موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کمک فوری
من از یک آژانس خاستم برام ویزای دبی بگیره اونم پاسپورتم اسکن کرد و هیچ عکسی ازم نخاست
آیا ویزای دبی بدون عکس میشه؟
یه وقت بخودم نیام ببینم ویزا ندارم و مصاحبه پر ؟؟؟
2014AS17XX ,مصاحبه Oct ابوظبی ،ويزا june ،فعلا همين
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
پانسیون برای خانواده مناسبه؟با توجه به ارزان تر بودن قیمت پانسیون گزینه ی مناسبی به نظرم رسید.نظر شما چیست؟
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کسی میدونه عوارض خروج از کشور الان چه مبلغی، چه شماره حسابی و در چه بانکی باید پرداخت بشه ؟
متشکرم
2014AS000010xx
تعداد افراد در کیس: 2 نفر
سفارت: آنکارا ---> ابوظبی
دریافت نامه دوم: 21 آگوست
تاریخ مصاحبه: 24 اکتبر
ویزا: یکضرب
سفرنامه
"آزادی وطنم آرزوست"
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها ما هفته آخر نوامبر ابوظبي مصاحبه داريم امروز ديدم توي كارت پايان خدمتم (سربازي) رنگ چشم و قدمو پشت كارت اشتباه زده حالا چيكار بايد بكنم؟ اگر برم براي كارت جديد يه كم ريسكه اگه دستم نرسه..
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت تمامي دوستان2014.خدمت عزيزاني كه قصد رفتن به دوبي رو دارن واسه انجام مديكال(آزمايشهاي پزشكي)و رفتن به ابوظبي به منظور مصاحبه بايد عرض كنم كه من آقايي رو ميشناسم به اسم منصور كه ايشون چيزي حدود 14سال هست كه در دوبي زندگي ميكنن و كارشون فقط سرويس دهي به مسافران چه از ايران چه از جاهاي ديگه به منظور انجام كارهايي از قبيل رزرواسيون هتل(خانه و پانسيون هاي ارزان قيمت)و ترانسفر مسافران با حداقل قيمت**(زيره قيمت ديگران)** هست.لازم به ذكر است كه ايشون هزينه اي بابت بردن شما عزيزان واسه انجام آزمايشهاي پزشكي از شما دريافت نميكنن.اين آقا يه مرد به تمام معنا هست از خطه ي سنندج.دوستان2013 كه داستان رفتن من رو به امارات دنبال ميكردن ميدونن كه اين مرد چه كمك انسان دوستانه اي به من كردن.منم به خاطره همين لطفي كه در حق من كرده به همه ايشون رو معرفي ميكنم ترجيح ميدم اين اقا رو معرفي كنم تا او خانوم حقه بازي كه همه ميشناسينش كه خدا خيرش نده كه بد كلاهي ميخواست سرم بزاره.هركي خواست ميتونم شماره ايشون رو بفرستم براش.به من پيام بدين تا شماره رو براتون بذارم.
به اميد گرفتن ويزا
shiraz mamali
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختي
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-05 ساعت 01:41)omid05 نوشته: سلام بچه ها ما هفته آخر نوامبر ابوظبي مصاحبه داريم امروز ديدم توي كارت پايان خدمتم (سربازي) رنگ چشم و قدمو پشت كارت اشتباه زده حالا چيكار بايد بكنم؟ اگر برم براي كارت جديد يه كم ريسكه اگه دستم نرسه..
واسه منم اشتباه هست فکر کنم واسه هم یک مشخصات رو وارد کردن اگر واسه کارت جدید اقدام کنید 4 ماه طول میکشه و ریسکش خیلی بالاس این کارو نکنید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان . واسه رفتن به ابوظبی کی می تونه کسی و معرفی کنه؟
آخه هر کی یه چیزی می گه! که این خوبه اون بده..
راستی الکی نرید بانک تو فرودگاه یه باجه هست خلوت مخصوص همین کار برای عوارض.