کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-10-21 ساعت 01:53)artam2 نوشته:  دوستان من قيمت بليط را در سايت ماهان چك كردم در آبان حدودا ١/٠٠٠/٠٠٠ تومان در مياد، قيمت بليط ايران اير هم حدودا١/٠٦٨/٠٠٠ تومان،بليط امارات حدودا ١/٢٠٠/٠٠٠ تومان ،پس چرا من فكر ميكردم قيمت بليط ماهان ٦٠٠/٠٠٠ تومان است؟دوستان اگه اطلاعاتي داريد لطفا راهنمايي كنيد و يا اگر از جايي بليط و هتل را به قيمت مناسب گرفتين پيام خصوصي بدين.ممنون

یکی از دوستان اعلام کرده بود که 550 گرفته ( ایران ایر )!!!!!!!!!
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: philter ، behfaza
(2013-10-21 ساعت 03:09)soli asali نوشته:  
(2013-10-21 ساعت 01:53)artam2 نوشته:  دوستان من قيمت بليط را در سايت ماهان چك كردم در آبان حدودا ١/٠٠٠/٠٠٠ تومان در مياد، قيمت بليط ايران اير هم حدودا١/٠٦٨/٠٠٠ تومان،بليط امارات حدودا ١/٢٠٠/٠٠٠ تومان ،پس چرا من فكر ميكردم قيمت بليط ماهان ٦٠٠/٠٠٠ تومان است؟دوستان اگه اطلاعاتي داريد لطفا راهنمايي كنيد و يا اگر از جايي بليط و هتل را به قيمت مناسب گرفتين پيام خصوصي بدين.ممنون

بله
منم چارتر ايران اير رو حدود ٦٠٠ قيمت دارم
تشکر کنندگان: artam2 ، soli asali ، philter ، behfaza
دوستان عزیز سلام
یک سئوالی داشتم از کسانی که به ابوظبی رفته اند. آیا کسی بوده در ابوظبی ،سفارت فرم 9 سئوالی را داده باشد؟ در آنکارا به بعضی از بچه های قبلی که فوق لیسانس بودند داده شده است.
تشکر کنندگان: soli asali ، philter ، behfaza ، lilac
بليط سيستمي اين قيمته،شما ميتونيد چارتر بخريد که کمتر ميشه
P.D. DEC 2013
*****F2A CASE NO: 2014ANK
19FEB-2015 02:37 AOS $120.00
16APR-2015 00:15 IV $325.00
تشکر کنندگان: artam2 ، soli asali ، philter ، behfaza
(2013-10-21 ساعت 08:05)hudson نوشته:  

بله

من سيستمي ايران اير ٥٥٠ گرفتم شما هم الان براي آبان بايد بتونيد به همين قيمت بگيرين
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: sepideh_ ، artam2 ، soli asali ، amin arefi ، philter ، قصه گو ، behfaza

دوست عزیز من اواسط sepبرای اواخر oct ایران ایر سیستمی گرفتم 560 تومن فکر نمی کنم اینقدر اختلاف قیمت پیدا کرده باشن.
شماره کیس:2014AS10XX/پست:آنکارا>ابوظبی/ رؤيت قبولی:4می/ارسال فرمهای سری اول:10 می/جواب 21می/ 1نفر/کارنت13آگوست/مصاحبه هفته آخراکتبر/ویزا:یکضرب/ورودبه آمریکا:
تشکر کنندگان: artam2 ، soli asali ، amin arefi ، philter ، behfaza
(2013-10-21 ساعت 10:31)sepideh_ نوشته:  

دوست عزیز من اواسط sepبرای اواخر oct ایران ایر سیستمی گرفتم 560 تومن فکر نمی کنم اینقدر اختلاف قیمت پیدا کرده باشن.

دوستان ايران اير و ماهان براي اون تاريخي كه من مي خوام قيمت زير ٩٠٠/٠٠٠ تومان نميده مي گويند پر شده ،خوبه كه شما زودتر گرفتيد بايد برم سراغ چارتر و تور
تشکر کنندگان: soli asali ، philter ، behfaza
دوستان کسی از هتل لوتوس چیزی می دونه؟؟
هتل خوبی هست؟؟
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان: soli asali

بله
بچه های مشهد
من واسه 15 نوامبر با قابلیت تعویض تاریخ برگشت از آسمان به قیمت 390 گرفتم .و ویزا 235 درهم . اگر لازمه پیام خصوصی بدین تا آدرس آژانس بدم . این شرکت چارتر کننده اصلی تو مشهده
کیس: 2014AS000019XX | کنسولگری: آنکارا ----> ابوظبی | تاریخ روئت قبولی : 1 می | تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 22 می | تعداد نفرات: 3 | تاریخ مصاحبه: هفته سوم ماه NOV Wink | ویزای یکضرب | حرکت به آمریکا : فروردین 93 فعلا شهر LA | همسفرا پیغام بگذارند
تشکر کنندگان: soli asali ، mehdikhosro ، amin arefi ، artam2 ، behfaza ، farid1364
مثلا سرو تراول در دبی با چند آزانس در ایران مستقیما کار میکند www.sarvtour.com, 971 (4) 2277012

Info@sarvtour.com
Hotel@sarvtour.com
Visa@sarvtour.com
آخرین بار ویزا رو 245 درهم داد بلیط رو سیستمی میتونید رفت و برگشت شیراز اسمان یا هما بین 440000اسمان و ایران ایر 500000 در بازه زمانی مناسب بگیرید کیش و بندر عباس هم هر روز دبی پرواز ذارن اگر صرف کنه میشه از مبدا تا این هارو داخلی رفت
تشکر کنندگان: soli asali ، ghafari88 ، amin arefi ، philter ، behfaza
Exclamation 
(2013-10-21 ساعت 08:41)TI2012 نوشته:  دوستان عزیز سلام
یک سئوالی داشتم از کسانی که به ابوظبی رفته اند. آیا کسی بوده در ابوظبی ،سفارت فرم 9 سئوالی را داده باشد؟ در آنکارا به بعضی از بچه های قبلی که فوق لیسانس بودند داده شده است.

با سلام دوست عزیز
من و خانواده ام ابوظبی مصاحبه داشتیم . به ما که فرم ۹ سوالی ندادند و کسی رو هم ندیدم که در ابوظبی فرم ۹ سوالی گرفته باشه .
موفق باشید
[font=Times New Roman]CN : 2014AS000003## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13 Aug /مصاحبه : Oct /سفرنامه/ کلیر : بعد از ۱۸۵ روز 9 April / به امید فردایی بهتر برای همه Cool[/font]
تشکر کنندگان: maryam_a ، azadeh2014 ، EKAM ، philter ، soli asali ، behfaza ، lilac ، amin arefi
دوستان بين sky line و lotus down town فكر مي كنيد كدام بهتر است؟
ممنون
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza
(2013-10-21 ساعت 13:43)amir-fazli نوشته:  

بله
بچه های مشهد
من واسه 15 نوامبر با قابلیت تعویض تاریخ برگشت از آسمان به قیمت 390 گرفتم .و ویزا 235 درهم . اگر لازمه پیام خصوصی بدین تا آدرس آژانس بدم . این شرکت چارتر کننده اصلی تو مشهده

اگه اینجوریه بیایم مشهد از مشهد بریم خیلی بهتره که Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: behfaza
(2013-10-21 ساعت 18:50)mrpahlevani نوشته:  
(2013-10-21 ساعت 08:41)TI2012 نوشته:  دوستان عزیز سلام

با سلام دوست عزیز
من و خانواده ام ابوظبی مصاحبه داشتیم . به ما که فرم ۹ سوالی ندادند و کسی رو هم ندیدم که در ابوظبی فرم ۹ سوالی گرفته باشه .
موفق باشید

نکته جالبی که در مورد سفارت ابوظبی وجود داره اینه که تا به حال در طی این چند سالی که دوستان در مهاجرسرا آمار میدهند به هیچ کدام فرم ۹ سوالی داده نشده... کیس ما در هر سفارت دیگری جز ابوظبی بود بطور حتم فرم ۹ سوالی میگرفت... این هم به نظر من یکی دیگه از مزیت های سفارت در ابوظبی هست.
DV-2013
تشکر کنندگان: storagemeter ، behfaza ، masuodrh ، soli asali
من قیمت هایی که برای بلیط سیستمی ماهان دارم:
رفت 7:30 برگشت 22 ... 823 تومن
رفت 12 برگشت 22...738 تومن
رفت 18 برگشت 22...697 تومن
آیا این قیمت ها مناسب است؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، artam2

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان