کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-10-06 ساعت 22:36)sepideh_ نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 23:30)soli asali نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 23:20)pooyan1920 نوشته:  دوستان من امروز رفتم یه آژانس و چند تا قیمت گرفتم که اینجوریه :
پرواز سیستمی ماهان نفری 650 هزار تومان است . .
ارزون ترین تور با هتل 3ستاره 4 روز و 3شب نفری 1100000 تومان
هزینه عوض کردن زمان برگشت و یا کنسل کردن اش هم با پرواز ماهان اگر 48ساعت قبل از پرواز بگید 65000 تومان است.

دوست من هتل از این ارزونتر هم من پیدا کردم 3 ستاره 4 روز 2 نفر کلا 210$ ... تو دبی ....

چه هتلی گرفتین دوست عزیز/

چند تا پست قبل تر له لینک گذاشتم به سوال یکی از دوستان در همین مورد جواب داده. روی لینک کلیک کنید میبینید Smile ( صفحه قبل )
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: پدی ، behfaza
دوستان ما تو راهیم منتظر رتبه هاتون برای گرفتن انرژی و نوشتن شرح حال و سفرنامه هستیم . Big GrinBig Grin
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان: masuodrh ، far2014 ، EKAM ، پدی ، soli asali ، ghafari88 ، mehdikhosro ، amin arefi ، maryam_a ، nedafarsi ، behfaza
سلام دوستای گلم؛ همونطور که میدونید قراره با همکاری مدیرای زحمتکشمون یک منتظر سرا برای خودمون داشته باشیم. دوستانی که کلیرنس خوردن و میخوان اسمشون برای کمک به سایر دوستان (برای پیش بینی وضعیت ویزا آفیسهای مختلف) در این صفحه ذکر بشه اطلاعاتشون شامل شماره کیس (البته با حفظ موارد امنیتی) تاریخ مصاحبه؛ نفرات منظور در کیس ؛ تاریخ کلیر شدن و تاریخ دریافت ویزاشون رو برای من بفرستن..... به امید اینکه همه منتظرا به چیزی که به نفعشونه برسن. یا علی (دایی رضا)
تشکر کنندگان: EKAM ، kiana11 ، soli asali ، pooyan1920 ، amin arefi ، maryam_a ، behfaza
(2013-10-07 ساعت 00:02)mehdieb نوشته:  دوستان ما تو راهیم منتظر رتبه هاتون برای گرفتن انرژی و نوشتن شرح حال و سفرنامه هستیم . Big GrinBig Grin

انرژي ++++ تو راهيتون Smile سوغاتي سفرنامه يادتون نره Wink
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: ffrfar ، soli asali ، pooyan1920 ، ghafari88 ، sepideh_ ، amin arefi ، behfaza ، mahdibashoma ، philter
سلام دوستان يكي از دوستام كه امريكا زندگي مي كنه ديشب بهم در مورد تعطيلي دولت اونجا و حتي كار نكردن كارمندان سفارت گفت خواستم بپرسم آيا لازمه كه تارخ مصاحبه رو از طريق ايميل با سفارت كانفيرم كنيم قبل از گرفتن وقت مديكال و بليط و ويزا ؟ يعني ممكنه مصاحبه ها جا به جا شه؟
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: soli asali
(2013-10-07 ساعت 10:15)omid05 نوشته:  سلام دوستان يكي از دوستام كه امريكا زندگي مي كنه ديشب بهم در مورد تعطيلي دولت اونجا و حتي كار نكردن كارمندان سفارت گفت خواستم بپرسم آيا لازمه كه تارخ مصاحبه رو از طريق ايميل با سفارت كانفيرم كنيم قبل از گرفتن وقت مديكال و بليط و ويزا ؟ يعني ممكنه مصاحبه ها جا به جا شه؟

هرطور صلاح می دونید.
اما جهت اطلاعاتون عرض کنم که سفارت ها در حال حاضر طبق قرارهای قبلی ای که با دوستان داشتند دارن خدماتشون رو ارائه می کنند و ویزا هم صادر کردند.
ضمناً طبق اعلام د و ل ت آ م ر ی ک ا با توجه به اینکه بودجه ای فعلا به سفارت ها داده نمیشه اون ها می تونن با هزینه کردن درآمد های ویزاییشون ( یعنی پول هایی که دریافت می کنند ) به فعالیت خودشون ادامه بدن.
شاد باشید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: omid05 ، sepideh_ ، EKAM ، soli asali ، aghaghia ، amin arefi ، maryam_a ، آلیس-1980 ، behfaza ، ffrfar ، nedaba ، artam2
راستي يه سوال ديگه هم داشتم با توجه به سفرنامه mrpahlevan در ابوظبي ايشون گفته بودن ديگه ثبت نام در csc لازم نيست (البته از قول سفارت گفته بودن) حالا به نظرتون در اين مورد چي كار كنيم؟ ثبت نام نكنيم؟ از همه دوستان و مديران سايت به خاطر راهنمايي ها مفيدشون تشكر مي كنم ...
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: ghafari88 ، soli asali ، aghaghia ، amin arefi ، behfaza ، رژین
(2013-10-07 ساعت 10:19)omid05 نوشته:  راستي يه سوال ديگه هم داشتم با توجه به سفرنامه mrpahlevan در ابوظبي ايشون گفته بودن ديگه ثبت نام در csc لازم نيست (البته از قول سفارت گفته بودن) حالا به نظرتون در اين مورد چي كار كنيم؟ ثبت نام نكنيم؟ از همه دوستان و مديران سايت به خاطر راهنمايي ها مفيدشون تشكر مي كنم ...

به نکته خوبی اشاره کردید ...

به نظر من با توجه به اینکه به صورت رسمی هنوز چیزی از طرف سفارت در سایتشون یا خود سایت CSC اعلام نشده؛ و همینطور هزینه ای هم نداره، پیشنهاد می کنم دوستان طبق روال سابق ثبت نام در این سایت رو انجام بدن. نهایتش این هست که استفاده نمیشه.
موفق باشید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: sepideh_ ، EKAM ، ffrfar ، soli asali ، aghaghia ، omid05 ، amin arefi ، uranus88 ، آلیس-1980 ، Saeedv13 ، User ، behfaza ، nedaba ، artam2
(2013-10-07 ساعت 00:02)mehdieb نوشته:  دوستان ما تو راهیم منتظر رتبه هاتون برای گرفتن انرژی و نوشتن شرح حال و سفرنامه هستیم . Big GrinBig Grin

براتون آرزوی موفقیت می کنم با کلی انرژی مثبت متظر شنیدن خبر های خوب خوب ازتون هستیم+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس:2014AS10XX/پست:آنکارا>ابوظبی/ رؤيت قبولی:4می/ارسال فرمهای سری اول:10 می/جواب 21می/ 1نفر/کارنت13آگوست/مصاحبه هفته آخراکتبر/ویزا:یکضرب/ورودبه آمریکا:
تشکر کنندگان: soli asali ، EKAM ، behfaza
دوستان من فردا مصاحبه دارمممممممم و یکم استرس دارم!! راستی اگه خدا بخواد و ویزامو بگیرم و پاسمو به افیسر بدم چه جوری باید هتل بگیرم بعدش؟؟!! و یه سوال دیگه اگه افیسر گفت این پولی که تو حسابته چجوری میخوای ببری امریکا چی باید بگم؟!!
تشکر کنندگان: maryam_a ، آلیس-1980 ، amin arefi ، EKAM ، soli asali ، قصه گو
(2013-10-07 ساعت 10:15)omid05 نوشته:  سلام دوستان يكي از دوستام كه امريكا زندگي مي كنه ديشب بهم در مورد تعطيلي دولت اونجا و حتي كار نكردن كارمندان سفارت گفت خواستم بپرسم آيا لازمه كه تارخ مصاحبه رو از طريق ايميل با سفارت كانفيرم كنيم قبل از گرفتن وقت مديكال و بليط و ويزا ؟ يعني ممكنه مصاحبه ها جا به جا شه؟

فقط بخش های غیرضروری دولت تعطیل شده اند و سوشیال سکیوریتی در آمریکا و دفاتر مهاجرتی و سفارت خانه ها و کنسولگری امریکا در سراسر جهان به طور عادی به فعالیت خود ادامه می دهند.

(2013-10-07 ساعت 19:02)siminzakavand نوشته:  دوستان من فردا مصاحبه دارمممممممم و یکم استرس دارم!! راستی اگه خدا بخواد و ویزامو بگیرم و پاسمو به افیسر بدم چه جوری باید هتل بگیرم بعدش؟؟!! و یه سوال دیگه اگه افیسر گفت این پولی که تو حسابته چجوری میخوای ببری آمریکا چی باید بگم؟!!

مصاحبه کار سختی نیست و استرسی ندارد. هرچه پرسیدند همان را حواب بدهید و توضیح اضافه ندهید.
اگر ویزا گرفتید می روید تاپیکی به نام اولین سفر، همه اطلاعات اونجا پیدا میشه.
افیسر هم اگر پرسید چجوری پولمو ببرم بگو با خودم به صورت نقد می برم.
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، kiana11 ، maryam_a ، aghaghia ، amin arefi ، EKAM ، behfaza ، soli asali ، cpd ، ghafari88 ، پدی ، آلیس-1980 ، nedaba
(2013-10-07 ساعت 20:47)User نوشته:  فقط بخش های غیرضروری دولت تعطیل شده اند و سوشیال سکیوریتی در آمریکا و دفاتر مهاجرتی و سفارت خانه ها و کنسولگری آمریکا در سراسر جهان به طور عادی به فعالیت خود ادامه می دهند.

البته یوزر جان؛ تا جایی که من در سایتشون دیشب دیدم، سوشیال سکیوریتی هم بخش های صدور کارت و شماره جدیدشون تعطیل شده. فقط کارهای ری نیو و این ها رو انجام می دن.
اما در هر حالت حرف شما درسته. سفارت ها دارن به کارشون ادامه می دن. جای نگرانی وجود نداره.
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: EKAM ، mehdikhosro ، soli asali ، omid05 ، ffrfar ، behfaza ، User
شوك شوك شوك SadSadSad
امارت بمن ويزا نداد SadSadSad
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: soli asali ، amin arefi ، behfaza ، mehdieb ، philter
وااااااي... يعني چي ؟؟؟؟
حالا بايد چه كرد؟
(2013-10-08 ساعت 12:18)EKAM نوشته:  شوك شوك شوك SadSadSad
امارت بمن ويزا نداد SadSadSad
2014AS000068XX (+همسرم) | سفارت: آنكارا > ابوظبي| کارنت: 10th of April مصاحبه: 4th week of June ویزا : ورود به آمریکا: |
آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد
فقط با هر صدایی برمیگردد
تشکر کنندگان: soli asali ، EKAM ، artam2 ، behfaza ، philter
(2013-10-07 ساعت 20:47)User نوشته:  

فقط بخش های غیرضروری دولت تعطیل شده اند و سوشیال سکیوریتی در آمریکا و دفاتر مهاجرتی و سفارت خانه ها و کنسولگری آمریکا در سراسر جهان به طور عادی به فعالیت خود ادامه می دهند.

(2013-10-07 ساعت 19:02)siminzakavand نوشته:  دوستان من فردا مصاحبه دارمممممممم و یکم استرس دارم!! راستی اگه خدا بخواد و ویزامو بگیرم و پاسمو به افیسر بدم چه جوری باید هتل بگیرم بعدش؟؟!! و یه سوال دیگه اگه افیسر گفت این پولی که تو حسابته چجوری میخوای ببری آمریکا چی باید بگم؟!!

مصاحبه کار سختی نیست و استرسی ندارد. هرچه پرسیدند همان را حواب بدهید و توضیح اضافه ندهید.
اگر ویزا گرفتید می روید تاپیکی به نام اولین سفر، همه اطلاعات اونجا پیدا میشه.
افیسر هم اگر پرسید چجوری پولمو ببرم بگو با خودم به صورت نقد می برم.

مرسیییییییییی دوستان من امروز یک ضرب ویزا گرفتمممممممم منتظر سفرنامه من باشید. Big Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان