کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-10-02 ساعت 02:29)samywait نوشته:  من چون مجرد هستم اومدم پانسیون شبی 60 درهم
با عرض تبریک به دوست خوبم .با توجه به اینکه همه مدارک شناسایی و تحصیلی و همچنین پول نقد باید همراهمون باشه و توی پانسیون نه فضای شخصی هست و نه صندوق ایمنی و یک اتاق برای چند نفر به اشتراک گذاشته میشه
1- برای حفظ مدارک و پول (خصوصا موقع خواب ) چه راهی هست ؟
2- اسم و تلفن مسوول و آدرس پانسیونی که رفتین و فاصلش تا ایستگاه مترو رو میفرمایین ؟(در صورتیکه از اقامتتون راضی هستین ! )
ببخشید زیاد سوال پرسیدم . راستش آقایان مجرد باید هزینه اتاق دوتخته رو در هتل بپردازن و یه جورایی ظلمه!!!
تشکر کنندگان: EKAM ، pooyan1920 ، maryam_a ، matick
بچه ها منم ویزا و هتلم اوکی شد(البته به گفته آژانس Big Grin) ویزا رو 260 درهم حساب کرد. هتلم متاسفانه به علت همزمانی با نمایشگاه شبی 100درهم شارژ اضافه خورد. فعلا 4شب گرفتم. ایشالا اگه یضرب شدم 3شب دیگه باید تمدید کنم. بلیتمم ایران ایر تقریبا 550تومن شد. درضمن من خودم درهم خریدم به آژانس دادم چون گفت ما بصورت حواله میزنیم ممکنه گرونتر بشه
کیس نامبر: **13/ تعداد افراد: خودم/ ارسال فرمها: اوایل می با dhl/ اصلاح فرمها: اواخر می با ایمیل/ کارنتی در آگست/ تاریخ مصاحبه:24 اکتبر/ آنکارا بود خودم زدم ابوظبی/
تاریخ کلیرنس:   بعد از 214 روز انتظار 25 می / تاریخ دریافت ویزا: 19 جون Rolleyes  ,ورود: 20 سپتامبر 2014. دریافت گرین کارت: 20 اکتبر
مرحله دوم: ویزا F2A Tongue تاریخ ارسال مدارک: 15 جون 2016
priority date:June 2016
تشکر کنندگان: ghafari88 ، amin arefi ، EKAM ، soli asali ، mehdikhosro ، pooyan1920 ، behfaza ، maryam_a ، میما ، artam2 ، r.bazargan
(2013-10-02 ساعت 12:25)uranus88 نوشته:  بچه ها منم ویزا و هتلم اوکی شد(البته به گفته آژانس Big Grin) ویزا رو 260 درهم حساب کرد. هتلم متاسفانه به علت همزمانی با نمایشگاه شبی 100درهم شارژ اضافه خورد. فعلا 4شب گرفتم. ایشالا اگه یضرب شدم 3شب دیگه باید تمدید کنم. بلیتمم ایران ایر تقریبا 550تومن شد. درضمن من خودم درهم خریدم به آژانس دادم چون گفت ما بصورت حواله میزنیم ممکنه گرونتر بشه

بسلامتي .... كدوم هتل گرفتين؟
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: soli asali ، maryam_a
(2013-10-02 ساعت 10:37)behfaza نوشته:  
(2013-10-02 ساعت 02:29)samywait نوشته:  من چون مجرد هستم اومدم پانسیون شبی 60 درهم
با عرض تبریک به دوست خوبم .با توجه به اینکه همه مدارک شناسایی و تحصیلی و همچنین پول نقد باید همراهمون باشه و توی پانسیون نه فضای شخصی هست و نه صندوق ایمنی و یک اتاق برای چند نفر به اشتراک گذاشته میشه
1- برای حفظ مدارک و پول (خصوصا موقع خواب ) چه راهی هست ؟
2- اسم و تلفن مسوول و آدرس پانسیونی که رفتین و فاصلش تا ایستگاه مترو رو میفرمایین ؟(در صورتیکه از اقامتتون راضی هستین ! )
ببخشید زیاد سوال پرسیدم . راستش آقایان مجرد باید هزینه اتاق دوتخته رو در هتل بپردازن و یه جورایی ظلمه!!!
سلام در جواب سوال اولتون اینجا مسوولش یه قاب صندوق داره که مدارک مهمتو میدی واست نگه داره.
اسمش حامد هست و من راضی هستم هر اتاق دو سه تا تخت دو نفره داره که معمولا سه یا چهار نفر هم تو هر اتاق هست که همشون هم ایرانین و ادرسش هم میدان بنی یاس روبروی فاشن کرادو ساختمان العویس طبقه 6 واحد 604 تلفنش هم 00971507658657 هست.
دیگه بستگی به نظر خودتون داره و میتونین اطلاعات بیشترو از همین شماره بگیرین.
2014AS000017XX, Abudhabi
, [font=Impact]تاریخ دریافت ویزا 2 اکتبر 2014، تاریخ ورود 1 مارچ 2014 واشنگتن دی سی[/font]
تشکر کنندگان: EKAM ، soli asali ، behfaza ، maryam_a ، amin arefi ، میما ، matick
(2013-10-02 ساعت 02:29)samywait نوشته:  با سلام خدمت تمامی دوستان مهاجر سرایی
از لطفتون بابت تبریکای متعدد سپاسگذارم و آرزوی موفقیت برای تک تکتون دارم. من دیروز مصاحبه داشتم و به لطف راهنمایی های دوستان وپیشکسوتای گل مهاجرسرا که خیلی بم کمک کردن مدارکم رو کامل کردم و اومدم مصاحبه که یک ضرب گرفتم. اولین توصیه که میتونم به دوستان جدید داشته باشم اینه که حتما سفرنامه ها وشرح مصاحبه دوستان سال قبل رو با دقت بخونن که با آمادگی هر چه بیشتر بتونن بیان مصاحبه‏‏‏.
وضعیت کیس من فارغ التحصیل کارشناسی، سربازی معاف، دو تا اسپانسر داشتم که رو نکردم و فقط نامه از بانک تجارت بردم به مبلغ 75 تومان.
من چون مجرد هستم اومدم پانسیون شبی 60 درهم و با خانم ملیکا وقت گرفتم برای رفتن تا سفارت و انصافا من که ازشون راضی هستم و نفری 150 درهم گرفت برای رفت وبرگشت و ساعت 7 رسیدیم ابوظبی که اولین نفرات بودیم.
بعد که کم کم سکیوریتیا اومدن و بعد از یکم حالگیری که جای تعریف و نگرانی برای شما نداره رفتیم تو سفارت البته جای ذکر کردن داره که تمام مدارک و چیزای اضافه مثل کیف دستی و گوشی و اینا رو همونجا تو ماشین گذاشتیم که کارمون راحت تر شه که مفید بود.
بعد هم که داخل سفارت نوبت گرفتم و منتظر خوندن شماره ها شدم و اول به باجه 8 که مدارک رو بهش تحویل دادم اصلش و ترجمش که اصلش رو بم برگردوند و رفتم به باجه 1 و330 دلار رو واریز کردم و رسیدشو دوباره آوردم همون باجه تحویل دادم و رفتم باجه آخری که شمارشو نمیدونم اثر انگشتا رو گرفت ازم و گفت منتظر بمون برای مصاحبه صدات کنه که بعد چند دقیقه صدام کرد و رفتم پیش همون
آقای آمریکایی مذکور که بعد احوالپرسی و خسته نباشید این سوالا رو ازم پرسید: شما تو ایران چکار میکنی که منم شغل شریف بیکاری رو گفتم بش بعد پرسید که قبلا رفتی آمریکا که جواب منفی بود
بعد هم گفت که خونتون کجاست که البته این سوال انحرافی بود و بعدش گفت که این پولا رو از کجا آوردی که گفتم خونوادم بم کمک کردن و آخرین سوالش هم این بود که تو آمریکا کسی رو داری که منم یه مشت از فامیل رو واسش ردیف کردم و در آخر هم گفت که ویزای شما پذیرفته شده و روز یک شنبه بیا دوباره سفارت پاستو تحویل بگیر یه رسید هم برای روز یکشنبه ساعت دو بعد الظهر بهم داد حالا چرا اینقدر دیر گفت بیاشو اصلا نمیدونم برای چی بود ولی ایشالا که روز یکشنبه اگه پاسمو گرفتم واکی بود بازم شما رو در جریان میزارم. مطلب واسه نوشتن زیاد بود ولی خلاصه و مفید چیزایی که از نظرم مهم بود رو نوشتم حالا هم هر کسی از دوستان هر گونه سوالی داشت در خدمتش هستم واینو وظیفم میدونم که هرکمکی از دستم بر بیاد رو ازتون دریغ نکنم. ولی در آخر بازم میگم حتما سفر نامه های بسیار کامل و جامع دوستان 2013Smileرو حتما مطالعه کنین ودر آخر بازم از همه عزیزانی که با راهنماییاشون ما رو تو این مسیر کمک کردن تشکر میکنم و بازم با آرزوی موفقیت تمامی عزیزان قبولی سال 2014 یه هوررررررررررااااااااااااای بلند هم به افتخار همتونBig GrinBig GrinBig Grin

دوست عزيز اميدوارم در بقيه مراحل هم موفق باشي فقط لطف كن در مورد مراحل مديكالت هم يه توضيح كوچيك بده و چرا بهتون گفتن برين سفارت براي دريافت ويزا پس csc منتفيه؟؟!!!
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: pooyan1920 ، soli asali ، Tabassomshojaat ، behfaza ، samywait ، maryam_a ، mahdibashoma ، میما
بچه ها کسى هفته سه نوامبر دىلمون نمىره ؟
CN:21## - ABUDHABI - INTERVIEW.NOV 18 - 2
APPLICANTS - FIRST UPDATE : NOV 19 SECOND : FEB 10
Third: May 27 Forth: May 29 ( the end of administrative processing) Fifth : June 3
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-08-26 ساعت 12:24)sepideh_ نوشته:  دوستان کی هفته آخر اکتبر ابو ظبی مصاحبه داره؟

من
تشکر کنندگان: behfaza ، maryam_a ، sepideh_
از لطفتون بابت تبریکای متعدد سپاسگذارم و آرزوی موفقیت برای تک تکتون دارم. من دیروز مصاحبه داشتم و به لطف راهنمایی های دوستان وپیشکسوتای گل مهاجرسرا که خیلی بم کمک کردن مدارکم رو کامل کردم و اومدم مصاحبه که یک ضرب گرفتم. اولین توصیه که میتونم به دوستان جدید داشته باشم اینه که حتما سفرنامه ها وشرح مصاحبه دوستان سال قبل رو با دقت بخونن که با آمادگی هر چه بیشتر بتونن بیان مصاحبه‏‏‏.
سلام دوست عزیز
به سلامتییییییییی خیلی خیلی مبارکهSmile
انشالله مابقی زندگیتون هم سرشار از شادی و خوشحالی باشه
اگه اشتباه نکنم گفتین اول اکتبر مصاحبه داشتین
میشه تاریخ دریافت پاسپورت و ویزاتون رو هم ذکر کنید؟
و اینکه چرا گفتن از خود سفارت تحویل بگیرید؟!!!!
2014AS000010xx
تعداد افراد در کیس: 2 نفر
سفارت: آنکارا ---> ابوظبی
دریافت نامه دوم: 21 آگوستSmile
تاریخ مصاحبه: 24 اکتبر
ویزا: یکضربTongue
سفرنامه
"آزادی وطنم آرزوست"
تشکر کنندگان: behfaza ، soli asali ، samywait ، amin arefi ، mari83
دوستان هفته اول نوامبر کسی نیست؟؟
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان: behfaza ، ghafari88
(2013-10-02 ساعت 16:01)mastane1364 نوشته:  
سلام دوست عزیز
به سلامتییییییییی خیلی خیلی مبارکهSmile
انشالله مابقی زندگیتون هم سرشار از شادی و خوشحالی باشه
اگه اشتباه نکنم گفتین اول اکتبر مصاحبه داشتین
میشه تاریخ دریافت پاسپورت و ویزاتون رو هم ذکر کنید؟
و اینکه چرا گفتن از خود سفارت تحویل بگیرید؟!!!!
ممنون شما هم همینطور
به من گفتن که روز یک شنبه یعنی 6 اکتبر برم سفارت پاسمو تحویل بگیرم اصلا هم برای پست چیزی نگفت حقیقتش من هم ازش چیزی نپرسیدم چون من تا یک هفته دیگه دبی هستم و می تونم برم بگیرمش ولی از بقیه دوستانی که دیروز مصاحبه داشتن فعلا کسی چیزی نگفته که برای اونا وضعیت به چه شکل بوده. اگه اونا هم میگفتن بهتر میشد. ایشالا شما هم راحت یه ضرب بگیرید.
2014AS000017XX, Abudhabi
, [font=Impact]تاریخ دریافت ویزا 2 اکتبر 2014، تاریخ ورود 1 مارچ 2014 واشنگتن دی سی[/font]
تشکر کنندگان: behfaza ، sharifian ، maryam_a ، EKAM ، soli asali ، amin arefi
(2013-10-02 ساعت 17:10)samywait نوشته:  به من گفتن که روز یک شنبه یعنی 6 اکتبر برم سفارت پاسمو تحویل بگیرم اصلا هم برای پست چیزی نگفت .
دوست عزیزم پس اینطورکه معلومه فقط برای مدیکال دوبی کارداریم ! و بهتره که در ابوظبی اتراق کنیم که برای پس گرفتن پاسپورت سفارت دم دستمون باشه !
میشه لطف کنی ببینی وضعیت پانسیون در ابوظبی چطوریه ؟ جایی هست ؟ ...؟
تشکر کنندگان: maryam_a ، EKAM ، soli asali ، amin arefi ، sepideh_
(2013-10-02 ساعت 15:03)EKAM نوشته:  
وضعیت کیس من فارغ التحصیل کارشناسی، سربازی معاف، دو تا اسپانسر داشتم که رو نکردم و فقط نامه از بانک تجارت بردم به مبلغ 75 تومان.

دوست عزيز اميدوارم در بقيه مراحل هم موفق باشي فقط لطف كن در مورد مراحل مديكالت هم يه توضيح كوچيك بده و چرا بهتون گفتن برين سفارت براي دريافت ويزا پس csc منتفيه؟؟!!!
شما هم همینطور در مورد مدیکال هم نسبت به قبل هیچگونه تغییری نداشت جز اینکه برای من وقتی دکتر شوکلا ازم پرسید آبله مرغان گرفتی ومن گفتم نه که واکسنشو بهم زدن. رفت و برگشت هم با مترو رفتم که اگه خط سبز رو سوار شین به سمت اتصالات ایستگاه ابوهیل پیاده شین.
تو بیمارستان هم به محض اینکه بگین برای تست مدیکال اومدین سریع خودشون همه کارا رو انجام میدن و راهنمایی میکنن و اصلا نگران نباشید.
در مورد csc هم اصلا از من نپرسید که داری یا نه سریع خودش یه برگه صورتی بم داد و گفت که روز یکشنبه ساعت 2 باید بیای سفارت پاستو تحویل بگیری.
2014AS000017XX, Abudhabi
تشکر کنندگان: kiana11 ، EKAM ، soli asali ، behfaza ، amin arefi ، maryam_a
من چون مجرد هستم اومدم پانسیون شبی 60 درهم و با خانم ملیکا وقت گرفتم برای رفتن تا سفارت و انصافا من که ازشون راضی هستم و نفری 150 درهم گرفت برای رفت وبرگشت و ساعت 7 رسیدیم ابوظبی که اولین نفرات بودیم.
بعد که کم کم سکیوریتیا اومدن و بعد از یکم حالگیری که جای تعریف و نگرانی برای شما نداره رفتیم تو سفارت البته جای ذکر کردن داره که تمام مدارک و چیزای اضافه مثل کیف دستی و گوشی و اینا رو همونجا تو ماشین گذاشتیم که کارمون راحت تر شه که مفید بود.
بعد هم که داخل سفارت نوبت گرفتم و منتظر خوندن شماره ها شدم و اول به باجه 8 که مدارک رو بهش تحویل دادم اصلش و ترجمش که اصلش رو بم برگردوند و رفتم به باجه 1 و330 دلار رو واریز کردم و رسیدشو دوباره آوردم همون باجه تحویل دادم و رفتم باجه آخری که شمارشو نمیدونم اثر انگشتا رو گرفت ازم و گفت منتظر بمون برای مصاحبه صدات کنه که بعد چند دقیقه صدام کرد و رفتم پیش همون
آقای آمریکایی مذکور که بعد احوالپرسی و خسته نباشید این سوالا رو ازم پرسید: شما تو ایران چکار میکنی که منم شغل شریف بیکاری رو گفتم بش بعد پرسید که قبلا رفتی آمریکا که جواب منفی بود
بعد هم گفت که خونتون کجاست که البته این سوال انحرافی بود و بعدش گفت که این پولا رو از کجا آوردی که گفتم خونوادم بم کمک کردن و آخرین سوالش هم این بود که تو آمریکا کسی رو داری که منم یه مشت از فامیل رو واسش ردیف کردم و در آخر هم گفت که ویزای شما پذیرفته شده و روز یک شنبه بیا دوباره سفارت پاستو تحویل بگیر یه رسید هم برای روز یکشنبه ساعت دو بعد الظهر بهم داد حالا چرا اینقدر دیر گفت بیاشو اصلا نمیدونم برای چی بود ولی ایشالا که روز یکشنبه اگه پاسمو گرفتم واکی بود بازم شما رو در جریان میزارم. مطلب واسه نوشتن زیاد بود ولی خلاصه و مفید چیزایی که از نظرم مهم بود رو نوشتم حالا هم هر کسی از دوستان هر گونه سوالی داشت در خدمتش هستم واینو وظیفم میدونم که هرکمکی از دستم بر بیاد رو ازتون دریغ نکنم. ولی در آخر بازم میگم حتما سفر نامه های بسیار کامل و جامع دوستان 2013Smileرو حتما مطالعه کنین ودر آخر بازم از همه عزیزانی که با راهنماییاشون ما رو تو این مسیر کمک کردن تشکر میکنم و بازم با آرزوی موفقیت تمامی عزیزان قبولی سال 2014 یه هوررررررررررااااااااااااای بلند هم به افتخار همتونBig GrinBig GrinBig Grin

سلام . ضمن تشکر از مطالب بسیار مفیدتون میخواستم بدونم که کپی پاسپورت تمام صفحات رو گرفت یا فقط صفحه اول و دوم را ؟
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان: soli asali ، cpd ، behfaza
دوستان عزیز اگر تا الان سفرنامه من رو در سفر امارات نخوندید، پیشنهاد میکنم حتماً این کار رو بکنید، چون به دردتون میخوره Smile
http://mohajersara.com/thread-5608-post-...#pid295633
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
دوستان عزیزم ما فردا عازم دبی هستیم .. ان شاالله با دست پر برگردیم
شمام برامون دعا کنین Smile
looking forward to move US
wife and mommy
traveled to florida/ california and texas Big Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان