت وبرگشت و ساعت 7 رسیدیم ابوظبی که اولین نفرات بودیم.
بعد که کم کم سکیوریتیا اومدن و بعد از یکم حالگیری که جای تعریف و نگرانی برای شما نداره رفتیم تو سفارت البته جای ذکر کردن داره که تمام مدارک و چیزای اضافه مثل کیف دستی و گوشی و اینا رو همونجا تو ماشین گذاشتیم که کارمون راحت تر شه که مفید بود.
بعد هم که داخل سفارت نوبت گرفتم و منتظر خوندن شماره ها شدم و اول به باجه 8 که مدارک رو بهش تحویل دادم اصلش و ترجمش که اصلش رو بم برگردوند و رفتم به باجه 1 و330 دلار رو واریز کردم و رسیدشو دوباره آوردم همون باجه تحویل دادم و رفتم باجه آخری که شمارشو نمیدونم اثر انگشتا رو گرفت ازم و گفت منتظر بمون برای مصاحبه صدات کنه که بعد چند دقیقه صدام کرد و رفتم پیش همون
آقای آمریکایی مذکور که بعد احوالپرسی و خسته نباشید این سوالا رو ازم پرسید: شما تو ایران چکار میکنی که منم شغل شریف بیکاری رو گفتم بش بعد پرسید که قبلا رفتی آمریکا که جواب منفی بود
بعد هم گفت که خونتون کجاست که البته این سوال انحرافی بود و بعدش گفت که این پولا رو از کجا آوردی که گفتم خونوادم بم کمک کردن و آخرین سوالش هم این بود که تو آمریکا کسی رو داری که منم یه مشت از فامیل رو واسش ردیف کردم و در آخر هم گفت که ویزای شما پذیرفته شده و روز یک شنبه بیا دوباره سفارت پاستو تحویل بگیر یه رسید هم برای روز یکشنبه ساعت دو بعد الظهر بهم داد حالا چرا اینقدر دیر گفت بیاشو اصلا نمیدونم برای چی بود ولی ایشالا که روز یکشنبه اگه پاسمو گرفتم واکی بود بازم شما رو در جریان میزارم. مطلب واسه نوشتن زیاد بود ولی خلاصه و مفید چیزایی که از نظرم مهم بود رو نوشتم حالا هم هر کسی از دوستان هر گونه سوالی داشت در خدمتش هستم واینو وظیفم میدونم که هرکمکی از دستم بر بیاد رو ازتون دریغ نکنم. ولی در آخر بازم میگم حتما سفر نامه های بسیار کامل و جامع دوستان 2013Smileرو حتما مطالعه کنین ودر آخر بازم از همه عزیزانی که با راهنماییاشون ما رو تو این مسیر کمک کردن تشکر میکنم و بازم با آرزوی موفقیت تمامی عزیزان قبولی سال 2014 یه هوررررررررررااااااااااااای بلند هم به افتخار همتونBig GrinBig GrinBig Grin
2014AS000017XX, Abudhabi
, [font=Impact]تاریخ دریافت ویزا 2 اکتبر 2014، تاریخ ورود 1 مارچ 2014 واشنگتن دی سی[/font]
(2013-10-01 ساعت 14:56)sargol2001@yahoo.com نوشته:  دوست عزىز ا وضاع بقىه اىرانى ها چطور بود ؟ چند نفر ىک ضرب بودن ؟

من نفر دوم بودم تو مصاحبه های لاتاری که قبل من یه خونواده بودن که چک خوردن و بقیه دوستان رو نمیدونم حقیقتش چی شد حالا خودشون حتما اطلاع میدن و ایشالا که یه ضرب گرفتن.
2014AS000017XX, Abudhabi
تشکر کنندگان: behfaza ، sepideh_ ، amin arefi ، EKAM ، maryam_a ، r.bazargan
دوستانی که دبی تشریف می برن ....

نقشه ترمینال 1 دبی

نقشه ترمینال 2 دبی

نقشه ترمینال 3 دبی
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان