موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-09 ساعت 02:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-01 ساعت 14:53 توسط behdadK.)
با سالمه و عذر خواهیِ مجدد به خاطره نداشتن فونت فارسی
امشب شب آخر اقامت در ابوظبی هست خواستم مسائلی رو به اطلاع دوستان عزیزم برسونم شاید در روز مصاحبه گره گشا باشه و من رو دعا کنن و مشکله کلیر شدن زودتر حل بشه.Smile
۱- واقعا استرس نداشته باشید چرا؟ چون به چشم دیدم کسی که لاتاری برنده میشه اصل بر این هست که ویزا میگیره.مگر در شرایطه کاملا استثنائی مثل تناقض در گفتار اونهم به قدری بزرگ که قابل اغماض نباشه۲-در فرض اینکه مدارکی ناقص باشه ( که واقعا خیلی بعیده از بچههای اینجا باشه) این امکان هست که یا بعد از کلیر شدن بیاره یا در فرض یک ضرب پست کنه یا ایمیل کنه خلاصه راه زیاد داره
۳- خیلی حساسیت بیخودی نداشته باشید مثلا من فقط یه چیزی حدود ۲۰۰/۰۰۰ تومن پول برای کپیهای اضافی دادم ترجمههای مازاد بماند که هیچ کدوم به درد نخورد.
۴-بچههای مهاجر سارا واقعا یه کیوسک اطلات سیار هستن ، خود من هر جا که در خصوص مصاحبه چه در مدیکال و چه در زمان مصاحبه دوستان غیر مهاجر سرایی رو میدیدم کلی اطلاعات به همه میدادم با اینکه کلی تازه واردم پس خیالتون راحت باشه که به برکت حضور در مهاجر سارا یه سر و کل از همه بهتر و آماده ترید .
۵- دوستان از من تو خصوصی پرسیدند شغلم چی بوده که بقیه خانوادم یک ضرب شدن جز من ؟ و سوال دیگه در خصوص ابوظبی و هزینه ها و nmc ؛بود . میخوام اینجا جواب بدم که شاید به دارد برخی دیگه هم بخور
من وکیلِ دادگستری هستم ، با اینکه شغلم دولتی نیست ولی محل خدمتم 3 پاه بوده. البته به آفیسر هم گفتم که در قسمت گرافیک بودم.
پرواز از کیش به ابوظبی عالی بود . ۳۰ دقیقه پرواز و با قیمت ۳۹۰/۰۰۰ تومن برای رفت و برگشت.nmc ابوظبی هم بسیار خوب و سر راست هست شما به هر تاکسی بگی بلده. ولی محض احتیاط بدونید تو خیابون الکترا(شیخ زاید اول) روبروی ساختمانِ اتصالات.قیمت هاش هم عین دوبی هست شایدم ارزونتر. هر روز از سات ۹ تا ۱۲ مدیکال تست انجام میشه ۲ روز بعد هم جواب حاضر حتا اگه بچه کوچیک داشته باشید.ضمنا دکترها همه میدونن که چیکار باید بکنند برای همین شما اصلا نیاز به انگلیسی دوستان ندارید . همه عین یه ماشین کارشون رو بلادن اینو گفتم که بازی از دوستان نگران زبان بودن . نکتهٔ آخر که ازم در خصوص کیش پرسیده شده بود خروجی بود : باید بگم مبلغ خروجی همون ۶۵/۰۰۰ تومن هست ولی باید به حساب دیگه ای واریز بشه . پس کسی که میخواد از کیش بره زرنگی نکنه زودتر فیش بریزه چون که تو کیش عوارغ خروج از کشور به حساب سازمان واریز میشه و مطمئن هم باشید که تو کل پرواز فقط شما ایرانی هستید و بقیه فیلیپینی هستن که مدت ویزای اماراتشون تموم شده که میان کیش تا واسشون دوباره صادر بشه و تو کیش معروف هستن به چنج ها . ببخشید که خیلی طولانی شد ولی حس کردم که میتون مفید باشه .
باز هم در خدمت دوستانم هستم و اگر هم غلط نگارشی در ارسالها هست بذرید به حساب برگردون از پینگلیش به فارسی که توسط مهاجر سارا انجام میشه که خیلی هم از مدیرانش برای همهٔ زحمتشون ممنونم . موفق باشید
برگردان توسط بهنویس
[font=Times New Roman]CN : 2014AS000003## / محل مصاحبه : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13 Aug /مصاحبه : Oct /سفرنامه/ کلیر : بعد از ۱۸۵ روز 9 April / به امید فردایی بهتر برای همه [/font]
موضوعها: 13
رتبه:
147
1 تشکر در 0 ارسال
قسمت دوم سفرنامه آقای mrpahlevani به تاپیک سفرنامه ها منتقل شد.
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
چه خوب که دیگه به پست کاری نداره، اداره پست رفتن هم خودش یه دردسر بیخود بود
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15