موضوعها: 1
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای گلم؛ همونطور که میدونید قراره با همکاری مدیرای زحمتکشمون یک منتظر سرا برای خودمون داشته باشیم. دوستانی که کلیرنس خوردن و میخوان اسمشون برای کمک به سایر دوستان (برای پیش بینی وضعیت ویزا آفیسهای مختلف) در این صفحه ذکر بشه اطلاعاتشون شامل شماره کیس (البته با حفظ موارد امنیتی) تاریخ مصاحبه؛ نفرات منظور در کیس ؛ تاریخ کلیر شدن و تاریخ دریافت ویزاشون رو برای من بفرستن..... به امید اینکه همه منتظرا به چیزی که به نفعشونه برسن. یا علی (دایی رضا)
موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان يكي از دوستام كه امريكا زندگي مي كنه ديشب بهم در مورد تعطيلي دولت اونجا و حتي كار نكردن كارمندان سفارت گفت خواستم بپرسم آيا لازمه كه تارخ مصاحبه رو از طريق ايميل با سفارت كانفيرم كنيم قبل از گرفتن وقت مديكال و بليط و ويزا ؟ يعني ممكنه مصاحبه ها جا به جا شه؟
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
راستي يه سوال ديگه هم داشتم با توجه به سفرنامه mrpahlevan در ابوظبي ايشون گفته بودن ديگه ثبت نام در csc لازم نيست (البته از قول سفارت گفته بودن) حالا به نظرتون در اين مورد چي كار كنيم؟ ثبت نام نكنيم؟ از همه دوستان و مديران سايت به خاطر راهنمايي ها مفيدشون تشكر مي كنم ...
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-07 ساعت 00:02)mehdieb نوشته: دوستان ما تو راهیم منتظر رتبه هاتون برای گرفتن انرژی و نوشتن شرح حال و سفرنامه هستیم .
براتون آرزوی موفقیت می کنم با کلی انرژی مثبت متظر شنیدن خبر های خوب خوب ازتون هستیم+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس:2014AS10XX/پست:آنکارا>ابوظبی/ رؤيت قبولی:4می/ارسال فرمهای سری اول:10 می/جواب 21می/ 1نفر/کارنت13آگوست/مصاحبه هفته آخراکتبر/ویزا:یکضرب/ورودبه آمریکا:
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من فردا مصاحبه دارمممممممم و یکم استرس دارم!! راستی اگه خدا بخواد و ویزامو بگیرم و پاسمو به افیسر بدم چه جوری باید هتل بگیرم بعدش؟؟!! و یه سوال دیگه اگه افیسر گفت این پولی که تو حسابته چجوری میخوای ببری امریکا چی باید بگم؟!!