کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-10-04 ساعت 03:15)cpd نوشته:  
(2013-10-04 ساعت 02:51)mehdieb نوشته:  
(2013-10-04 ساعت 01:32)uranus88 نوشته:  
(2013-10-04 ساعت 00:26)behfaza نوشته:  
(2013-10-04 ساعت 00:20)uranus88 نوشته:  بچه ها صرافیا 10دلاری نمیدن. اینو دیگه کجای دلم بذارم؟؟!!!! پیشکسوتا هم میگن دلار خورد ببرین سفارت واسه اون 330تا. چه کنیم؟
به این صرافی زنگ بزنید و بپرسید
احتمالا داشته باشد.
2222225 - دروازه دولت .

داشتنو که دارن ولی فک کنم تا دلار زیاد نخری نمیدن. صرافیای تو سپه که سرزدم ندادن

نگرتن نباشید تمام صرافی های دوبی دارند.
بچه ها تو رو خدا الكي به همديگه استرس ندين...بابا جايي كه داريد ميريد واسه مصاحبه درسته وسطه بيابونه اما به خدا cashier داره،من خيلي راحت ٤تا ١٠٠ دااري دادم بدون چون و چرا ٧٠ تا بهم برگردوند خانومه،حالا نه اينكه ١٠٠٠ دلاري ببرين اما ديگه اينقدر اهميت ندين بهش؛) موفق باشين ..راستي من كارم تموم شد،برگشتم به وطن؛)

مباركه Cpd جان پس چرا سفرنامتو چاپ نميكنيWink ببين همين نكته پول خرد دلار خيليا رو از نگراني الكي در آورد Tongue عزيزان فوقش درهم بر ميگردونه ميريم ساندويچ ميخوريمBig Grin
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: ghafari88 ، soli asali ، amin arefi ، behfaza ، sepideh_
سلام
کمک فوری
من از یک آژانس خاستم برام ویزای دبی بگیره اونم پاسپورتم اسکن کرد و هیچ عکسی ازم نخاست
آیا ویزای دبی بدون عکس میشه؟
یه وقت بخودم نیام ببینم ویزا ندارم و مصاحبه پر ؟؟؟
2014AS17XX ,مصاحبه Oct ابوظبی ،ويزا june ،فعلا همين Big Grin Tongue
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza
(2013-10-04 ساعت 19:14)htity نوشته:  سلام
کمک فوری
من از یک آژانس خاستم برام ویزای دبی بگیره اونم پاسپورتم اسکن کرد و هیچ عکسی ازم نخاست
آیا ویزای دبی بدون عکس میشه؟
یه وقت بخودم نیام ببینم ویزا ندارم و مصاحبه پر ؟؟؟

از ما هم عکس نخواستن و فقط اسکن پاس ها رو براشون فرستادم.
نگران نباشید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: htity ، EKAM ، soli asali ، amin arefi ، behfaza ، sepideh_ ، r.bazargan
پانسیون برای خانواده مناسبه؟با توجه به ارزان تر بودن قیمت پانسیون گزینه ی مناسبی به نظرم رسید.نظر شما چیست؟
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان:
(2013-10-04 ساعت 19:32)قصه گو نوشته:  پانسیون برای خانواده مناسبه؟با توجه به ارزان تر بودن قیمت پانسیون گزینه ی مناسبی به نظرم رسید.نظر شما چیست؟
ادرس سایت بدید بررسی کنیم
2014AS17XX ,مصاحبه Oct ابوظبی ،ويزا june ،فعلا همين Big Grin Tongue
تشکر کنندگان: قصه گو
(2013-10-04 ساعت 19:39)htity نوشته:  
(2013-10-04 ساعت 19:32)قصه گو نوشته:  پانسیون برای خانواده مناسبه؟با توجه به ارزان تر بودن قیمت پانسیون گزینه ی مناسبی به نظرم رسید.نظر شما چیست؟
ادرس سایت بدید بررسی کنیم

booking.com رو شما بیارید. ستون سمت چپ هاستل رو انتخاب کنید و بقیه گذینه ها هم مشخصه!!
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: amin arefi ، قصه گو ، حاجی واشنگتن
دوست عزیز پانسیونی که در دوبی دوستان عزیز رفته اند و بنده هم در پست 9 همین تاپیک آورده ام فقط برای آقایان مجرد مناسب هست .
تشکر کنندگان: amin arefi ، soli asali ، قصه گو
سلام
کسی میدونه عوارض خروج از کشور الان چه مبلغی، چه شماره حسابی و در چه بانکی باید پرداخت بشه ؟
متشکرم
2014AS000010xx
تعداد افراد در کیس: 2 نفر
سفارت: آنکارا ---> ابوظبی
دریافت نامه دوم: 21 آگوستSmile
تاریخ مصاحبه: 24 اکتبر
ویزا: یکضربTongue
سفرنامه
"آزادی وطنم آرزوست"
تشکر کنندگان: soli asali ، uranus88 ، behfaza
تعطیلی های سفارت در امارات(منبع :سفارت فخیمه در ابوظبی)

[عکس: 02023552331574951629.jpg]
تشکر کنندگان: aghaghia ، shiraz mamali ، ghafari88 ، nedaba ، قصه گو ، behfaza ، amin arefi ، mari83
سلام بچه ها ما هفته آخر نوامبر ابوظبي مصاحبه داريم امروز ديدم توي كارت پايان خدمتم (سربازي) رنگ چشم و قدمو پشت كارت اشتباه زده حالا چيكار بايد بكنم؟ اگر برم براي كارت جديد يه كم ريسكه اگه دستم نرسه..
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان:
سلام خدمت تمامي دوستان2014.خدمت عزيزاني كه قصد رفتن به دوبي رو دارن واسه انجام مديكال(آزمايشهاي پزشكي)و رفتن به ابوظبي به منظور مصاحبه بايد عرض كنم كه من آقايي رو ميشناسم به اسم منصور كه ايشون چيزي حدود 14سال هست كه در دوبي زندگي ميكنن و كارشون فقط سرويس دهي به مسافران چه از ايران چه از جاهاي ديگه به منظور انجام كارهايي از قبيل رزرواسيون هتل(خانه و پانسيون هاي ارزان قيمت)و ترانسفر مسافران با حداقل قيمت**(زيره قيمت ديگران)** هست.لازم به ذكر است كه ايشون هزينه اي بابت بردن شما عزيزان واسه انجام آزمايشهاي پزشكي از شما دريافت نميكنن.اين آقا يه مرد به تمام معنا هست از خطه ي سنندج.دوستان2013 كه داستان رفتن من رو به امارات دنبال ميكردن ميدونن كه اين مرد چه كمك انسان دوستانه اي به من كردن.منم به خاطره همين لطفي كه در حق من كرده به همه ايشون رو معرفي ميكنم ترجيح ميدم اين اقا رو معرفي كنم تا او خانوم حقه بازي كه همه ميشناسينش كه خدا خيرش نده كه بد كلاهي ميخواست سرم بزاره.هركي خواست ميتونم شماره ايشون رو بفرستم براش.به من پيام بدين تا شماره رو براتون بذارم.
به اميد گرفتن ويزا
shiraz mamali
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
(2013-10-05 ساعت 01:41)omid05 نوشته:  سلام بچه ها ما هفته آخر نوامبر ابوظبي مصاحبه داريم امروز ديدم توي كارت پايان خدمتم (سربازي) رنگ چشم و قدمو پشت كارت اشتباه زده حالا چيكار بايد بكنم؟ اگر برم براي كارت جديد يه كم ريسكه اگه دستم نرسه..

واسه منم اشتباه هست فکر کنم واسه هم یک مشخصات رو وارد کردن اگر واسه کارت جدید اقدام کنید 4 ماه طول میکشه و ریسکش خیلی بالاس این کارو نکنید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، amin arefi
(2013-10-04 ساعت 23:25)mastane1364 نوشته:  سلام
کسی میدونه عوارض خروج از کشور الان چه مبلغی، چه شماره حسابی و در چه بانکی باید پرداخت بشه ؟
متشکرم

شما تشریف ببرید بانک ملی و بگید که عوارض خوروج میخواهید پرداخت کنید خودشون شماره حساب و مابقی اطلاعات رو به شما میدن
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza ، amin arefi ، mastane1364
سلام دوستان . واسه رفتن به ابوظبی کی می تونه کسی و معرفی کنه؟
آخه هر کی یه چیزی می گه! که این خوبه اون بده..
راستی الکی نرید بانک تو فرودگاه یه باجه هست خلوت مخصوص همین کار برای عوارض.
تشکر کنندگان: behfaza ، amin arefi ، r.bazargan
(2013-10-05 ساعت 11:31)soli asali نوشته:  
(2013-10-04 ساعت 23:25)mastane1364 نوشته:  سلام
متشکرم

شما تشریف ببرید بانک ملی و بگید که عوارض خوروج میخواهید پرداخت کنید خودشون شماره حساب و مابقی اطلاعات رو به شما میدن

شماره حساب عوارض خروج 2110100250009
مبلغ 65000 تومان
طبق گفته دوست عزيز قابل پرداخت در تمام شعب بانك ملي
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: ghafari88 ، aghaghia ، soli asali ، mahdibashoma ، azadeh2014 ، behfaza ، amin arefi ، mastane1364 ، philter

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان